Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sen 32 günde bir mi oluyordun.bende anlamadım bugün adetten sonraki 18.günün bugün olabilir bakalım yarın ateşin yükselecek mi?sen çalış stresi bırak

benm doktor adet gecikmesini bekleme şüpheliilişkiden 8 gn sonra falan kan testi yaptır sonuç olumluise hemen iğneye başlayacağız adet gecikmesiini beklemeyeceğiz dedi.benm düşüklerm erken haftalarda oluyor ondan heralde

selamlar doktor banada adetin bir gün bile geçse gel test yapalım dedi ama zaten kalbi atmıyo geç kalmış olmam mı ben çünkü erken dönemdede baktırdım ben hiç kalpleri atmadı ilişkiden sonra ne zaman baktırmak gerekir acaba?

Iyi günler arkadaslar...ben bugün katildim araniza...bir kac haftadir bu formlari takip ediyorum...bugünde araniza katilmaya karar verdim...bebegimin 7 ile 8 haftasinin arasinda kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldim pathologie sonucunu dün ögrendim temiz cikdi bir sorun yok denildi ama anlam veremiyorum neden bebegimin kalbi durdu...tabiki ALLAHA inaniyorum ALLAH verdi ALLAH aldi ama yinede kafamda soru isaretleri var bi arkadasdan duydum onda kan pihtilasmasi varmis..benimde aklima takiliyor aceba bendede varmi kadin doguma gittim 1 düsük normal diyor o tahlileri yapmiyorlarmis 3 düsükden sonra o tahliler yapiliyormus...bu nasil bisey anlamadim neden riske atiyorlar insanlari neden 1 düsügü ciddiye almiyorlar ben karsda yasiyorum burdaki kaf kas üniversitesi bu tahlileri yapmiyormus aceba erzuruma gitsem sansimi denesem mi ?? ama bir düsükde kimse olayi ciddie almiyorki ne yapmaliyim ??

ceylin senin hamileliğin neden sıkıntılı geciyor sende ki sorun nedir merak ettim.rabbim saglıkla sıhatle cocugunu kucagına almanı nasip eder inşallah...

ah bende bilsem niye sıkıntılı geçiyor:) bizim oğlan biraz aceleci davranıyor annesinin kucağına gelmek için galiba:) ama dursun daha dr 28 haftadan önce yaşama sansı düşük dedi inşallah zamanında doğar. bu arada beyninde kist var hala küçülmemiş. korkulacak bir durum yok dedi dr ama bakalım doğunca belli olacak. inşallah bişey çıkmaz. rabbim herkese sağlıklı bebişler verir. bizim sıkıntımız bir değildki. şöyle bu sayfadaki arkadaşlara bakıyorumda sadece pıhtılaşma var iğneyle sorun çözülüyor diyen yok. ya bir kanama ya bir düşük riski. doğana kadar gün yüzü göstermiyor bu bebekler bize. kızımda sadece bulantım çoktu. keşke bundada durmadan kussaydım ama böyle sıkıntıları yaşamasaydım diyorum. buda bizim sınavımız.

Canim patAloji ile kronozomda bozukluk olup olmadigi anlasilmaz sadece mol gebelik Anlasilir,ilk dusukte rastlantisal kromozom bozuklugu olabildigi icin kimse bisi yapmiyor.mesela benim bir cocugum var,2.senle ayni haftada kalbi durdu,dr tahlile gerek gormedi ama ben israr edince pihtilasma testi yaptirdi,ve pihtilasmamda sorun cikti,icinin rahat etmesini istiypsan yaptir

geçmiş olsun öncelikle. burda tek düşük yapıpı tahlil yapmıyorlar diyene tek tavsiyemiz gideceksin dr a 3 düşük yaptım diyeceksin 4-5 ay arayla düşük tarihleri söylersin paşa paşa yaparlar ozaman tahlillerini. yolsa illa ikinci acıyı yaşayacaksınki öyle tahlilllerini yapsınlar. sen erkenden git yaptır tahlillerini. bilecek değiller yalan söylediğini.

ben hep adet tarihini bekliyorum. Bendemi öyle yapsam acaba erken testemi başlasam... Mantıklıda geliyor çünkü bebek gelişemediği için kan pıhtılaşması yüzünden düşüyor diyor doktorum. Kesede küçük görünmüştü tarihe göre. en iyisi bende erken testlere başlayım idrar testine sonra şüpheli olursa kan testi vereyim..Erken öğrenmekte bizim için çok fayda var,

Canım normalde bir düşükte devlet hastaneleri yapmıyor bunu. Olabilir diyor ve tekrarlayan düşüklerde yapıyorlar. Ama benim gittiğim doktor özeldi ve kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti. O yüzden ikinci bir düşük beklemeyelim ve hemen testlerimizi yapalım demişti ve yaptırmıştık. Özel bir hastane varsa bu tetkikleri yapan oraya başvur ve iki düşüğüm oldu de eğer çok zorlanırsan yaptıramamakta. Ve mutlaka baktır derim ben riske neden atasın ikincisini. Yapılabilecek bişi varsa en azından öncesinde bilinsin.. Geçmiş olsun sanada arkadaşım.

canım sen 32 günde bir mi oluyordun.bende anlamadım bugün adetten sonraki 18.günün bugün olabilir bakalım yarın ateşin yükselecek mi?sen çalış stresi bırak

evet canım 32 gün de bir oluyorum hatta bazen birkaç gün ileri gider bu akşam yarın akşam çalışma yapıcam inşallah yarın olur çünkü pazar ben gidicem hayırlısı canım yaa benim stresim eşimin ailesiyle alakalı biraz problemlerimiz vardı da

ben aslinda düne kadar patholigie sonucunda kromozon hatasi varmi yokmu onuda ögrenecegimi düsünmüsdüm..kimse dogru düzgün bilgi vermiyorki...ben erzurumda özel hastanede kürtaj oldum bana dedi kürtaj yapan dr iki ay sonra gel gebe kalmadan pihtilasma testleri yapalim dedi..bende dedimki ben karsdan geliyorum yol uzak karsda devlet hastanesindede yapdirabilirmiyim dedim evet yapdirabilirsin dedi....herneyse dün aradim pathologie icin erzurumu doktor bile cikmiyo telefona hemsiresi konusdu hicbir sorun yok birsey cikmadi dedi...simdi eger orda tamam burda pihtilasma testi felan yapcam deseydim eminim cok daha fazla ilgilenilcekdi benimle sonucta bu tahliller cok pahaliymis özel hastanede...ama devlette yapdirim dedikden sonra sanki ilgenmiyorlar simdi doktorda tele cikmadi zaten...bana kromozon hatasi varmi yokmu bakilcakmi bakilmicakmi onu bile demediler sadece sonuc temiz cikdi dediler...gecen haftada ben siddetli kasik agrisindan kadin doguma gitmisdim...ordada bu pihtilasma konusuna girdim doktor tamam dedi yapalim dedi bende gercekden bu testi yapcaklar zanettim ögleden sonra sonuc cikar degince cok sasirdim sonucta benim bildigim bu test sonucu bir ayda felan cikiyor...ögleden sonra gittim sonuclara bakdim sadece Doktor Koagulasyon testlerine bakmis yani APTT(KDH), Sec, INR bunlara bakmis sonuclar iyi cikdi pihtilasma yok dedi bana..bende dedim siz beni yanlis anladiniz galiba ben o detayli olan testleri istiyorum...onlar bir düsükde yapilmazmis üc düsükden sonra yapilirmis..1 düsük cok normal ilk gebelikde düsük olabilir felan filan yaa bakdim doktor hic ciddiye almiyo beni...ama fikrimi dedim siz beni riske atiyorsunuz iyi 2 cide düssün 3 cüde düssün sonra o testler neye yaradi piskolojimi düsünebiliyormusunuz dedim...ama cok moralim bozuldu bu arada bir arkadasda bana dedi yalan söyle 2 düsük yapdim 3 düsük yapdim diye söyle dedi ama yalanada basvurmak istemiyorum ama galiba mecbur yalan söylicegim icim rahat etsin diye bu arada cevap verdiginiz icin cok tsk ederim....kuusra bakmayin bende cok uzun yazdim ama cok doluyum

Özel hastane yapiyor bunu biliyorum 1 düsük dede yapiyor sonucta bana denildi gebe kalmadan gel iki ay sonra gel testleri yapalim dediler bana...ben orda sormadim fiyatini ama duyduguma göre yanlismi dogrumu bilmiyorum da 1 milyara yakinmis eger özel hastanede testleri yapdirirsan..dogrumu ? sen özel hastanesinde yapdirmissin biliyorsun ??? bu arada tskler cevabin icin...

eliff masallahh canım ne guzel haberlerle gelmişşsin allahh tamamını erdırsın ınsallahhh canım benım:)

Yok öyle bir şey, özeldede belirli testlere para almıyorlar.. Öncelikle 5 li bir test var onu istedi benden doktorum. Bunu devlet ödüyor ve pıhtılaşman varsa burda çıkıyor. Diyelim bu 5 li testte çıkmadı bişi o zaman bir ilerisi daha var testin onu yapıyorlar onu işte devlet ödemiyor. Onun yapılması da 400 tl civarıymış sanırım. Ama bana ona gerek kalmadı çünkü 5 li testte zaten her iki değerdede mutasyon çıktı ve trombofili etkeni vardır ve risklidir diye çıktı sonuç. O yüzden doktorum diğerini istemedi. Ama özelde yaptırdığım testlere ben sadece katkı yapını ödedim yanı 12 TL. üstüne üstlük yapan hastane çok pahalı bir hastane olmasına rağmen devlet ödediği iiçin başka para talep etmiyorlar canım. Sen bu konuyu iyice araştır.

coooooook tsk ederim canim...iste sagdan soldan duyduklarimla aklimi karistiriyorum galiba....o günü özel hastaneyle bu konuyu detayli konusmadim (moral bozuklugundan dolayi ve o an sorcagim herseyi unuttum)keske ozaman direk orda konussaydim doktora sorsaydim..simdi bu kadar aklim karismazdi napsam ne etsem nerde test yapdirsam felan filan diye....ben arkadasdan 1 milyara yakin diye duymusdum...senin anlatiklarin rahatlatti icime simdi tsk ederim...ozaman ben o hastaneyi arayip kürtaj yapan doktorla bu konuyu konusayim en iyisi ona danisayim...sonucta onlar bu isin icinde onlar cok daha iyi bilgilendirir beni...en azindan ordan burdan duyduklarimla kendi kendime SIKINTI yapmam...ve ayrica 2 doktora danisdim bu test konusunu (devlet hastanesinde) tahlil konusunu onlarinda mutlaka bi bildigi vardir tabiki sonucta okumuslar doktor olmuslar...ikiside gerek yok bu kadar stress yapma kendine..bir düsük cok normal bu kadar aklini karistirma aklina kötü kötü seyler getirme dedi ikiside rahat ol ikinci gebeligine hazirla kendini saglikli beslen bol vitaminli beslen dediler ikisininde birbirinden haberi yok yani bi birine danisdim daha sonra ötekisine danisdim ama ikiside hemen hemen ayni seyleri söylediler...bi iste kürtaj yapan ilk doktor yani 3 cü doktor (özel) pihtilasma testi yapalim sende dedi...oda garanti olsun diye söylemisdir mutlaka bunu ikinci sefer bu aci yasamayim diye garantiye alalim aceba pihtilasma varmi yokmu diye söylemisdir bunu...bakalim hayirlisi o doktor ile tekrar bi konusayim bu konuyu...

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 850 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 750 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 115 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 340 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 3085 kalan 1359 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…