Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

boş ver canım üzülme Allah büyük rabbimin hazinesinde neler gizli verende Allah alanda sen içini ferah tut herşey gönlünce olur merak etme canım.

hayırlısı olsun canım gün doğmadan neler doğar

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 850 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 550 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 2520 kalan 1924 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:
canım benim yaa. üzüldüm.n azarımız değecek diye bizlerden özellikle korkarlar insanlar. boşver. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin sana da.

Galiba dediğin gibi düşünüyor insanlar oysa ben kürtaj olurken ne kadar çok dua etmiştim benimle beraber hamile olan arkadaşım için onların bebeğine ömür sağlık ver diye insanlar çok acımasız ya hem hamileliği boyunca hem sonrasında çok kırdı beni

Cevabın için teşekkür ederim canım Allahım bana da nasip eder inşallah burdaki herkesle beraber

bende okurum arkadaşlar bana da anlatın ama önce ne yapacağımı

aynı olay bende de sözkonusu ama ben hiç dikkate almadım.. karar senin saonuçta

ben kusmadım ama bulantım var sureklı.uyku sorunu bır kabus.su anda ayakta uyuyorum resmen.raporu doktor mu verdı sen mı ıstedın.bende ıstesem ayıp olur mu acaba

Doktor verdi canim biraz lekelenme vardi sende iste istersen zaten hic gidemezmisim ise tansiyonum 8 5 lerde geziyo

canım bugünkü ateşim 35.8 valla yumurtlamadım heralde ben anlamadım neyse yarın ne olacak bakalım geçen ay düzensizlik yaşamıştım bi de bu ara fazla stresliydim yumurtlama olmayacak mı yoksa bilmiyorum

canım inşallah 3 ay sonra hayırlı haberler veririsin bize. diyetin de çok işe yarıcağını düşünüyorum. ben hepinize dua ettim çok mübarek bir yerde isim isim. sonucun iyi olur inşallah.

allah senden razı olsun canım. rabbim kabul eder inşallah dualarını. umarım ben de buradaki hamileler kervanına katılabilirim. rabbim hepimizi mutlu sona erdirsin inş.

kızlar,, dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.. Kadınlarımızın şiddet görmediği, sokak ortalarında öldürülmediği güzel günleri olsun inşallah.... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…