size kötü bir haberim var. elifin kanaması olmuş sabah. hastaneye gitmiş eşiyle. kalp atışını duymuşlar. bebeğimiz yaşıyor çok şükür.10 gün rapor vermiş dr. progestan vermiş. çok yoğun değilmiş kanaması. hepinizden dua bekliyor.bol bol dua edelim lütfen.
senin kaç düşüğün var canım başka bi sorun yok dimi????aynı durumdayız takip edelim birbirimizi inşallah bizde bi an önce anne oluruz
kızlar hepınıze gunaydın.bata son 1 gun.bu ay hıc test yapmadım.ınsallah bebegım ıcımdedır.cok hafıf gogus agrım var baska hıcbırseyım yok.ama yıne de heyecan yaptım:18:
Öncelikle Elif'e geçmiş olsun Allah'ım bebeğini ona bağışlasın.
kızlar size birşey sormak istiyorum benim adetten sonra 25. gün kahverengi lekem geldi heveslendim yerleşme lekesi diye çünkü önceki hamileliğimde böyle olmuştu şimdi de adet oldum galiba pembe akıntıyla başladı gene de bugün kan verdim beta hcg için dayanamıyorum bir ümit işte. Eğer hamile değilsem adet gününde yapılan hormon testlerinden yaptırayım diyorum kaçıncı gün yaptırmam gerekiyordu biliyor musunuz?
Eminecim bana da birşeyler yazarmısın
3. gün diye biliyorum ama ben
valla bilemedim ki canım. hiç fikrim yok yorum yapamadım.iyi bari kan vermişsin. en azından emin olursun. inşallah herşey gönlünce olmuştur, inşallah hamilesindir. tabi bu arada kanama da var ama. benim ilk hamileliğimde de 6. haftamda senin gibi kahverengi ve pembe akıntılarım olmuştu.hayırlısı diyelim canım
Allah kabul etsin canım ekledim . Evet geç olsun güç olmasın bakalım beklemeye devam. gecen ayki kimyasalın üstüne bu ay umutluydum ama kısmet olmadı.ben de 30 okudum.
kırmızılarla ilgili de üzme kendini. geç olsun ama güç olmasın inşallah. hamileliğin pürüzsüz olur inşallah
sağ ol canım ya benim adet günüm ve şekli kafayı yedi çoookk aşırı takıyorum vücudum kendini hamile sanıyor galiba bir sürü belirtim oldu hatta yerleşme kanamasına benzer kanamam da oldu sonunda galiba adet oldum çarşamba gideyim bakalım önce kadın doğum sonra psikologa gitsem daha iyi olacak :18:
canım senn doktorda aspirin veyaa coraspin vermemiş sana dimi????sen kaç düşük yapmıştın senn sorun neydi..ALLAH sağlıkla kucağına aldırsın bebişini
canım benim test yapmaya zamanım bile olmadı bugün bat tı dünden geldi kırmızılarım hakkımızda hayırlısı canım. inşallah seninkiler gelmez güzel haberler alırız
İnşallah canım çok sağol. Bu arada burası bağımlılık yapıyor gerçekten bir de insan hani cevap bekliyor benimle aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak bana çok iyi geliyor iyi ki varsınızokula geç kalcam bu gidişle hazırlanmam lazım
canım yaa ınsallah hayırlısı hakkımızda.pespese hamıs kalalım kucagımıza alalım yavrularımızı.sevınccım sen ates olcme yontemı kullanıyor musun canım.ben aldım da nasıl yorumlayacagım onu bılemedım.yarın olcmeye baslarım herhalde.bılıyorsan yardımcı olur musun bana
emine canım aspirin kullanmadınmı sen
ben geçtiğimiz mayıs ayın dan beri kullanıyorum.
en son gittiğim profesör aspirin kullanma gebe kalır kalmaz iğneye başlarız dedi
ama ben dinlemedim hala kullanıyorum.
geçende de birinden duydum düzenli aspirin kullanmak gebe kalmayı geciktiriyormuş
şaştım kaldım vallaaa
ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.
canım seninle mutasyonlarımız aynı ya o yüzden özellikle sana sordum. benim bugün 2. günüm yarın 3. günüm bir doktora gideyim bakalım ne diyecek. doktorum özelde bu ay iğneye başlayayım desem ne der acaba aspirinide bırakayım bari . ben birinden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama 10 ay oldu aspirin kullanıyom kanım iyice suya kesmiş olabilirgeçen ay aspirini düzenli kullanamadım neredeyse 10 güm felan içemedim desem yeridir kimyasal gebelik geçirdim :26: du bakalım yarın gideyim doktora ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?