Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim nasilsin merak ettim seni inş herşey yolunda gider de bebeklerimz zamaninda gelir hep dua ediyorum allah kabul eder inş

canım bendede durumlar aynı sendeki gibi kasık ağrısı ve aşağı doğru baskı ve zonklama var. özellikle ayağa kalkıp yürüdüğüm zaman şiddeti artıyor. yarın raporun son günü perşembe kontrolüm var tekrar raporu uzatabilir. 24 haftalık oldu ama insan bişey olacak diye korkuyor. sonuçta doğsa bile yaşama ihtimali çok düşük. rabbim bebişlerimizi korusun. konuşuyorum oğlumla sakın erken geleyim deme zamanını bekle diyorum. çok hareketli. dr da dedi bu hareketleride ağrılarını artırabilir dedi. allahım inşallah zamanında doğar bebklerimiz.

eminecim çok geçmiş olsun. giremiyordum nete bugün gördüm. çok üzüldüm. gözlerim doldu. allahım kızını kardeşsiz bırakmasın en kısa zamanda ona bir kardeş versin rabbim.

ceylin senin hamileliğin neden sıkıntılı geciyor sende ki sorun nedir merak ettim.rabbim saglıkla sıhatle cocugunu kucagına almanı nasip eder inşallah...

ben yazdığınız bütün dualarınızı okuyorum inşallah rabbim hepimizin duasını kabul eder bukadar çok anne olmak isteyen bütün akadaşlarımın ve benim kucağını doldursun inşallah.....

aminnn. sayı verirsen listeye ekleriz bir de ismin gerekli. Rabbim kabul etsin inşallah

canım bol bol dinlen ewet yolu yarıladın maaşallah dualarımızdasın herşey yolunda gider inşallah

canım sonuçlarınız temiz çıkar inşallah. Allahım dualarını kabul eylesin amin.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 1545 kalan 8455 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin.

Son düzenleme:
bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorum çok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....

kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.

sevınccım rabbım yanında olsun.ınsallah oglusunun bır de kardesı olur.pes etmek yok canım

merhaba canım bende planlıyorum hamilelik ama korkudan hala korunuyorum folbiol ve coraspin içiyorum benim merak ettiğim rahim filmi çektirdin mi yada histeroskpoi yapıldımı....

gözünaydın canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin Allah tamamına erdirsin amin.
sevınccım rabbım yanında olsun.ınsallah oglusunun bır de kardesı olur.pes etmek yok canım

çok saol canım inşallah.

arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...

canım geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın...bendede 4g/4g var homozigot diye biliyorum ama emin değilim...

rabbim gönlüne göre versin inşallah.canım iyi düşünelim iyi olsun kötulukleri atalım kafamızdan.rabbim oğluna saglıklı sıhatlı uzun ömürlü bi kardeş nasip etsin inşallah

arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...

slm canım benim doktorumda 2 skıntılı gebelik gecirdiğim halde yapmadı.sadece iğne aspirin folık asit verdi.bende istanbulda bi profa gittim adam bi baktı rahimde yapışıklık var.korunmayı bırakmış oldugum için ameliyat olmadım zaten sonrada hamile oldugumu ögrendim.prof docent bunlar rahim filmi cekmdende görebiliyorlar iyi bi doktora gözukmek gerekli.şimdi prof un verdiği ilaçları kullanıyorum progestan oluyordum 2 doz şimdi hapına gectim sabah akşam aspirin folık asit bide kalsiyum verdi.bakalım şimdilik bi sorun yok inşallah böyle devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…