Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada nasılsın canım herhangi bi etki var mı ama kürtaja gerek kalmaması iyi oldu çünkü hem rahimini zedeliyo hem de insanı psikolojik olarak çok yıpratıyo 2. kürtajımda rabbime çok dua ettim aynı şeyi bidaha yaşamayayım diye beni çok etkiliyo

dr birşey demedi. kürtaja gerek yok. temiz içerisi dedi. cumartesi günü ben yine de bir usgye giriyim ve bhcg baktırıyım dedim.bakalım değerim ne çıkacak. selvinin değeri düşmüyorduya. o geldi aklıma. 10 un altına düşmesi gerekiyor. adet kanaması gibi kanamam devam ediyo azaldı biraz ama yine de pıhtılıkan geliyor. içerisi ne alemde bilmiyorum.

Son düzenleme:

Allahım daim etsin sağlığını inşallah canım, Hayırlısıyla doğumunu göstersin inşallah.. Fatiha okuyoruz bu hafta canım katılırsan ismini yazdır.

Allah esirgesin. Hayırlara vesile olsun. Hayırlara yor ki hayır olsun sonuçlar canım. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Amin.

Bir Bhcg baktırıp eğer pozitifse iğneye başlaman gerekiyor hemen. Hayırlara ulaşır inşallah.

Hamileliğimde benimde 6 haftada kanamam başlamıştı. o hafta bebeğin kalp atışlarını duyabileceğimizi söylediği haftaydı ama malesef bebeğim kanamalar sonrası düştü. Doktorum kanamam başlar başlamaz pregesteron başladı banada önce 3 tane sonra 4 sonra 6 ya çıkardı ama 10 günlük kanama sonrası bebeğim düştü ne yazık ki. sonra test yapıldı kan pıhtılaşmam olduğu ortaya çıkmıştı. Ama şimdi siz böyle yazınca korkuyorum. Hem iğneyi kullanıyorsunuz, hem progestoron ama yinede düşüyor. Allah esirgesin artık korktuklarımıza uğratmasın Rabbim. Sıkıntılardan kurtarsın hepimizi.

Canım benim ablamdada rahimde perde varmış ikiye bölünüyordu rahim. Bebek hep bir köşede büyüdü. sadece dar alanda büyüdüğü için bebekler dönemiyordu ve sezeryan oluyordu. Ama şükür ki iki hamileliğinide sorunsuz atlatmıştı. Birinde çok kanaması olmuştu ama geçmişti sonrasında. Şimdi kızları var biri lisede birisi ilkokulda. Rabbim nasip edecekse veriyor hayatım. Allahım inşallah korktuklarımıza uğratmaz ve bir dahakine sağlıkla verir. İkinci çocuğu düşünmek seninde hakkın tabiki. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kafanda hep problem olduğu için unutkanlık olması normal biraz daha rahat bırakmaya çalış kendini. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve atlatmaya çalışıyoruz. Rabbim güç versin ve hayırlısıyla nasip etsin bebeklerimizi inşallah.

cnm bir zararı olmaz sen 15 günü tamamla sogan kürü sadece kistik yapı üzerinde etkiliymiş korkma..

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 40 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 795 kalan 9205 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

canım benim ilk gebeliğim geriden geliyordu 7.haftalıkken kalp atışlarını duyduk sonra kalbi durdu kürtaj oldum.2,hamileliğimi öğrendim beta hcglerim düzenli artmadı dış gebelik zannedildi takip edildi daha sonra keseyi gördük ama daha bbek yoktu zaten 5.haftada kanama başladı ama benm 2 hamileliğimin ortak özelliği doktorun geç döllenme demesiydi.ikiside geriden geliyordu 2 hafta kadar. bende 2.de kürtaj olmadım bence bu geriden gelme pıhtılaşmadan oluyor.ben dün istanbulda ünlü bi kadın var seval taşdemir onu aradım dedimki seval hanım bazı doktorlar bu heterezigota iğneye aspirine bile gerek yok diyorlar dedim oda hayır kesinlikle iğne gerekli dedi çok önemli old.söyledi.iğneye güveniyorum.umarım işe yarayacak...peki senin iğnenin dozu değişecekmi canım

bu arada bemix c ve folbiol kullanıyorum..sigara içmiyorum asitli içecekleri artık içmeyeceğim hatta tavuk bile yememeye çalışıyorum antibiyotikli old.için...yumurta köy yumurtası almaya çalışıyorum..temiz hava almak önemliymiş doktor öle söledi...

iğne için aPTT ve birkaç değere bal,kılıyor canım. ona bağlı olarak artırılıp azaltılıyor. benim günde 1 clexan 0,4 tü. ev aPTT değerime göre dr iyi dedi ve aynı şekilde devam edecez dedi. burdan duyduğuma göre aralıklı olarak bu değere bakılıp ona göre iğnenin dozuna karar veriliyor. ayda bir falan.sen mayısta başlayınca ne kadar ara vermiş olacaksın. sanada mı dr mayısta başla dedi? beni bu düşük pıhtılaşmadan değilmiş. progesteron hormonundanmış. o yüzden değişmez sanırım

canım bugünkü ateşim 36.0 normalde erken ama yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum.

yok yumurtlamamısın öyle olsa ateşin pey bir yükselirdi...daha var sen çalış bakalım gün aşırı

Allah esirgesin. Hayırlara vesile olsun. Hayırlara yor ki hayır olsun sonuçlar canım. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Amin.

amin canım inşallah

bemix c ne için. ne ilacı yani. ben folbiol ve elevit günde 1 kullanıyorum şuan. böyle devam edecek.yavuk olayını dr mu söyledi? mantıklı aslında. zaten ben metionin diyeti yaptığım için bunları vb kısıtlı yiyordum. temiz hava almak tabi genel olarak iyidir ama ne için iyi dedi dr.
ben 1 hafta kadar diyete ara verecem, özlediğim şeylerden yiyecem. sonra devam edecem diyete.

Son düzenleme:

canım nasıl oldun iyisindir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…