Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar 2 ay önce 9.ayıma girdiğimde bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde doktora gittim bebeğimin ölmüş normal doğum yaptım doktorum da ototpsi yapmadı diye kızmıştım doktordan yana bi şikayetim de yoktu savcı vs prosedürleri varmış otopsi olmadı doktor trombofili olabilir dedi tıp fakültesinde profa muayene olacağım için önceden araştırdım burdaki özel bi hastane ankaraya laboratuara gönderiyomuş ben netten araştırdığıma göre bi kaç tahlil ismine göre doktor verdi dye de uydurdum tahlillerimi verdim ama başka bir sitede 12 tane trombofili paneli olduğunu söylüyolar 7 tanesini verdim 5 tanesi eksik mi oluyo anlamadım tahlil sonuclarımı yakında alacağım fakültede de bu tahlilleri yapıyolar da 2 ayı buluyomus yoğunluktan bi de tahlilde calısan insan sayısı azmıs öğrendiğim kadarıyla yaptıran arkadaslar varsa hangilerini doktor verdi yaptırdınız isimlerini rica etsem yazar mısınız şimdiden teşekkür ediyorum

canım çok geçmiş olsun. Dediğin gibi hamile kalabilmen çok önemli, buna şükür. Kürtaj olmak zorunda kalmamana da şükür canım. Bol bol şükür ve tevekkül canım, bol dua Allahım dualarını kabul eder inşallah (Amin....)

lusnıca bende senı merak edıyodum canım, evet uzucu bır olay daha yasadım bunda sukurr, sen nasılsın msj at bıara canımmm

Tüm hamilelerden güzel haberler alırız inşallah.

Hamilelik bekleyenlerden de tez zamanda müjdeler gelir inşallah:)

emıne canımm cok saoll, ınsanın elınden bıse gelmıoo malesef, guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım, cok opuyrum bende

evet canımm bıın kere sukredıoyrum kurtaj olmadıgıma ıkı kere yasadım allah kımseye yasatmasın, bununla sevınıyoruz ıste, allah beterınden korusun, cok saol canımm

merhaba canım..burcu'dan yorum istemişsin ama görünce bende bir iki yorum yapayım dedim..pt,inr,aptt değerlerin çok güzel..doktor bu değerlere bakarak senin iğnenin dozunu ayarlıyor..ben her ay yaptırıyordum bu testleri 9.ayın içerisinde her hafta hatta bazen gün aşırı yaptırdım..benim çünkü değerlerim referans aralıklarının üzerindeydi..ve git gide iğnenin dozunu düşürdü doktor sezaryen sırasında kanama olmasın diye..çok şükür herşey yolunda gitti..ama ben hamileyken hiç diyet yapmadım homosistein testi nedir onu bile bilmiyorum :)) ama doktoruna güven o senin için en iyisini ister her zaman..

Aramiza hosgeldin cok cok gecmis olsun hepimiz ayni acilari yasadik cok zor gunler rabbim yardimcin olsun testlerin konudunda pek bir bilgim yok ama bilen arkadaslar yazacaktir allahim yardimcin ve yrdimcimiz olsun

Kizlar gunaydin hepimiz gzl bir hafta gecirelim insallh!
Size bisey sormak istiyorum ignelerimi esim yapiyor gecen aksam gobegime cok yakin bir yere vurdu ve ilk defa cok canim acidi sonrasinda vurdugu yerde sertlik olustu ve dokununca aciyo dgerlerinde oyle bisey yok acaba damara falan mi denk geldi korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu aranizda?

Canim doktorda herseyin yolunda gitmesine sevindim 4 haftalikken kseyi gorebildimi bnde carsamb gidecegim ama ne kadarlik oldgu bilmiyorum doktor soyluyor dimi asagi yukari ne kadarlik oldgumuzu?

canım bulunduğun ili bilmiyorum ama ben en son hacettepe üniv. de yaptırmıştım. 1 ay sürdü sonuçların çıkamsı. devlet güvencen varsa özel hastanede de yaptırabilirsin. ben geçenlerde kromozom anomalisi genetik testini özel hastanede yaptırdım ankara da 10 günde çıktı. ne kadar güvenilir onu bilemiyorum ama. bence üniv. hastanesi daha güvenilirdir. bence sen onu bekle.

çok teşekkür ederim cemilecim yanıtladığın için. dr uma kesinlikle güveniyorum zaten. anlamaya ve öğrenmeye çalışıyorum sadece. yani bu değerler aralık üstünde olunca iğne dozu artırılıyor mu, azaltılıyor mu? onu öğrenmek istiyorum. teşekkür ederim.

şu an için herşey çok güzel gözüküyor. umarım hep böyle devam eder. bakalım. çarşamba ne diyecek. merakla bekliyorum. ben de haftaya ankaradayım inş.

size kötü bir haberim var. elifin kanaması olmuş sabah. hastaneye gitmiş eşiyle. kalp atışını duymuşlar. bebeğimiz yaşıyor çok şükür.10 gün rapor vermiş dr. progestan vermiş. çok yoğun değilmiş kanaması. hepinizden dua bekliyor.bol bol dua edelim lütfen.

kızlar hepınıze gunaydın.bata son 1 gun.bu ay hıc test yapmadım.ınsallah bebegım ıcımdedır.cok hafıf gogus agrım var baska hıcbırseyım yok.ama yıne de heyecan yaptım:18:

canım yaa her serde bı hayır vardır.allah a sukur kı kalp atısı duyulmus.allah hepımızın yardımcısı olsun

şu an için herşey çok güzel gözüküyor. umarım hep böyle devam eder. bakalım. çarşamba ne diyecek. merakla bekliyorum. ben de haftaya ankaradayım inş.

sağol şenaycım. haberdar ederim çarşambayı iple çekiyorum ben de. bakalım ne diycek.sen de sonuçlarını göstereksin sanırım. herşey yolundadır inşallah. sen de haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…