Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2800 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 760 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD]100 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 8831 kalan : 1169[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Arkadaşlar nolursunuz bana yardım edin iki ablamda da kan pıhtılaşması var,hamileliklerinde 1 gün iğne 1 gün aspirin kullanıyorlar.şuanda 11 haftalık hamileyim doktoruma durumu anlattım ve bana da test yapmasını söyledim ancak gerek görmüyorum diyor başka bişey demiyor.ya bu testi yaptırmak bu kadar zormu?Korkuyorum çocuğuma bişey olacak diye günler çok zor geçiyor.zor dönemi atlattım diyordum ama 17 haftalıkken kan pıhtılaşmasından düşük yapan olmuş.Bu doktorlar neden böyle yapıyor?Ne öneriyorsunuz?Ne yapmalıyım?nolur yardım edin bi ihmale kurban gitmek istemiyorum.

Dr unu değiştireceksin bu kadar basit ailede olduğu ortadaysa nasıl ihmal edebilirki..

bence bir üniv hastanesine git 3 düşük yaptım de. nedenini araştrmk istyorum de. yaparlar testi. bir de o zmana kadar clexan kullan bence de drunu değiştir.

bence bulunduğunuz ildeki tıp fakültesine gidip durumunuzu anlatın profesöre rica edin çünkü düşük yaşamadan bu tatlilleri yapmıyolar hatta 3 düşük yaşayacakmışız (Allah korusun) sonra yapılıyomuş. Size bir sorum olacak benim annem babam kuzenler hala dayı çocukları bendeki kan pıhtılaşmasının nedeni de acaba bu durum mu die merak ediyordum sizin anne babanız akraba mı ?

arkadaşlar mrb geçmiş yapamadım son durumlar nedir hiç bilmiyorum tek bildiğim var rabbim ol dedikten sonra akan sular duruyor... ve ben artık anneyim bıcırık kızım melike minam benimle sonunda ve kırkbirkere maşallah ki biz kırkladık bile aştım o sancılı dönemleri bilirim zor çok zor geçer çoğu vakitler hatta zamanın durduğu anlar olur ansızın burnu sızlar insanın o kötü zamanları hatırladıkça neyse bunları boşverin ki herşeyin başı moral moral moral.....iğneler aspirinler folbioller falan filan vs.kullanmadığım ilaç kalmadı yok erken oldu yok gecikti derken tamamladık sonunda görseniz kara böcüğümü hepsine değiyormuş inanın bu arada her ne konuda olursa olsun bilgi almak isteyen olursa seve seve yardım ederim burdan görmessem özelden de msj yazın nolur yalnız hissetmeyin kendinizi ki unutmayın her karanlık gecenin sabahı var allaha emanet olun görüşmek üzere...

Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza inşallah. şimdi anlattıkların hayal gibi geliyor. bir gün evimiz bebek sesiyle şenlenecek mi bilmiyorum bildiğim şey bu uğurda elimden geleni yapıp dua edeceğim.... Rabbim evlerimizi bebeişlerle şenlendirsin. evladın yokluğuyla da varlığıyla da imtihan etmesin ümmeti muhammedi..

aminnnn.inş herkesin hakkında hayırlısı olur ki en mutlu zamanları yaşamanız dileğiyle....

bende okumak istyrum canım

Onunlami alakaliymis amca cocuklari annemle babam.ya cok mu zor bi test sanki.bu kadar nazlaniyorlar testi yapmak icin,3dusuk ne demek ya

Tesekkur ederim arkadaslar.az cok ne yapmam gerektigini anladim,saolun.

sanmiyorum canim benim annemle babam uzaktan bile olsa akraba degiller..ama bende pihtilasma var

Kan pıhtılaşmasının akrabalıkla bir alakası yok çünkü bende de kan pıhtılaşması var ve annemle babam akraba değiller.
Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı eşimin tanıdığı üniv. hastanesinde bölüm şefi ona gittik sağolsun hemen genetik testimi yaptırdı. Genetik bölümündeki doktor normalde bu testin yapılması için 3 düşük olması gerekiyor dedi ama testi de yaptı ve kan pıhtılaşması çıktı. Şuan 16 aylık bir oğlum var tüm hamileliğim boyunca her gün iğne oldum. Eğer tanıdık olmasaydı diğer gebeliklerimde düşükle sonuçlanacaktı. Anne olmayı isteyen bir bayanın psikolojisi tek düşüğü bile kaldıramazken 3 düşük ne demek ya bende bunu anlayamadım. Genetik testini özel hastaneler direkt yapıyor fiyatı da 1000 lira civarı diye duymuştum. Allah isteyen tüm herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.

cnm benim maşallah subhanaalh. çok sevindim canım. daha önce özelden mesaj yazdım tebrik etmek için ama msj kutun doluymuş gitmedi. cnm şükürler olsun senden bu haberi almak çok güzel. Rabbim sana ve güzel kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. ikinizi de öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…