kızlar bugün doktora gittim iki gün önce gelişmemiş olan yumoşlarım bugün 15 mm olmuş
yarın tekrar gidecem çatlaması gerekiyormuş yarın çatlamazsa iğne verecek..
Ayy hadi bakalım inşallah sağlıklı, güzel güzel yımırtaların olmuştur..:)))) Yumoşların inşallah en güzelinden bir bebeğe dönüşür canım benim.. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Kızlar bende sizinle aynı dertten müzdaripim... Kan pıhtılaşma sorunum var genetik test sonucu öğrenmiştimmm.Şuan hamileyimmm 5 gündür başladım hıbor 3500 die bir iğne verdi doktorumm....Onu kullanıorum.Pazartesi günü tekrar hastaneye gdiicem.Kan akış hızıma birde fka bakıcaklar....Bebeğin kalp atışıymışş araştırdım biraz...Allah baba herkesinnn kalbine göre versinnn...
gözünaydın canım Allahım tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin amin..
Kızlar bende sizinle aynı dertten müzdaripim... Kan pıhtılaşma sorunum var genetik test sonucu öğrenmiştimmm.Şuan hamileyimmm 5 gündür başladım hıbor 3500 die bir iğne verdi doktorumm....Onu kullanıorum.Pazartesi günü tekrar hastaneye gdiicem.Kan akış hızıma birde fka bakıcaklar....Bebeğin kalp atışıymışş araştırdım biraz...Allah baba herkesinnn kalbine göre versinnn...
benm doktor adet gecikmesini bekleme şüpheliilişkiden 8 gn sonra falan kan testi yaptır sonuç olumluise hemen iğneye başlayacağız adet gecikmesiini beklemeyeceğiz dedi.benm düşüklerm erken haftalarda oluyor ondan heralde
resmen bana cevap niteliğinde olmuş :) esmiras saol canım yaa madem öyle, yani madem 8 gün yeterli bir süre ben de gidip yarın test yaptırayım o zaman :)
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.
Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 850 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 750 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 115 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 340 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 3085 kalan 1359 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin
Merhaba canım.Benim durumumda seninle aynı protein c de düşüklük var ve kan pıhtılaşması sorunu.Ben metionin diyetine pazartesiden itibaren başladım.Zor bir diyet ama İNŞALLAH sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.Aspirin,folik asit ve magnezyuma başladım.İğneler hamile kalınca vurulacak.Yalnız öteki diyeti yani foliksitten yosun diyeti anlayamadımkızlar teşekkür ederim merak etmişsiniz. kusura bakmayın geçmişi okuyordum o yüzden geç cevap verebildim. sonuçlarımda protein c aktivitesi düşük çıkmış ve bunun şu anda bende mevcut bir pıhtılaşmanın göstergesi olduğunu ve vücudun bununla mücadele ettiğini söyledi. şu an hamile kalsam değişen birşey olmayacağını hatta hayati risk taşıyabileceğimi söyledi. becozim c forte haftada iki gün, coraspin her gün ve hafta bir gün folbiol verdi. bununyanında metionin ve foliksitten yoksun diyet önerdi. diyetisyene yönlendirdi. ona da salı günü gideceğim henüz birşeye başlamadım yani. en az 3 ay bu şekilde diyet yapacağım ondan sonra tekrar kan tahlili yaptırıp durumuma bakıp karar verecekmiş. yine pek umut verici konuşmadı anlıyacağınız. hayırlısı olsun.
Canim tebrikler az kalmis,sen igneni nerden vurdun gebeluk boyunca
Ohh maşallah artık sonlara yaklaşmışsın sen. Darısı bizlere inşallah. Bende ilk düşükten sonra yaptırmıştım testi doktorum zaten karın ağrılarım vardı hamileliğimde o yüzden direk trombofili olabilirsin deyip yaptırmıştı ve doğru çıktı. Ama ikincisi dış gebelik olunca iğneyi bıraktık başladığımız ve gebelik sonlandırıldı. Yeterki sadece iğneyle bu sorunu çözeriz ve bizde bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla. Rabbim başka sıkıntılar göstermesin artık. Bir dış gebelik yaşadım felaket birşeydi. Ağrıları sancıları hayati tehlikesi olan, iç kanama riski yüksek olan, tüpleri alınma tehlikesi olan bir hamilelikti. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bana da kimseyede. Kolay bir doğum nasip etsin Rabbim sanada, arada bir görünün böyle moral oluyorsunuz bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?