Canim nasilsin merak ettim seni inş herşey yolunda gider de bebeklerimz zamaninda gelir hep dua ediyorum allah kabul eder inş
canım bendede durumlar aynı sendeki gibi kasık ağrısı ve aşağı doğru baskı ve zonklama var. özellikle ayağa kalkıp yürüdüğüm zaman şiddeti artıyor. yarın raporun son günü perşembe kontrolüm var tekrar raporu uzatabilir. 24 haftalık oldu ama insan bişey olacak diye korkuyor. sonuçta doğsa bile yaşama ihtimali çok düşük. rabbim bebişlerimizi korusun. konuşuyorum oğlumla sakın erken geleyim deme zamanını bekle diyorum. çok hareketli. dr da dedi bu hareketleride ağrılarını artırabilir dedi. allahım inşallah zamanında doğar bebklerimiz.
ben yazdığınız bütün dualarınızı okuyorum inşallah rabbim hepimizin duasını kabul eder bukadar çok anne olmak isteyen bütün akadaşlarımın ve benim kucağını doldursun inşallah.....
Slm canlar netim yok diye giremiyorum kızmayn bana kayinvalidedeym merak ediyorum sizleri hemen açtm ben de durumlar ayni raporum bitti yillk izin aldim bugun evde yatiyorum net de yok zaman geçmiyo inş çektiklerime değer bebegim buyudu kaybetmek istemiyorum yolun yarisna bile güç bela geldim kasiklarmda agri ve hep bir baski hissedyorum umarm rahim açilmasi degil hep öyle hissedyorum bu normal mi acaba sizler nasilsinz
eminecim canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin.kızına hayırlı sağlıklı kardeşler nasip etsin.seni çoooook iyi anlıyorum. acını tarif edecek kelimelerim yok lügatımda. bu arada haftasonu antepteydim abimin yanında tüm tahlillerimi yaptırdım. eşime ve bana genetik testler yapıldı. sonuçlar 20 günsonra çıkıcak. inşallah temiz çıkar mutasyonumuz yoktur inşallah. ordan da adıyaman a geçtik. menzile gittik. bilenler bilir orda hepinize isim isim dua ettim. Allah kabul etsin.
aminnn. sayı verirsen listeye ekleriz bir de ismin gerekli. Rabbim kabul etsin inşallah
adım özge symadım ki canım
bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorumçok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....
meraba kızlar bendede mthfr1298 heterozigot ve bu ay hamilelik planlıyorum doktorum coraspin ve forbiol verdi onları kullanıyorum şimdilik.hamile kalıncada clexane 0.4 başlıcam hepsi bu.bende 2 düşük yaptım ilkinde kalp atışını duymadık 2. sinde 9 kaftalıkken kalbi durdu
kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.
sevınccım rabbım yanında olsun.ınsallah oglusunun bır de kardesı olur.pes etmek yok canım
listeye ekledim canım fatiha listesine bundan sonra okurken say :)) bana sayı ver listeye ekleyeyim ok
gözünaydın canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin Allah tamamına erdirsin amin.
çok saol canım inşallah.
evet beraber ilerleriz canım. ben sana kendimi özetleyim canım. sen de kendini bir özetle bana.
toplam 4 gebelik yaşadım.
ilk gebelikten 5,5 yaşında kızım var. 6. haftada az ve 13. haftada yoğun kanamam oldu. başka bir durum olmadı. dinlenmeyle geçti.
2. gebelik 1 sene önce oldu 6. haftada kalp atışını duymuş olmama rağmen kanamayla kalp atışı durdu. kürtaj
3. gebelik mayısta başladı. 6. haftada yoğpun pıhtılı kanamam oldu. dinlenmeyle düzeldi. içeride de kanama alanı temizlendi. 2. testim iyi çıktı. 16. haftada gittiğimde 15 hafta iken kalbi durmuş.
bundan sonra incelemeler yapıldı.kromozom testi iyi çıktı. mthfr değerlerinin ikisi de heterozigot ve 4g/4g .çıktı. gebelikle clexan kullanmaya karar verildi.
4. için ilk adet günü clexana başladım. benexol, folbiol ve zinko kullandım. hamile kaldım. 4 haftalıktı geç döllenme olmuş. ama ben 6. haftama geldiğimde kanama ile düşük yaptım. 1 gün anca progestan kullanabildim. progesteron hormonuma bakılmıştı 1 hafta önce. düşük çıkmış o yüzden dr hemen progestan ve proluton depota başladı ama 1 gün sonra kaybettim. bu arada 1 ay kadar önce de rahimde perde olduğunu söyledi dr. kalp şeklinde ve perdeli bir rahmim varmış. dr önemli değil dedi. kalın değil dedi. mayıs adetinle başla dedi dr. o gün clexana başlıycam ve ilişkiye...
bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorumçok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....
arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?