Bu ateş ölçmeyle takip nasıl oluyor? ne için yapıyorsunuz bunu.. çok yabancıyım ben bu konulara sanırım..(
Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen
o korku emin ol hepimizde var. ben hareketlerini hissetmeye başlamadan önce her kontrol öncesi gece uykularım kaçıyordu. ya yarın o odadan kötü haberle çıkarsam diye. şimdi yokmu diyeceksin. hala var. bizim kaçınılmaz korkumuz doğana kadar hep olacak eminim. yapacak bişeyimiz yok dua dan başka. sen moralini yüksek tut.
selma ekliyorum ben ama sen gene de evde yaz bir kenara.
kızlar dün olan kanamamdan başka kanamam olmadı çok şükür...yan gelip yatıyorum.yavrum anne ben çok yaramaz olacam doğunca dinlenemeyeceksin ben sana bir kıyak yapayımda sen yan gel yat dedi galiba sıpacıkkkk
dün dru aradığımda gel bakalım istirahat etmen gerek dedi. gittim erken doğum riskin var dedi. çok ayakta kalıyorsan çok oturuyorsan olur dedi. benim işim masa başı. otururken ağrım yok ama ayağa kalktığım an müthiş ağrım oluyor. yürüyüşüm değişti resmen ağrıdan. rapor verdi 10 gün. sonrasında gel gerekli olursa tekrarlarız raporu dedi. ya erken doğum falan olmasın çok küçük 550 gr mış. yaşama şansı çok düşük olur allah korusun. rahim boyu normal dedi. o biraz rahatlattı. kısalam olursa yatırıp serum takmamız gerekir dedi. inşallah öyle bişey olmaz. işini çok yorulmadan yap. sürekli yat demiyorum ama çokda gezinme dedi.
ceylin haftasonu gördü kardeşini. ekrana öyle dikkatli bakıyorduki.dra bende hamileci dr u olacağım dedi. 2 senedir hep bunu söylüyor. başka bir meslek düşünöüyor:) rabbim gönlüne göre versin inşallah. yüzünü görmeyi çok istiyordu ama pek göstermedi ufaklık. daha bugün kreşe giderken yaramaz kardeşim annemi üzme bir dahada benimle saklanbaç oynama göster yüzünü dedi:) bencede kızına söyleme daha. onlar bizden çok bağlanıp üzülüyorlar. en çok söylemek isteyip sevindirmek istediğim kızımdı en son ona söyledim. 3 aylık olana kadar demedim. şu ağrılar biraz geçsede içim rahatlasa.
rengarenk ve felida hayırlı olsun. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz.biraz uzun yazdım. kusura bakmayın
Gunaydin kizlar yarin aksam dra gidecegim ama icimde hep bir korku var acaba kese olustu mu caba hersey iyi gidecek mi kalp atislarini duyabilecek miyim uff kafayi yicem ya ;( sizde de bole kotu dusunceler oluyo mu ? Dsunmemek icin elimden geleni yapiyorum ama olmuyo depresif olup cikcam yakinda valla!!!
kızlar dün olan kanamamdan başka kanamam olmadı çok şükür...yan gelip yatıyorum.yavrum anne ben çok yaramaz olacam doğunca dinlenemeyeceksin ben sana bir kıyak yapayımda sen yan gel yat dedi galiba sıpacıkkkk
slm canım kimyasal gebelik sadece bhcg yükselmesidircanım kimyasal gebelik dediğin ne oluyor yani benm bildiğim kimyasal gebeliği farketmen biraz zor adet ile beraber bebek gidiyor çünkü.peki sen hamile kalınca aspirini kestinmi yoksa hem aspirin hem iğnemi kullandın???acaba sende neden öncekilerde iğne işe yaramadı???son sağlıklı ghebeliğinde öncekilerden farklı bişey yaptınmı
ah kuzum ah bu uğurda gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı malesef doktorların çogu farklı farklı düşünüyorarkadaşlar bugün lekelenme yüzünden dra gittim yeni gelen biri...bana mthfr 1298 homozigotun erken dönem düşüklere sebep olmayacağını 10.haftadan sonra olan düşüklere sebep olacağını söyledi ahhh ahhh doğru dru bulamadım bulduklarımda hep uzak...lekeler için cleocin diye bir krem verdi...
ateş ölçme yumurtlamayı takip için kullanılıyor bende kullanmıştım burda öyle bir topik var yardımcı olurlar sanaBu ateş ölçmeyle takip nasıl oluyor? ne için yapıyorsunuz bunu.. çok yabancıyım ben bu konulara sanırım..(
Gunaydin kizlar yarin aksam dra gidecegim ama icimde hep bir korku var acaba kese olustu mu caba hersey iyi gidecek mi kalp atislarini duyabilecek miyim uff kafayi yicem ya ;( sizde de bole kotu dusunceler oluyo mu ? Dsunmemek icin elimden geleni yapiyorum ama olmuyo depresif olup cikcam yakinda valla!!!
kızlar bugün saat 13:30 da doktor randevum var adetin 3. günü bugün gideyim bakalım ne diyecek
git bakalım sevinç ne diycek bakalım. sen de bir an önce hamiş olursun inşallah.
inşallah canım 6 ay oldu tık yok gerçi geçen ay kimyasal olmuştu ama ...
normalde korunmayı bıraktıktan sonra en geç 3. ay veya 4. ay gebe kalırdım.
hakkımızda hayırlısı canım geçen sene 29 şubatta bebeğimi kaybetmiştim.
bu aralar çok duygusalımsürekli aklımda 6 ay korundum 6 ayıdırda olmadı
bir sene oldu bakalım Rabbimin vardır bir bildiği
geç olsun da güç olmasın inşallah. ben de çabuk hamile kalıyorum. keşke zor kalsam da rahat hamilelik geçirsem diye düşünüyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?