evet canım çok haklısın gideyim bakalım ne diyecek. ewet ilk kez kimyasal geçirdim benim bildiğim bu tabi öncesinde oldumu bilmiyorum.git bencede dr a canım. bizler sürekli takip altında olmalıyız. 10 ay çok kullanmışsın aspirini. dr da dr a tedavi değişiyor. ben ilk adet günü iğneye başladım. gebelik olmasaydı 3 ay aralıksız iğne kullanacaktım. bununla beraber folbiol, benexol ve zinko c de kullandım günde 1.
sen ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdin?
kızlar geldim yeni eve.sağolsun emine söylemiş.inşallah bişey olmaz.Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok.iyi dilekleriniz için teşekkürler.....
kızlar dua edin emi.hayırlısıysa sağlıklı olacaksa bişey olmasın.doktor şimdilk kalbi atıor dedi. o şimdilik lafı bile kalbime bıçak gibi battı.şimdilik.....çok acı ya.Allaım yardım etsin.
doktora acaba aspirin m yaptı dedim sakın ha dedi.kesme aspirini dedi.
ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.
kızlar geldim yeni eve.sağolsun emine söylemiş.inşallah bişey olmaz.Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok.iyi dilekleriniz için teşekkürler.....
emine canım aspirin kullanmadınmı sen
ben geçtiğimiz mayıs ayın dan beri kullanıyorum.
en son gittiğim profesör aspirin kullanma gebe kalır kalmaz iğneye başlarız dedi
ama ben dinlemedim hala kullanıyorum.
geçende de birinden duydum düzenli aspirin kullanmak gebe kalmayı geciktiriyormuş
şaştım kaldım vallaaa
git bencede dr a canım. bizler sürekli takip altında olmalıyız. 10 ay çok kullanmışsın aspirini. dr da dr a tedavi değişiyor. ben ilk adet günü iğneye başladım. gebelik olmasaydı 3 ay aralıksız iğne kullanacaktım. bununla beraber folbiol, benexol ve zinko c de kullandım günde 1.
sen ilk kez mi kimyasal gebelik geçirdin?
kızlar dua edin emi.hayırlısıysa sağlıklı olacaksa bişey olmasın.doktor şimdilk kalbi atıor dedi. o şimdilik lafı bile kalbime bıçak gibi battı.şimdilik.....çok acı ya.Allaım yardım etsin.
doktora acaba aspirin m yaptı dedim sakın ha dedi.kesme aspirini dedi.
merhaba arkadaşlar, bir tanıdıgımın acil dr tavsiyesine ihtiyacı var. o konulara yazdım ama cevap alamadım. tekrarlayan 3 düşüğü olmuş. izmirde tepecik hastanesine gitmiş hep. izmirde bu konuda uzmanlaşmış dr biliyorsanız yazarsanız sevinirim..
geçmiş olsunKizlar gunaydin hepimiz gzl bir hafta gecirelim insallh!
Size bisey sormak istiyorum ignelerimi esim yapiyor gecen aksam gobegime cok yakin bir yere vurdu ve ilk defa cok canim acidi sonrasinda vurdugu yerde sertlik olustu ve dokununca aciyo dgerlerinde oyle bisey yok acaba damara falan mi denk geldi korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu aranizda?
kuzucum benim 5. haftada kese belli olmuştu 4. haftada gözükmüyor diye telaşa kapılmaya gerek yokCanim doktorda herseyin yolunda gitmesine sevindim 4 haftalikken kseyi gorebildimi bnde carsamb gidecegim ama ne kadarlik oldgu bilmiyorum doktor soyluyor dimi asagi yukari ne kadarlik oldgumuzu?
inş. gebelik belirtisidir lekelenmeÖncelikle Elif'e geçmiş olsun Allah'ım bebeğini ona bağışlasın.
kızlar size birşey sormak istiyorum benim adetten sonra 25. gün kahverengi lekem geldi heveslendim yerleşme lekesi diye çünkü önceki hamileliğimde böyle olmuştu şimdi de adet oldum galiba pembe akıntıyla başladı gene de bugün kan verdim beta hcg için dayanamıyorum bir ümit işte. Eğer hamile değilsem adet gününde yapılan hormon testlerinden yaptırayım diyorum kaçıncı gün yaptırmam gerekiyordu biliyor musunuz?
bendede heterizigot varkızlar merhaba doktorumla görüştüm 2 düşük yapmıştım ilk 7. ve 6. haftalarda yaptım mhtr 677 heterezigot mutasyon var.doktor bu hafif bi sorun ama yinede şimdi folik asit ve bemiks c önerdi hamile kalır kalmazda clexan 0.4 iğne kullanacakmışım....umarım iyi gelir..doktora sordum aspirin neden vermiyorsunuz dedim oda bana senin anti bilmemne testlerine baktım onlar normal o yüzden aspirine gerek yok dedi...sizce ben yinede aspirin kullanayımmı hamile kalmadan 1 ay önce yoksa doktorumumu dinlemeliyim.çok korkuyoum yine düşücek diye sanki anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım( benimle sorunu aynı olaanlar yada bilgisi olanlar bu iğne bana iyi gelirmi sizce ????????
aspirin gebeliği geciktirmez tam tersi pıhtılaşması olan hastalarda önceden kanı sulandırarak bebeğe yer hazırlarben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.
geçmiş olsun
canım benim göbek bölgesinde tehlikeli bir yer olmadığı için doktorlar öneriyor damara mı geldi diye korkma sakın arada oluyor öyle şeyler
kuzucum benim 5. haftada kese belli olmuştu 4. haftada gözükmüyor diye telaşa kapılmaya gerek yok
inş. gebelik belirtisidir lekelenme
hormon testleri adetin 2. ve 3. günü yapılıyor
progestan testide adetin 21. günü
bendede heterizigot var
8 kimyasal 1 dış gebeliğim var bunların çogu iğne ve aspirin kullandığım halde opldu
şuan 2 buçuk aylık bir oğlum var
ben nerdeyse gebelikten önce 1 sene coraspirin kullandım gebe kalır kalmazda iğne
aspirinin kanamayı artırdığı doğru
ama ne bebeğe nede sana bir zararı yok
bence kullanabilirsin korkmadan
aspirin gebeliği geciktirmez tam tersi pıhtılaşması olan hastalarda önceden kanı sulandırarak bebeğe yer hazırlar
gelmişsin. duramayıp gireceğini biliyordum)
kuzum hiç merak etme iyi olacak inşallah. yavaş yavaş azalır kanaman. sen sürekli gittiğin dr a mı gittin şimdi?
aspirini kesmemesi tuhaf geldi bana. dr larımıza güvenmekten başka çaremiz yok. hayırlısı olsun canım.benimki vermedi aspirin biliyorsun. kanama yapar demişti. bir önceki hamileliğimde kanamam olunca aspirini kesmiştim. yine de sen bilirsin. bol bol dinlen. bak nasıl girdin sen şimdi buraya telden mi. sakın ayağa kalma ve bol bol dinlen. wc dışında ayağa kalkma. önemli zamanlar bunlar bak.
sen ne yaptın? sonuçlar nasıl? bebeğin nasıl?
kist aynı büyüklükte duruyor ama dr um kafana takma bundan hiç bir sorun çıkmayacak inşallah dedi. içini rahat tut hamileliğinin tadını çıkarmaya bak dedi. 15 dk dan fazla ultrasounda baktı sıpam yüzünü göstermedi bir türlü kafasını sokmuş geriye arkasını dönmüş. tepeden bir açıdan yarım yamalak gördük yüzünü.idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı. ve benim perşembeden beri kasıklarımdan aşağı doğru adet sancısı gibi zonklar tazda ağrım oluyordu onu söyledim. rahim kasılmalarımının olduğunu söyledi. proluton diye bir iğne verdi cumaya kadar geçmezse tekrar yazyım vurdur dedi. ama ben yürürken çok ağrım oluyor. birazdan arayıp soracağım dr a.birde erken doğum falan yaparsam diye korkmaya başladım.
elif ve aslı geçmiş olsun. elifcim inşallah sorunsuz kanaman biter inşallah. aslı her ne kadar üzülme desemde biliyorum çok zor bir durum. inşallah bir dahaki sefere normal bir hamilelik olur. sabret canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?