çok bulantım var bide tansiyonum düşüyo hep yatma ihtiyacı duyuyorum.20 gün istirahatliyim zaten sende de oluyomu uyku hali...
cnm bende eşime bi ara dedm bu üzüntüyü çekmek zornda değilsin benim sorunum çözüm bulamazsak dedim çok kızdı.ama napayım işte gerçekten çok zor.işyerindekiler gelip çocukları ile ilgili dert yanıyor diyorki çok zor bu sorun falan bende dedim böyle sorunmu olur yaşadıklarımı görmüyormusun dedim.seninn sorun neydi cnm düşüğün oldumu..bu arada allah kucağına almayı nasip etsin:))
evet cnm kimse anlayamıyor işte benm annemde öyle..yani aslında annem bana çok destek her zaman yanımda oldu olmasına ama annemde bana artık hamile kalma sebebini bul ondan sonra kal diyor ama bi sebepte yokki...yani pıhtılaşma var ama oda herkeste oluyor dedi genetikçi şurdan yoldan 10 kadın çevirsem 8 inde olabilir dedi...bilmiyorum artık yani ben bilmiyorumki iğne kesin işe yarayacakmı..keşke bende bunu söyleyebilsem çevremdekilere.ama olmuyor işte şimdi ise anneme bile hamile kalmak istiyorum diyemiyorum onlarda hiç yorum yapmıyorlar.kimsenin ağzını bıçak açmıyor.bu çok kötü...umarım sorunsuz devam eder bundan soraki gebeliklerimiz.sen iğneye erkenmi başlayacaksın.ben adet gecikmem olmadan yani ilişkiden 7 8 gn sonra kan tetsti yaptırıp başlayacağım.acaba sen son düşüğünde geçmi kaldın iğneye...bide sen hiç düşürdüğün bebeğe genetik yaptırdınmı ???ALLAH birdaha yaşatmasın ama birdaha olursa ben yaptıracağım onuda.en azından o zaman kan pıhtılaşmasından olmadığı anlaşılır
bebeğim düşmüş. ne zaman oldu hiç hissetmedim. çok küçüktü o yüzden anlamadım galiba. dün akşam pembe akıntım olmuştu. sabah da kırmızı ve yoğun oldu. hastaneye gittim. ama hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. çünkü benim hep dediğim gibi 6. haftamda kanamam olur. bugün adet tarihime göre 6+0 günlüktüm. hiç şaşmıyor. maalesef dr dan iyi haber alanadım. şimdiye kadar hep kalp durması olmuştu. hiç düşük olmamıştı. kürtaja falan gerek görülmedi. çünk içeride hiçbirşey göremedi dr. ama demiştim progesteron değerim düşük oolduğu için bu zaten sağlıklı bir şey değilmiş. sağlıklı olmadığı için vücut bunu atmış. çok üzülmemeye çalışıyorum. evdeyim. dinleniyorum. mayısta kaldığımız yerden devam edecez inşallah. Takdir-i ilahi. başka diycek bir şey yok. Rabbim verdi o aldı. o en iyisini bilir.
ama kızlar size bir şey diyim mi? ben içimden hep bu kez de aynı şeyleri yaşayacaksam çok ilerlemeden olsun ne olacaksa diye dua ediyordum. çok şükür RAbbime. daha kalp atışını bile duyamadan kaybettim. aramızda bağ oluşmadı. Rabbim bir sonrakinde hayırlısını versin inşallah, bizleri tercih yapmak zorunda bırakmasın.
düşünen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. selmacım dua edecem demişsin. Allah razı olsun canım. Allah gönlüne göre versin. Rabbimden hayırlısını istedim hep, buymuş hayırlısı. çok şükür ki kızım bilmiyor.hepinizi çok öpüyorum.
elifçim gözün aydın. dr neden rapor verdi. kanaman devam ediyor mu. Rabbime emanet olun.kızlar doktordan cıktık.bebegımızın kalbı atıyor.10+5 olmusuz olması gerekenden 3gun one cıkmıs.10gun daha rapor verdı bırde bulantı ıcın bıtkısel bır hap verdı alınca yazarım burdan.progestanı da kestı.
canım çok üzüldüm. allah yardımcın olsun. umarım şimdi daha iyisindir. yeni geldiğim için ancak öğrendim durumunu. allah tekrar yaşatmasın bu acıyı inş.
.benim de canım çok sıkkın aslında.yazmıştım buraya. bebeğimde turner sendromu varmış. geçen cuma antepe gittik abim dr o genetik testleri yaptırmamızda yardımcı olacaktı. neyse gittik abimin karısı olacak cadoloz geçmiş olsun bile demedi. hastanede ne yaptınız yaptırabildiniz mi fln hiç bişey sormadı. kendi de hamile. bana vebalı muamelesi yaptı. sanki düşük bulaşıcı bir hastalık. çok gücüme gitti. ben onun evine gezmeye gtmedim ki.ki onun evine nasıl gidilir bir daha. zaten hamilelik haberimi alınca tebrik etmemişti bile. ben de o doğum yapınca gtmeyecem. zaten yeğenimi vermez bile
.benim de canım çok sıkkın aslında.yazmıştım buraya. bebeğimde turner sendromu varmış. geçen cuma antepe gittik abim dr o genetik testleri yaptırmamızda yardımcı olacaktı. neyse gittik abimin karısı olacak cadoloz geçmiş olsun bile demedi. hastanede ne yaptınız yaptırabildiniz mi fln hiç bişey sormadı. kendi de hamile. bana vebalı muamelesi yaptı. sanki düşük bulaşıcı bir hastalık. çok gücüme gitti. ben onun evine gezmeye gtmedim ki.ki onun evine nasıl gidilir bir daha. zaten hamilelik haberimi alınca tebrik etmemişti bile. ben de o doğum yapınca gtmeyecem. zaten yeğenimi vermez bile
canım bu sendromu bilmiyorum geçmiş olsun eltini de fazla takma yaşamayanlar anlamaz hele bir de eltiyse...
canım bu sendromu bilmiyorum geçmiş olsun eltini de fazla takma yaşamayanlar anlamaz hele bir de eltiyse...
kızlar doktordan cıktık.bebegımızın kalbı atıyor.10+5 olmusuz olması gerekenden 3gun one cıkmıs.10gun daha rapor verdı bırde bulantı ıcın bıtkısel bır hap verdı alınca yazarım burdan.progestanı da kestı.
Sinan hoca ne dedi?
Sağol canım 1 hafta oldu başıma bu geldi işte. Napalım tevekkül ediyoruz işte.
elifçim gözün aydın. dr neden rapor verdi. kanaman devam ediyor mu. Rabbime emanet olun.
şenaycım dr kontrolün nasıldı. çalışmalara ne zaman başlıcaksın.
geçmiş olsun. hoşgeldin aramıza.hiç iğne kullandın mı? ilk kez mi kullanacaksın?
ben de diyet yapıyorum.alışılıyor merak etme. kilo bile veriliyor diyetle. ben 4 kilo verdim.sen de ankaradasın sanırım. dr un kim?
Canım ben yazdığnı görmeden yazmışım online olduğunu görünce. Çok sevindim iyi olmasına. İnşallah başka bir olumsuzluk yaşanmaz. Yat dinlen ve bugünleri rahat geçirmeye bak. Progestanı kestiğine göre kanaman yok dimi artık. Durumun nasıl?
masallah elıfcım cok guzel haber.neden raporunu uzattı hala
canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler alınca biz de motive oluyoruzAllah nazarlardan korusun
Elifcim ne gzl hberler almissin bizde bu gzl hberlerle mutlu oluyoruz darisi tum dileyen ve isteyenlerin basina.biz hamilelerde doktor kontrollerinde iyi haberler aliriz insallh
ahh canım ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim...
çok bulantım var bide tansiyonum düşüyo hep yatma ihtiyacı duyuyorum.20 gün istirahatliyim zaten sende de oluyomu uyku hali...
ben kusmadım ama bulantım var sureklı.uyku sorunu bır kabus.su anda ayakta uyuyorum resmen.raporu doktor mu verdı sen mı ıstedın.bende ıstesem ayıp olur mu acaba
elif gözün aydın negüzel bir haber kalbi hepatsın gebe olan bütün arkadaşlarımın kucakları dolsun hayırlı evlatları olsun inşallah .
darısı tüm çalşmalara başlayanlara...
canım güzel haberlerine çok sevindim. ankarada içim içimi yedi kızlar nasıl diye. emineye üzüldüm ama sana sevindim. umarım hep böyle devam eder.
canım inşallah 3 ay sonra hayırlı haberler veririsin bize. diyetin de çok işe yarıcağını düşünüyorum. ben hepinize dua ettim çok mübarek bir yerde isim isim. sonucun iyi olur inşallah.kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz. kusura bakmayın geçmişi okuyordum o yüzden geç cevap verebildim. sonuçlarımda protein c aktivitesi düşük çıkmış ve bunun şu anda bende mevcut bir pıhtılaşmanın göstergesi olduğunu ve vücudun bununla mücadele ettiğini söyledi. şu an hamile kalsam değişen birşey olmayacağını hatta hayati risk taşıyabileceğimi söyledi. becozim c forte haftada iki gün, coraspin her gün ve hafta bir gün folbiol verdi. bununyanında metionin ve foliksitten yoksun diyet önerdi. diyetisyene yönlendirdi. ona da salı günü gideceğim henüz birşeye başlamadım yani. en az 3 ay bu şekilde diyet yapacağım ondan sonra tekrar kan tahlili yaptırıp durumuma bakıp karar verecekmiş. yine pek umut verici konuşmadı anlıyacağınız. hayırlısı olsun.
serapçım. sana daha enteresan birşey diyim ben. 15 haftalık düşüğümden sonra annemle konuşurken tekrar deneyeceğimi ima ettiğimde öz annem bile "neeee tekrar düşünmüyorsun herhalde" diyebildi kızarak. sanki annem olmakla onun böyle bir kararı benim adıma verme hakkı var.herkes ne kadar olumsuz. senin kayınvaliden tekrar olur demiş. benim annem tekrar olmaz diye kendi kendine karar veriyor ve tekrar düşündüğüm için bana kızabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?