sağolasın nazife. iyiyim çok şükür.
inşallah bakalım canım.mayısta tekrar sil baştan. hayırlısı olsun.
sen neden takvim yapmıyorsun. nazar değer diye falan mı? merak ediyorum kaç hafta olduğunuzu...
cok saol emınecım ınsallah saglıklı oluruz.mayıs a az kaldı emıne o zamana kadar hersey duzelsın sende yetıs bızecanım ıgne kullanıyoruz pıhtılasma egılımı var bılıyorsun rısklıyız ıste
Ewet cnm nazardanda korkuyorum cok kendimce su 3 aylik donem gecsin yapcam cnm takvime gore 7 haftaligim ama aslinda 6.5 falan tam bilmiyorum yahftaya sali grcez bakalim ogrencez insallh bizim icin dua et canim
merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.
merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.
rengarenk
canım hayırlı olsun... rabbim tamamına erdirsin..
rengarenk seni unutmiyim sanada hayırl olsun sağlıklı hayırlı bebeğin olur inşallah burada kimler hamileyse hepsinin gözü aydın olsun rabbim tamamnı erdirsin benmde adet bitti
denemelere başlıycam artık inşalah hayırlı olur
ben de bugün 31. haftaya girdim ve psikolojik midir bilmiyorum ama çarpıntım başladı, bıraktım aspirini. Doktor da bırak dedi ztn, inşallah bişey olmaz
Slm canlar netim yok diye giremiyorum kızmayn bana kayinvalidedeym merak ediyorum sizleri hemen açtm ben de durumlar ayni raporum bitti yillk izin aldim bugun evde yatiyorum net de yok zaman geçmiyo inş çektiklerime değer bebegim buyudu kaybetmek istemiyorum yolun yarisna bile güç bela geldim kasiklarmda agri ve hep bir baski hissedyorum umarm rahim açilmasi degil hep öyle hissedyorum bu normal mi acaba sizler nasilsinz
bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorumçok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....
kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.
arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...
merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik
inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.
merhaba canım bende planlıyorum hamilelik ama korkudan hala korunuyorum folbiol ve coraspin içiyorum benim merak ettiğim rahim filmi çektirdin mi yada histeroskpoi yapıldımı....
Merhaba ben de Konya da yaşıyorum benim kanda mthfr 677 homozigot çıktı şimdi medicana hastanesine prof. metin çapar'a gidiyorum ve çok memnunum size de tavsiye ederim.
Amiiin cnm saolrabbim gönlüne göre versin inşallah.canım iyi düşünelim iyi olsun kötulukleri atalım kafamızdan.rabbim oğluna saglıklı sıhatlı uzun ömürlü bi kardeş nasip etsin inşallah
canım klomen nedir bana bir anlatırmısın. duyuyorum burda ama bilmiyorum ne olduğunu.hamile kalmak için mi kullanılıyor. hap mı?
senin yaşın kaç sevinç? ben 79 luyum. ben kendime 35 yaşa kadar müsade ettim. pes etmek eçin 1-2 yılım var. pes edecek yaşa gelmedik daha canım. tabi 35 yaşta pes edilecek diye birşey yok. ben kendimce bir süre koydum yani.
bazıları bana ne uğraşıyorsun boşver kendini yıpratıyorsun falan diyor. şu var ki ben şöyle düşünüyorum. ileride çocuklarımız sorduğunda" ben uğraştım, şunları şunları yaptım, şu yaşa kadar uğraştım derim. ona rağmen olmadı" derim. ama uğraşmadan ileride çocuklarımıza ne diycez.
burda beraber uğraşarak ilerliyoruz, birbirimize destek veriyoruz.pes etmek yok canım. olacak inşallah rabbimin izniyle. olmazsa da takdir-i ilahi deriz. ama daha zamanımız var.
dayanırsın canım dayanırsın ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısı çektim.annemle abimin arası 37 gün.babamla kızımın arasıda 5 ay.insanoğlu nelere dayanmıyorki.yeni bir evlat içn uğraşıyoruz hepimiz ve hepimiz senin gibi çok korkuyoruz aslında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?