Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlarr benım kanamam cok fazla kımyasal gebelık yasıyorum, cok agrım oluyor , ılk gun ne olur ne olmaz dıe progeston la pıhtılaşma ıgnemı vurulmustum, ama dun gece parcalar gelmeye baslayınca doktor adetle atıyosun dedı, sımdı ılaçlarıda kestı, buarada ılk defa koluma ıgne vurdurmak ıcın hastanenın acılınde vurdurdum, hem ogrenım dıe, ya kızlar koluma vurdu hemsıre ama sımsıyah moraradı bole bışe olamaz, yanlışmı vurdu dedık, sızdede bolemı oluyo? Sımdılık yapacak bıse yok, kanama devam edıo, yarın bır bthcg daha yaptıracaz, zaten dahada dustuyse bthcg kımyasal oldu, benım moralım cok kotu cok agladım, ama yınede sukur dıoyuruz eşimle, hıc olmazsa cocuk olabılıo, cunku yedı ay olmayınca basaka sorunmu var dedık, olayın ıyı tarafından bakıyorum, ben pek gıremıcem kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar arada sızlere bakıp cıkıyorum, adettım bıtınce duama devam edecem, bana ne olur dua edın , sızlerı sevıyorum

Elıf canım cok sevındım ıyımışşın, emıne senınde ve eylulu ve dıger tum arkadaslarım, buarada sevınc sendede olmustu ya kımyasal gebelık, kac gun surdu kanama, bıde ılaç felan verdımı ebru hanım,

Clexane mi vurdurdun canim,o igneyse o sekilde morarttigini ben de duymustum,cok gecmis olsub

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
bu kimyasal dediğin olayı ben 8 kere yaşadım
evet bencede sevinmelisin çok şükür hamile kalabiliyosun sakın umudunu yitirme
iğneyi ilk vurduğunda sıkıntı yaşayabilirsin ama kolda bu sıkıntılar oluyor
ben ve birçok arkadaşımız iğneyi göbekten yaptık hem acı vermez hemde alışırsın çok sonra geçersin kola
kimyasal gebelikte kanama duruma göre değişiyor bende 8 kere oldu
kiminde 5 gün kiminde 8 gün sürdü
bu süre içinde herhangi bir ilaç kullanmadım ben

canım çok geçmiş olsun kolay değil ama kendini çok yıpratma evet kolay şeyler yaşamıyoruz ama en azından hamile kalabiliyoruz bi de bu duyguyu hiç tadamıycak olanlar çaresi olmayanlar var bunları da düşünmek zorundayız sabredelim olur mu bunlar bizim sınavımız eğer sabredersek mukafatını alıcaz inşallah...

cep kısmının ön tarafına gösterdi.oturduğunda üste kalan kısmı gösterdi

aslı canım benim geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun çok üzüldüm inşallah günün birinde hepimizde kuzularımızı kucağımıza alırız...

arkadaşlar lekelenmem devam ediyor daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım yarın dra gideceğim bakalım ne olacak
elif bebeğin bayagı büyümüş iyi olmanıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

aslıcım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ama malesef elden bişey gelmiyor. inşallah rabbim bi daha yaşatmasın.

aslıcım geçmiş olsun çok üzüldüm...Allah en kısa zamanda en kolayından nasip etsin inşşş... en iyisini hak ediyorsun... ben pek girmiyorum foruma bişi dürttü bakayım dedim... dualarım seninle kendine iyi bak....

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. elinde değil ama nolur çok üzmemeye çalış kendini. sakın umudunu yitirme. olacak. Rabbim ol diyecek ve olacak buna inan. ben inanıyorum. burda birbirimize dualar ettikçe, birbirimize moral verdikçe olacak. bir süre giremem demişsin. biraz dinlen ve aramıza dön. birbirimize ihtiyacımız var. çok öpüyorum seni.geçmiş olsun.

beni merak etmeniz beni çok etkiledi gerçekten. çok mutlu oldum. yaa burası acayip bir yer.2 gündür giremedim ama aklım hep burda kaldı.
cuma dr çıkışı kayınvalidemlere gittik. geç geldik, giremedim. cumartesi hastaneye gittik kan vermeye, alışveriş falan, akşama da annemler, kayınvalidemler falan bize geldi yine giremedim. bugün de yemek yapmakla geçti. 1 haftalık yemek yapıyorum pazarlarım o yüzden yemekle geçiyor. işte bu sebeplerden dolayı giremedim.
cuma dr a gittik. elif söylemiş sağolsun. keseyi gördü dr. ama çok küçük. 4 hafta anca var dedi. çarşamba tekrar bakalım dedi. perdeyi hiç kafana takma, kalın değil dedi. zaten 1 tane doğurmuşsun dedi. diyetimi biraz hafifletti. light ürünler yiyordum onları (süt, peynir yoğurt) normal ye artık dedi. ceviz fındık badem günde 3 tane ye dedi.
bhcg, progesteron,biyokimya hemogram, tsh, aptt yaptırmamı istedi. cumartesi u-yaptırdım bunları. bhcg 488 çıktı. b12 ve folik asitim referans aralığının bayağ üstünde çıkmış bakalım dr ne diycek.
bir de kanama neden olur diye sordum, perdeden mi diye. pıhtılaşmadan olurmuş bu arada kanama.

Son düzenleme:
çok sevindim sana da. dr dan iyi haberlerle gelmişsin. sonuç da iyi olur inşallah.kürtaj olmak zorunda kalmamana sevindim.

canım mesajlarına uzun cevap veremedim. kusura bakma. dışardaydık, gezmede falan. bir de bahsettiğim gibi yoğun bir haftasonum oldu.
senin de dr san iyi haberlerle gelmene çok sevindim. her zaman böyle iyi haberlerle geliriz inşallah dr dan,( hepimiz.)

dr a selamını söylemeyi unuttum) dediğim gibi heyecandan unuttum valla. çarşamba tekrar unutmazsam iletirim. mertciği kokla benim için.

Burcu bu arada bir şey soracam sana. şu ınr ve aptt değerlerine göre iğneye karar veriliyor değil mi?
protrombin zamanı 13,2 11,1-15,9
ınr 0,976 0,8-1,2
aptt 30,2 23-36
değerlerimı yorulayabilirmisin? sen anlarsın. yani referans aralığında evet normal. peki aptt nin düşük olması, yüksek olması ne demek, hangisinde iğne artırılıp azaltılıyor, ne ve bu değerler sürekli değişen değerler değil mi? ne sıklıkla bunlara bakılacak?
bir de homosisteinim çok yüksek değildi benim. o yüzden sanırım dr diyetimi hafifletti. homosisteine de ara sıra bakılması gerekiyormu acaba? senin bakılmışmıydı?
benim homosisteinim 3 ay önce 5,17 idi (4,44-13,56) ben o zaman diyet falan yapmıyorken ölçülmüştü. ben gittikçe diyeti hafiflettikçe bu değer artar mı sence?
ne çok şey sordum kusura bakma canım. kafam karıştı da biraz.aslında mesajım kısaydı da sonradan düzeltme yapıp bunları ekledim)

Son düzenleme:
yeni özel msj attığım için mesajına özelden cevap veremedim. tolga hoca bhcg, progesteron, biyokimya, hemogram, tsh ve aptt kanlarıma baktırdı. ben de çarşamba gidecem tekrar. çok küçük kese gördü. bhcg değerim 488. sen de baktırmışmıydın bhcg ye kaçtı? sen ilk gideceksin değilmi dr a. yani adet gecikmesinden sonra ilk gideceksin. sen şuan neler kullanıyorsun? iğneye başladın mı?
ben adetle birlikte iğneye başladım. benexol, folbiol ve zinko c kullanıyordum. zinkoyu kes dedi. diğerleri devam. aptt ye göre iğneye karar verecek sanırım. referans aralığı içerisinde değerim.

iki gün aradan sonra seni yine burda görmek çok güzel iyi olmanıza sevindim tam telaşlar başlarken elif sağolsun içimizi rahatlattı güzel haberleri verdi devamı da güzel olsun inşallah...

çok sevindim sana da. dr dan iyi haberlerle gelmişsin. sonuç da iyi olur inşallah.kürtaj olmak zorunda kalmamana sevindim.

canım teşekkür ederim ben de senden güzel haberler aldığıma çok sevindim. bütün pıhtıdaşlarımın duacısıyım. hani derler ya eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…