ya kızlar çok kötüüyüm çok kafama takıyorum 2 düşük yaptım tüm psikolojim alt üst oldu çok mu zayıf karakterliyim.hamile kalmaya korkuyorum.mayısta tekrar deneyeceğiz.eşimde bıktı benden yeter artık diyor ne yapacağımı şaşırdım diyor çok orkuyorum iğneye geç kalmaktan yada iğne işe yaramayacak diye..nasıl atıcam üstümden psikolojim bozuldu hep ağlıyorum uyuyorum depresyonamı girdim acaba ne yapmalıyım.bu psikoloji ile nasıl hamile kalıcam kalsamda devam edicekmi bilmiyorum artık bittim iyice..çok yoruldum çok[/QUOT
seninle ayn durumdayım canım ve burdaki bütün arkadaşlar bunları yaşadı zayıf falan dilsin insanın üzülmesi çok normal kendini yıpratma denemeye devm et iğneyide düşünme sadece sen adet tarihlerine yakın evde testler yap pozitif çktımı
doktoruna git yapsın iğneyi korkma pozitif düşün sen bunları yaptıktan sonra da gerisi rabbime kalmş evde sürekli konuşma erkekler çok lafa gelmez.....
KENDİMİ motive edemiyorum işte ne bileyim ya.hep olumsuza odaklıyım.doğru söylüyorsun ...İnşallah iyi olur
ya kızlar çok kötüüyüm çok kafama takıyorum 2 düşük yaptım tüm psikolojim alt üst oldu çok mu zayıf karakterliyim.hamile kalmaya korkuyorum.mayısta tekrar deneyeceğiz.eşimde bıktı benden yeter artık diyor ne yapacağımı şaşırdım diyor çok orkuyorum iğneye geç kalmaktan yada iğne işe yaramayacak diye..nasıl atıcam üstümden psikolojim bozuldu hep ağlıyorum uyuyorum depresyonamı girdim acaba ne yapmalıyım.bu psikoloji ile nasıl hamile kalıcam kalsamda devam edicekmi bilmiyorum artık bittim iyice..çok yoruldum çok
Elıfcım ben 5.haftadayım bana hıcbırısı yapılması erken oldugu ıcın mı .sana ne zaman yapılmıstı
Kizlar bana bir arkadasim denisti ondada bizim gibi kan pihtilasmasi var sindi 5 yasinda bir kizi ve 1 yasinda oglu var esi hamileyken her gun 99 kez ya mubdi demis bu zikir de cok koruyo sende yap demisti esiniz yapcak yani biz yapiyoruz sizede solemek istedim belki faydam olur:)netten arastirdigimida paylasiyorum
EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
Ebced değeri ve zikir saati:EL-MİBDİ isminin zikri(56) adettir.Zikir saati Müşteri, günü perşembedir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
Bu ismin zikriyle meşgul olan kimse her istediğini rüyasında görür.
Bu isim aynı zamanda gönül teshiri içinde önemlidir.Çok kere tecrübe edilmiştir.
EL-MÜBDİ ismini bir yazar vird edinipve her gün okumaya devam ederse,yazarlık alanıyla ilğili konularda büyük fikri gelişmeler sağlar ve yazdığı kitaplar kısa zamanda tanınıp aranır.maddi ve manevi her konuda yardım görür.
ya kızlar çok kötüüyüm çok kafama takıyorum 2 düşük yaptım tüm psikolojim alt üst oldu çok mu zayıf karakterliyim.hamile kalmaya korkuyorum.mayısta tekrar deneyeceğiz.eşimde bıktı benden yeter artık diyor ne yapacağımı şaşırdım diyor çok orkuyorum iğneye geç kalmaktan yada iğne işe yaramayacak diye..nasıl atıcam üstümden psikolojim bozuldu hep ağlıyorum uyuyorum depresyonamı girdim acaba ne yapmalıyım.bu psikoloji ile nasıl hamile kalıcam kalsamda devam edicekmi bilmiyorum artık bittim iyice..çok yoruldum çok
Elıfcım ben 5.haftadayım bana hıcbırısı yapılması erken oldugu ıcın mı .sana ne zaman yapılmıstı
2 ay once bnde oleydim inan cok iyi anliyorum seni bebegimi kaybedince dunya basima yikildi sandim ama zmn herseyin ilaci yvs yvs degisiyor hersey 8 ay gebe klmk icin ugrastim herkes diyodu takiyosun ondan olmuyo diye dgruymus tam asilama yaptrmaya karar verdik o ay gebe kaldim rabbim buyuk hic sikma canini herseyini dusuncelerini esine anlatma cnku onlarinda psikolojisini bozuyoruz olmayacak diyeconlarida ikna ediyoruz rahat olmaya calis baska ugraslar bul herseyin hayirlisi de arkadasim
esmiras
canım hepimiz senin geçtiğin süreçlerden geçtik inan ben eşime karşı kendimi suçlu hissediyordum benle evlenmese onun çoktan çocuğu olur diyordum... bu düşünceler içinde kendimi çok yıprattığım oldu... ama sonunda rabbim büyüktür o bize neyi nasip ettiyse biz onu yaşayacağız dedim ve biz elimizde geleni yaptık gerisini de yaradana havale ettim reglem geçtikten 5 gün sonra kan testi vermeye gttim nasip kısmet dedim... sen de sabret canım moralini yüksek yuy ki her şey güzel olsun
Merhaba arkadaşlar benim de kan pıhtılaşması yüzünden 4 kürtajım oldu.3 ay ara verdik.Şimdi tekrar deneyeceğiz.Dokturum protein kısıtlamalı bir diyet verdi.Zor ama alışacağım.Umarım bu sefer bizim de sizinde emekleriniz boşa gitmez.Gelişmeleri de sizinle paylaşırım:)
cnm bende eşime bi ara dedm bu üzüntüyü çekmek zornda değilsin benim sorunum çözüm bulamazsak dedim çok kızdı.ama napayım işte gerçekten çok zor.işyerindekiler gelip çocukları ile ilgili dert yanıyor diyorki çok zor bu sorun falan bende dedim böyle sorunmu olur yaşadıklarımı görmüyormusun dedim.seninn sorun neydi cnm düşüğün oldumu..bu arada allah kucağına almayı nasip etsin:))
Günaydın kızlar,bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de 2 düşükten sonra testlerimi yaptırdım,cumartesi sonuçlarımı göstericem.
Sizden sonuçları bu şekilde çıkan var mı?ne kullandınız nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
F-V geni G1691A mutasyonu: Homozigot Normal
F-II geni G20210A mutasyonu: Homozigot Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
MTHRF geni A1298C mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
ben artık burdan başka kimseye birşey anlatmıyorum. kimse anlamıyor. sadece dinlemekle de yetinmeyip abuk subuk yorumlar yapıyorlar. bazısı niye böyle oluoyr yaaa diyor, dr unu değiştir diyor. (eee kime gidiyim o zaman? sen sanki benim kadar araştırdın, hangisi daha iyi biliyorsun), bazısı "ama artık boşver niye kendini yıpratıyorsun, kendine zarar vereceksin" diyor, (yani direk pes ediyim öylemi, hiç uğraşmayım dimi?yani olmaz mı demek istiyorsun),bazısı "2 ay beklemek az değil mi, benim bir arkadaşım 6 ay bekleyecekmiş" diyor. (sanki herkesin durumu, yaşı aynı-banane senin arkadaşın 6 ay bekleyecekse. sen benim 1,5 senedir beklediğimi biliyormusun?) bunları diyesim geliyor ama kimseye birşey denmiyor tabi. hep biz alttan alıyoruz. abuk subuk cahilce, bilip ilmeden yapılan yorumları yutmak zorunda kalıyoruz. bizim kadar acaba gebelik hakkında bilgileri varmı onların. çok sinir oluyorum artık çevremdeki insanlara. benim derdim milleti geriyor.
işte bundan sonra kimseye ne hamile olduğumu ne problemlerimi hiçbirşeyimi anlatmıycam.
hatta bir keresinde ne oldu şunu anlatmalıyım. serviste önümde oturan kişi benim 15 haftalık düşüğümü yeni yaptığım zamanlarda haberi vardı durumdan ve yanındaki kişi hamileydi ve kızıma seslendi "biliyormusun .... nın bebeği olacak" dedi. şaka gibi yaa. zaten acımız çok tazeydi, kızım da bizzat usg de öğrenmişti kardeğişin öldüğünü. çok hassas zamanlardayız bunu yaptı düşünebiliyormusun.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. başka diycek birşey yok.
insanlar için yorum yapmak çok kolay be canım başına gelmeyen anlamaz bizim yaşadığımızı dün yaşadaığım bişeyi anlatayım. iki gündür dışarı çıkmıyodum çıkayım kafamı dağıtayım dedim yürüyerek çarşıya gidiyodum bi tanıdığı gördüm tanıdık dediğim bi akrabamızda karşılaşmıştı bi kere muhabbetimiz olmuştu hal hatır sorduk ondan sonra ne yaptın bebek yapmadın mı diye sordu bende dedimki o görüşmemizden sonra ben ikinci düşüğü de yaptım dedim kadının bana dediği ne biliyomusun bi yandan da gülüyo niye düşürüyosun bebekleri bebekler düşmesin diyo kadın resmen benimle dalga geçer gibi konuşuyo umrunda mı benim ne yaşadığımneyse çok uzatmıycam onu fazla umursamadım sadece çok üzüldüm o tavrına
ondan ayrıldım az ilerde bi tanıdığımla karşılaştım onla da hal hatır o da aynı şeyi sordu onada ikinciyi söyledim onu biliyorum dedi bundan sonraki hayırlısı dedim hiç üzülme dedi sen benim ne yaşadığımı biliyosun dedi 40 yaşında ilk evliliğini yaptı ilk bebeğini düşürdü sonra tekrar hemen hamile kaldı ama çok riskli bi hamilelik geçirdi çocuğunun şimdi maşallahı var 1 yaşını geçti işte o da böyle rahatlatmaya çalıştı yani başına gelmeyen için yorum yapmak çok kolay ne diyim inşallah biz de bigün sabrımızın mükafatını alırız takdir rabbimizden...
Günaydın kızlar,bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de 2 düşükten sonra testlerimi yaptırdım,cumartesi sonuçlarımı göstericem.
Sizden sonuçları bu şekilde çıkan var mı?ne kullandınız nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
F-V geni G1691A mutasyonu: Homozigot Normal
F-II geni G20210A mutasyonu: Homozigot Normal
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
MTHRF geni A1298C mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
bebeğin kalp atışını duyduğumuz gün...
elıfcım sabah ıgnelerı saglık ocagına yazdırmak ıcın gıttım.orada yapıldı testler.sen ıgnelerını kac gunluk alıyorsun.bana 10 gunluk yazdı aıle hekımı.her defasında senın gelmen lazım senı gormeden ıgne yazmam dedı.cok sınırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?