kızlar sat 26 ocak adetime daha var ama bende çok az miktarda iki gün kahverengi lekelenme oldu böle birşey yaşayan varmı?[/QUO
aynı durumdayım son adet tarihim 30 ocak BAT 26 şubat normalde 28 günde bir olan adetim 25 'e düştü geçen ay bu ayda 25. gün yani bugün kahverengi akıntım geldi. bu arada ilk bebeğimde 25. gün aynı böyle kahverengi lekem olmuştu bir gün sürdü bitti sonra hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah bu da öyledir. Ve inşallah sizinki de bebeğinizin yerleşme kanamasıdır
Arkadaşlar nolursunuz bana yardım ediniki ablamda da kan pıhtılaşması var,hamileliklerinde 1 gün iğne 1 gün aspirin kullanıyorlar.şuanda 11 haftalık hamileyim doktoruma durumu anlattım ve bana da test yapmasını söyledim ancak gerek görmüyorum diyor başka bişey demiyor.ya bu testi yaptırmak bu kadar zormu?Korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye günler çok zor geçiyor.zor dönemi atlattım diyordum ama 17 haftalıkken kan pıhtılaşmasından düşük yapan olmuş.Bu doktorlar neden böyle yapıyor?Ne öneriyorsunuz?Ne yapmalıyım?nolur yardım edin bi ihmale kurban gitmek istemiyorum.
Arkadaşlar nolursunuz bana yardım ediniki ablamda da kan pıhtılaşması var,hamileliklerinde 1 gün iğne 1 gün aspirin kullanıyorlar.şuanda 11 haftalık hamileyim doktoruma durumu anlattım ve bana da test yapmasını söyledim ancak gerek görmüyorum diyor başka bişey demiyor.ya bu testi yaptırmak bu kadar zormu?Korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye günler çok zor geçiyor.zor dönemi atlattım diyordum ama 17 haftalıkken kan pıhtılaşmasından düşük yapan olmuş.Bu doktorlar neden böyle yapıyor?Ne öneriyorsunuz?Ne yapmalıyım?nolur yardım edin bi ihmale kurban gitmek istemiyorum.
arkadaşlar mrb geçmiş yapamadım son durumlar nedir hiç bilmiyorum tek bildiğim var rabbim ol dedikten sonra akan sular duruyor... ve ben artık anneyim bıcırık kızımmelike minam benimle sonunda ve kırkbirkere maşallah ki biz kırkladık bile aştım o sancılı dönemleri bilirim zor çok zor geçer çoğu vakitler hatta zamanın durduğu anlar olur ansızın burnu sızlar insanın o kötü zamanları hatırladıkça neyse bunları boşverin ki herşeyin başı moral moral moral.....iğneler aspirinler folbioller falan filan vs.kullanmadığım ilaç kalmadı yok erken oldu yok gecikti derken tamamladık sonunda görseniz kara böcüğümü hepsine değiyormuş inanın bu arada her ne konuda olursa olsun bilgi almak isteyen olursa seve seve yardım ederim burdan görmessem özelden de msj yazın nolur yalnız hissetmeyin kendinizi ki unutmayın her karanlık gecenin sabahı var allaha emanet olun görüşmek üzere...
Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah. şimdi anlattıkların hayal gibi geliyor. bir gün evimiz bebek sesiyle şenlenecek mi bilmiyorum bildiğim şey bu uğurda elimden geleni yapıp dua edeceğim.... Rabbim evlerimizi bebeişlerle şenlendirsin. evladın yokluğuyla da varlığıyla da imtihan etmesin ümmeti muhammedi..
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)
« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2800 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 760 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD]100 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 8831kalan : 1169[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin
bence bulunduğunuz ildeki tıp fakültesine gidip durumunuzu anlatın profesöre rica edin çünkü düşük yaşamadan bu tatlilleri yapmıyolar hatta 3 düşük yaşayacakmışız (Allah korusun) sonra yapılıyomuş. Size bir sorum olacak benim annem babam kuzenler hala dayı çocukları bendeki kan pıhtılaşmasının nedeni de acaba bu durum mu die merak ediyordum sizin anne babanız akraba mı ?
bence bulunduğunuz ildeki tıp fakültesine gidip durumunuzu anlatın profesöre rica edin çünkü düşük yaşamadan bu tatlilleri yapmıyolar hatta 3 düşük yaşayacakmışız (Allah korusun) sonra yapılıyomuş. Size bir sorum olacak benim annem babam kuzenler hala dayı çocukları bendeki kan pıhtılaşmasının nedeni de acaba bu durum mu die merak ediyordum sizin anne babanız akraba mı ?
günaydın mutlu pazarlar pıhtıdaşlarım
kızlar uzun zamandır yazamıyorum, halbu ki en cok acımı derdimi hafiflettiğim, derdime derman aradığım topicti burası..güzel haberlerle döndüm arkadaşlarım, yazıyorum çünkü sizlere de güç vermesini istiyorum..Hepimiz aynı dertten müzdarip olarak buradayız, ben 18 aralık günü aldım miniğimi kucağıma, innohep iğne ve corasprin kullanıyordum, vitamin olarakta bemiks..zor günler geride kaldı, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım hepinize nasip etsin..umudunuzu kaybetmeyin, iyiyi düşünmekten vazgeçmeyin, kötüyü aklınıza getirmeyin..onun dışında ilaçlarınızı düzenli kullanın Allaha sığının..gerisi geliyor zaten..hepinize bu güzel yolda sabır ve güç vermesini diliyorum Allahımdan..Geç olan her zaman güzel olurmuş..o kadar tatlı bi miniğim var ki hala benim olduğuna inanamıyorumm..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmanızı nasip etsin Allahımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?