Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

serap canım 1. sayfada liste var orayı inceledinmi eklememi istersen bilgilerini ver ekleyelim canım.

canım incelememiştim orayı evet benide eklersen oraya bilgileri yazayım sana..

Yaşadığım yer Ankara

1 düşük (8 haftalık)
1 dış gebelik (iğneyle sonlandırıldı)

Değerlerim; Faktör V Mutasyonu: Heterozigot
MTHFR 1298A : Homozigot mutant

Şu an beklemedeyim Mayısa kadar

Gebelikten önce kullandıklarım Corasprin 100 lük ve folbiol 5 mg

Gebelikten sonra kullanacağım cleaxen 0,4

Sanırım bu kadar dimi bilgi kısmı, Eksik olan varsa tekrar yazayım.

kızlar doktordan cıktık.bebegımızın kalbı atıyor.10+5 olmusuz olması gerekenden 3gun one cıkmıs.10gun daha rapor verdı bırde bulantı ıcın bıtkısel bır hap verdı alınca yazarım burdan.progestanı da kestı.

Canım üzülme, gerçekten bunu yaşamayan bilmiyor. Benim birincisi 8 haftalıkken şiddetli kanamayla düştü o kadar çok üzülmüştüm ki, anlatamam. Ama kayınvalidem bile çok severim kendisini oysa, abartma serap canınız sağ tekrar olur diyebildi rahatça. Ama dedim ya bunu çekmeyen bilmiyor. İkincisi oldu dış gebelik dediklerinde dünyam başıma yıkıldı çıktığımda bağıra bağıra ağlıyordum resmen hastanenin kapısında. hıçkırıklarla. Eşim kendine yapıyorsun ağlamakla yapabilecek bişi varmı Allahın takdiri böyle demekki deyince onunlada tartışmıştım ne kadar rahat söyleyebiliyorsun diye. Ama eşinde annende kayınvalidende akrabanda olsa, senin yaşadıklarını düşünemiyor, anlayamıyor.. Bunu bilemiyor... Ne diyelim biz, Yaşayamadıklarıma Eyvallah, Yaşadıklarıma Elhamdülillah, Yaşayacaklarıma Bismillah, Hatalarıma Estağfurillah... Biz yaşadıklarımızın Rabbimden geldiğini bildik Elhamdülillah dedik ama inşallah yaşayacaklarımıza Bismillah deyip tekrar başladık. Rabbim sıkıntısız bir şekilde nasip etsin inşallah.. Rabbim bundan sonra inşallah böyle sıkıntılar yaşatmaz ve bizde rahat bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucaklarımaz alırız inşallah Rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarımızada bizede. Amin.

Son düzenleme:

nasıl oldun? gittin mi kontrole.. varmı bir gelişme canım.

Canım ben yazdığnı görmeden yazmışım online olduğunu görünce. Çok sevindim iyi olmasına. İnşallah başka bir olumsuzluk yaşanmaz. Yat dinlen ve bugünleri rahat geçirmeye bak. Progestanı kestiğine göre kanaman yok dimi artık. Durumun nasıl?

masallah elıfcım cok guzel haber.neden raporunu uzattı hala

belkı saglık ocagından daha cok alırım dıye gıttım ama hata etmısım.o da guc bela 10 kutu yazdı.ben gunde 2 kere kullanıyorum.saglık ocagındakı hemsıre zaten arayıp cagırmıstı benı.hemoglabın seker tsh fılan yazdı bıldıgım kadarıyla.doktora sınır olunca onu bıle ıncelemedım.kalp atısı ıcın haftaya persembe gıdıcem allah ın ıznıyle duyarım ınsallah.ılk gebelıgımde duymamıstım hıc.allah yardımcın olsun canım.guzel haberlerle gel.gelır gelmez yaz bıze.bu arada mıde bulantınız kusmanız var mı.ben hıc kusmadım sımdıye kadar.ıyı mı kotu mu bılemedım

ekledim canım eksik bir bilgi yok. Tez zamanda gebelik haberinizide ekleriz inşallah
gözünaydın canım herzaman hayırlı haberler alırsın inşallah amin.

kızlar duamız çok yavaş ilerliyor talep hepimizden geldi müsait arkadaşlar okumaya devam ederlerse iyi olacak yoksa bu hızla 1 ayda bitmez valla.
1 tane bile okusanız nefesiniz değmiş olur lütfen yani

canım benim yaa. üzüldüm.n azarımız değecek diye bizlerden özellikle korkarlar insanlar. boşver. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin sana da.

serapçım. sana daha enteresan birşey diyim ben. 15 haftalık düşüğümden sonra annemle konuşurken tekrar deneyeceğimi ima ettiğimde öz annem bile "neeee tekrar düşünmüyorsun herhalde" diyebildi kızarak. sanki annem olmakla onun böyle bir kararı benim adıma verme hakkı var.herkes ne kadar olumsuz. senin kayınvaliden tekrar olur demiş. benim annem tekrar olmaz diye kendi kendine karar veriyor ve tekrar düşündüğüm için bana kızabiliyor.

canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler alınca biz de motive oluyoruzAllah nazarlardan korusun

sende de pıhtılaşma var ve iğne kullanman lazım gebelikte.hatta anladığım kadarıyla ileri derecede.

gunaydın canım dıger topıkten hatırlıyorum senı.ıgne kullanacaksın canım.ınsallah bır daha kı gebelıgınde sag salım yavrunu kucagına alırsın

Sağolun kızlar,burda tüp bebek topiğindeki 2 doktora sordum da biri düşük doz kan sulandırıcı ilaç başlanmalı dedi.
Diğeri de kromozom sonucunu görmem lazım dedi.Tek başına bu tahliller pıhtılaşmayı anlamak için yeterli olmuyor mu anlayamadım.
Neyse cumartesi günü doktorum noktayı koyar artık.
Rengarenkçim ben de seni hatırladım inşallah karşılaştığımız sıradaki topik anneler kulübü olur

Canım aslında kötü niyetle düşünerek söylemiyorlar biliyoruz ama o an duymak istediğimiz şey onların söyleyeycekleri olmadığı için ağır geliyor bize. İnşallah artık annemizde olsa kimseye yorum hakkı vermeden rahatlıkla verir Rabbim bebeğgimizi. Üzülme sen etraf için. Herkes aynı inan, eşim burda değildi 1 yıl düşünemedik biz bebek o arada bile nolduu olmuyormu diye soran oldu.. Dedim eşim burda değil nasıl yapalım şimdi amann siz yapın gelir diye pervasızca düşüncesini savuranlarımı ararsın, tedavi ol diyenimi:) daha başlamadık ki deyince de bakarlar manalı manalı saklıyor sanıp. Rabbim inşallah çektiklerimize karşılık sorunsuz verir.

canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler alınca biz de motive oluyoruzAllah nazarlardan korusun

Elifcim ne gzl hberler almissin bizde bu gzl hberlerle mutlu oluyoruz darisi tum dileyen ve isteyenlerin basina.biz hamilelerde doktor kontrollerinde iyi haberler aliriz insallh

Cnm merhaba bndede once hamile kalanayinca yumurtlama takibi yapildi 3 ay kadar klomen kullandim sonrasinda bnde bir prof a basladim klomen tedavisini yaptgimiz icin femara adinda bir ilac basladi o da yumurta cogaltici bir ilacmias iki ay yine gebe kalamadim 3. Ay yine gebe kalamazsam banada asilama yapilacagini soyledi allahin isi iste son ayda gebe kaldim .mutlaka once yumrtlama takibini yaptr sonra ki asama asilama benim tavsiyem baska bir dr bulman yinede sen bilirsin tabiki allah yardimciz olsun...

evet cnm kimse anlayamıyor işte benm annemde öyle..yani aslında annem bana çok destek her zaman yanımda oldu olmasına ama annemde bana artık hamile kalma sebebini bul ondan sonra kal diyor ama bi sebepte yokki...yani pıhtılaşma var ama oda herkeste oluyor dedi genetikçi şurdan yoldan 10 kadın çevirsem 8 inde olabilir dedi...bilmiyorum artık yani ben bilmiyorumki iğne kesin işe yarayacakmı..keşke bende bunu söyleyebilsem çevremdekilere.ama olmuyor işte şimdi ise anneme bile hamile kalmak istiyorum diyemiyorum onlarda hiç yorum yapmıyorlar.kimsenin ağzını bıçak açmıyor.bu çok kötü...umarım sorunsuz devam eder bundan soraki gebeliklerimiz.sen iğneye erkenmi başlayacaksın.ben adet gecikmem olmadan yani ilişkiden 7 8 gn sonra kan tetsti yaptırıp başlayacağım.acaba sen son düşüğünde geçmi kaldın iğneye...bide sen hiç düşürdüğün bebeğe genetik yaptırdınmı ???ALLAH birdaha yaşatmasın ama birdaha olursa ben yaptıracağım onuda.en azından o zaman kan pıhtılaşmasından olmadığı anlaşılır

ahh canım ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim...

çok bulantım var bide tansiyonum düşüyo hep yatma ihtiyacı duyuyorum.20 gün istirahatliyim zaten sende de oluyomu uyku hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…