- 26 Haziran 2012
- 300
- 72
- 318
- 43
kızlar doktordan geldim klomen bitti bugün adetin 11. günü ve yumurtalar daha 6 mm büyümüş
bu yeterli bir büyüme değil dedi doktor cuma günü tekrar gideceğim yine aynı şekilde olursa
bu ay böyle geçecek önümüzdeki ay iğne tedavisi uygulayacakmış klomenden fayda görmedik anlamına geliyormuş
bilgisi olan varmı
böyle bişey olduğunu burda öğrendim acıkcası hala ilaç mı ne tam olarak ne işe yarıyo bilmek istiyodum önceleri tüb bebekle alakalı bişey zannediyodum anladığım kadarıyla öyle bişey değil takip gibi bişey demi hatta bu ay kalamazsam basit bi yöntemse bidahaki ay denemek istiyordum. ama eşim şuan böyleşeyler istemiyo sen normal yolla hamile kalıyosun diyo ama beklemek insanı yoruyo yıpratıyo
slm canım benim ikinci düşüğümde 20.günde 24 mm olmuştu ve çatlatma iğnesiyle çatladı mumoşlar günde 2mm buyuyormuş diye biliyorum ben klomeni 2şer 2şer kullanıyordum ümitsizliğe kapılma olur inşaallah bende tekrar takibe başlamak için hastalanmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Kizlar bana bir arkadasim denisti ondada bizim gibi kan pihtilasmasi var sindi 5 yasinda bir kizi ve 1 yasinda oglu var esi hamileyken her gun 99 kez ya mubdi demis bu zikir de cok koruyo sende yap demisti esiniz yapcak yani biz yapiyoruz sizede solemek istedim belki faydam olur:)netten arastirdigimida paylasiyorum
EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-MİBDİ isminin zikri(56) adettir.Zikir saati Müşteri, günü perşembedir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
Bu ismin zikriyle meşgul olan kimse her istediğini rüyasında görür.
Bu isim aynı zamanda gönül teshiri içinde önemlidir.Çok kere tecrübe edilmiştir.
EL-MÜBDİ ismini bir yazar vird edinipve her gün okumaya devam ederse,yazarlık alanıyla ilğili konularda büyük fikri gelişmeler sağlar ve yazdığı kitaplar kısa zamanda tanınıp aranır.maddi ve manevi her konuda yardım görür.
canım doktor yumurta takibi yapıyor adetin 5. günü başladım günde iki tane içiyorsun 5 günde bitiyor bittikten iki gün sonra dr çağırıyor yumurtalara bakıyor istenilen büyüklükteyse çatlatma iğnesi oluyorsun ama benimkiler nedense büyümemiş canım sıkıldı
daha öncede kullanmıştım hiç böyle bir sorun yaşamamıştım hakkımızda hayırlısı
banada bu ay olmazsa önümüzdeki ay adetin 2. günü gel iğneye başlayacağız dedi
laporoskopi ameliyatı dediğin perde ameliyatı mı? benim de varya kafama takıldı. dr bana perden kalın değil sen perdeyi hiç düşünme demişti hamile iken. ama şimdi beklemedeyken ısrar etsem de perdeyi aldırsam mı? sen bu perde konusunda daha fazla ne biliyorsun selma? bir çocuğum var diye önemli değil mi acaba? incelik kalınlık mı var bu perdelerde?
serap canım 1. sayfada liste var orayı inceledinmi eklememi istersen bilgilerini ver ekleyelim canım.
kızlar dün gece10 bucukta iğnei eşimle yaptık gece 12 bucukta yatarken aynadan baktım hiç bir şey yoktu.sabah 6 da acıyordu elimi attım orayı sanki böcek ısırınca kabarıklık hissetti eşimi uyandırdım baktık ki mosrarmış ama yeşilimsi mor değil mosmor ve yayılmıs.korktum acıkcası iç kanama filan mı oldu diye.
kendimiiyi hissetmiyorum kızlar ya.3-4 gündür şiddetli olmasa da başım ağrıyor.bugün kafamın sol tarafı sersem sersem beyin kısmım karıncalıyor gibi...
raporum bitiyor bugün yarın 10da randevum var...
Gunaydin arkadaslaro oyle bir oksuriyorum ki anlatamam goren kac paket sigara iciyosun diyo sigarayi azima bile surmuyorum doktorum ilac veremem su donmde tam yeni olusuyo dedi zencefiller ihlamurlar neler neler yPtim gecmek bilmiyo ne yapacagim bilmiyorm is yerindekiler biktilar valla butun gun oksuruyorm tavsiyeniz var mi?
turp bal biliyormusun. dene istersen. turbun içini oyup içine bal koyuyorsun. akşam yapıyorsun sabaha içiyorsun. oyarken altını düz kesiyorsun. sabaha suyu çıkıyor yurbun ballaı bir su oluyor. ınu içiyorsun. birkaç gün tekrarlıyorsun. bir dene istersen. siyah turp olacak.
turp bal biliyormusun. dene istersen. turbun içini oyup içine bal koyuyorsun. akşam yapıyorsun sabaha içiyorsun. oyarken altını düz kesiyorsun. sabaha suyu çıkıyor yurbun ballaı bir su oluyor. ınu içiyorsun. birkaç gün tekrarlıyorsun. bir dene istersen. siyah turp olacak.
elif canım bende de zaman zaman morarmanın ötesinde kararma oluyordu az da değil avuç içi kadar bir alanda doktorum normal dedi. benim cildimde çok hasas eşim ondan diyor iğneyi kendisi yaptığı için de suçluluk duyuyor doktor sadece o bölgeye iğneyi yapmayın emilimi az olur dedi.
bende de baş ağrısı oldu taki 5. ayıma kadar boyun ağrısi ile birlikte çok şükür 3 haftadır falan rahatım bu arada belirtiler aynı olunca acaba senin bebiş kız mı diyorum
kızlar hamıslere sorum var.doktor sıze hamıle kaldıktan sonra kan testlerı yaptı mı?mesela tıroıd(tsh) ya da kan pıhtılasma testlerını tekrar yaptı mı
evet canım yapıldı.tam idrar testi ve kanda hemogram,şeker,tiroid,toksoplazma rubella bakıldı bunlara
histeroskopiyi ne için yaptırmak istiyosun kafana takılan bişey mi var ben yaptırdım ama benim perde vardı onun için yapıldı sonra da laparoskopi ameliyatı yapıldı aslında ameliyat sonrası kontrol amaçlı hsg yi bi daha çektirmem gerekti ama onu yapmadım
ya kızlar çok kötüüyüm çok kafama takıyorum 2 düşük yaptım tüm psikolojim alt üst oldu çok mu zayıf karakterliyim.hamile kalmaya korkuyorum.mayısta tekrar deneyeceğiz.eşimde bıktı benden yeter artık diyor ne yapacağımı şaşırdım diyor çok orkuyorum iğneye geç kalmaktan yada iğne işe yaramayacak diye..nasıl atıcam üstümden psikolojim bozuldu hep ağlıyorum uyuyorum depresyonamı girdim acaba ne yapmalıyım.bu psikoloji ile nasıl hamile kalıcam kalsamda devam edicekmi bilmiyorum artık bittim iyice..çok yoruldum çok[/QUOT
seninle ayn durumdayım canım ve burdaki bütün arkadaşlar bunları yaşadı zayıf falan dilsin insanın üzülmesi çok normal kendini yıpratma denemeye devm et iğneyide düşünme sadece sen adet tarihlerine yakın evde testler yap pozitif çktımı
doktoruna git yapsın iğneyi korkma pozitif düşün sen bunları yaptıktan sonra da gerisi rabbime kalmş evde sürekli konuşma erkekler çok lafa gelmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?