Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine telden giriyorum yattığım yerden merk etme.evet sürekli gittiğim doktoruma gittim.

zehra canım dikkat et kenine inşallah erken doğum olmaz.üzüldün filan ya sende rapor al yat olmazsa

Onemli degil nasıl olsa bundan sonra sık sık goreceksin doktoru elbet birinde soylersin :)
Degerlerin cok iyi, bunlara gore cok cok buyuk ihtimalle degistirmez dozu. Cok sık tekrarlamıyor bazen ayda bir bazen daha uzun aralıklarla bakıyor, ilk aylarda biraz daha sık bakıyor ama. bebek buyudukten sonra zaten kordon kan akıs hızına gore de degerlendirebiliyor kanın sululugunu. bakılan degerler surekli degisen degerler, mesela benim en basta 30-31 cıkan degerim 11-12 haftadaydı herhalde 25 cıkmıstı ona gore igneyi ikiye cıkarmıstı doktor. Homosistein degerin de cok iyimis. Hamileyken hic bakmadı bir daha. Diyeti dert etme, ben zaten sut ve yogurdu normal yaglı yiyordum sadece peyniri light yedim. Hamilelikle birlikte biraz serbestlik tanıyor tolga bey bana da oyle yapmıstı. Sonlara dogru diyeti iyice sallamaya baslamıstım hicbirsey olmadı bildigin gibi:)
Bu aralar bir de is telası basladı gidip gelmem gerekiyor bazı sorunlar var cok vakit bulamayabilirim foruma girmeye haberiniz olsun.

Son düzenleme:

evet tolga hoca bundan sonra daha sık çağıracam dedi. çağırsın valla.söylüycem selamını
yani aptt değerinin düşmesi iğnenin artırılması gerektiği anlamına geliyor o halde.yani kan daha kısa zamanda pıhtılaşıyor o halde sulandırmak gerek değil mi?
ben diyetten 4-5 kilo verdim 3 ayda. zaten dr da çok kilo vermişsin dedi. diyeti abartma dedi. aslında ilk ay çok abartmıştım sonra abartmadım. hatta tıka basa yiyorum serbest olanlardan ama kilo verip duruyorum. zaten alacam iyi olacak ama bu da sağlıklı birşey mi bilmiyorum. o yüzden serbestleştirdi biraz daha. light ürünleri kes dedi.
başladın mı işe? senin kendi iş yerin değilmiydi? salla gitsin bebeğinle vakit geçir boşver işi)) olmaz tabi. mertciğin büyüdükçe giderleri artacak biz her haftasonu 1 bebek alıyoruz. daha neler neler... çok para lazım çookkk))sen yine de bizi fazla ihmal etme burcucum. sizlerin tecrübelerinize çok ihtiyacımız var. hergün birimize birşey oluyor.

Çok geçmiş olsun canım. Dinlen bol bol, dualarımız seninle. Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah...

elifçim çok üzüldüm inşallah bebişine hiç bişey olmaz. inan tüylerim diken diken oldu. Rabbime emanet et yavrunu. biz de sana dua ediyoruz seni ve burdaki bütün arkadaşlarımı tüm kalbimle seviyorum ve hep iyi olmanızı istiyorum. okuldayken bile aklıma geliyor burası. elifçim hiç bir işe elini sürme dinlen dua et. bende eskisi kadar sık giremicem foruma. öğleden sonraları ing kursuna gidiyorum. kafamı dağıtmak için. bu arada benim de canım çok sıkkın. eçen cuma dr a gitmiştim dr bana test yaptıracağını söyledi ankara üniv de bir asistanın numarasını verdi yardımcı olsun dedi. bugün onu aradım. dr da biraz zor yapıldığını söyledi. rica minnet zor yapıyorlar dedi. yarın ben hocalarıma sorayım ona göre gelin dedi.bir sürü test var özelde yaptırsam 3 milyarı bulacak. o kadar bütçem yok. (( bi de devlet niye var bugünler için değilmi. başbakan 3 çocuk die söyleniyo. 3 düşük olmadan yapmıyorlarmış testi. çok canım sıkkkın. inşallah yaparlar testi değilse mecbur özelde yaptrıcam zaten. yaşadığım acıya paha biçilmez.

hiç hematolojiye gittin mi? ben hacettepenin hematolojisinde yaptırdım testlerimi. baya da değere bakıldı. biraz rica minnet oldu tabi. ama ikna ettim dr u.

Canim iyi güzel haberlerle dönmüssün cok sevindim bende carsamba gidicem ilk defa ama cem hocaya.ben 16 subatta yaptirdim 240 cikti 18 subatta tekrar yaptirdim 463 cikti bidahada gitmedim iste.progeston folbiol benecol ferrosanol aspirin aksamda 0,4 cleaxne kullaniyorum.benimde homosistein degerim 4,5 oyüzden pek diyet yapmiyorum...progesteron degerimde 16 subatta 30 cikmisti.

Canim dualarim seninle sakin kendini yorma dinlen bende hala kullaniyorum progesteronu kanamam yok ama cok bas dönmesi yapiyo agizdan alinca...onu fitil gibi kullananlarda var ben agizdan kullaniyorum...

Kızlar doktora gittim birazönce, bebek. 9+2 görünüyormuş, gelişimi iyi dedi.. Fakat plesantasında ciddi sıkıntılar varmış. Bir tarafında birsürü kanama alanı var irili ufaklı. Kısmi Mol gebelik olabilir dedi.. 3 gün aspirini kesip dinlen, cmts tekrar gel dedi..
Çok korkuyorum...

çok geçmiş olsun canım. inşallah dr un dediği gibi bişey değildir sağlıklı bir gebeliktir inşallah. bebişin de sana sıkısıkı tutunur inşallah dinlen dikkat et kendine. Allaha emanet olun

Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen

canım inşallah bişey çıkmaz. mol gebelik değildir zannnımca belki ufak kanama alanıdır.

canım bi de özel hrs kadın hastanesi var. çankaya cinnah ta. ben orada kromozom anomalisi testine 24 tl fark ödedim. senin bahsettiğin testler ne kadar tutar bilmiyorum. bi hesaplattır istersen bir ara hastaneyi.

Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen

Maşallah Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. darısı bize inşallah

felıda ınsallah onemlı bısey degıldır.bakalım cumartesı ne dıyecek.serpil cok sevındım.bhcg degerınde cok guzel.keseyı gorursun yarın ozaman.bu ay epey ugurlu geldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…