ateşin düşmüş yumurtluyor olabilirsin onun belirtisi olabilir sen bugünü boş geçme çalış.eğer yarın ateşin yüksek çıkarsa yarında çalış...canım ateşim 35.8 biraz dengesiz gidiyo sanki ama bi de sabah az bişey beyaz yapışkan bi akıntım vardı hafifte karnımda ağrı gibi bişey var ne bunlar bilgin varmı? :44:
aspirin ve progestan kullanımının gereksiz olduğuyla ilgili birşeyler yazıyor benim anladığım kadarıyla.paylaşmak istedim. ama lütfen kimse etkilenmesin. araştırırken buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. zaten hepimiz dr larımıza güveniyoruz ve güvenmek zorundayız.zaten dr ların hepsi her konuda değişik fikirdeler. benim pıhtılaşma sonuç kağıdımı 3 dr da farklı değerlendirdi daha önce söylemiştim. bu da bir dr un yazısı, fikri sadece.
kızlar mrb, uzun zamandır giremiyordum.. kasımda 2. kez kürtaj olmuştum ve nihayet korunmayı bıraktım artık. sat 18 şubat, Allah'ım bekletmeden bir bebek nasip eder inşallah. asıl mesele şu ki; doktorum günün geçer geçmez tahlil yaptıralım ve clexan 0,4 e başlıcaz dedi. ancak ben günümün geçmesini beklemiyim diyorum. yani kanda gebelik en erken ne zaman belli olur? ben bu ay erken yumurtladım sanırım, daha adetimin 11. gününde o bildiğimiz akıntıyı gördüm ve değerlendirdik. şüpheli ilişki 1 ve 2 mart. kanda gebelik testini en erken ne zaman yaptırırsam doğru sonuç alabilirim? bilen var mı canlar?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım msj nereye yazacagımı bilemedigimden buraya yazıyorumkusuruma bakmayın bende 2 kez kurtaj oldum karnımda öldü bebekler genetik testi yaptırdım ve mthfr a1298c bölgesinde heterezigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir yazıyo raporda bu şekilde rapor alan arkadaşlarımız varsa nasıl bi tedavi uygulandı ne kullanıldı yazabilirlerse sevinirim kusura bakmayın tekrar
kızlar mrb, uzun zamandır giremiyordum.. kasımda 2. kez kürtaj olmuştum ve nihayet korunmayı bıraktım artık. sat 18 şubat, Allah'ım bekletmeden bir bebek nasip eder inşallah. asıl mesele şu ki; doktorum günün geçer geçmez tahlil yaptıralım ve clexan 0,4 e başlıcaz dedi. ancak ben günümün geçmesini beklemiyim diyorum. yani kanda gebelik en erken ne zaman belli olur? ben bu ay erken yumurtladım sanırım, daha adetimin 11. gününde o bildiğimiz akıntıyı gördüm ve değerlendirdik. şüpheli ilişki 1 ve 2 mart. kanda gebelik testini en erken ne zaman yaptırırsam doğru sonuç alabilirim? bilen var mı canlar?
ben herhangi bir ücret ödemedim canımslm arkdaşlar clexane kullanan arkdaslar rapor cıkartıp mı alıyorsunuz iğneleri.raporlu oldugu zaman ilaça para ödeniyormu.yoksa hepsini sigorta karşılıyormu yardımcı olurmusunuz...
gebe kalmadan aspirin gebe kalıncada iğne kullandırıyorlar genelde geçmi,ş olsunmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım msj nereye yazacagımı bilemedigimden buraya yazıyorumkusuruma bakmayın bende 2 kez kurtaj oldum karnımda öldü bebekler genetik testi yaptırdım ve mthfr a1298c bölgesinde heterezigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir yazıyo raporda bu şekilde rapor alan arkadaşlarımız varsa nasıl bi tedavi uygulandı ne kullanıldı yazabilirlerse sevinirim kusura bakmayın tekrar
bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
eoe canim cok tesekkür ederim okumamistim okudumm:26:su anki düsüncemde dedigimi yapacam ve hemotoloji doktorumun dedigini yapacam eger tekrar bi hamileligim olursa aspirin kullanmiycam bu seferde ..doktorumda istemiyodu ama ben gizlice kullaniyodum yinede..bide aspirinsiz bi gebelige basliycam.su an kullaniyorum ama hamile kalirsam birakacammm.hematoloji doktorum bana hep kanamayi o tetikliyo demisti cünkü..hele bu doktorumdan önceki hemotoloji doktorum kulandigimi duyunca cok kizmisti hamilelikle aspirinin hic bi alakasi yok sadece kanamayi tetikler biz onu baska bi hastalarimizda kullaniyoruz demisti:18:
eoe canim peki bende perde var demissin onu düzeltirmeyi düsünmüyomusunn..düsüge neden olmuyomu? doktorun ne dedi perde konusunda ? ..
progesteronun faydasi olmadiginin en iyi örnegide benimm.en yüksek dozda kullandim hic bi faydasini görmedim 5 hamileligimdede:44::44::44::44:
gerçekten insan neye inanacağını kime güveneceğini şaşırıyor bazen ama yapacak bişey yok önce Allah'a sonra doktorlarımıza emanetiz. bu arada şimdi bu yazıyı okuyunca aklıma geldi benim
ikinci hamileliğimde progesteron düşük çıkmıştı dr progestan ilaç vermişti merak ettiğim ben bebeklerimi hangisinden kaybettim acaba perdeden mi kan pıhtılaşmasından mı yoksa progeston düşüklüğünden mi düşündükçe içim daralıyo benim bu progeston düşüklüğü hiç aklıma gelmiyo yazıyı okuyunca aklıma geldiay bilmiyorum rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah hepimize...
problemlerimiz tamamen aynıymış. şimdi benimde kafama perde takıldı.perdeyle ilgili herhangi bir operasyon söylemedi dr. acaba ben diretsem de aldırsam mı perdeyi.sen perde için ne yapmıştın?alınmışmıydı? konuşmuşmuyduk seninle bunu? inan kafam yerinde değil. hatırlamıyorum. b12 değerim tavan yapmıştı ama yine de unutkanlık banamısın demyor.
çok üzüldüm okuyunca.ama nasip buymuş...bende 2.düşüğümde çok dua ettim allahım yaşamayacaksa erkenden düşsün ne olur bu kezde kürtaj olmayayım dedim o gün kanamam başladı gittim rahim temizlenmiş kürtaja gerek yok dendi....bende mayısta deneyeceğim beraber ilerleriz inşallah bu kez iyi gider...sorun neydi canım senin kaç düşük vardı unuttum ben yine..bide benm doktorumda aspirin vermemişti.sadece iğne sen birdahakinde ne yapıcaksın sordunmu doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?