Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok bulantım var bide tansiyonum düşüyo hep yatma ihtiyacı duyuyorum.20 gün istirahatliyim zaten sende de oluyomu uyku hali...

ben kusmadım ama bulantım var sureklı.uyku sorunu bır kabus.su anda ayakta uyuyorum resmen.raporu doktor mu verdı sen mı ıstedın.bende ıstesem ayıp olur mu acaba

canım ben de bir düşük geçirdim (2,5 aylık) hemen sonrasında testleri yaptırdık ben de pıhtılaşma çıktı 4 gende sonrasında 2 kimyasal gebelik geçirdim.merak etme Rabbim ol derse olur sen sıkma canını hem bizim durumumuzda olan bir çok kişi çocuk sahibi oldu....

Sana doktorun mu söyledi ilişkiden 7-8 gün sonra başlamanı iğneye. Kan testinde çıkarsa başlayacaksın dimi.. Benim doktorumda testte çıktığında hemen başlaman gerekiyor dedi ama öncesinde yap demedi kan testini. Ben belirtiler olunca yada gecikme olunca yaptırıp başlarım diye düşünüyordum.?:26:

canım çok üzüldüm. allah yardımcın olsun. umarım şimdi daha iyisindir. yeni geldiğim için ancak öğrendim durumunu. allah tekrar yaşatmasın bu acıyı inş.

Sinan hoca ne dedi?
Sağol canım 1 hafta oldu başıma bu geldi işte. Napalım tevekkül ediyoruz işte.

elifçim gözün aydın. dr neden rapor verdi. kanaman devam ediyor mu. Rabbime emanet olun.

canım çok üzüldüm. allah yardımcın olsun. umarım şimdi daha iyisindir. yeni geldiğim için ancak öğrendim durumunu. allah tekrar yaşatmasın bu acıyı inş.

şenaycım dr kontrolün nasıldı. çalışmalara ne zaman başlıcaksın.

.benim de canım çok sıkkın aslında.yazmıştım buraya. bebeğimde turner sendromu varmış. geçen cuma antepe gittik abim dr o genetik testleri yaptırmamızda yardımcı olacaktı. neyse gittik abimin karısı olacak cadoloz geçmiş olsun bile demedi. hastanede ne yaptınız yaptırabildiniz mi fln hiç bişey sormadı. kendi de hamile. bana vebalı muamelesi yaptı. sanki düşük bulaşıcı bir hastalık. çok gücüme gitti. ben onun evine gezmeye gtmedim ki. ki onun evine nasıl gidilir bir daha. zaten hamilelik haberimi alınca tebrik etmemişti bile. ben de o doğum yapınca gtmeyecem. zaten yeğenimi vermez bile

elif gözün aydın negüzel bir haber kalbi hepatsın gebe olan bütün arkadaşlarımın kucakları dolsun hayırlı evlatları olsun inşallah .
darısı tüm çalşmalara başlayanlara...

canım bu sendromu bilmiyorum geçmiş olsun eltini de fazla takma yaşamayanlar anlamaz hele bir de eltiyse...

canım bu sendromu bilmiyorum geçmiş olsun eltini de fazla takma yaşamayanlar anlamaz hele bir de eltiyse...

Evet canım bencede fazla takma. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Rabbim şifalar versin inşallah..

canım güzel haberlerine çok sevindim. ankarada içim içimi yedi kızlar nasıl diye. emineye üzüldüm ama sana sevindim. umarım hep böyle devam eder.

Sinan hoca ne dedi?
Sağol canım 1 hafta oldu başıma bu geldi işte. Napalım tevekkül ediyoruz işte.

elifçim gözün aydın. dr neden rapor verdi. kanaman devam ediyor mu. Rabbime emanet olun.

şenaycım dr kontrolün nasıldı. çalışmalara ne zaman başlıcaksın.

kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz. kusura bakmayın geçmişi okuyordum o yüzden geç cevap verebildim. sonuçlarımda protein c aktivitesi düşük çıkmış ve bunun şu anda bende mevcut bir pıhtılaşmanın göstergesi olduğunu ve vücudun bununla mücadele ettiğini söyledi. şu an hamile kalsam değişen birşey olmayacağını hatta hayati risk taşıyabileceğimi söyledi. becozim c forte haftada iki gün, coraspin her gün ve hafta bir gün folbiol verdi. bununyanında metionin ve foliksitten yoksun diyet önerdi. diyetisyene yönlendirdi. ona da salı günü gideceğim henüz birşeye başlamadım yani. en az 3 ay bu şekilde diyet yapacağım ondan sonra tekrar kan tahlili yaptırıp durumuma bakıp karar verecekmiş. yine pek umut verici konuşmadı anlıyacağınız. hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

canım çevrendeki aptal insanları boşver hiç önemseme. bizim neler yaşadığımızı bilmiyorlar. çünkü hiç yaşamadılar. o yüzden onları allaha havale et. canını sıkma.

Evet canım son 2 kürtajım da iğne ve aspirin kullandım ama olmadı.Şimdi tekrar deneyeceğiz.Ben Antalyadayım.Medikal Parkta Murat hoca.Sen sanırın Ankaradasın.Peki diyetinde neler yiyip neler yemiyorsun.Ben çalıştığım için öğlenleri pek yiyecek bir şey bulamıyorum.Henüz üçüncü günüm.Biraz zorlanıyorum.

yok canım kanamam ilk gün 8-10 damla gibi oldu sonra 1-2 günde ara ara akıntım kahverengi geldi

masallah elıfcım cok guzel haber.neden raporunu uzattı hala

bulantım çok yiyemiyorum çok ilaç içtiğim için kusmayada başladım onun için uzattı canım.sabah unuttum yazmayı ben en son kadın doğumcuya 4 kutu yazdırdım fazla yazdırma parası ağır geliyor.sağlık ocağındanda yazdırsam fazla yazdı ama raporda sorun olduğu için almamaıştım.9 kutu yazdıydı....

canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler alınca biz de motive oluyoruzAllah nazarlardan korusun

aminnnnn inşallahhh.sende bu araları boş geçme çalış....gerçi daha yumurtlamadın geç yumurtluyorsun galiba sende.

Elifcim ne gzl hberler almissin bizde bu gzl hberlerle mutlu oluyoruz darisi tum dileyen ve isteyenlerin basina.biz hamilelerde doktor kontrollerinde iyi haberler aliriz insallh

amin canım inşallah...

ahh canım ikinizinde iyi olmanıza çok sevindim...

sağol canım...

çok bulantım var bide tansiyonum düşüyo hep yatma ihtiyacı duyuyorum.20 gün istirahatliyim zaten sende de oluyomu uyku hali...
ben kusmadım ama bulantım var sureklı.uyku sorunu bır kabus.su anda ayakta uyuyorum resmen.raporu doktor mu verdı sen mı ıstedın.bende ıstesem ayıp olur mu acaba

kızlar benim doktor aslında vermeyecekti ama 72den 69a düşünce bir ilaç yazdı bitkiselmiş kullananlar çok memnun kaldı dedi.devlet ödeiyor.30 tane 26 tl. PREMESİS diye bir hap deneyin isterseniz sabah aç kanına 1 tane günde.

elif gözün aydın negüzel bir haber kalbi hepatsın gebe olan bütün arkadaşlarımın kucakları dolsun hayırlı evlatları olsun inşallah .
darısı tüm çalşmalara başlayanlara...

amin canım inşallahhh

canım güzel haberlerine çok sevindim. ankarada içim içimi yedi kızlar nasıl diye. emineye üzüldüm ama sana sevindim. umarım hep böyle devam eder.

sevinç,senay,selvi sağolun kızlar tez vakitte sizlerdende güzel haberler alırız....

canım inşallah 3 ay sonra hayırlı haberler veririsin bize. diyetin de çok işe yarıcağını düşünüyorum. ben hepinize dua ettim çok mübarek bir yerde isim isim. sonucun iyi olur inşallah.

banada eşimin yengesi yeter artık bir daha gebe felan kaliiim deme gelen gidiyor gelen gidiyor ne bu böyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…