aslıcım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ama malesef elden bişey gelmiyor. inşallah rabbim bi daha yaşatmasın.
aslıcım geçmiş olsun çok üzüldüm...Allah en kısa zamanda en kolayından nasip etsin inşşş... en iyisini hak ediyorsun... ben pek girmiyorum foruma bişi dürttü bakayım dedim... dualarım seninle kendine iyi bak....
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. elinde değil ama nolur çok üzmemeye çalış kendini. sakın umudunu yitirme. olacak. Rabbim ol diyecek ve olacak buna inan. ben inanıyorum. burda birbirimize dualar ettikçe, birbirimize moral verdikçe olacak. bir süre giremem demişsin. biraz dinlen ve aramıza dön. birbirimize ihtiyacımız var. çok öpüyorum seni.geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun. Dediğin gibi hamile kalabilmen çok önemli, buna şükür. Kürtaj olmak zorunda kalmamana da şükür canım. Bol bol şükür ve tevekkül canım, bol dua Allahım dualarını kabul eder inşallah (Amin....)
dr a selamını söylemeyi unuttum) dediğim gibi heyecandan unuttum valla. çarşamba tekrar unutmazsam iletirim. mertciği kokla benim için.
Burcu bu arada bir şey soracam sana. şu ınr ve aptt değerlerine göre iğneye karar veriliyor değil mi?
protrombin zamanı 13,2 11,1-15,9
ınr 0,976 0,8-1,2
aptt 30,2 23-36
değerlerimı yorulayabilirmisin? sen anlarsın. yani referans aralığında evet normal. peki aptt nin düşük olması, yüksek olması ne demek, hangisinde iğne artırılıp azaltılıyor, ne ve bu değerler sürekli değişen değerler değil mi? ne sıklıkla bunlara bakılacak?
bir de homosisteinim çok yüksek değildi benim. o yüzden sanırım dr diyetimi hafifletti. homosisteine de ara sıra bakılması gerekiyormu acaba? senin bakılmışmıydı?
benim homosisteinim 3 ay önce 5,17 idi (4,44-13,56) ben o zaman diyet falan yapmıyorken ölçülmüştü. ben gittikçe diyeti hafiflettikçe bu değer artar mı sence?
ne çok şey sordum kusura bakma canım. kafam karıştı da biraz.aslında mesajım kısaydı da sonradan düzeltme yapıp bunları ekledim)
arkadaşlar 2 ay önce 9.ayıma girdiğimde bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde doktora gittim bebeğimin ölmüş normal doğum yaptım doktorum da ototpsi yapmadı diye kızmıştım doktordan yana bi şikayetim de yoktu savcı vs prosedürleri varmış otopsi olmadı doktor trombofili olabilir dedi tıp fakültesinde profa muayene olacağım için önceden araştırdım burdaki özel bi hastane ankaraya laboratuara gönderiyomuş ben netten araştırdığıma göre bi kaç tahlil ismine göre doktor verdi dye de uydurdum tahlillerimi verdim ama başka bir sitede 12 tane trombofili paneli olduğunu söylüyolar 7 tanesini verdim 5 tanesi eksik mi oluyo anlamadım tahlil sonuclarımı yakında alacağım fakültede de bu tahlilleri yapıyolar da 2 ayı buluyomus yoğunluktan bi de tahlilde calısan insan sayısı azmıs öğrendiğim kadarıyla yaptıran arkadaslar varsa hangilerini doktor verdi yaptırdınız isimlerini rica etsem yazar mısınız şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşlar 2 ay önce 9.ayıma girdiğimde bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde doktora gittim bebeğimin ölmüş normal doğum yaptım doktorum da ototpsi yapmadı diye kızmıştım doktordan yana bi şikayetim de yoktu savcı vs prosedürleri varmış otopsi olmadı doktor trombofili olabilir dedi tıp fakültesinde profa muayene olacağım için önceden araştırdım burdaki özel bi hastane ankaraya laboratuara gönderiyomuş ben netten araştırdığıma göre bi kaç tahlil ismine göre doktor verdi dye de uydurdum tahlillerimi verdim ama başka bir sitede 12 tane trombofili paneli olduğunu söylüyolar 7 tanesini verdim 5 tanesi eksik mi oluyo anlamadım tahlil sonuclarımı yakında alacağım fakültede de bu tahlilleri yapıyolar da 2 ayı buluyomus yoğunluktan bi de tahlilde calısan insan sayısı azmıs öğrendiğim kadarıyla yaptıran arkadaslar varsa hangilerini doktor verdi yaptırdınız isimlerini rica etsem yazar mısınız şimdiden teşekkür ediyorum
merhaba canım..burcu'dan yorum istemişsin ama görünce bende bir iki yorum yapayım dedim..pt,inr,aptt değerlerin çok güzel..doktor bu değerlere bakarak senin iğnenin dozunu ayarlıyor..ben her ay yaptırıyordum bu testleri 9.ayın içerisinde her hafta hatta bazen gün aşırı yaptırdım..benim çünkü değerlerim referans aralıklarının üzerindeydi..ve git gide iğnenin dozunu düşürdü doktor sezaryen sırasında kanama olmasın diye..çok şükür herşey yolunda gitti..ama ben hamileyken hiç diyet yapmadım homosistein testi nedir onu bile bilmiyorum :)) ama doktoruna güven o senin için en iyisini ister her zaman..
size kötü bir haberim var. elifin kanaması olmuş sabah. hastaneye gitmiş eşiyle. kalp atışını duymuşlar. bebeğimiz yaşıyor çok şükür.10 gün rapor vermiş dr. progestan vermiş. çok yoğun değilmiş kanaması. hepinizden dua bekliyor.bol bol dua edelim lütfen.
şu an için herşey çok güzel gözüküyor. umarım hep böyle devam eder. bakalım. çarşamba ne diyecek. merakla bekliyorum. ben de haftaya ankaradayım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?