gunaydın kızlar hayırlı haftalar.yarın sabah doktor randevum var.ınsalah guzel haberler alırız.benı bunun heyecanı sardı
bu arada nasılsın canım herhangi bi etki var mı ama kürtaja gerek kalmaması iyi oldu çünkü hem rahimini zedeliyo hem de insanı psikolojik olarak çok yıpratıyo 2. kürtajımda rabbime çok dua ettim aynı şeyi bidaha yaşamayayım diye beni çok etkiliyo
günaydın kızlarrr dun doktorumuza gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk sukur 7+5 suan.şimdilik her sey yolunda inşallah böyle devam eder rabbim bu kez kucagımıza almamızı nasip eder inşallah..iğneye aspirine devam yeterki bebişim saglıklı olsun.
kızlar bende duanıza katılmak istiyorum nasıl yapıcaz kac tane okuyacaz bana da söyleyin okumak istiyorum
kızlar bu gece sacma sapan ruyalarla ugrastım.emıneden mı etkıledım yoksa kotu bıseyler mı olacak bılmıyorum ama tuvalete gırmısım pat dıye elıme bıseyler gelıyor.ucunda beebk plesantası fılan.peceteye sarıyorum doktora goturmek ıcın ablam elımden alıp cope atmaya calısıyor sonunda bır bagrıyorum ona o benım cocugum alıp atarsan bır daha suratına bakmam dıye.Rabbım hayırlara cıkartsın.emıne sen nasılsın?agrın sızın var mı?bu arada nıye mayısta yola devam 3ay korunmamı verdı doktor?
slm benimde kanda pıhtılaşma var 2 düşügüm oldu şuan adetim geçti geblik testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı
benim dr hamile kaldıgında iğne yapılması gerektigini söylemişti bu iğnelere ne zaman başlanıyor hamile kalırkalmazmı yoksa beli bir zamanı varmı
eoe canim benim kanamalarim daha erken basliyo .hamileligimi ögreniyom hemen reglim 1 gün gecince sonra 2 gün sonra hic sasmadan önce kahverengi sonra kanamam basliyobana doktorum hic progesteron düsüklügünde kanama olur ne demedi.hemen ilk günden günde 2 ser olmak üzere 3 ögün yani en yüksek dozda kullaniyorum .zaten en fazla 6 tane kullanilirmis bi günde bende öyle yapiyodum ..ama yine olmuyo..:26:ama progesteron hormonuna sadece hormon testlerinde bakilmisti hamilelikten önce oda 10 küsür biseydi..doktor hepsi normol hormonlarda bi sorun yok demisti.acaba baska testimi var onu bilmiyorum.yalniz ben bide tüp bebek merkezinde hormonlarima baktirmistim.ordaki doktor kesinlikle hamilelikten önce yinede sen tedbir amacli mesala reglin ikinci yarisinda yani 16 .günden regl olana kadar progesteronu kullan demisti.kendi doktoruma dedim .pek üzerinde durmadi bunun üzerinde.acaba kullansammi diye düsünmeye basladim simdi sen öyle deyince.ama senin dotorun niye hamileikten önce kullanilmaz demis onu anlayamadim cok kiside kullaniyo duydum ama...kk dada okudum hem hizli hamile kalmayida kolaylastiriyo diye biliyorumm..benim kanamalarim öyle dinlenmeyle ne gecmiyo hic.tüm hamileliklerimde doktorum hemen progesterona hemen baslatiyo aslinda iyi bi doktorum var..hamileliklerim sonlanana kadarda hep kullandim ama yine olmadi..en fazla 15 haftaya gelebldim kanamalar hic pesimi progesterona ragmen birakmadi..bende söyle düsünüyorum bizimkiler bence progesteron eksikliginden degil öyle olsa progesteron hapinin faydasi hicmi olmazdi.bazilarina bakiyorum progesterondan sonra kanamam hemen ertesi gün kesildi diyo..mesala gecen gün baska bi topikte bi arkasimada sordum onda baya bi progesteron eksikligi varmis su an progesteron hapini kullaniyo bi kere bu yüden düsük yapmis suan 8 haftalik hamile ama hic kanamasi olmamiss..ama bizim hep kanamamiz oluyo..off bu kandan degilse neden o zaman..daha ne yaptiracagimi sasirdim bide ben biri haric 4 hamileligimde hep kalp atislarini duydugum halde yine kaybediyorumm.bide derlerki kalp atisindan sonra düsük riski azaliyo bunada inanmiyorum artik en azindan kendi adima inanmiyorum diyim..
problemlerimiz tamamen aynıymış. şimdi benimde kafama perde takıldı.perdeyle ilgili herhangi bir operasyon söylemedi dr. acaba ben diretsem de aldırsam mı perdeyi.sen perde için ne yapmıştın?alınmışmıydı? konuşmuşmuyduk seninle bunu? inan kafam yerinde değil. hatırlamıyorum. b12 değerim tavan yapmıştı ama yine de unutkanlık banamısın demyor.
geçen ay adetim çok gecikmişti düzene girsin diye soğan kürü kullanıyorum bu hafta yumurtlama haftam ya soğan kürünün faydası ya da zararı olur mu bilgisi olan var mı devam edeyim mi bırakayım mı?:44:
evet beraber ilerleriz canım. ben sana kendimi özetleyim canım. sen de kendini bir özetle bana.
toplam 4 gebelik yaşadım.
ilk gebelikten 5,5 yaşında kızım var. 6. haftada az ve 13. haftada yoğun kanamam oldu. başka bir durum olmadı. dinlenmeyle geçti.
2. gebelik 1 sene önce oldu 6. haftada kalp atışını duymuş olmama rağmen kanamayla kalp atışı durdu. kürtaj
3. gebelik mayısta başladı. 6. haftada yoğpun pıhtılı kanamam oldu. dinlenmeyle düzeldi. içeride de kanama alanı temizlendi. 2. testim iyi çıktı. 16. haftada gittiğimde 15 hafta iken kalbi durmuş.
bundan sonra incelemeler yapıldı.kromozom testi iyi çıktı. mthfr değerlerinin ikisi de heterozigot ve 4g/4g .çıktı. gebelikle clexan kullanmaya karar verildi.
4. için ilk adet günü clexana başladım. benexol, folbiol ve zinko kullandım. hamile kaldım. 4 haftalıktı geç döllenme olmuş. ama ben 6. haftama geldiğimde kanama ile düşük yaptım. 1 gün anca progestan kullanabildim. progesteron hormonuma bakılmıştı 1 hafta önce. düşük çıkmış o yüzden dr hemen progestan ve proluton depota başladı ama 1 gün sonra kaybettim. bu arada 1 ay kadar önce de rahimde perde olduğunu söyledi dr. kalp şeklinde ve perdeli bir rahmim varmış. dr önemli değil dedi. kalın değil dedi. mayıs adetinle başla dedi dr. o gün clexana başlıycam ve ilişkiye...
canım benim ilk gebeliğim geriden geliyordu 7.haftalıkken kalp atışlarını duyduk sonra kalbi durdu kürtaj oldum.2,hamileliğimi öğrendim beta hcglerim düzenli artmadı dış gebelik zannedildi takip edildi daha sonra keseyi gördük ama daha bbek yoktu zaten 5.haftada kanama başladı ama benm 2 hamileliğimin ortak özelliği doktorun geç döllenme demesiydi.ikiside geriden geliyordu 2 hafta kadar. bende 2.de kürtaj olmadım bence bu geriden gelme pıhtılaşmadan oluyor.ben dün istanbulda ünlü bi kadın var seval taşdemir onu aradım dedimki seval hanım bazı doktorlar bu heterezigota iğneye aspirine bile gerek yok diyorlar dedim oda hayır kesinlikle iğne gerekli dedi çok önemli old.söyledi.iğneye güveniyorum.umarım işe yarayacak...peki senin iğnenin dozu değişecekmi canım
canım benim ilk gebeliğim geriden geliyordu 7.haftalıkken kalp atışlarını duyduk sonra kalbi durdu kürtaj oldum.2,hamileliğimi öğrendim beta hcglerim düzenli artmadı dış gebelik zannedildi takip edildi daha sonra keseyi gördük ama daha bbek yoktu zaten 5.haftada kanama başladı ama benm 2 hamileliğimin ortak özelliği doktorun geç döllenme demesiydi.ikiside geriden geliyordu 2 hafta kadar. bende 2.de kürtaj olmadım bence bu geriden gelme pıhtılaşmadan oluyor.ben dün istanbulda ünlü bi kadın var seval taşdemir onu aradım dedimki seval hanım bazı doktorlar bu heterezigota iğneye aspirine bile gerek yok diyorlar dedim oda hayır kesinlikle iğne gerekli dedi çok önemli old.söyledi.iğneye güveniyorum.umarım işe yarayacak...peki senin iğnenin dozu değişecekmi canım
canım bugünkü ateşim 36.0 normalde erken ama yumurtlamış olabilirmiyim bilmiyorum.
Allah esirgesin. Hayırlara vesile olsun. Hayırlara yor ki hayır olsun sonuçlar canım. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın. Amin.
arkadaşlar duamız çok yavaş ilerliyor okuyan olursa söylesin hemen ekleyelim
bu arada bemix c ve folbiol kullanıyorum..sigara içmiyorum asitli içecekleri artık içmeyeceğim hatta tavuk bile yememeye çalışıyorum antibiyotikli old.için...yumurta köy yumurtası almaya çalışıyorum..temiz hava almak önemliymiş doktor öle söledi...
bemix c ne için. ne ilacı yani. ben folbiol ve elevit günde 1 kullanıyorum şuan. böyle devam edecek.yavuk olayını dr mu söyledi? mantıklı aslında. zaten ben metionin diyeti yaptığım için bunları vb kısıtlı yiyordum. temiz hava almak tabi genel olarak iyidir ama ne için iyi dedi dr.
ben 1 hafta kadar diyete ara verecem, özlediğim şeylerden yiyecem. sonra devam edecem diyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?