Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yok öyle vazgeçmek. biz elimizden geleni yapacağız ve tevekkül edeceğiz. Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir. Nasip edecekse mutlaka edecektir. Rabbim hayırlara kavuştursun inşallah tüm uğraşılarımızı. Yola devam...

histeroskopiyi ne için yaptırmak istiyosun kafana takılan bişey mi var ben yaptırdım ama benim perde vardı onun için yapıldı sonra da laparoskopi ameliyatı yapıldı aslında ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg yi bi daha çektirmem gerekti ama onu yapmadım

ya benim bu ara kafam çok karışık herşeye kafa yormaya başladım umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum. progesteron düşüklüğünü araştırdım biraz yumurtlama açısından ve vücudu hamileliğe hazırlama açısından önemliymiş. birde aspirin yumurtlamada yumurtanın kalitesini düşürüyomuş böyle bişey var mı biliyomusunuz...

Gunaydin arkadaslaro oyle bir oksuriyorum ki anlatamam goren kac paket sigara iciyosun diyo sigarayi azima bile surmuyorum doktorum ilac veremem su donmde tam yeni olusuyo dedi zencefiller ihlamurlar neler neler yPtim gecmek bilmiyo ne yapacagim bilmiyorm is yerindekiler biktilar valla butun gun oksuruyorm tavsiyeniz var mi?

canım Allah sabırlar versin öncesi için çok üzüldüm ama şu andaki hamileliğine çok sevindim rabbim inşallah bunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin sen anlaşılan sabretmişsin bunu haketmişsin. ben 1 sene içinde 8 ay arayla iki hamilelik yaşadım ikisini de kaybettim 6. hafta ve 9. hafta da bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama böyle sen gibileri görünce buna hakkım olmadığını düşünüyorum sonuçta onlar rabbimizin bir emaneti o veriyo o alıyo hepimize hayırlısını versin inşallah...

kızlar dün gece10 bucukta iğnei eşimle yaptık gece 12 bucukta yatarken aynadan baktım hiç bir şey yoktu.sabah 6 da acıyordu elimi attım orayı sanki böcek ısırınca kabarıklık hissetti eşimi uyandırdım baktık ki mosrarmış ama yeşilimsi mor değil mosmor ve yayılmıs.korktum acıkcası iç kanama filan mı oldu diye.

kendimiiyi hissetmiyorum kızlar ya.3-4 gündür şiddetli olmasa da başım ağrıyor.bugün kafamın sol tarafı sersem sersem beyin kısmım karıncalıyor gibi...
raporum bitiyor bugün yarın 10da randevum var...

oh maşallah akıllı akıllı büyüsün inşallah pirinçlikten terfi edip portakal olduğu zamanlarıda görürüz hep beraber:))) Canım dua et bol bol ya mubdi de karnına koyup, Rabbim inşallah güzel, hayırlı günlere ulaştırır.

arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...

Canım, benim bir düşüğüm bir dış gebeliğim var. İlk hamileliğimde 8 haftalıkken düştü ne yazıkki şiddetli kanamayla o zaman kan pıhtılaşmamı bilmiyorduk, sonra öğrendik testler sonucunda. ikinci hamileliğim dış gebelik oldu iğneleri bıraktık hemen başladığımız. Ve sonlandırıldı. Şimdi doktorum dış gebelik oluştuğu için ikincisi rahim filmi çektirmemi öneriyor. İçimiz rahat etsin en azından tekrar hamilelik için tüplerin durumuna bakalım dedi. Düşük olan bebekler rahim içinde yerleştiği için genelde pek istemiyorlar ama doktoruna göre değişebiliyor.

Saraçoğlu sitesinde yumurtlamaya etki yapmadığını hamile kalındığını öğrenildiğinde bırakılması gerektiğini söylemiş ama yinede şüphe kalabiliyor. Bende başlayacağım bu hafta soğan kürüne.

ınsallah canım hayırlısıyla.mthfr 1298 homozıgot oldugum ıcın rısklı gebelık yasıyormusum

Bendede 1298A homozigot ne yazık ki.. Rabbim yardımcımız olsun.

Amin inşallah. Rabbim bir daha sıkıntı göstermesin, sağlıkla nasip etsin. İnşallah bu sefer sağlıkla geçirirsin hamileliğini.

günaydn herkese....

Günaydınnn...

canım iğne daha kullanmadığım için o konuda bi fikrim yok ama baş ağrın eğer stres yapıyosan ondan kaynaklanabilir. şimdi istiharattesin ya başka şeylerle meşgul olmadığın için kendini dinliyo olabilirisin keyifsizliğin ondan olabilir inşallah yarın çok güzel haberlerle dönersin o zaman kendini daha iyi hissedersin...

damara denk gelmıs canım korkma.bas agrıların tamamen stresten.ınan kı raporlu olup evde yatmak daha buyuk stres kaynagı oluyor.bız alısmısız calısmaya.bebegın ıyı olacak canım.sen babası doktorunuz elınızden gelenın en ıyısını yapıyorsunuz.pozıtıf dusun lutfen

Canım bir kaşık balın içine çörekotu doldur ve ye, iyi gelir öksürüğe. Günde birkaç kere yap bunu bence. Birde ıhlamur, ayva yaprağı, elma kabuğu kaynat. Çok geçmiş olsun. Bende bronşit olmuşum berbatım

Kizlar bana bir arkadasim denisti ondada bizim gibi kan pihtilasmasi var sindi 5 yasinda bir kizi ve 1 yasinda oglu var esi hamileyken her gun 99 kez ya mubdi demis bu zikir de cok koruyo sende yap demisti esiniz yapcak yani biz yapiyoruz sizede solemek istedim belki faydam olur:)netten arastirdigimida paylasiyorum

EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-MİBDİ isminin zikri(56) adettir.Zikir saati Müşteri, günü perşembedir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
Bu ismin zikriyle meşgul olan kimse her istediğini rüyasında görür.
Bu isim aynı zamanda gönül teshiri içinde önemlidir.Çok kere tecrübe edilmiştir.
EL-MÜBDİ ismini bir yazar vird edinipve her gün okumaya devam ederse,yazarlık alanıyla ilğili konularda büyük fikri gelişmeler sağlar ve yazdığı kitaplar kısa zamanda tanınıp aranır.maddi ve manevi her konuda yardım görür.

laporoskopi ameliyatı dediğin perde ameliyatı mı? benim de varya kafama takıldı. dr bana perden kalın değil sen perdeyi hiç düşünme demişti hamile iken. ama şimdi beklemedeyken ısrar etsem de perdeyi aldırsam mı? sen bu perde konusunda daha fazla ne biliyorsun selma? bir çocuğum var diye önemli değil mi acaba? incelik kalınlık mı var bu perdelerde?

BUCU

sizleri okudukça benim oğlumda büyüyüp kardeş isterse ne yaparım diye düşünmeye başladımçünkü yaşadıklarımız çok zor uzun yollardan geçtim 1 tane evlada sahip olabilmek için rabbim inşallah isteyen herkese evlat versin seninkinede kardeş versin sevinç

yaaa o kada sıkıntı çek büyüt bir de kardeş istiyorlar canım. sen yine de düşünmeye başla şimdiden 2. yibir de tavsiyem fazla ara vermeden yapın.

Son düzenleme:

İnan bilmiyorum selmacım. ben ilk kez düşük yaşadım. sebebi de buymuş. sadece bu kadarını biliyorum.düşük olma sebebi de bebeğin sağlıksız olmasıymış. sadece bunu biliyorum. tekrarlayan birşeymi? bilmiyorum.ben dr a önceden progestan kullansam dedim. o da olmaz dedi.bence zaten sağlıksızsa vücut onu atmaya çalıştığı için buyna engel olmamak için olabilir. benim fikrim.bakalım görecez. benim için zaman geçmiyor yaa. 2 ay nasıl bekliycem???

cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok saol canım ne bileyim zaman zaman içimden hiiiç birşey yapmak gelmiyor

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 750 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 2170 kalan 7830 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin.

kızlar doktordan geldim klomen bitti bugün adetin 11. günü ve yumurtalar daha 6 mm büyümüş
bu yeterli bir büyüme değil dedi doktor cuma günü tekrar gideceğim yine aynı şekilde olursa
bu ay böyle geçecek önümüzdeki ay iğne tedavisi uygulayacakmış klomenden fayda görmedik anlamına geliyormuş
bilgisi olan varmı

böyle bişey olduğunu burda öğrendim acıkcası hala ilaç mı ne tam olarak ne işe yarıyo bilmek istiyodum önceleri tüb bebekle alakalı bişey zannediyodum anladığım kadarıyla öyle bişey değil takip gibi bişey demi hatta bu ay kalamazsam basit bi yöntemse bidahaki ay denemek istiyordum. ama eşim şuan böyleşeyler istemiyo sen normal yolla hamile kalıyosun diyo ama beklemek insanı yoruyo yıpratıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…