Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Desteğiniz için sağolun kızlar, çok zor geçecek yine bu birkaçgün.
Doktor herşey olabilir dedi, % 50 ya bebek baskın çıkacak ya da diğer kanama alanları. Bekleyip görcez, hakkımızda hayırlısı olur inş.

felida canim benim ilk gebeligim kismi moldü..ilk 8 haftada kaybettim kahverengi lekelenmelerim olmustu hepp..bence seninki degil gibi 8 haftayida gecmissin bide kismi mol öyle ultrasonda belli olmaz bence patolojide belli oluyo ...insalalhhh bebisin senle kalirrr

Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen

canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun inşallah...

arkadaşlar bugün lekelenme yüzünden dra gittim yeni gelen biri...bana mthfr 1298 homozigotun erken dönem düşüklere sebep olmayacağını 10.haftadan sonra olan düşüklere sebep olacağını söyledi ahhh ahhh doğru dru bulamadım bulduklarımda hep uzak...lekeler için cleocin diye bir krem verdi...

Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen

canım gözün aydın çok sevindm gerçekten iki gündür sebepsiz moralim bozuk umutsuzluğa kapılıyorum sanki iyi geldi bu haber

Zaten doktorda kısmi mol olabilir ama dediğin gibi sadece patolojiden anlayabiliriz bunu dedi. Benimde kanamam oluyordu.Ya da sadece kanama alanı bunlar, aspirini keserek alanların küçülüp küçülmediğine bakacak.
Ne kadar değişik sıkıntılar çıkıyor şaşırıyorum, her halimize şükretmek lazım daha kötüsünü düşünerek...

benim progesteron değerim 5,9 çıktı. bu ne demek ne anlama geliyor biliyormusun? sen benden fazla olaraka aspirin ve progestan, ferrosanol kullanıyormuşsun. senin de aPTT ye bakıldı mı? iğne dozajı ona göre ayarlanıyormuş. yarın büyük gün. bakalım dr larımız ne diyecek? benim küçücük bir karatı vardı. burda kese dedi dr. ölçmedi. 4 hafta anaca var çok küçük daha dedi.bakalım yarın netleşecek herşey sanırım. iyi haberlerle döneriz inşallah.nazife de yarın gidecek dr a.

sevinç, toplam 700 tane okudum canım

rengarenk gözün aydın canım , Allah tamamına erdirsin inşallah:)

Kızlar bu aspirin mi kanamaya neden oluyor acaba, iyice korkmaya başladım.

nasılsın canım sıkıntın yoktur inşallah dikkat et kendine hepimiz için dua ediyorum. bu arada ben ateşimi yazıyorum ama sana sıkıntı olucaksa yazarak takip edebilirim senin durumun daha önemli sonuçta not alıyorum ben bugünkü ateşim 36.0

gözün aydın bebeğin iyi olmasına sevindim. inşallah kanama alanıyla ilgili de problem çıkmaz. subkoryonik hematom ise eğer. bende de defalarca oldu. zararlı birşey değil.inşallah öyledir canım. hayırlısı olsun. inşallah herşey düzelir.

gözün aydın canım.
evet ben bekle demiştim)ben bat günümde yaptım ve silik çıkmıştı o yüzden bekle demiştim. ama demekki senin döllenme baya önce olmuş. benim bhcg battan 10 gün sonra 488 çıktı. seninki battan çnce 1267 çıkmış. süper. çok iyi. inşallah kese de yerli yerindedir. herşey yolunda gider umarım. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

ilk sayfayı bir incelesene. bence yanlış bilgi. 1298 homozigot olup erken kayıp yaşayan vardır sanırım.

Olurmu öyle şey, sen iyi bir doktora git bence, Doktorlar bu konuda tutarsız olabiliyorlar. Kesinlikle yeni bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum çünkü bende de mthfr 1298A homozigot ve ben ilk bebeğimi bilmediğim için bu pıhtılaşmayı kaybettim ne yazık ki 8 haftalıkken. Bebeğim beslenememiş. Yaşayan biri olarak seni uyarmak istedim hemen. Bence dikkat et bu konuda seçeceğin doktora ve tekrar başka birine görün.

Bu ateş ölçmeyle takip nasıl oluyor? ne için yapıyorsunuz bunu.. çok yabancıyım ben bu konulara sanırım.. (

Gözün aydınn,, inşallah sağlıkla büyür ve doğar. Güzel sağlıklı uzunn bir ömrü olsun inşallah..

Gunaydin kizlar yarin aksam dra gidecegim ama icimde hep bir korku var acaba kese olustu mu caba hersey iyi gidecek mi kalp atislarini duyabilecek miyim uff kafayi yicem ya ;( sizde de bole kotu dusunceler oluyo mu ? Dsunmemek icin elimden geleni yapiyorum ama olmuyo depresif olup cikcam yakinda valla!!!

o korku emin ol hepimizde var. ben hareketlerini hissetmeye başlamadan önce her kontrol öncesi gece uykularım kaçıyordu. ya yarın o odadan kötü haberle çıkarsam diye. şimdi yokmu diyeceksin. hala var. bizim kaçınılmaz korkumuz doğana kadar hep olacak eminim. yapacak bişeyimiz yok dua dan başka. sen moralini yüksek tut.

dün dru aradığımda gel bakalım istirahat etmen gerek dedi. gittim erken doğum riskin var dedi. çok ayakta kalıyorsan çok oturuyorsan olur dedi. benim işim masa başı. otururken ağrım yok ama ayağa kalktığım an müthiş ağrım oluyor. yürüyüşüm değişti resmen ağrıdan. rapor verdi 10 gün. sonrasında gel gerekli olursa tekrarlarız raporu dedi. ya erken doğum falan olmasın çok küçük 550 gr mış. yaşama şansı çok düşük olur allah korusun. rahim boyu normal dedi. o biraz rahatlattı. kısalam olursa yatırıp serum takmamız gerekir dedi. inşallah öyle bişey olmaz. işini çok yorulmadan yap. sürekli yat demiyorum ama çokda gezinme dedi.
ceylin haftasonu gördü kardeşini. ekrana öyle dikkatli bakıyorduki.dra bende hamileci dr u olacağım dedi. 2 senedir hep bunu söylüyor. başka bir meslek düşünöüyor:) rabbim gönlüne göre versin inşallah. yüzünü görmeyi çok istiyordu ama pek göstermedi ufaklık. daha bugün kreşe giderken yaramaz kardeşim annemi üzme bir dahada benimle saklanbaç oynama göster yüzünü dedi:) bencede kızına söyleme daha. onlar bizden çok bağlanıp üzülüyorlar. en çok söylemek isteyip sevindirmek istediğim kızımdı en son ona söyledim. 3 aylık olana kadar demedim. şu ağrılar biraz geçsede içim rahatlasa.
rengarenk ve felida hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz.biraz uzun yazdım. kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…