Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bugün doktora gittim iki gün önce gelişmemiş olan yumoşlarım bugün 15 mm olmuş
yarın tekrar gidecem çatlaması gerekiyormuş yarın çatlamazsa iğne verecek..

kızlar bugün doktora gittim iki gün önce gelişmemiş olan yumoşlarım bugün 15 mm olmuş
yarın tekrar gidecem çatlaması gerekiyormuş yarın çatlamazsa iğne verecek..

Ayy hadi bakalım inşallah sağlıklı, güzel güzel yımırtaların olmuştur..:)))) Yumoşların inşallah en güzelinden bir bebeğe dönüşür canım benim.. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kızlar bende sizinle aynı dertten müzdaripim... Kan pıhtılaşma sorunum var genetik test sonucu öğrenmiştimmm.Şuan hamileyimmm 5 gündür başladım hıbor 3500 die bir iğne verdi doktorumm....Onu kullanıorum.Pazartesi günü tekrar hastaneye gdiicem.Kan akış hızıma birde fka bakıcaklar....Bebeğin kalp atışıymışş araştırdım biraz...Allah baba herkesinnn kalbine göre versinnn...

amin canım inşallahh yaaa iki gün önce çok canım sıkılmıştı gelişmediğini görünce hatta doktor bu ayki tedavi böyle kalsın önümüzdeki ay iğneye başlarız dedi.
bende dedimki yaw bir iki gün sonra geleyim belki gelişir dedim. doktorda şimdiye büyümüş olmalıydı dedi sonrada hadi kalbin kırılmasın cuma günü gel dedi
bende bugün gittim anaa bir baktıki gelişmiş 15,1 mm olmuş yarın sabah tekrar gideceğim bakalım ne olacak

gözünaydın canım Allahım tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin amin..

İşte bu kan pıhtılaşması böle bişi. insan hamile olduğuna bile sevinemeden endişeler içinde geçiyor en güzel günler. İnşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmaz hiçbirimizi, hayırlı güzel hamileliğin olsun....

gözün aydın canım amin isteyen herkese versin....

tüm pıhtıcanlarımın kadınlar gününü can-ı yürekten kutluyorum, anneler gününü kutlayacağımız günleri de görürüz inşallah :)

kızlar adetime 11-12 gün filan var ve göğüslerim inanılmaz derecede hassas. ki bu göğüs hassasiyeti şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra başladı. iki hamileliğimde de böyle olmuştu. yani ilişkiden sonra, adetimden çok önce başlamıştı hassasiyet. normalde adete 1 hafta kala başlar. kan testi yaptırayım diyorum ama daha çok erken çıkmaz diye bekliyorum. bir gün bir sene gibi geliyo. kızlar inşallah bir hamilelik haberi de ben veririm

resmen bana cevap niteliğinde olmuş :) esmiras saol canım yaa madem öyle, yani madem 8 gün yeterli bir süre ben de gidip yarın test yaptırayım o zaman :)

Canim merhaba nasilsin.tolga hoca igne icin rapor cikardimi sana bugun yazdirdim ama fiyat farki odedik ben gecen hamileligimde tolga hocadan rapor cikarmistik hic fark odememistim simdi fiyat farki deyince sasirdim.Buarada msj kutun dolmus özelden...

resmen bana cevap niteliğinde olmuş :) esmiras saol canım yaa madem öyle, yani madem 8 gün yeterli bir süre ben de gidip yarın test yaptırayım o zaman :)

canım bunu bana prof söyledi şüpheli ilişkiden 8 9 gün sonra yap dedi.....amaaaaa herkesin yumurtlama günü belliolmaz diyelim sen yaptırdın ve negatif çıkarsa hemen vazgeçme belki bu ay geç yumurtlamışolabilirsin 2-3 gün sonra tekrar yaptır yani bazen kanada hemen geçmeyebilir ama benm doktorum geç kalmamak için bunu yapmam gerektiğini söyledi.bende yumurtlama günlerimde ilişki yaşadıktan 9 gün sonra test yapacağım ama negatif çıksa bile bir kaç gün sonra tekrarlayacağım...umarım hamilesindir.hayırlısıolsun canım

Canım aynı sorun bende de var.4.kürtajımı oldum 3 ay geçti şimdi tekrar bebiş için sürece başladık.Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Pazartesi günü hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Bende size katılırım arkadaşlar.Allah dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

Merhaba canım.Benim durumumda seninle aynı protein c de düşüklük var ve kan pıhtılaşması sorunu.Ben metionin diyetine pazartesiden itibaren başladım.Zor bir diyet ama İNŞALLAH sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.Aspirin,folik asit ve magnezyuma başladım.İğneler hamile kalınca vurulacak.Yalnız öteki diyeti yani foliksitten yosun diyeti anlayamadım

Canim tebrikler az kalmis,sen igneni nerden vurdun gebeluk boyunca

canım kusura bakma geç cevap verdim nete giremedim.Ben bütün hamileliğim boyunca koldan vuruldum.Yani bi o kol bi o kol.Göbekten 1 kere bacaktan da bir kere denedim ama hiç bana göre değil acıdı o yüzden koldan yaptım

insallah canım amin ben de ilk basta bu iğneden korktum ama bak hiç bir sıkıntı yasamadan su aanda 38 haftalık olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım sabah saat 5:30 da uyandım ateşimi ölçtüm 36.0 ydı sonra 7:30 da tekrar uyandım kalkmadan tekrar ölçtüm 36.3 çıktı acaba bugün olabilir mi sence?:44:

canım saglıkta yenı yenı uygulamalar oluyor.artık bu ılac hasta katılım paylı cıkıyormus.rapor sadece ılacı fazla alabılmek saglık ocagındanda yazdırabılmek ıcın cıkarılıyor.ben gecen gun 4kutu ılaca 58lıra odedım.ılacın kutusu 60lıraymıs 4kutuya da 9kusur fark cıkarttılar

merhaba kızlar ben 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 2 gündür dr a gidip geldim. kan testi yaptı süt hormonum prolaktin hormonum yüksek çıkmış biraz üst seviyede dedi bu durum hamile kalmanı geciktiriyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…