Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allahım daim etsin sağlığını inşallah canım, Hayırlısıyla doğumunu göstersin inşallah.. Fatiha okuyoruz bu hafta canım katılırsan ismini yazdır.

amin canım inşallah sağolasın..rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin inşallah.bugun okumaya başlıcam inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı.okudukca yazarım buraya bende...

canim doru cogu doktor 32 .haftaya kadar kulandirip biraktiyo.masalalhhh az kalmis rabbim kucagina almayi nasip eder insalalhhhangi faktörlerde pihtilasman var ve kaclik igne kullaniyosun:44:

bazısı da dvm ettiriyomuş ama ben anladım ki benim kalbime zarar verebilir die bıraktırıyolar çünkü bu aralar çarpıntım arttı, bıraktım tamamen. İğneye dvm edicem sadece. Faktör5 heterozigot benim sorunum. Clexane 0,4 mg kullanıyorum ztn en ideali oymuş, fazlası zarar.

nanuu canim valla benim rahimde hic bisey yok histereskopi yaptirdim herseyime bakildi ama pihtilasmadan kaybediyorum igne aspirin kulandigim halde..hamileliklerim hep kanamali oluyo..tam bes hamileligim oldu hepsini kaybettimm

kıyamam sana çok geçmiş olsun, peki hamile kalınca progestan kullandın mı? ben 15 gün kdr kullandım, iğne ve aspirin de aldım, belki sana 2si çok geliyordur, sadece iğne ve progestan kullansan acaba?

benmde aptt değerime bakıldı cnm aspirine gerek yok doktorum başka bi sorunum olmadığından bunun üzerinde durdu...doktor doğal beslen doğall yaşamaya çalış dedi.bol bol açık havada yürüyüş yap temiz hava al..tavuklar en tehlikeli gıda bence eğer doğalını bulabiliyorsan tabii ye ama bu markettekileri tüketmek çok mantıklı değil ara sıra olabilir ama sürekli yememek lazım.bu arada ben progesteronuma bakmadı doktor canım ya.ki doktorum perinatalog olabilecek tüm unsurların üstünde durdu ama progesteronu düşünmedi sadece adet gecikmen olmadan iğneye başla dedi.

bende seval taşdemire gitmiştim banada gerekli olduğunu söylemişti hem iğne hem aspirin vermişti

eoe, benimde aynen seninki gibi 2 heterozigot ve 4g/4G de pıhtılaşma sorunum var. Bu ay ben de adetle birlikte cleaxan kullanmayı düşünüyorum. Sen 0,4'lük mü kullanmıştın ve sanırım sen de ankara'dasın doktorun kim öğrenebilir miyim?

kıyamam sana çok geçmiş olsun, peki hamile kalınca progestan kullandın mı? ben 15 gün kdr kullandım, iğne ve aspirin de aldım, belki sana 2si çok geliyordur, sadece iğne ve progestan kullansan acaba?

yaw bu pihtilasma ne tuhaf bi hastalik seninki en pihti yapan bi faktör ama sadece 0,4 kulaniyosun vede iyi gelmis masallahh..en basit pihtilasmada bile iki kez kulanan bile var..

progesteronu canim benim en yüksek dozda kesintisiz kulaniyorum yine olmuyo..igneyi sadece bu son hamileligim de iki ögün yapti doktorum ondan önceki hamileliklerimde hep tek doz kullandim yine olmuyo napacagimi sasirsimm doktorlarda caresizz

evet 0,4 lük clexan.ankara. tolga ecemiş.sen kime gidiyorsun? senin dr da mı adetin ilk günü başlatıyor?

Son düzenleme:
sağolasın bernacım iyiyim çok şükür. sen nasılsın?nasıl gidiyor?

iyi olmaya çalışıyorum mide bulantılarım ara ara oluyor vede tansiyonum çok düşük sürekli uymuma isteği var günde 2 kez uyuyorum akşamda erkenden yatıyorum...

cnm bir zararı olmaz sen 15 günü tamamla sogan kürü sadece kistik yapı üzerinde etkiliymiş korkma..

bence gebelik düşündüğn bu zamanlarda böyle bitkisel şeylere başvurma allah korusun gebeliğine bebişin oluşumuna zarar vereblir adet bazen stresten ileri yada geri atabilir her zaman aynı
zamanda gelicek diye bir kaide yok bence...

benimki faktör XIII homozigot canım, ben de 9-10 gün sonra kan testi yaptırmaya karar verdim. evde bir kaç tane gebelik testi var, onları da yaparım belki.
internette bir videoda izledim. doktor diyor ki gebeliklerin %50si adet öncesi dönemde tam oluşmadan yok olur. hayal kırıklığı olmaması için adet günü geçmeden test yapılmasını önermiyoruz diyor. ama tabi bizim durumumuz farklı...

canım şimdilik aspirin kullanıyorum, elimde iğne yok maalesef, doktorum gerek görmedi.
doktorumu seviyorum ama bazı ilginçlikleri var. folbiolu bıraktırdı bana mesela. neden bırakıyorum ki diye de soramadım :)

bu arada çoook geçmiş olsun ya şimdi fark ettim. Allah tekrarından korusun inşallah bu son olur, çok üzüldüm gerçekten

ben de 9 gündür soğan kürü uyguluyorum, 2 hafta önce doktora gittiğimde küçük küçük kstler var ama önemli değil kendiliğinden yok olur dedi. prolaktinim 70lerdeydi o yüzden oluştu sanırım. ben de soğan kürüne başladım, yumurtlama haftasında bir zararı yok ama hamilelikte sakıncalı tabi.
adet gecikmesi 1 kere olması normal bişey, o yüzden bence uygulamana gerek yok canım, adet düzensizliğine bir faydası var mı bilmiyorum. ben kistler için kullanıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…