Kızlar doktora gittim birazönce, bebek. 9+2 görünüyormuş, gelişimi iyi dedi.. Fakat plesantasında ciddi sıkıntılar varmış. Bir tarafında birsürü kanama alanı var irili ufaklı. Kısmi Mol gebelik olabilir dedi.. 3 gün aspirini kesip dinlen, cmts tekrar gel dedi..
Çok korkuyorum...
Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen
Kızlar doktora gittim birazönce, bebek. 9+2 görünüyormuş, gelişimi iyi dedi.. Fakat plesantasında ciddi sıkıntılar varmış. Bir tarafında birsürü kanama alanı var irili ufaklı. Kısmi Mol gebelik olabilir dedi.. 3 gün aspirini kesip dinlen, cmts tekrar gel dedi..
Çok korkuyorum...[/QU
mol gebelik nedir bilmiyorum ama gelişimi iyiymiş sonuçta kanama alanları da dinlenmeyle gider inşallah umutsuz olma dua edelim hepimiz için
Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen
felida canim benim ilk gebeligim kismi moldü..ilk 8 haftada kaybettim kahverengi lekelenmelerim olmustu hepp..bence seninki degil gibi 8 haftayida gecmissin bide kismi mol öyle ultrasonda belli olmaz bence patolojide belli oluyo ...insalalhhh bebisin senle kalirrr
Canim iyi güzel haberlerle dönmüssün cok sevindim bende carsamba gidicem ilk defa ama cem hocaya.ben 16 subatta yaptirdim 240 cikti 18 subatta tekrar yaptirdim 463 cikti bidahada gitmedim iste.progeston folbiol benecol ferrosanol aspirin aksamda 0,4 cleaxne kullaniyorum.benimde homosistein degerim 4,5 oyüzden pek diyet yapmiyorum...progesteron degerimde 16 subatta 30 cikmisti.
Çok korkuyorum...
arkadaşlar bugün lekelenme yüzünden dra gittim yeni gelen biri...bana mthfr 1298 homozigotun erken dönem düşüklere sebep olmayacağını 10.haftadan sonra olan düşüklere sebep olacağını söyledi ahhh ahhh doğru dru bulamadım bulduklarımda hep uzak...lekeler için cleocin diye bir krem verdi...
arkadaşlar bugün lekelenme yüzünden dra gittim yeni gelen biri...bana mthfr 1298 homozigotun erken dönem düşüklere sebep olmayacağını 10.haftadan sonra olan düşüklere sebep olacağını söyledi ahhh ahhh doğru dru bulamadım bulduklarımda hep uzak...lekeler için cleocin diye bir krem verdi...
nasılsın canım sıkıntın yoktur inşallah dikkat et kendine hepimiz için dua ediyorum. bu arada ben ateşimi yazıyorum ama sana sıkıntı olucaksa yazarak takip edebilirim senin durumun daha önemli sonuçta not alıyorum ben bugünkü ateşim 36.0
Gunaydin kizlar yarin aksam dra gidecegim ama icimde hep bir korku var acaba kese olustu mu caba hersey iyi gidecek mi kalp atislarini duyabilecek miyim uff kafayi yicem ya ;( sizde de bole kotu dusunceler oluyo mu ? Dsunmemek icin elimden geleni yapiyorum ama olmuyo depresif olup cikcam yakinda valla!!!
ceylin de görd mü kardeşini))ne yaptı kuzum. kıyamam ona yaa. geçen yazmıştınya, uyurken karnına vurmuş... çok tatlı bir kızın varmış maşallah. küçük ama akıllı maşallah. Rabbim onun da yüzünü güldürsün, tatlı bir kardeş versin ona. biz uzun süre söylemiycez bakalım.dr a girmedi cuma günü. bir arkadaş buldu bekleme salonunda onunla oynadı. girseydi konuşmalardan anlardı kesin. şimdilik atlattık. bir dahakine ne yapacaz bakalım. çaktımıyor ama dinliyor dr u. bundan önce gttiğimizde dr dan çıktıktan sonra bana sessizce anne ben biliyorum sende pıhtılaşma var diyor )
proluton kanama olunca veriliyor sanırım. bir de akciğerini geliştiriyor diye duymuştum. sanırım erken doğum riski için veriliyordur kanaman olmadığına göre....
iyi bak ne güzel kisti de kafana takma artık. içini rahatlatmıştır dr biraz. inşallah iyi olacak herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?