Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm canım benim ikinci düşüğümde 20.günde 24 mm olmuştu ve çatlatma iğnesiyle çatladı mumoşlar günde 2mm buyuyormuş diye biliyorum ben klomeni 2şer 2şer kullanıyordum ümitsizliğe kapılma olur inşaallah bende tekrar takibe başlamak için hastalanmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı

canım doktor yumurta takibi yapıyor adetin 5. günü başladım günde iki tane içiyorsun 5 günde bitiyor bittikten iki gün sonra dr çağırıyor yumurtalara bakıyor istenilen büyüklükteyse çatlatma iğnesi oluyorsun ama benimkiler nedense büyümemiş canım sıkıldı
daha öncede kullanmıştım hiç böyle bir sorun yaşamamıştım hakkımızda hayırlısı

banada bu ay olmazsa önümüzdeki ay adetin 2. günü gel iğneye başlayacağız dedi

Evet hamileliğimde eşimde hergün okuyordu. Hatta benim her üzülüp ağladığımda bişi olacak bu kanama durmuyor diye sürekli okumaya başlamıştı. elini koyuyordu kanıma ve okuyordu 99 kere.

serap canım 1. sayfada liste var orayı inceledinmi eklememi istersen bilgilerini ver ekleyelim canım.

canım bana günde 2 işe yaramadı doktorum 4e çıkardı iğneden önce denemelisin bence

canım ilk kürtajda farketmişti benim doktorum perdeyi ama ciddi değil dedi sonra ikinci kürtajda tahminimden daha ciddiymiş dedi ama tam teşhis edilmesi için hsg rahim filmi çekilmesi gerekiyor dedi tedavisi ameliyat dedi ama kendisinin bu konuda seri bi ameliyatı olmadığını söyledi bolu daki doktorum sonra biz hsg çektirmek için ankara da hrs hastanesine gittik hsg de perde gibi görünüyo dendi ameliyata karar verdik laparoskopi yani kapalı ameliyat küçük iki tane delik açıyolar biri göbek deliğinden diğeri de biraz aşağısından kamera ve aletler için aynı anda hem gözlemleyip hem ameliyatı yapıyolar eğer benim perde değil de çift rahim ihtimali vardı öyle olsaydı açık ameliayata döncekti çok şükür perdeymiş ama boyutu ciddiymiş doktorum söyledi hatta bana ameliyat cd sini verdi kendim de izledim rahim içindeki kameradan görüntü tabi tek sebebim bu olmadığı için bebeklerim neden durmadı onu bilemiyorum ama biz önlemimizi almak zorundaydık çünkü kan pıhtılaşmasını bu ameliyattan sonra öğrendim ben hrs deki dr ona da bakalım dedi öylesine baktırmıştık ama o da çıktı çok kafana takılıyosa doktoruna hsg çektirmek istediğini söyle belki ciddidir sadece bi önlem canım ihtimalleri düşünmek zorundayız kafanı da daha fazla karıştırmak istemiyorum

serap canım 1. sayfada liste var orayı inceledinmi eklememi istersen bilgilerini ver ekleyelim canım.

bu arada canım o listeye bende eklenmek istiyorum ama kan pıhtılaşmasıyla ilgili değerlerimi daha bilmiyorum dr ankara da daha gitmedim sonuçları almak için sadece telefonda görüştük sonra mı eklersin

elif merak etme o morluklar bezeler normal bendede oluyordu burdaki herkestede oluyordur baş ağrısıda normal kan basıncı artarmış ondan oluyormuş benimde oluyordu

elif canım bende de zaman zaman morarmanın ötesinde kararma oluyordu az da değil avuç içi kadar bir alanda doktorum normal dedi. benim cildimde çok hasas eşim ondan diyor iğneyi kendisi yaptığı için de suçluluk duyuyor doktor sadece o bölgeye iğneyi yapmayın emilimi az olur dedi.

bende de baş ağrısı oldu taki 5. ayıma kadar boyun ağrısi ile birlikte çok şükür 3 haftadır falan rahatım bu arada belirtiler aynı olunca acaba senin bebiş kız mı diyorum

turp bal biliyormusun. dene istersen. turbun içini oyup içine bal koyuyorsun. akşam yapıyorsun sabaha içiyorsun. oyarken altını düz kesiyorsun. sabaha suyu çıkıyor yurbun ballaı bir su oluyor. ınu içiyorsun. birkaç gün tekrarlıyorsun. bir dene istersen. siyah turp olacak.

Aslinda oncede duymustum ama yapmadim yapabilirim onu iyi fikir sagol cnm

kızlar hamıslere sorum var.doktor sıze hamıle kaldıktan sonra kan testlerı yaptı mı?mesela tıroıd(tsh) ya da kan pıhtılasma testlerını tekrar yaptı mı

bu ıyı gelır nazıfecım kesın dene

canım benim içime de kız doğuyor ya bakalım sağlıklı olsun da....ama ilk gebeliğimdeki gibi değilim.yemek yemeyi özledim,su içmeyi özledim.ilk gebeliğimden daha zor geçiyor belkide çok ilaç kullandığım için...

açıkcası bazen eşime sağlıkla bu doğsun başka cocuk düşünmeyecem galiba diyorum....eşimde çok üzüüyor halime...

kızlar hamıslere sorum var.doktor sıze hamıle kaldıktan sonra kan testlerı yaptı mı?mesela tıroıd(tsh) ya da kan pıhtılasma testlerını tekrar yaptı mı

evet canım yapıldı.tam idrar testi ve kanda hemogram,şeker,tiroid,toksoplazma rubella bakıldı bunlara

ya kızlar çok kötüüyüm çok kafama takıyorum 2 düşük yaptım tüm psikolojim alt üst oldu çok mu zayıf karakterliyim.hamile kalmaya korkuyorum.mayısta tekrar deneyeceğiz.eşimde bıktı benden yeter artık diyor ne yapacağımı şaşırdım diyor çok orkuyorum iğneye geç kalmaktan yada iğne işe yaramayacak diye..nasıl atıcam üstümden psikolojim bozuldu hep ağlıyorum uyuyorum depresyonamı girdim acaba ne yapmalıyım.bu psikoloji ile nasıl hamile kalıcam kalsamda devam edicekmi bilmiyorum artık bittim iyice..çok yoruldum çok

kafamda o kadar şey varki daha önceki doktorum rahmin dar laparoskopi yapalımdedi para amaçlı söylüyor gibiydi konuşmasıda ister yap istersende yapmazsn ded ibende bi daha o doktora gitmedim yani bu çocuk oyuncağımı
sen doktorsun bana mecbur yapıcaz dese gerekli dese eyvallh dicem ama ister yap ister yapma dedi hala kafamın bir köşesinde onları atmaya çalışıyorum ama olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…