bu ay klomen kullandırdı doktorum klomenim dün bitti
yarın kontrole gideceğim dua edin nolur bu defa herşey yolunda gitsin.
bazem herşeyi bırakıp vazgeçmek istiyorumçok yıprandım
ama oğlum çok istiyor bir kardeşi olmasını onun tek büyümesine gönlüm razı gelmiyor
Allahım hakkımızda hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor içimden....
kızlar dün doktora gittim bütün testler temiz pıhtı haricinde ama ben korkuyorum histeroskopi yapalım dedim gerek yok ultrasonda temizdi rahmin dedi korunma artık vs...
bu doktora güvenmek istiyorum iyi biri bu kadar candan dr görmemiştim. amabir yandanda eşim ilerde ben sana demiştim yaptıralım diye demesinden çok koruyorum inşallah
keşkeler yaşamam.....
merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.
kızlar gunaydın.doktordan geldım sımdı ısteyım.kesemız allahın ıznıyle buyumus pırıncten kucuk bebegımızı gorduk ıcınde hamdolsun.cok sevındım.allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.sımdılık kımseye soylemıyoruz.oldukca rısklı bır gebelık dedı doktorum.ınsallah haftaya kalp atısını da dınlerız.
arkadşlar burda hepimiz slandırıcı kullanıyouz benim merak ettiğim doktorların bu kürtajlar ve düşükler sonucunda rahimfilmi yada histeroskopi yapan var mı...
kızlar dün doktora gittim bütün testler temiz pıhtı haricinde ama ben korkuyorum histeroskopi yapalım dedim gerek yok ultrasonda temizdi rahmin dedi korunma artık vs...
bu doktora güvenmek istiyorum iyi biri bu kadar candan dr görmemiştim. amabir yandanda eşim ilerde ben sana demiştim yaptıralım diye demesinden çok koruyorum inşallah
keşkeler yaşamam.....
buna sevindim geçen ay adetim çok gecikti soğan kürünün adeti düzenlemeye kistlere hatta hamile kalmaya yardımcı olduğunu okudum denemeye değer diye düşündüm adetten sonra bende başladım ama yumurtlama haftamda olduğum için içip içmemekte tereddüt ediyorum çünkü biyerde spermleri de vücuttan atabilir diye yazmış birisi kafama takıldı hatta o yüzden şu anda günde 1 kez içiyorum:44:
ınsallah canım hayırlısıyla.mthfr 1298 homozıgot oldugum ıcın rısklı gebelık yasıyormusum
merhaba bende 14 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum. 3 yaşında bir oğlumu bilineyen ve bulunamayan bir sebepten kaybettim. sorasında 3 düşük yaşadım hepsinin kalbi durdu.2 ayı göremeden bu sefer Allahın izniyle ve iğnelerle 14 haftaya kadar geldik inş. bu sefer hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürlü bir evlet sahibi oluruz ve tabii ki Rabbim herkese de bunu nasip etsin İnş.
günaydn herkese....
keşkeler yaşamam.....
kızlar dün gece10 bucukta iğnei eşimle yaptık gece 12 bucukta yatarken aynadan baktım hiç bir şey yoktu.sabah 6 da acıyordu elimi attım orayı sanki böcek ısırınca kabarıklık hissetti eşimi uyandırdım baktık ki mosrarmış ama yeşilimsi mor değil mosmor ve yayılmıs.korktum acıkcası iç kanama filan mı oldu diye.
kendimiiyi hissetmiyorum kızlar ya.3-4 gündür şiddetli olmasa da başım ağrıyor.bugün kafamın sol tarafı sersem sersem beyin kısmım karıncalıyor gibi...
raporum bitiyor bugün yarın 10da randevum var...
kızlar dün gece10 bucukta iğnei eşimle yaptık gece 12 bucukta yatarken aynadan baktım hiç bir şey yoktu.sabah 6 da acıyordu elimi attım orayı sanki böcek ısırınca kabarıklık hissetti eşimi uyandırdım baktık ki mosrarmış ama yeşilimsi mor değil mosmor ve yayılmıs.korktum acıkcası iç kanama filan mı oldu diye.
kendimiiyi hissetmiyorum kızlar ya.3-4 gündür şiddetli olmasa da başım ağrıyor.bugün kafamın sol tarafı sersem sersem beyin kısmım karıncalıyor gibi...
Gunaydin arkadaslaro oyle bir oksuriyorum ki anlatamam goren kac paket sigara iciyosun diyo sigarayi azima bile surmuyorum doktorum ilac veremem su donmde tam yeni olusuyo dedi zencefiller ihlamurlar neler neler yPtim gecmek bilmiyo ne yapacagim bilmiyorm is yerindekiler biktilar valla butun gun oksuruyorm tavsiyeniz var mi?
histeroskopiyi ne için yaptırmak istiyosun kafana takılan bişey mi var ben yaptırdım ama benim perde vardı onun için yapıldı sonra da laparoskopi ameliyatı yapıldı aslında ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg yi bi daha çektirmem gerekti ama onu yapmadım
ya benim bu progeston düşüklüğü kafama takıldı senin bilgin var mı bu konuda acaba yine hamile kaldığımda yine mi düşük çıkar yani sürekli olan bişey mi ya da öncesinde tedavisi var mı biliyomusun ya da bilgisi olan var mı yani varsa önlemini alsak moralimi bozmak istemiyorum ama kafama takılıyo
cok geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar dün gece10 bucukta iğnei eşimle yaptık gece 12 bucukta yatarken aynadan baktım hiç bir şey yoktu.sabah 6 da acıyordu elimi attım orayı sanki böcek ısırınca kabarıklık hissetti eşimi uyandırdım baktık ki mosrarmış ama yeşilimsi mor değil mosmor ve yayılmıs.korktum acıkcası iç kanama filan mı oldu diye.
Yok öyle vazgeçmek. biz elimizden geleni yapacağız ve tevekkül edeceğiz. Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir. Nasip edecekse mutlaka edecektir. Rabbim hayırlara kavuştursun inşallah tüm uğraşılarımızı. Yola devam...
kızlar doktordan geldim klomen bitti bugün adetin 11. günü ve yumurtalar daha 6 mm büyümüş
bu yeterli bir büyüme değil dedi doktor cuma günü tekrar gideceğim yine aynı şekilde olursa
bu ay böyle geçecek önümüzdeki ay iğne tedavisi uygulayacakmış klomenden fayda görmedik anlamına geliyormuş
bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?