merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım msj nereye yazacagımı bilemedigimden buraya yazıyorumkusuruma bakmayın bende 2 kez kurtaj oldum karnımda öldü bebekler genetik testi yaptırdım ve mthfr a1298c bölgesinde heterezigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir yazıyo raporda bu şekilde rapor alan arkadaşlarımız varsa nasıl bi tedavi uygulandı ne kullanıldı yazabilirlerse sevinirim kusura bakmayın tekrar
aysedem seninle aynı durumdayz 2 kere kürtaj oldum kalpleri atmadı hiç bende de mthfr a1298 çıktı çok merak ettim doktora gittin mi dedi neler kullanıyorsun yazarsan çok sevinirim
meraba kızlar bendede mthfr1298 heterozigot ve bu ay hamilelik planlıyorum doktorum coraspin ve forbiol verdi onları kullanıyorum şimdilik.hamile kalıncada clexane 0.4 başlıcam hepsi bu.bende 2 düşük yaptım ilkinde kalp atışını duymadık 2. sinde 9 kaftalıkken kalbi durdu
Mrbb kizlarrrr bugun sonucumu aldim doktor gosterenedim..ama meraktan catliyorum.eger aranizda bilen varsa bilgilendirin beni lutfennnn mthfr c677T :heterozigot mutasyon.MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTASYON VEE. PAİ-4G\5G :4G\5GDURUMM BU KİZLART DURUM VAHİMMİ DGER DEGER KARSİLARİNAA NORMALL YAZMİSLARR
Geçmişolsun kizlar inanin çok üzüldm allah bidaha yaşatmasin benim durumumda riskli olduğu için gözlerm dolu dolu yaziyorum bu da bizim kaderimiz yapacak bişey yok kendinize iyi bakin
merhabalar,
bende heterozigot taşıcıyısıyım. bende hem mthfr c677t hemde a1298c de var. İki düşük yaşadım biri kimyasaldı diğeri 1 ay arayla 6. haftalıkken bebek gelişmediği için kürtaj oldum. şimdi kısmetse bu ay yine hamile kalmak istiyorum. hamile kalır kalmaz iğne başlanacağını söyledi doktorum. ben folik asit ve corasprin kullanıyorum hergün alıyorum. benim gibi yaşayanlar vardır eminim aranızda paylaşımlarınızı bekliyorum.
meraba kızlar bendede mthfr1298 heterozigot ve bu ay hamilelik planlıyorum doktorum coraspin ve forbiol verdi onları kullanıyorum şimdilik.hamile kalıncada clexane 0.4 başlıcam hepsi bu.bende 2 düşük yaptım ilkinde kalp atışını duymadık 2. sinde 9 kaftalıkken kalbi durdu
eminecim canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin.kızına hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin.seni çoooook iyi anlıyorum. acını tarif edecek kelimelerim yok lügatımda. bu arada haftasonu antepteydim abimin yanında tüm tahlillerimi yaptırdım. eşime ve bana genetik testler yapıldı. sonuçlar 20 günsonra çıkıcak. inşallah temiz çıkar mutasyonumuz yoktur inşallah. ordan da adıyaman a geçtik. menzile gittik. bilenler bilir orda hepinize isim isim dua ettim. Allah kabul etsin.
MTHFR 677 ve 1298 genlerinde heterozigot mutasyon var. Bu kan pıhtılaşmasına yatkınlığın oldugu anlamına geliyor. Bu konuda uzman bir doktor kontrolunde hamilelik gecirmeli ve kan sulandırıcı igne vs kullanmalısın. İlk sayfadan benzer durumdaki arkadaşların tedavi süreçlerine bakabilirsin. Geçmiş olsun.
merhabalar,
bende heterozigot taşıcıyısıyım. bende hem mthfr c677t hemde a1298c de var. İki düşük yaşadım biri kimyasaldı diğeri 1 ay arayla 6. haftalıkken bebek gelişmediği için kürtaj oldum. şimdi kısmetse bu ay yine hamile kalmak istiyorum. hamile kalır kalmaz iğne başlanacağını söyledi doktorum. ben folik asit ve corasprin kullanıyorum hergün alıyorum. benim gibi yaşayanlar vardır eminim aranızda paylaşımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?