Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ewet cnm nazardanda korkuyorum cok kendimce su 3 aylik donem gecsin yapcam cnm takvime gore 7 haftaligim ama aslinda 6.5 falan tam bilmiyorum yahftaya sali grcez bakalim ogrencez insallh bizim icin dua et canim

tabi canım. zaten pıhtılıyız riskliyiz. ben de başka birşey daha var zannettim. aman olmasın başka şey.

Ewet cnm nazardanda korkuyorum cok kendimce su 3 aylik donem gecsin yapcam cnm takvime gore 7 haftaligim ama aslinda 6.5 falan tam bilmiyorum yahftaya sali grcez bakalim ogrencez insallh bizim icin dua et canim

anladım canım. nazar değmez inşallah.
dua edemiyorum şu sıralar. hala kanamam var. ne zaman düzelir bilmiyorum.düzeliyim herkes için dua ederim canım.

merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.

Basin sagolsun canim allah sabirlar versin ayni aciyi bidaha yasatmasin insallh.
Hamileligininde hayirlisiyla sonuclanmasini nasip eder rabbim insallah

merhaba hayırlı olsun canım okudum yazdıklarını rabbim sana kuvvet güç versin yaşadıkların çok zor işallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olur bebeğin bence hak ediyorsun az kalmış yarısını atlatmışsın
haberlerini bekliycem ...

canım okurken çok kötü oldum rabbim sabırlar versin oğlunu size şefaatçi kılsın ve rabbim bu bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü kılsın....

hilal ara ara yaz canım bizleri merakta bırakma

rengarenk seni unutmiyim sanada hayırl olsun sağlıklı hayırlı bebeğin olur inşallah burada kimler hamileyse hepsinin gözü aydın olsun rabbim tamamnı erdirsin benmde adet bitti
denemelere başlıycam artık inşalah hayırlı olur

ınsallah rabbım sana da nasıp etsın en kısa zamanda

ben de bugün 31. haftaya girdim ve psikolojik midir bilmiyorum ama çarpıntım başladı, bıraktım aspirini. Doktor da bırak dedi ztn, inşallah bişey olmaz

psikolojiktir inşallah ama yinede bi doktoruna sorsaydın

inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın moralini yüksek tut ruh halide çok önemli bol bol dinlen

sizleri okudukça benim oğlumda büyüyüp kardeş isterse ne yaparım diye düşünmeye başladımçünkü yaşadıklarımız çok zor uzun yollardan geçtim 1 tane evlada sahip olabilmek için rabbim inşallah isteyen herkese evlat versin seninkinede kardeş versin sevinç

oh ne güzel haberler geliyor maşallah bencede kimseye söylemeyin ben son hamileliğimde 3 ay kimseye söylemedim burdan başka herkes öğrenince nazarımız değer diyemi korktu diye sitemde bulundu ama varsın bulunsunlar allahıma şükür ki evladım şu an yanıbaşımda inşallah seninkide sağlıkla sıhhatle doğar o mis kokusunu içine çekersin canım

arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...

ben yaptırmadım aslında bi doktor yaptırabileceğimizi düşük sebebi olabileceğini söylemişti sonra bi profa gittim o da gerek yok deyince yaptırmadım

ne denir bilmiyorum başın sağolsun rabbim inşşallah karnındaki meleğini sana bağışlasın

merhaba canım bende planlıyorum hamilelik ama korkudan hala korunuyorum folbiol ve coraspin içiyorum benim merak ettiğim rahim filmi çektirdin mi yada histeroskpoi yapıldımı....

cnm rahim filmini birçok doktora sordum gerek yok dediler zaten benim gebeliğim cok düşük haftalarda kaybettiğim için gerek yokmuş.rahim filminde genelde rahimde perde falan olduğundan geç gebeliklerde şüphe yarattığından cektirmedim inşallah bişe yoktur

Merhaba ben de Konya da yaşıyorum benim kanda mthfr 677 homozigot çıktı şimdi medicana hastanesine prof. metin çapar'a gidiyorum ve çok memnunum size de tavsiye ederim.

merhaba ben de bugun ali acar a gittim begendim onu tavsiye ettiler metin çapar ı da duymustum nasıl bi tedavi uyguluyo acaba bana folik asit ve aspirin basladı bugun b12 tahlillerimi istedi tekrar gitcem sonuclar açıklaınca gebelik var mı sizde ?

ya benim bu progeston düşüklüğü kafama takıldı senin bilgin var mı bu konuda acaba yine hamile kaldığımda yine mi düşük çıkar yani sürekli olan bişey mi ya da öncesinde tedavisi var mı biliyomusun ya da bilgisi olan var mı yani varsa önlemini alsak moralimi bozmak istemiyorum ama kafama takılıyo

rabbim gönlüne göre versin inşallah.canım iyi düşünelim iyi olsun kötulukleri atalım kafamızdan.rabbim oğluna saglıklı sıhatlı uzun ömürlü bi kardeş nasip etsin inşallah
Amiiin cnm saol

Offf eminem offf bende 79 luyum 4 senedir mucadele ediyorum oglum hep tekim yanlizim diye uzuluyor yarin birgun biz goc edersek bu dunyada bir basina kalsin istemiyorum. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin.amin.

Allah sabırlar versin canım. Seninki çok üzücü imiş. Allahım yardımcımız olsun. Boşlukları yoklukları asla dolmayacak. Ve asla unutmayacağız

kızlar dün doktora gittim bütün testler temiz pıhtı haricinde ama ben korkuyorum histeroskopi yapalım dedim gerek yok ultrasonda temizdi rahmin dedi korunma artık vs...
bu doktora güvenmek istiyorum iyi biri bu kadar candan dr görmemiştim. amabir yandanda eşim ilerde ben sana demiştim yaptıralım diye demesinden çok koruyorum inşallah
keşkeler yaşamam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…