Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun yaaa Allahım korusun bebeğinide kendinide İmtihan bitmiyor hamile kalmakla bence herşey yeni başlıyor Rabbim sınavlarımızı hakkıyla verebilmemizi nasip eylesin gün geçtikçe korkularım daha çok artıyor
dualarımız seninle elifcim sende bol bol dua et canım

senin kaç düşüğün var canım başka bi sorun yok dimi????aynı durumdayız takip edelim birbirimizi inşallah bizde bi an önce anne oluruz

11 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum bir kere başıma geldi Allah bir daha göstermesin böyle acı. Korunma sürecini geçtik bu ay çok umutluydum ama olmadı galiba kanamam az az gelmeye başladı

kızlar hepınıze gunaydın.bata son 1 gun.bu ay hıc test yapmadım.ınsallah bebegım ıcımdedır.cok hafıf gogus agrım var baska hıcbırseyım yok.ama yıne de heyecan yaptım:18:

canım benim test yapmaya zamanım bile olmadı bugün bat tı dünden geldi kırmızılarım hakkımızda hayırlısı canım. inşallah seninkiler gelmez güzel haberler alırız

3. gün diye biliyorum ama ben

Eminecim bana da birşeyler yazarmısın

valla bilemedim ki canım. hiç fikrim yok yorum yapamadım.iyi bari kan vermişsin. en azından emin olursun. inşallah herşey gönlünce olmuştur, inşallah hamilesindir. tabi bu arada kanama da var ama. benim ilk hamileliğimde de 6. haftamda senin gibi kahverengi ve pembe akıntılarım olmuştu.hayırlısı diyelim canım

günaydın hanımlar herşeyin gönlünüzce olacağı bir hafta diliyorum.
benim bat bugündü ama kırmızılar dayanamadı dün teşrif ettiler
bu ay da olmadı bakalım sabırla bekliyoruz

ben de 30 okudum.
kırmızılarla ilgili de üzme kendini. geç olsun ama güç olmasın inşallah. hamileliğin pürüzsüz olur inşallah

3. gün diye biliyorum ama ben

sağ ol canım ya benim adet günüm ve şekli kafayı yedi çoookk aşırı takıyorum vücudum kendini hamile sanıyor galiba bir sürü belirtim oldu hatta yerleşme kanamasına benzer kanamam da oldu sonunda galiba adet oldum çarşamba gideyim bakalım önce kadın doğum sonra psikologa gitsem daha iyi olacak :18:

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2875 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 790 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD]100 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 9142 kalan : 858 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:

İnşallah canım çok sağol. Bu arada burası bağımlılık yapıyor gerçekten bir de insan hani cevap bekliyor benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak bana çok iyi geliyor iyi ki varsınız okula geç kalcam bu gidişle hazırlanmam lazım

ben de 30 okudum.
kırmızılarla ilgili de üzme kendini. geç olsun ama güç olmasın inşallah. hamileliğin pürüzsüz olur inşallah
Allah kabul etsin canım ekledim . Evet geç olsun güç olmasın bakalım beklemeye devam. gecen ayki kimyasalın üstüne bu ay umutluydum ama kısmet olmadı.

inşallah gebesindir ne diyim.
bence psikologa git derim.
1 oğlum ve 3 tane de düşüğüm var
en iyi bildiğim şey zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor
kafaya taktıkça da o zamanı uzatıyorsun

merhaba arkadaşlar, bir tanıdıgımın acil dr tavsiyesine ihtiyacı var. o konulara yazdım ama cevap alamadım. tekrarlayan 3 düşüğü olmuş. izmirde tepecik hastanesine gitmiş hep. izmirde bu konuda uzmanlaşmış dr biliyorsanız yazarsanız sevinirim..

canım senn doktorda aspirin veyaa coraspin vermemiş sana dimi????sen kaç düşük yapmıştın senn sorun neydi..ALLAH sağlıkla kucağına aldırsın bebişini

benim dr vermedi aspirin dediğin gibi. kanama yapar dedi. iğneyle aynı değil dedi aspirin için.benim 5,5 yaşında kızım var çok şükür. son 1 senede de 2 düşük oldu. 6 hafta ve 15 haftada kalp durması oldu.amin inşallah. sen de.

canım benim test yapmaya zamanım bile olmadı bugün bat tı dünden geldi kırmızılarım hakkımızda hayırlısı canım. inşallah seninkiler gelmez güzel haberler alırız

canım yaa ınsallah hayırlısı hakkımızda.pespese hamıs kalalım kucagımıza alalım yavrularımızı.sevınccım sen ates olcme yontemı kullanıyor musun canım.ben aldım da nasıl yorumlayacagım onu bılemedım.yarın olcmeye baslarım herhalde.bılıyorsan yardımcı olur musun bana

emine canım aspirin kullanmadınmı sen
ben geçtiğimiz mayıs ayın dan beri kullanıyorum.
en son gittiğim profesör aspirin kullanma gebe kalır kalmaz iğneye başlarız dedi
ama ben dinlemedim hala kullanıyorum.
geçende de birinden duydum düzenli aspirin kullanmak gebe kalmayı geciktiriyormuş
şaştım kaldım vallaaa

evet burası bağımlılık yapıyor kesinlikle. ben de işteyim bir yandan çalışıyorum bir yandan sayfam açık burayı okuyorum. inşallah herşey gönlümüzce olur canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

hayırlısı canım evet kullandım 3 ay kadar ama bana yaramadı çok stres yaptım hazır adet düzenim bozuldu ama işe yarayan bir yöntem en azından yumurtlayıp yumurtlamadığını biliyorsun canım . her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hemen ateşini ölçüp yazıyorsun saati ve tarihide yaz adetin ilk günü başlanırsa iyi oluyor. bu yöntemle ilgili topiği okursan daha iyi yaparsın çünki çizelge tablosu oluşturuyorsun onu daha iyi anlarsın canım. yumurtlama olacağı zaman ateşin çok az düşüyor ve sonraki gün aniden yükseliyor. döllenme olduysa ateşin yükselmeye devam ediyor en azından belli bir seviyede sabitleniyor adete yakın hala sabitse yada düşmemişse gebe olduğunu anlıyorsun fakat ateşin düşerse kimine göre değişiyor aynı gün yada bir kaç gün içerisinde adet oluyorsun.
ateşini her gün aynı saatte dil altından ölçüyorsun canım.

ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.

ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.

canım seninle mutasyonlarımız aynı ya o yüzden özellikle sana sordum. benim bugün 2. günüm yarın 3. günüm bir doktora gideyim bakalım ne diyecek. doktorum özelde bu ay iğneye başlayayım desem ne der acaba aspirinide bırakayım bari . ben birinden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama 10 ay oldu aspirin kullanıyom kanım iyice suya kesmiş olabilir geçen ay aspirini düzenli kullanamadım neredeyse 10 güm felan içemedim desem yeridir kimyasal gebelik geçirdim :26: du bakalım yarın gideyim doktora ne diyecek.

git bencede dr a canım. bizler sürekli takip altında olmalıyız. 10 ay çok kullanmışsın aspirini. dr da dr a tedavi değişiyor. ben ilk adet günü iğneye başladım. gebelik olmasaydı 3 ay aralıksız iğne kullanacaktım. bununla beraber folbiol, benexol ve zinko c de kullandım günde 1.
sen ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…