slm canım benim doktorumda 2 skıntılı gebelik gecirdiğim halde yapmadı.sadece iğne aspirin folık asit verdi.bende istanbulda bi profa gittim adam bi baktı rahimde yapışıklık var.korunmayı bırakmış oldugum için ameliyat olmadım zaten sonrada hamile oldugumu ögrendim.prof docent bunlar rahim filmi cekmdende görebiliyorlar iyi bi doktora gözukmek gerekli.şimdi prof un verdiği ilaçları kullanıyorum progestan oluyordum 2 doz şimdi hapına gectim sabah akşam aspirin folık asit bide kalsiyum verdi.bakalım şimdilik bi sorun yok inşallah böyle devam eder...
sağol canım be doktoruma histeroskopi istiyorum gerek yok dedi inşallah sorun olmaz sanada hayırlı olsun iyi düşün iyi olsun canım
Ben de mthfr lerin ikisi de heterezigot sadece clexane 0,4 kullanıyorum. Aspirin kullanmıyorum önermedi doktorum.
Ne kadar bazı doktorlar bu değerler önemli değil, homosistein de normalse kan sulandırıcı iğneye bile gerek yok dese de bazı doktorlar kesinlikle iğne şart diyor. Ben de herşey nasip işi diyorum. Bebek yaşayacaksa alacak nefesi varsa yaşıyor, inşallah Allahım hayrlısını nasip eder.
Ayrıca ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım. Hemde 21 gün yaptım. sonlara doğru şüphelendiğim için 1 gün arayla yaptım. Bilmiyorum bence hamile kalmama yararı bile oldu. Belki kanı sulandırdı. Rahmin kanlanmasını sağladı...adetime 3-4 gün kala da kestim zaten.
Sevinç toplam 125 tane okudum ben. Allah kabul etsin...
kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.
buna sevindim geçen ay adetim çok gecikti soğan kürünün adeti düzenlemeye kistlere hatta hamile kalmaya yardımcı olduğunu okudum denemeye değer diye düşündüm adetten sonra bende başladım ama yumurtlama haftamda olduğum için içip içmemekte tereddüt ediyorum çünkü biyerde spermleri de vücuttan atabilir diye yazmış birisi kafama takıldı hatta o yüzden şu anda günde 1 kez içiyorum:44:
kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.
gözün aydın canım inşallah kalp atışını dnlersin sağ salim kucağına da alırsın eğer hamile kalırsam bu defa bende hemen söylemeyi düşünmüyorum bu arada neden riskli dedi hamileliğini
Nee guzel haberler almissin cnm cok sevindim bnde haftaya sali gtcem kalp atisini duymk icin insllh srnsuz guzel bir gebelik geciririz
saol canım bende persembe gunu gıdıcem ınsallah duyarız.senın nasıl gecmıstı kontrolun
esmiras,canım hoşgeldin inşallah bu son olur bende de hetereziigot var çoğu doktor bunu sorun olarak göremeyebiliyor ama 2 düşük olduğu için iğne deneyeceğiz.inşallah sonuç alacağız lütfen gelişmeleri buradan yazki yol gösterici olsun..ben mayısta deneyeceğim 3 ay ara ver dedi doktor aspirin vermedi bana.aptt değerlerime baktı aspirine gerek olmadığını söyledi umarım doğru tedavi görüyoruzdur..sana tavsiyem doğal beslenmeye gayret et.yolun açık olsun.
Gecen kontrolum guzeldi kese gayet iyi gorunuyo falan demisti
Artik o kadar cok korkuyorum ki cok zor gunler atlattik evlat sahibi olabilmek icin cok sinavlardan gectik insallh bu sefer rabbim yuzumuzu guldurur duadan baska caremiz yok!!!
ınsallah her kontrolumuz guzel gecer.allah onları da bızı de korusun.sen kac haftalıksın canım.bır de nasıl bır sorun vardı kanında hangı gende
bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorumçok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....
Arkadasim nasilsin iyisindir umarim uzulme demek herkes icin kolay ama sabret evladin var allhtan ona saril kendini avut ve sukret bizlerde o da yok her kaybimizda yuregimiz biraz daha daglaniyor
Klomeni sormussun onceki aylatda kullanmistim soliyim cnm gebe kalmada zorluk yasayan yada yumurta kalitesi tam olusmayan kadinlara tedavi anacli kullaniliyor dozaji ve kac ay kullanilacagini dr soyluyor gebe kalmayi kolaylastiriyor anlayacagin insallh sende gerek kalmaz bir an once tkrar aramiza katilirsin
gözün aydın canım. Neden riskli bir gebelik dedi dr. inşallah herşey problemsiz devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?