Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben ilk düşüğümden sonra zekai tahir burakta zorla test yaptırmıştım o zaman sadece mtfhr mutasyonlarına bakılmıştı. sonra 8 ay sonra tekrar gebe kaldım clexan 0.4 ve coraspin kullndım. o da 12 haftalıkken kalbi durdu. kürtaj için gittiğim dr mtfhr testinin yeterli olmadığını söyledi. bu yazdığım diğer testlere de bakılacakmış. senin dr un kim ankarada

arkadaşlar bende aynı sorunları yaşıyorum 3 senedir hastanelere gitmekten bıktım hala havada kalan bir sürü şey var 2 kere kürtaj oldum bebeişlerimin kalbi hiç atmadı testler yapıldı genetik biyokimya mikrop vs birşey çıkmadı sadece mthfr a1298c homozigot ve faktör xııı v34l heterexigot saptandı kadın doğum dktoru coraspin verdi kullanıyorum hematolojiye gönderdi oda kullanma dedi kafam allak bullak bu doktorlar hepmi böyle benimle aynı sorunu yaşayan varmı muc....

sevinç arkadaşım 50 tane daha okudum toplamda 200 oldumisafirim var kayınvalidemler bizdeler fazla okuyamadım...yeni hamileler var galiba hayırlı olsun arkadaşlar darısı bizlere olsun...

Son düzenleme:
kızlar sat 26 ocak adetime daha var ama bende çok az miktarda iki gün kahverengi lekelenme oldu böle birşey yaşayan varmı?

kızlar son adetim 25 ocak ama hala adet olmadım genelde 28 günde bir olurum adet bu ay korunuyoduk ama yinede şüpeleniyorum ne yapsam sizce hiç folik asit ve coraspinde içmedim

benim ilk dr bolu da cengizhan kolata idi ikinci düşüğümde rahimde septum olduğu anlaşıldı bu konuda tecrübeli bi doktora ihtiyacım vardı hrs hastenesi nde esra ayşin tonguç yaptı ameliyatımı sonra önlem olsun diye kan pıhtılaşmasına bakıldı o da yani bundan sonraki hamileliğimde hrs hastanesi nde devam edicem malum biz riskli gruba giriyoruz

bugün elifi de emineyi de hiç görmedim burda. merak ettim inşallah herşey yolundadır.

inşallah canım. elif hastaydı umarım iyidir. eminenin de dr. ne dedi çok merak ediyorum. umarım bebişler iyidir. selvi senin de birşey çıkmamış çok şükür. ama ben demiştim. o adetine yakın olduğundan parça kalmış gibi gözükmüş. neyse herşeyin yolunda olmasına evindim.

teşekkür ederim canım. burdaki drum beni çok korkuttu bir daha ona gtmem. ankaradaki drum da çok kızdı dr a. 4mm i nasıl 16mm görmüş dedi. sen ne zaman bırakacaksın korunmayı. beklediğin tahlil sonuçları var mı

ayşe ne bekliyorsun bir test yap canım.....

selvi gözün aydın canım......

kızlar emineye dün tel verdiydim msj at merak ederim diye.doktor keseyi görmüş.daha küçükmüş 4 haftalık.bugün kan tahli,lleri istemiş onu yaptıracak.çarşamba gene doktora gidecek.

aslı sen nerelerdesin nasılsın,kanaman azaldı mı?

kızlar bizde 8+4üz.gelişmemiz iyi uyumluymuş.1 ay sonra gelirsin dedi.ikili test ve ense kalınlığı için.iğne içinde senden kaynaklı morarıyor dedi.deri altına kaçırıyorsun bak bazıları morarmamış dedi.biraz koldan yapsam dedim.koldan değil bacaktan yap dei gösterdi nereden olacağını.koldan nasıl yapacaksın zaten dedi.bende eşim yapar dedim.o da yok öle yağma kendi işini kendin yapacaklsın dedi.bebeğin kalp atışını dinletti telefona kaydet dedi eşime.bana da yemek yaparken dinler dinler ağlarsın dedi.bende keşke yemek yapabilsem de dinleyip ağlaam dedim.midemin yanması için talcid renie nin şurubunu iç dedi.hapını değil dedi.ama ben o şurubu içersem daha fena olurum....

kızlar merak etmişsiniz inanın çok sevindim çünkü kardeş gibiyiz aynı.

selvi ssenin ateş ölçmelere sonra devam edecez demi.korunma süren bitsin hemen başlayalım...

aynen canım nasıl korkutmuş seni yaa. neyse bununla geçmiş olsun. canım benim daha var. ancak yaza korunmayı bırakabileceğim sanırım. ben en son hacettepe de kan vermiştim. onların sonuçlarına göre dr. un bir tedavi önermesini bekliyorum. 6 mart'a randevu aldım. sonuçları göstermek için. ondan sonra belli olur herhalde ne zaman tekrar deneyeceğim ama mart'tan sonra en az 3 ay verecek onu biliyorum. hayırlısı inşallah korunmayı bıraktığımda bu sefer sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik yaşayabilirim.

canım senin de bebişinin de iyi olmasına sevindim. nihayet güzel haberler alabiliyoruz buradan. çok güzel yaaaa.

oh ya çok sevindim ve rahatladım. ikiniz de gelmeyince buraya telaşlanmıştım. eminenin de iyi olmasına çok sevindim. benim ateşi bıraktık canım. sana da çok zahmet verdim elifçim. bu arada bacağın nersine yapıyorsun iğneyi. ben rastgele yapıyodum nere denk gelirse

canım çok sevindim iyi olmanıza....bende çarşamba gidicem keseyi görmek için şimdiden heyacanlıyım valla umarım hersey yolunda gider....

arkadaslar bugun hematolog a gittim, hamile kalmasam da normal hayatımda da kullanmam gereken bir ilac vs var mı diye. ben de factor v leiden heterozigot ve mthfr heterezigot vardi.. O da kadın dogumcum gibi clexan dedi gebelikte ve gebelik bitikten 1.5 ay sonrasına kadar dedi.. Bi de homosistein yaptirdi, onun sonucuna gore normal hayatımda ilac kullanmaya gerek olup olmadigini soyleyecek...Ben de rahim ağzı yetmezligi de var , o yuzden serklaj da yapılacak bi de bu iğneler cıktı dedim doktora Erken dogarsa die de cok korkuyorum dedim, clexan erken dogumu tetiklemez dedi.

ay elif Allah senden razı olsun rahatladım sayende bugün emine de sende girmeyince tedirgin olmaya başlamıştım aklıma kötü bişey de getirmek istemedim ama dişcide randevum vardı dolgu yaptırdım gelir gelmez bilgisayara oturdum haber var mı diye çok şükür iyisiniz tanışmıyoruz ama kader birliğimiz var hem belli mi olur günün birinde görüşürüz de belki inşallah:))

gözünaydın cnm hayırlıs haber almışsın çok şükür

canım gözünaydın ne güzel haberlerle gelmişsin Allahım tamamına erdirsin hep güzel haberler alalım inşallah
Allahım sağlıkla sıhhatle doğurmayıda nasip etsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…