Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar geldim yeni eve.sağolsun emine söylemiş.inşallah bişey olmaz.Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok.iyi dilekleriniz için teşekkürler.....

kızlar dua edin emi.hayırlısıysa sağlıklı olacaksa bişey olmasın.doktor şimdilk kalbi atıor dedi. o şimdilik lafı bile kalbime bıçak gibi battı.şimdilik.....çok acı ya.Allaım yardım etsin.

doktora acaba aspirin m yaptı dedim sakın ha dedi.kesme aspirini dedi.

evet canım çok haklısın gideyim bakalım ne diyecek. ewet ilk kez kimyasal geçirdim benim bildiğim bu tabi öncesinde oldumu bilmiyorum.
kızlar geldim yeni eve.sağolsun emine söylemiş.inşallah bişey olmaz.Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok.iyi dilekleriniz için teşekkürler.....

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın herşey yoluna girer inşallah merak etme cenım

çok geçmiş olsun elifcim bol bol dua et bizde ediyoruz canım Allahım çok büyük hepimizin yardımcısı olsun. Benim önceki gebeliğimde aspirin kanama yapıyordu canım bırakınca geçiyordu kanamam benim gibi olan başka arkadaşlarımda oldu.

ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.

aslinda bana hematoloji doktorumda aspirini kullanma dedi ancak kanama yapar hamilelikte pek bi faydasi yok aslinda hamilelikte tavsiye etmiyoruz demisti..ama ben hep dinlemedim kulandimm.hepte kanamam oldu:26:

Elifcigim ayaklarinin altina cok yuksek olmayan bir yastik koyarak yat tuvalet haricindede pek kalkma cnm dinlen ve dua et baska caremiz yok hepimiz duaciniz insallh bebisin seninle olacak

bende 2 yildir hep kullaniyorumm ama yinede hamile kaldim ama biraksaydim dahadami cabuk kalirdimm.bende hic hamileligini engelledigini duymadimm.aksine bazilarina cabuk hamile kalmak icin verildigini duydumm.rahim ici kanlansinda bebek tutunsun diye..:26:

gelmişsin. duramayıp gireceğini biliyordum)
kuzum hiç merak etme iyi olacak inşallah. yavaş yavaş azalır kanaman. sen sürekli gittiğin dr a mı gittin şimdi?
aspirini kesmemesi tuhaf geldi bana. dr larımıza güvenmekten başka çaremiz yok. hayırlısı olsun canım.benimki vermedi aspirin biliyorsun. kanama yapar demişti. bir önceki hamileliğimde kanamam olunca aspirini kesmiştim. yine de sen bilirsin. bol bol dinlen. bak nasıl girdin sen şimdi buraya telden mi. sakın ayağa kalma ve bol bol dinlen. wc dışında ayağa kalkma. önemli zamanlar bunlar bak.

bencede canım tabii doktor bilir ama aspirin bendede bi öncekinde kanama yaptı asıl işe yarayan iğne bence ve hamile kalmadan yüksek doz folik asit ve b vitamini çok önemliymiş bizim durumumuzda olanlar için

gecmis olsun canim.inslalahh yawrun seni birakmayacakk.

bazisi aspirini kestiriyo bazisi kestirmiyo kanama olunca doktorlar bile bu kan pihtilasmasinda hem fikir degill:26:

arkadaşım izmirde şifa araştırma hastanesinde yüksel riskli gebelik uzmanı yani perinatalog prof.dr serkan güçlü var ona bidebilir serkan bey bu tür gebeliklerin takibini yapıyor.

geçmiş olsun
canım benim göbek bölgesinde tehlikeli bir yer olmadığı için doktorlar öneriyor damara mı geldi diye korkma sakın arada oluyor öyle şeyler

Canim doktorda herseyin yolunda gitmesine sevindim 4 haftalikken kseyi gorebildimi bnde carsamb gidecegim ama ne kadarlik oldgu bilmiyorum doktor soyluyor dimi asagi yukari ne kadarlik oldgumuzu?
kuzucum benim 5. haftada kese belli olmuştu 4. haftada gözükmüyor diye telaşa kapılmaya gerek yok
inş. gebelik belirtisidir lekelenme
hormon testleri adetin 2. ve 3. günü yapılıyor
progestan testide adetin 21. günü

bendede heterizigot var
8 kimyasal 1 dış gebeliğim var bunların çogu iğne ve aspirin kullandığım halde opldu
şuan 2 buçuk aylık bir oğlum var
ben nerdeyse gebelikten önce 1 sene coraspirin kullandım gebe kalır kalmazda iğne
aspirinin kanamayı artırdığı doğru
ama ne bebeğe nede sana bir zararı yok
bence kullanabilirsin korkmadan

ben kullanmadım canım. dr um vermedi. sadece iğne dedi. iğne kanı sulandırır, aspirin kanama yapar dedi. etkisi aynı değil dedi.öyle mi gebeliği mi geciktiriyormuş? bilmiyorum canım.
aspirin gebeliği geciktirmez tam tersi pıhtılaşması olan hastalarda önceden kanı sulandırarak bebeğe yer hazırlar

canım kimyasal gebelik dediğin ne oluyor yani benm bildiğim kimyasal gebeliği farketmen biraz zor adet ile beraber bebek gidiyor çünkü.peki sen hamile kalınca aspirini kestinmi yoksa hem aspirin hem iğnemi kullandın???acaba sende neden öncekilerde iğne işe yaramadı???son sağlıklı ghebeliğinde öncekilerden farklı bişey yaptınmı

eoe canim sen nasilsin su an.insalalh kanaman ne yokturr :26:belki yazmissindir ama kusura bakma görmedimm

sen ne yaptın? sonuçlar nasıl? bebeğin nasıl?

kist aynı büyüklükte duruyor ama dr um kafana takma bundan hiç bir sorun çıkmayacak inşallah dedi. içini rahat tut hamileliğinin tadını çıkarmaya bak dedi. 15 dk dan fazla ultrasounda baktı sıpam yüzünü göstermedi bir türlü kafasını sokmuş geriye arkasını dönmüş. tepeden bir açıdan yarım yamalak gördük yüzünü.idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı. ve benim perşembeden beri kasıklarımdan aşağı doğru adet sancısı gibi zonklar tazda ağrım oluyordu onu söyledim. rahim kasılmalarımının olduğunu söyledi. proluton diye bir iğne verdi cumaya kadar geçmezse tekrar yazyım vurdur dedi. ama ben yürürken çok ağrım oluyor. birazdan arayıp soracağım dr a.birde erken doğum falan yaparsam diye korkmaya başladım.

elif ve aslı geçmiş olsun. elifcim inşallah sorunsuz kanaman biter inşallah. aslı her ne kadar üzülme desemde biliyorum çok zor bir durum. inşallah bir dahaki sefere normal bir hamilelik olur. sabret canım.

QUOTE=eoe;29023391]inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin dr dan canım. inşallah seninledir bebişin. ne kadarlık oldu bu arada.[/QUOTE]

Teşekkrler, hepimizin iyi olur bebişleriinş.
Benim aslında sata göre 8+4, ama doktor 3 gün ilerde görünüyor demişti. Erken yumurtluyorm galiba

ceylin de görd mü kardeşini))ne yaptı kuzum. kıyamam ona yaa. geçen yazmıştınya, uyurken karnına vurmuş... çok tatlı bir kızın varmış maşallah. küçük ama akıllı maşallah. Rabbim onun da yüzünü güldürsün, tatlı bir kardeş versin ona. biz uzun süre söylemiycez bakalım.dr a girmedi cuma günü. bir arkadaş buldu bekleme salonunda onunla oynadı. girseydi konuşmalardan anlardı kesin. şimdilik atlattık. bir dahakine ne yapacaz bakalım. çaktımıyor ama dinliyor dr u. bundan önce gttiğimizde dr dan çıktıktan sonra bana sessizce anne ben biliyorum sende pıhtılaşma var diyor)
proluton kanama olunca veriliyor sanırım. bir de akciğerini geliştiriyor diye duymuştum. sanırım erken doğum riski için veriliyordur kanaman olmadığına göre....
iyi bak ne güzel kisti de kafana takma artık. içini rahatlatmıştır dr biraz. inşallah iyi olacak herşey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…