boş ver canım üzülme Allah büyük rabbimin hazinesinde neler gizli verende Allah alanda sen içini ferah tut herşey gönlünce olur merak etme canım..benim de canım çok sıkkın aslında.yazmıştım buraya. bebeğimde turner sendromu varmış. geçen cuma antepe gittik abim dr o genetik testleri yaptırmamızda yardımcı olacaktı. neyse gittik abimin karısı olacak cadoloz geçmiş olsun bile demedi. hastanede ne yaptınız yaptırabildiniz mi fln hiç bişey sormadı. kendi de hamile. bana vebalı muamelesi yaptı. sanki düşük bulaşıcı bir hastalık. çok gücüme gitti. ben onun evine gezmeye gtmedim ki.ki onun evine nasıl gidilir bir daha. zaten hamilelik haberimi alınca tebrik etmemişti bile. ben de o doğum yapınca gtmeyecem. zaten yeğenimi vermez bile
kızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz. kusura bakmayın geçmişi okuyordum o yüzden geç cevap verebildim. sonuçlarımda protein c aktivitesi düşük çıkmış ve bunun şu anda bende mevcut bir pıhtılaşmanın göstergesi olduğunu ve vücudun bununla mücadele ettiğini söyledi. şu an hamile kalsam değişen birşey olmayacağını hatta hayati risk taşıyabileceğimi söyledi. becozim c forte haftada iki gün, coraspin her gün ve hafta bir gün folbiol verdi. bununyanında metionin ve foliksitten yoksun diyet önerdi. diyetisyene yönlendirdi. ona da salı günü gideceğim henüz birşeye başlamadım yani. en az 3 ay bu şekilde diyet yapacağım ondan sonra tekrar kan tahlili yaptırıp durumuma bakıp karar verecekmiş. yine pek umut verici konuşmadı anlıyacağınız. hayırlısı olsun.
canım benim yaa. üzüldüm.n azarımız değecek diye bizlerden özellikle korkarlar insanlar. boşver. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin sana da.
Cnm merhaba bndede once hamile kalanayinca yumurtlama takibi yapildi 3 ay kadar klomen kullandim sonrasinda bnde bir prof a basladim klomen tedavisini yaptgimiz icin femara adinda bir ilac basladi o da yumurta cogaltici bir ilacmias iki ay yine gebe kalamadim 3. Ay yine gebe kalamazsam banada asilama yapilacagini soyledi allahin isi iste son ayda gebe kaldim .mutlaka once yumrtlama takibini yaptr sonra ki asama asilama benim tavsiyem baska bir dr bulman yinede sen bilirsin tabiki allah yardimciz olsun...
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.
Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 850 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 550 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 2520 kalan 1924 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin
serapçım. sana daha enteresan birşey diyim ben. 15 haftalık düşüğümden sonra annemle konuşurken tekrar deneyeceğimi ima ettiğimde öz annem bile "neeee tekrar düşünmüyorsun herhalde" diyebildi kızarak. sanki annem olmakla onun böyle bir kararı benim adıma verme hakkı var.herkes ne kadar olumsuz. senin kayınvaliden tekrar olur demiş. benim annem tekrar olmaz diye kendi kendine karar veriyor ve tekrar düşündüğüm için bana kızabiliyor.
ben kusmadım ama bulantım var sureklı.uyku sorunu bır kabus.su anda ayakta uyuyorum resmen.raporu doktor mu verdı sen mı ıstedın.bende ıstesem ayıp olur mu acaba
gunaydın,,
ben de burdanım ,,:))malum pıhtılasma sorunu:)
bende okurum arkadaşlar bana da anlatın ama önce ne yapacağımı
canım inşallah 3 ay sonra hayırlı haberler veririsin bize. diyetin de çok işe yarıcağını düşünüyorum. ben hepinize dua ettim çok mübarek bir yerde isim isim. sonucun iyi olur inşallah.
canım nasılsın. kanaman başladı mı. umarım kısa zamanda toparlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?