Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hilalden haberi olan var mı geçmişi okudum belki bir şeyler yazmıştır diye inşallah bebeği ve kendi iyidir.

kızlar ben de kimyasal gebelik geçirdiğimde progestron değerim düşüktü. gebeliğin ilerlemeyeceğinin göstergesiymiş... ama sürekli olan bir durum değil ben de öğrendiğimde endişelenmiştim....

aysedem seninle aynı durumdayz 2 kere kürtaj oldum kalpleri atmadı hiç bende de mthfr a1298 çıktı çok merak ettim doktora gittin mi dedi neler kullanıyorsun yazarsan çok sevinirim

Slm canlar netim yok diye giremiyorum kızmayn bana kayinvalidedeym merak ediyorum sizleri hemen açtm ben de durumlar ayni raporum bitti yillk izin aldim bugun evde yatiyorum net de yok zaman geçmiyo inş çektiklerime değer bebegim buyudu kaybetmek istemiyorum yolun yarisna bile güç bela geldim kasiklarmda agri ve hep bir baski hissedyorum umarm rahim açilmasi degil hep öyle hissedyorum bu normal mi acaba sizler nasilsinz

Geçmişolsun kizlar inanin çok üzüldm allah bidaha yaşatmasin benim durumumda riskli olduğu için gözlerm dolu dolu yaziyorum bu da bizim kaderimiz yapacak bişey yok kendinize iyi bakin

Canim nasilsin merak ettim seni inş herşey yolunda gider de bebeklerimz zamaninda gelir hep dua ediyorum allah kabul eder inş

aysedem seninle aynı durumdayz 2 kere kürtaj oldum kalpleri atmadı hiç bende de mthfr a1298 çıktı çok merak ettim doktora gittin mi dedi neler kullanıyorsun yazarsan çok sevinirim

meraba kızlar bendede mthfr1298 heterozigot ve bu ay hamilelik planlıyorum doktorum coraspin ve forbiol verdi onları kullanıyorum şimdilik.hamile kalıncada clexane 0.4 başlıcam hepsi bu.bende 2 düşük yaptım ilkinde kalp atışını duymadık 2. sinde 9 kaftalıkken kalbi durdu

Mrbb kizlarrrr bugun sonucumu aldim doktor gosterenedim..ama meraktan catliyorum.eger aranizda bilen varsa bilgilendirin beni lutfennnn mthfr c677T :heterozigot mutasyon.MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTASYON VEE. PAİ-4G\5G :4G\5GDURUMM BU KİZLART DURUM VAHİMMİ DGER DEGER KARSİLARİNAA NORMALL YAZMİSLARR

eminecim canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin.kızına hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin.seni çoooook iyi anlıyorum. acını tarif edecek kelimelerim yok lügatımda. bu arada haftasonu antepteydim abimin yanında tüm tahlillerimi yaptırdım. eşime ve bana genetik testler yapıldı. sonuçlar 20 günsonra çıkıcak. inşallah temiz çıkar mutasyonumuz yoktur inşallah. ordan da adıyaman a geçtik. menzile gittik. bilenler bilir orda hepinize isim isim dua ettim. Allah kabul etsin.

merhabalar,
bende heterozigot taşıcıyısıyım. bende hem mthfr c677t hemde a1298c de var. İki düşük yaşadım biri kimyasaldı diğeri 1 ay arayla 6. haftalıkken bebek gelişmediği için kürtaj oldum. şimdi kısmetse bu ay yine hamile kalmak istiyorum. hamile kalır kalmaz iğne başlanacağını söyledi doktorum. ben folik asit ve corasprin kullanıyorum hergün alıyorum. benim gibi yaşayanlar vardır eminim aranızda paylaşımlarınızı bekliyorum.

canım bugünkü ateşim 35.8 dün 36.0 dı bugün yine düştü daha yumurtlamadım dediğin gibi sabahlarım şeffaf akıntım oluyo

MTHFR 677 ve 1298 genlerinde heterozigot mutasyon var. Bu kan pıhtılaşmasına yatkınlığın oldugu anlamına geliyor. Bu konuda uzman bir doktor kontrolunde hamilelik gecirmeli ve kan sulandırıcı igne vs kullanmalısın. İlk sayfadan benzer durumdaki arkadaşların tedavi süreçlerine bakabilirsin. Geçmiş olsun.

Geçmişolsun kizlar inanin çok üzüldm allah bidaha yaşatmasin benim durumumda riskli olduğu için gözlerm dolu dolu yaziyorum bu da bizim kaderimiz yapacak bişey yok kendinize iyi bakin

hildan canım cok saoll, allahh sana bagıslasınn yavrunu, kendıne cok dıkkat et opuryum senii..

canım hoşgeldin inşallah bu son olur bende de hetereziigot var çoğu doktor bunu sorun olarak göremeyebiliyor ama 2 düşük olduğu için iğne deneyeceğiz.inşallah sonuç alacağız lütfen gelişmeleri buradan yazki yol gösterici olsun..ben mayısta deneyeceğim 3 ay ara ver dedi doktor aspirin vermedi bana.aptt değerlerime baktı aspirine gerek olmadığını söyledi umarım doğru tedavi görüyoruzdur..sana tavsiyem doğal beslenmeye gayret et.yolun açık olsun.

canım allah yardımcımız olsun ne kadar çok var heterezigot olup tekrarlayan düşük yapan demekki bu kadar etklili.iğneye geç kalmamaya çalış erkenden hamile olduğnu kan tahliliyle öğrenmeye çalış.sonrada bize haber vermeyi unutma

Burdaki çoğu arkadaş aynı durumdayız. Kimimiz homozigot kimisi heterozigot. Bende de 1298A homozigot Faktör V Leiden Heterozigot. Her ikiside trombofili etkeni kabul ediliyor raporda. Birincisi 8 haftalıkken düşük oldu kanama sonucu o zaman bilmiyordum kan pıhtılaşmam olduğu. İkincisi ise dış gebelik oldu ne yazık ki. Şimdi bende senin gibi folbiol ve corasprin kullanıyorum hamileliğe kadar. Hamile kaldığını öğrendiğnde cleaxe başlanacak. Rabbim artık sıkıntısız hamilelikler nasip etsin inşallah hepimize.

Allah kabul etsin tüm dualarınızı inşallah.

Ben de mthfr lerin ikisi de heterezigot sadece clexane 0,4 kullanıyorum. Aspirin kullanmıyorum önermedi doktorum.
Ne kadar bazı doktorlar bu değerler önemli değil, homosistein de normalse kan sulandırıcı iğneye bile gerek yok dese de bazı doktorlar kesinlikle iğne şart diyor. Ben de herşey nasip işi diyorum. Bebek yaşayacaksa alacak nefesi varsa yaşıyor, inşallah Allahım hayrlısını nasip eder.

Ayrıca ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım. Hemde 21 gün yaptım. sonlara doğru şüphelendiğim için 1 gün arayla yaptım. Bilmiyorum bence hamile kalmama yararı bile oldu. Belki kanı sulandırdı. Rahmin kanlanmasını sağladı...adetime 3-4 gün kala da kestim zaten.

Sevinç toplam 125 tane okudum ben. Allah kabul etsin...

gunaydın kızlar ben artık bu hesaptan devam edicem nurfirat hesabımdan giriş yapmıycam...halsizim bugunlerde bi turlü başlayamadım dua ya okuynca yazıcam hemen

Burcucumm cokk sagolasinn.bi hamile kalabilsem bi kac doktora gidicemm amaa suan tup bebek asamasindayimm.Allahh herkese yardinn etsinn kizlarr

Mrbb canimm ayni durum bendede varr..daha doktor gostermedim kgitta yazilan bu ve ne yol izlerse yazicam burayaki herkes bilgilensinn..yalniz cleaks diye ignede kullanmak gerekiyimuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…