Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

2 ay once bnde oleydim inan cok iyi anliyorum seni bebegimi kaybedince dunya basima yikildi sandim ama zmn herseyin ilaci yvs yvs degisiyor hersey 8 ay gebe klmk icin ugrastim herkes diyodu takiyosun ondan olmuyo diye dgruymus tam asilama yaptrmaya karar verdik o ay gebe kaldim rabbim buyuk hic sikma canini herseyini dusuncelerini esine anlatma cnku onlarinda psikolojisini bozuyoruz olmayacak diyeconlarida ikna ediyoruz rahat olmaya calis baska ugraslar bul herseyin hayirlisi de arkadasim

esmiras

canım hepimiz senin geçtiğin süreçlerden geçtik inan ben eşime karşı kendimi suçlu hissediyordum benle evlenmese onun çoktan çocuğu olur diyordum... bu düşünceler içinde kendimi çok yıprattığım oldu... ama sonunda rabbim büyüktür o bize neyi nasip ettiyse biz onu yaşayacağız dedim ve biz elimizde geleni yaptık gerisini de yaradana havale ettim reglem geçtikten 5 gün sonra kan testi vermeye gttim nasip kısmet dedim... sen de sabret canım moralini yüksek yuy ki her şey güzel olsun

el mubdiyi bende hergün elimi karnıma koyarak 99 defa okuyordum

zayıf karakterli falan değilsin yaşadıklarını inanki hepimiz yaşadık ben hem deli gibi hamile kalmak istiyordum hemde ya hamileysem diye korkuyordum yaşadıklarımız çok zor ve yıpratıcı o yüzden bu ruh halimiz ama denemekten korkma bak ben allahıma şükürler olsun 5.de kucağıma aldım

Elıfcım ben 5.haftadayım bana hıcbırısı yapılması erken oldugu ıcın mı .sana ne zaman yapılmıstı

benim doktorum hemen yaptırmadı sanırım 11 haftalık falandı o zaman yapıldı artık rahatladık tahlilleri yapalım demişti

Merhaba arkadaşlar benim de kan pıhtılaşması yüzünden 4 kürtajım oldu.3 ay ara verdik.Şimdi tekrar deneyeceğiz.Dokturum protein kısıtlamalı bir diyet verdi.Zor ama alışacağım.Umarım bu sefer bizim de sizinde emekleriniz boşa gitmez.Gelişmeleri de sizinle paylaşırım:)

canım allah kucağına almayı nasip etsin..ne diyeyim nasip böyleymiş..ben hiç böyle hayal etmemiştim.ama heralde herkkes benim gibi üzülüyor.bide etrafımdakiler artık bi süre hamile kalma falan diyenler oluyor bu beni daha çok üzüyor..doktorda mayısta bırak dedi korunmayı adet gününden önce kan testi yap iğneye öyle başlayalım dedi.sen kaç düşük yaptın cnm ne sorunun var.benm sorunumda az mhtr 677 heterezigor.bazı doktorlar iğneye bile gerek yok diyor ama son gttiğm doktor iğne verdi.

cnm bende eşime bi ara dedm bu üzüntüyü çekmek zornda değilsin benim sorunum çözüm bulamazsak dedim çok kızdı.ama napayım işte gerçekten çok zor.işyerindekiler gelip çocukları ile ilgili dert yanıyor diyorki çok zor bu sorun falan bende dedim böyle sorunmu olur yaşadıklarımı görmüyormusun dedim.seninn sorun neydi cnm düşüğün oldumu..bu arada allah kucağına almayı nasip etsin:))

Günaydın kızlar,bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de 2 düşükten sonra testlerimi yaptırdım,cumartesi sonuçlarımı göstericem.
Sizden sonuçları bu şekilde çıkan var mı?ne kullandınız nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan

F-V geni G1691A mutasyonu: Homozigot Normal
F-II geni G20210A mutasyonu: Homozigot Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
MTHRF geni A1298C mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı

geçmiş olsun. hoşgeldin aramıza.hiç iğne kullandın mı? ilk kez mi kullanacaksın?
ben de diyet yapıyorum.alışılıyor merak etme. kilo bile veriliyor diyetle. ben 4 kilo verdim.sen de ankaradasın sanırım. dr un kim?

Son düzenleme:

ben artık burdan başka kimseye birşey anlatmıyorum. kimse anlamıyor. sadece dinlemekle de yetinmeyip abuk subuk yorumlar yapıyorlar. bazısı niye böyle oluoyr yaaa diyor, dr unu değiştir diyor. (eee kime gidiyim o zaman? sen sanki benim kadar araştırdın, hangisi daha iyi biliyorsun), bazısı "ama artık boşver niye kendini yıpratıyorsun, kendine zarar vereceksin" diyor, (yani direk pes ediyim öylemi, hiç uğraşmayım dimi?yani olmaz mı demek istiyorsun),bazısı "2 ay beklemek az değil mi, benim bir arkadaşım 6 ay bekleyecekmiş" diyor. (sanki herkesin durumu, yaşı aynı-banane senin arkadaşın 6 ay bekleyecekse. sen benim 1,5 senedir beklediğimi biliyormusun?) bunları diyesim geliyor ama kimseye birşey denmiyor tabi. hep biz alttan alıyoruz. abuk subuk cahilce, bilip ilmeden yapılan yorumları yutmak zorunda kalıyoruz. bizim kadar acaba gebelik hakkında bilgileri varmı onların. çok sinir oluyorum artık çevremdeki insanlara. benim derdim milleti geriyor.
işte bundan sonra kimseye ne hamile olduğumu ne problemlerimi hiçbirşeyimi anlatmıycam.
hatta bir keresinde ne oldu şunu anlatmalıyım. serviste önümde oturan kişi benim 15 haftalık düşüğümü yeni yaptığım zamanlarda haberi vardı durumdan ve yanındaki kişi hamileydi ve kızıma seslendi "biliyormusun .... nın bebeği olacak" dedi. şaka gibi yaa. zaten acımız çok tazeydi, kızım da bizzat usg de öğrenmişti kardeğişin öldüğünü. çok hassas zamanlardayız bunu yaptı düşünebiliyormusun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. başka diycek birşey yok.

Son düzenleme:

sende de pıhtılaşma var ve iğne kullanman lazım gebelikte.hatta anladığım kadarıyla ileri derecede.

insanlar için yorum yapmak çok kolay be canım başına gelmeyen anlamaz bizim yaşadığımızı dün yaşadaığım bişeyi anlatayım. iki gündür dışarı çıkmıyodum çıkayım kafamı dağıtayım dedim yürüyerek çarşıya gidiyodum bi tanıdığı gördüm tanıdık dediğim bi akrabamızda karşılaşmıştı bi kere muhabbetimiz olmuştu hal hatır sorduk ondan sonra ne yaptın bebek yapmadın mı diye sordu bende dedimki o görüşmemizden sonra ben ikinci düşüğü de yaptım dedim kadının bana dediği ne biliyomusun bi yandan da gülüyo niye düşürüyosun bebekleri bebekler düşmesin diyo kadın resmen benimle dalga geçer gibi konuşuyo umrunda mı benim ne yaşadığım neyse çok uzatmıycam onu fazla umursamadım sadece çok üzüldüm o tavrına

ondan ayrıldım az ilerde bi tanıdığımla karşılaştım onla da hal hatır o da aynı şeyi sordu onada ikinciyi söyledim onu biliyorum dedi bundan sonraki hayırlısı dedim hiç üzülme dedi sen benim ne yaşadığımı biliyosun dedi 40 yaşında ilk evliliğini yaptı ilk bebeğini düşürdü sonra tekrar hemen hamile kaldı ama çok riskli bi hamilelik geçirdi çocuğunun şimdi maşallahı var 1 yaşını geçti işte o da böyle rahatlatmaya çalıştı yani başına gelmeyen için yorum yapmak çok kolay ne diyim inşallah biz de bigün sabrımızın mükafatını alırız takdir rabbimizden...

hergün neler yaşıyoruz. değil mi birileri görür görmez direk bebek olayını soruyor.sanki herkese herşeyi anlatmak zorundayız.insanlar hassas olamıyor nedense.
selmacım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. bizim de yüzümüze baksın.Allahım en kısa zamanda burdaki herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.yüzümüzü güldürsün.

gunaydın canım dıger topıkten hatırlıyorum senı.ıgne kullanacaksın canım.ınsallah bır daha kı gebelıgınde sag salım yavrunu kucagına alırsın

bebeğin kalp atışını duyduğumuz gün...

elıfcım sabah ıgnelerı saglık ocagına yazdırmak ıcın gıttım.orada yapıldı testler.sen ıgnelerını kac gunluk alıyorsun.bana 10 gunluk yazdı aıle hekımı.her defasında senın gelmen lazım senı gormeden ıgne yazmam dedı.cok sınırlıyım

canım kadın doğumcular yazmıyomu bende yarın gidicem doktora sorup yazdıracagım.şimdi elimde olanları kullanıyorum.sağlık ocagınde ne testleri yaptırdın.kalp atışı için gittinmi ben yarın gidecem bakalım hayırlısı...şimdiden heyacanlıyım valla...

Merhaba kızlar bugün ben de doktora gittim yumurta takibi yapalım dedik gittim doktor aşılama yapalım dedi şok oldum ya daha bu ay 2. bebek denememiz olacak bana aşılama diyor çoook güvendiğim prof. resmen gözümden düştü şimdi kendime başka doktor bulmam lazım çok canım sıkıldı benim bildiğim normalde olması gereken 1 yıl korunmayıp bebeği olmayana aşılama yapılır. Doktor direk tüp bebek merkezini arayıp aşılama yapılacak hasta yönlendiriyorum dedi Allah hayırlı bir doktor çıkarsın karşıma yaa çok üzgünüm
Bu arada insanların tepkileri beni de çıldırtıyor hangi birini anlatayım şimdi nasrettin hocanın dediği gibi bana eşekten düşeni getirin :) Kadının biri çok sevgili akrabam dedi ki "bebeği niye telef ettin tutamadın mı " o an Allah bir kuvvet verdi ve boğazına yapışmadım ama sinirden çıldırdım :18: sonra benimle beraber hamile kalan bir arkadaşım doğuma gidiyor ve dedi ki hastaneye ziyarete geldiğinde çocuğumun fotosunu çekip face koyma dedi tabi hastane ziyaretine gitmedim daha sonra evine gittim çocuğunu kucağıma bile vermedi bi koklatmadı bile nasıl içime battı anlatamam çok severim yeni doğan bebeği koklamayı ne zaman sevecez bebeğini dedim kırkı çıkınca dedi salaklık bende ya böyle işte kader arkadaşlarım inşallah bebeklerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız doyasıya koklarız amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…