Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu ateş ölçmeyle takip nasıl oluyor? ne için yapıyorsunuz bunu.. çok yabancıyım ben bu konulara sanırım.. (

ateş ölçme yöntemi yumurtlama gününü takip edebilmek için kullanılıyo adetin ilk gününden başlayarak dijital derece ile dil altından ölçüm yapıyorsun bende yeni yeni öğreniyorum

selma ekliyorum ben ama sen gene de evde yaz bir kenara.

kızlar dün olan kanamamdan başka kanamam olmadı çok şükür...yan gelip yatıyorum.yavrum anne ben çok yaramaz olacam doğunca dinlenemeyeceksin ben sana bir kıyak yapayımda sen yan gel yat dedi galiba sıpacıkkkk

Kizlar bugun sormustum test yapsammi die hatta emine bekle demisti ama yaptim ve cift cizgi cikti bi de inanmayip beta yaptirdim 1267 cikti cok sukur.yarin sabah doktora gidicem insallah guzel haberlerle donerim bana dua edin lutfen

yaşasınnnnnnn super bir haber buuuu gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin harikaaaaaaa

Sagol cnm hep dua ediyoruz zaten elimizden baska bidey gelmiyo ne yazikki allah hepimizin yardimcisi olsun cnm

çok şükür canım sende dikkay et bol bol dinlen tekrarlamaz inşallah

hamileci dr u haa)).maşallah çok tatlı kızın yaa.
benimki de dün karnımı öpüyor. belki bebek vardır diye öptüm diyor hissediyor meleğim
çok yatmak da iyi değil yani. duymuştum sanki. inşallah erken doğum gibi birşye olmaz canım yaa. elimizden birşey gelmiyor işte. hergün birşey çıkıyor hepimizde. bol bol dua et. biz de ediyoruz zaten hepimize. gerisine Allaha bıraktık zaten. layık görürse bizi verecek inşallah.
aynen ben de kızım için bu sıkıntıları çekiyorum. ama ondan saklıyorum.enteresan bir tezat) sana da iyi istirahatler diliyorum.

Son düzenleme:

hem ne korkular ben o korkuları çok kötü yaşadım ilkinde çok fazla bişey bilmiyodum kalp atşını almak için gidip alamadığımda hastane tepeme göçtü sanki ikincisinde keseyi gördük ama benim için önemli olan kalp atışı ya tamamen odaklandım bidahaki kontrolü bekliyorm ama beynimi kemiriyo ya alamazsak diye ve gün geldi gittik o çok istediğim dilediğim kalp atışını duydum benden mutusu yoktu herşey güzeldi iki hafta sonra tekrar istedi gittik doktorun odasına girmeden eşimle planlar yapıyoduk eşim dalga geçiyodu güzel haberler alırsak seni güzel biyere kahvaltıya götürcem yoksa yok dedi içine mi doğdu ne içeri girdik doktor ultrasonda bakıyo bakıyo ama bişey diyemiyo taki ben sorana kadar bi sıkıntı var dedim evet dedi o bebeğim de beni bırakmıştı(

sakın yanlış anlama bunları seni ve buradaki arkadaşları üzmek için söylemiyorum ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz o bi şekilde oluyo o yüzden ne kadar elinde olmasa da şu anlarının tadını çıkarmaya bak canını sıkma o kadar çok istiyorum ki inşallah hamile kalıp 9 ay boyunca her ne kadar riskli hamileliklerimiz olsada her günün tadını çıkarmayı...

arkadaşlar duamız çok az kaldı perşembeye kadar bitsin duası yapılacak adetliyim okuyamıyorum ben çok uğurlu geldi maaşallah duamız
Allahım kabul etsin inşallah. Artık bu duayıda Rengarenk arkadaşımız indirir :))

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2875 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 790 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD]100 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 9446 kalan : 554 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

tamam canım yazarım iyi olmana çok sevindim doğduktan sonra çok fazla seni yoracağı için anneyi iyi bir dinlendirmek istedi demek ki olsun o kadar :))

daha iyi olmana sevindim canım. moralin de iyi görünüyor.
yorumun doğru yattığın günlerin tadını çıkar. yaramaz bir oğlun mu olacak yoksa senin?

slm canım kimyasal gebelik sadece bhcg yükselmesidir
herhangi bir kese görünmez sadece kanda gebelik çıkar ama bebek tutunamadığı için adet döneminde yada bundan birkaçgün sonra kendiliğinden sonlanır
ben bunu öğrendiğimde tesadüfen erken gebelik testi yapmıştım
daha sonra adetime 1 ya da 2 gün kala mutlaka test yapar kontrol ederdim öyle öğrendim
hamilelikten önce aspirin ve gebelikle beraber hem aspirin hem iğne hatta 6 aylık olunca iğneyi sabah akşama çıkardık
daha öncekilerde neden iğne ya da aspirin işe yaramadı bilmem ama doktorumun dediği birşey vardı
bu problem pıhtılaşmanın diğer bi sonucu bunu çözmek için uğraşacaksın sık sık hamile kalıcaksın elbet bigün biri tutacak sabret dedi dediği gibi 10. da kucağıma aldım şükür

ah kuzum ah bu uğurda gitmediğim doktor dökmediğim para kalmadı malesef doktorların çogu farklı farklı düşünüyor
ama sonunda dogru doktoru buldum ve bana mantıklı bir açıklama yapmıştı
evet pıhtılaşma çeşitli sonuçlara sebep olur
bazılarında 10. haftadan sonra kalp durmalarına
bazılarında kese oluşur ama kalp atışı duyulmaz
bazılarında erken doğumla kaybedilir bebekler
bazılarında ise sürekli kimyasal gebeliğe sebep olur

Bu ateş ölçmeyle takip nasıl oluyor? ne için yapıyorsunuz bunu.. çok yabancıyım ben bu konulara sanırım.. (
ateş ölçme yumurtlamayı takip için kullanılıyor bende kullanmıştım burda öyle bir topik var yardımcı olurlar sana
her sabah aynı saatte mümkünse 5 ve 7 arası bir saatte yatakta kalkmadan dil altından ölçtüğün ateşi not ediyorsun yumurtlaman oldugunda ateşin birden arttığını görüyosun ogün beraberlik oluyor

her nekadar rahat ol herşey olacagına varıyor desemde dinlemiyceksin biliyorum
aynı yollardan bizde geçtik ve hep ya beklemediğin anda oluyor o yüzden stres yapma diyenlere sinir oluyordum
bunu doktorumda söyledi stres ve endişe vücutta bir hormon salgılıyor ve buda bebeğe zarar veriyormuş
farklı hobi alanları bulduktan sonra hakkaten beklemediğim anda meleğim gelmiş yerleşmişti bile göbüşüme

git bakalım sevinç ne diycek bakalım. sen de bir an önce hamiş olursun inşallah.

inşallah canım 6 ay oldu tık yok gerçi geçen ay kimyasal olmuştu ama ...
normalde korunmayı bıraktıktan sonra en geç 3. ay veya 4. ay gebe kalırdım.
hakkımızda hayırlısı canım geçen sene 29 şubatta bebeğimi kaybetmiştim.
bu aralar çok duygusalım sürekli aklımda 6 ay korundum 6 ayıdırda olmadı
bir sene oldu bakalım Rabbimin vardır bir bildiği

geç olsun da güç olmasın inşallah. ben de çabuk hamile kalıyorum. keşke zor kalsam da rahat hamilelik geçirsem diye düşünüyorum bazen.

geç olsun da güç olmasın inşallah. ben de çabuk hamile kalıyorum. keşke zor kalsam da rahat hamilelik geçirsem diye düşünüyorum bazen.

amin canım inşallah hayırlısıyla..ben kalkayım hazırlanayım stres bastı yine doktor stresi:18:

Olmaz mı hiç:)
Ben haftada bir doktordayım:)
Ama muayeneyi bekleyene kadar ve o yatağa uzanıp ultrason başlayana kadar kalbim çılgın gibi atıyor. Aklımdan neler neler geçiyor. Eğer kalbi durduysa nasıl anlarım ne hissederim, ne derim falan diye düşünüyorum hep elimde değil. Sanırım 12-13. haftalara kadar devam edecek bu. Benim ilk kaybım 9 haftalıktı ama ben 12. haftada öğrenmiştim. Allahım o günleri 30. 40. haftaları hayırlısıyla görmeyi nasip etsin ne diyeyim,,,,

merhaba arkadaşlar nasılsınız..

ben 2 hafta önce 5.gebeliğimide kaybettim..
daha öncede bu topiğe yazmıştım.
3 kimyasal gebelik
1 dış gebelik
1 kürtaj
genetik testlerimde FAKTÖR V LEIDEN MUTASYONU - HETERİZİGOT TAŞIYICISI - PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ - ANTİ ANTİKOR POZİTİFLİĞİ var

ben en son gittiğim doktor dış gebeliğim olduğu için bana gebe kalmadan önce coraspin kullanmammı istedi.. eğer tekrar bir dış gebeliğin olursa içerde kanamaya sebep olur dedi.. iğneye ve aspirine keseyi gördükten sonra başlıyalım dedi.. sadece folidoce verdi onu kullanmam yeterli dedi..

benim anlamadığım kimi doktorlar hamile kalmadan önce coraspine başlatıyor gebe kalırkalmazda hemen iğne ye başlıyor .. valla kafam çok karışık..
şimdi de PGT testi diye bir test varmış ANKARA GENART VOLKAN BALTACI yapıyormuş son bir kerede bu yolu denicem nasip tabi herşey ama denemekte zarar olmaz diye düşünüyorum.
inanın şuan kafam çok karışık...

benim gibi genetik rahatsızlığı olupta aspirini gebelikten öncemi sonramı kullandınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…