Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım be doktoruma histeroskopi istiyorum gerek yok dedi inşallah sorun olmaz sanada hayırlı olsun iyi düşün iyi olsun canım

buna sevindim geçen ay adetim çok gecikti soğan kürünün adeti düzenlemeye kistlere hatta hamile kalmaya yardımcı olduğunu okudum denemeye değer diye düşündüm adetten sonra bende başladım ama yumurtlama haftamda olduğum için içip içmemekte tereddüt ediyorum çünkü biyerde spermleri de vücuttan atabilir diye yazmış birisi kafama takıldı hatta o yüzden şu anda günde 1 kez içiyorum:44:

gözün aydın canım inşallah kalp atışını dnlersin sağ salim kucağına da alırsın eğer hamile kalırsam bu defa bende hemen söylemeyi düşünmüyorum bu arada neden riskli dedi hamileliğini

Bir gün ara verip de içebilirsin bence. Ben öyle yapmıştım. Yumurtlama dönemi kasık ağrılarım başlayınca 1 gün içip bir gün içmedim. 4. haftada tahmin etmiştim zaten ve 3-4 gün kala tamamen kestim. Döllenme olduktan sonra çok içmemek daha iyidir bence.
Ben yararı olduğunu düşünüyorum çünkü 6 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için , Nasip sonuçta ama insan inanmak istiyor sonuçta. Umarım sende hayırlısıyla hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah:)

Nee guzel haberler almissin cnm cok sevindim bnde haftaya sali gtcem kalp atisini duymk icin insllh srnsuz guzel bir gebelik geciririz

gözün aydın canım inşallah kalp atışını dnlersin sağ salim kucağına da alırsın eğer hamile kalırsam bu defa bende hemen söylemeyi düşünmüyorum bu arada neden riskli dedi hamileliğini

ınsallah canım hayırlısıyla.mthfr 1298 homozıgot oldugum ıcın rısklı gebelık yasıyormusum

saol canım bende persembe gunu gıdıcem ınsallah duyarız.senın nasıl gecmıstı kontrolun

Gecen kontrolum guzeldi kese gayet iyi gorunuyo falan demisti
Artik o kadar cok korkuyorum ki cok zor gunler atlattik evlat sahibi olabilmek icin cok sinavlardan gectik insallh bu sefer rabbim yuzumuzu guldurur duadan baska caremiz yok!!!

esmiras,
cevap yazdığın için teşekkürler. Bugün doktora gittim. yeniden hamile kalmak için hormon testi yaptırdım sonuç güzel çıktı. fakat aspirin kullanmamam gerektiğini söyledi şu etapta çünkü yumurtanın kalitesini düşürüyormuş. hamile kaldıktan sonra gerekirse iğnenin yanında veririz dedi. Folikasit tam gaz devam ediyorum kullanmaya gelişmelri bildiririm Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Gecen kontrolum guzeldi kese gayet iyi gorunuyo falan demisti
Artik o kadar cok korkuyorum ki cok zor gunler atlattik evlat sahibi olabilmek icin cok sinavlardan gectik insallh bu sefer rabbim yuzumuzu guldurur duadan baska caremiz yok!!!

ınsallah her kontrolumuz guzel gecer.allah onları da bızı de korusun.sen kac haftalıksın canım.bır de nasıl bır sorun vardı kanında hangı gende

ınsallah her kontrolumuz guzel gecer.allah onları da bızı de korusun.sen kac haftalıksın canım.bır de nasıl bır sorun vardı kanında hangı gende

Amin canim insallh factor V 1298 677 var bnde kotu bir pihtilasma bndeki su an 6 haftaligim daha 2 tane gebelik kaybim var ama 32 hftalik biri ;(ilk defa bu hamileligimde igne kullaniyorum insallh bu sefer sonunda kucagima almak nasip olur
hepimiz icin tabiki bu dileklerim

canım klomen nedir bana bir anlatırmısın. duyuyorum burda ama bilmiyorum ne olduğunu.hamile kalmak için mi kullanılıyor. hap mı?
senin yaşın kaç sevinç? ben 79 luyum. ben kendime 35 yaşa kadar müsade ettim. pes etmek eçin 1-2 yılım var. pes edecek yaşa gelmedik daha canım. tabi 35 yaşta pes edilecek diye birşey yok. ben kendimce bir süre koydum yani.
bazıları bana ne uğraşıyorsun boşver kendini yıpratıyorsun falan diyor. şu var ki ben şöyle düşünüyorum. ileride çocuklarımız sorduğunda" ben uğraştım, şunları şunları yaptım, şu yaşa kadar uğraştım derim. ona rağmen olmadı" derim. ama uğraşmadan ileride çocuklarımıza ne diycez.
burda beraber uğraşarak ilerliyoruz, birbirimize destek veriyoruz.pes etmek yok canım. olacak inşallah rabbimin izniyle. olmazsa da takdir-i ilahi deriz. ama daha zamanımız var.

Arkadasim nasilsin iyisindir umarim uzulme demek herkes icin kolay ama sabret evladin var allhtan ona saril kendini avut ve sukret bizlerde o da yok her kaybimizda yuregimiz biraz daha daglaniyor
Klomeni sormussun onceki aylatda kullanmistim soliyim cnm gebe kalmada zorluk yasayan yada yumurta kalitesi tam olusmayan kadinlara tedavi anacli kullaniliyor dozaji ve kac ay kullanilacagini dr soyluyor gebe kalmayi kolaylastiriyor anlayacagin insallh sende gerek kalmaz bir an once tkrar aramiza katilirsin

gözün aydın canım. Neden riskli bir gebelik dedi dr. inşallah herşey problemsiz devam eder.

sağolasın nazife. iyiyim çok şükür.
inşallah bakalım canım.mayısta tekrar sil baştan. hayırlısı olsun.
sen neden takvim yapmıyorsun. nazar değer diye falan mı? merak ediyorum kaç hafta olduğunuzu...

gözün aydın canım. Neden riskli bir gebelik dedi dr. inşallah herşey problemsiz devam eder.

cok saol emınecım ınsallah saglıklı oluruz.mayıs a az kaldı emıne o zamana kadar hersey duzelsın sende yetıs bızecanım ıgne kullanıyoruz pıhtılasma egılımı var bılıyorsun rısklıyız ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…