Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim doktorda herseyin yolunda gitmesine sevindim 4 haftalikken kseyi gorebildimi bnde carsamb gidecegim ama ne kadarlik oldgu bilmiyorum doktor soyluyor dimi asagi yukari ne kadarlik oldgumuzu?

ben dr a adet tarihime göre 5 haftalık galiba dedim. o da, daha küçük dedi. 4 hafta anca var dedi.sen de mi çarşamba gideceksin dr a. berna da çarşamba gidecek. iyi haberler alırız inşallah hepimiz de. sen adet gecikmesinden sonra ilk kez gideceksin değil mi?

Canim dualarmiz elifle allah yardimcisi olsun insllh tutunur birakmaz

Canim gttim adet gecikmesinden sonra 2 gun arayla bthcg yaptirmistim onlra bakti musyene etmedi kana gore cok ufak dedi kese girunmez haftaya bakalim dedi cars gtc iste kismetse kesemizi gormeye iilac yazdi igne kullanmaya basla dedi 0.4 luk kullaniyorum bakalim neler olcak hepimiz icin cars gunu!!!

bhcg değerin kaç çıktı. benimki 488 çıkmış cumartesi. iyi bari iğneye başlamışsın.

bhcg değerin kaç çıktı. benimki 488 çıkmış cumartesi. iyi bari iğneye başlamışsın.

İlk yaptrdim 11.8 di 2 gun sonra 39.55 ti ama simdilerde nasildir bilmiyom 1 hftdan fazla oldu yaptirali igneyi aLinda bn istedim doktordan kendimce onlem almaya calistim iste olcagi varsa herturlu olursa iste bu kdar istedikten sonra kucaklarimiza almak nasip olur insallh sana baska bir ilac falan verdimi igne yapiyosun dimi?

Merhaba arkadaşlar, elife çok üzüldüm... Ben de onunla dönem olarak aynıyım, 2 hafta önce benimde kanamalarım vardı, sadece dinlenerek geçti. İnş onun da hemen geçer.
Kanamalar bittikten sonra ilk bugün akşam doktora gidecem, çok heyecanlıyım. İnş kalbi hala atıyordur... Nasıl akşama sabredicem bilmiyorum...

Öncelikle Elif'e geçmiş olsun Allah'ım bebeğini ona bağışlasın.

kızlar size birşey sormak istiyorum benim adetten sonra 25. gün kahverengi lekem geldi heveslendim yerleşme lekesi diye çünkü önceki hamileliğimde böyle olmuştu şimdi de adet oldum galiba pembe akıntıyla başladı gene de bugün kan verdim beta hcg için dayanamıyorum bir ümit işte. Eğer hamile değilsem adet gününde yapılan hormon testlerinden yaptırayım diyorum kaçıncı gün yaptırmam gerekiyordu biliyor musunuz?

canım çok geçmiş olsun duyunca üzüldüm ama kalbi atıyo çok şükür biz evlatlarımıza biraz zorluklarla sahip olucaz. şöyle bişey duymuştum eğer kalbi atmaya başladıysa kanama olsa bile hamileliğin devam etme şansı % 90 mış. dualarımız seninle

sağol şenaycım. haberdar ederim çarşambayı iple çekiyorum ben de. bakalım ne diycek.sen de sonuçlarını göstereksin sanırım. herşey yolundadır inşallah. sen de haberdar et bizi.

tamam canım. duruma göre ankaraya bu cuma ya da cumartesi gideceğim. çarşambaya da sonuçlarımı göstereceğim inş. o yüzden bi sğre giremeyebilirim. döndüğümde anlatırım.

canım benim inşallah birşey olmaz. neyse ki bebiş yaşıyor. sağlıkla aramıza dönsün elif.

canım inşallah bebişin seninle ve iyidir. güzel haberlerini bekliyoruz.

ben folbiol ve benexol kullanıyorum. clexan 0,4 günde 1 er bunlardan kullanıyorum. benim 14 ü batım dı.23 şubatta kan tahlili yaptım. senin de artmıştır daha sonraları.

Eminecim bana da birşeyler yazarmısın

kızlar merhaba doktorumla görüştüm 2 düşük yapmıştım ilk 7. ve 6. haftalarda yaptım mhtr 677 heterezigot mutasyon var.doktor bu hafif bi sorun ama yinede şimdi folik asit ve bemiks c önerdi hamile kalır kalmazda clexan 0.4 iğne kullanacakmışım....umarım iyi gelir..doktora sordum aspirin neden vermiyorsunuz dedim oda bana senin anti bilmemne testlerine baktım onlar normal o yüzden aspirine gerek yok dedi...sizce ben yinede aspirin kullanayımmı hamile kalmadan 1 ay önce yoksa doktorumumu dinlemeliyim.çok korkuyoum yine düşücek diye sanki anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım( benimle sorunu aynı olaanlar yada bilgisi olanlar bu iğne bana iyi gelirmi sizce ????????

inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin dr dan canım. inşallah seninledir bebişin. ne kadarlık oldu bu arada.

canım çok geçmiş olsun sağlıksız olunca vücut adetle atıyormuş canım hiç üzülme nolurr, bende normal adet gibi hiç bir farkı yoktu ilk gün biraz sancım oldu o kadar ilaç felan kullanmadım canım kan testinde çıkmasa hamile olduğumu bile anlamazdım o kadar normal oldu adetim üzülme tamammı sağlıksız olacağına ileri haftalarda gideceğine adetle atılsın daha iyi canım

canım bende de mhtr 677 heterezigot var ve benim doktorum da bana aspirine gerek yok hamile kalınca gel iğne yazcam dedi ve folicplus verdi.

ben folbiol ve benexol kullanıyorum. clexan 0,4 günde 1 er bunlardan kullanıyorum. benim 14 ü batım dı.23 şubatta kan tahlili yaptım. senin de artmıştır daha sonraları.

canım senn doktorda aspirin veyaa coraspin vermemiş sana dimi????sen kaç düşük yapmıştın senn sorun neydi..ALLAH sağlıkla kucağına aldırsın bebişini

gözünaydın canım herzaman güzel haberler alman dileğiyle

canım bende de mhtr 677 heterezigot var ve benim doktorum da bana aspirine gerek yok hamile kalınca gel iğne yazcam dedi ve folicplus verdi.

senin kaç düşüğün var canım başka bi sorun yok dimi????aynı durumdayız takip edelim birbirimizi inşallah bizde bi an önce anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…