Sana doktorun mu söyledi ilişkiden 7-8 gün sonra başlamanı iğneye. Kan testinde çıkarsa başlayacaksın dimi.. Benim doktorumda testte çıktığında hemen başlaman gerekiyor dedi ama öncesinde yap demedi kan testini. Ben belirtiler olunca yada gecikme olunca yaptırıp başlarım diye düşünüyordum.?:26:
benm doktor adet gecikmesini bekleme şüpheliilişkiden 8 gn sonra falan kan testi yaptır sonuç olumluise hemen iğneye başlayacağız adet gecikmesiini beklemeyeceğiz dedi.benm düşüklerm erken haftalarda oluyor ondan heralde
ceylin senin hamileliğin neden sıkıntılı geciyor sende ki sorun nedir merak ettim.rabbim saglıkla sıhatle cocugunu kucagına almanı nasip eder inşallah...
Iyi günler arkadaslar...ben bugün katildim araniza...bir kac haftadir bu formlari takip ediyorum...bugünde araniza katilmaya karar verdim...bebegimin 7 ile 8 haftasinin arasinda kalbi durduve kürtaj olmak zorunda kaldim pathologie sonucunu dün ögrendim temiz cikdi bir sorun yok denildi ama anlam veremiyorum neden bebegimin kalbi durdu...tabiki ALLAHA inaniyorum ALLAH verdi ALLAH aldi ama yinede kafamda soru isaretleri var bi arkadasdan duydum onda kan pihtilasmasi varmis..benimde aklima takiliyor aceba bendede varmi kadin doguma gittim 1 düsük normal diyor o tahlileri yapmiyorlarmis 3 düsükden sonra o tahliler yapiliyormus...bu nasil bisey anlamadim neden riske atiyorlar insanlari neden 1 düsügü ciddiye almiyorlar ben karsda yasiyorum burdaki kaf kas üniversitesi bu tahlileri yapmiyormus aceba erzuruma gitsem sansimi denesem mi ?? ama bir düsükde kimse olayi ciddie almiyorki ne yapmaliyim ??
Iyi günler arkadaslar...ben bugün katildim araniza...bir kac haftadir bu formlari takip ediyorum...bugünde araniza katilmaya karar verdim...bebegimin 7 ile 8 haftasinin arasinda kalbi durduve kürtaj olmak zorunda kaldim pathologie sonucunu dün ögrendim temiz cikdi bir sorun yok denildi ama anlam veremiyorum neden bebegimin kalbi durdu...tabiki ALLAHA inaniyorum ALLAH verdi ALLAH aldi ama yinede kafamda soru isaretleri var bi arkadasdan duydum onda kan pihtilasmasi varmis..benimde aklima takiliyor aceba bendede varmi kadin doguma gittim 1 düsük normal diyor o tahlileri yapmiyorlarmis 3 düsükden sonra o tahliler yapiliyormus...bu nasil bisey anlamadim neden riske atiyorlar insanlari neden 1 düsügü ciddiye almiyorlar ben karsda yasiyorum burdaki kaf kas üniversitesi bu tahlileri yapmiyormus aceba erzuruma gitsem sansimi denesem mi ?? ama bir düsükde kimse olayi ciddie almiyorki ne yapmaliyim ??
benm doktor adet gecikmesini bekleme şüpheliilişkiden 8 gn sonra falan kan testi yaptır sonuç olumluise hemen iğneye başlayacağız adet gecikmesiini beklemeyeceğiz dedi.benm düşüklerm erken haftalarda oluyor ondan heralde
canım sen 32 günde bir mi oluyordun.bende anlamadım bugün adetten sonraki 18.günün bugün olabilir bakalım yarın ateşin yükselecek mi?sen çalış stresi bırak
Canım normalde bir düşükte devlet hastaneleri yapmıyor bunu. Olabilir diyor ve tekrarlayan düşüklerde yapıyorlar. Ama benim gittiğim doktor özeldi ve kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti. O yüzden ikinci bir düşük beklemeyelim ve hemen testlerimizi yapalım demişti ve yaptırmıştık. Özel bir hastane varsa bu tetkikleri yapan oraya başvur ve iki düşüğüm oldu de eğer çok zorlanırsan yaptıramamakta. Ve mutlaka baktır derim ben riske neden atasın ikincisini. Yapılabilecek bişi varsa en azından öncesinde bilinsin.. Geçmiş olsun sanada arkadaşım.
Özel hastane yapiyor bunu biliyorum 1 düsük dede yapiyor sonucta bana denildi gebe kalmadan gel iki ay sonra gel testleri yapalim dediler bana...ben orda sormadim fiyatini ama duyduguma göre yanlismi dogrumu bilmiyorum da 1 milyara yakinmis eger özel hastanede testleri yapdirirsan..dogrumu ? sen özel hastanesinde yapdirmissin biliyorsun ??? bu arada tskler cevabin icin...
günaydın,, sende hoşgeldin... hepimiz gibi sanada geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?