Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ilaç vermedi mi ben ilaç kullandıydım düştüydü.parlodel sro diye bişeydi.

canım sabah saat 5:30 da uyandım ateşimi ölçtüm 36.0 ydı sonra 7:30 da tekrar uyandım kalkmadan tekrar ölçtüm 36.3 çıktı acaba bugün olabilir mi sence?:44:

her zaman aynı saatte ölçmn önemli ben senin kaçta ölçtüğünü bilmiorum ki.eğer 5 buçukta ölçtüysen değildir.7 buçukta ölçtüysen olabilir.birde yataktan kalkmamış olman gerekli....

öncelikle geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıyı yaşamazsın özelde 1 küsür tutuyor yaptıran biri olarak bu sorunu cevaplayabilirim ama devlet hastanesinin genetik ya da kadın doğum bölümüne gidip 3 düşük yaptığını söylersen ücretsiz yaptırabilirsin

geçmiş olsun prolaktin ahmile kalmayı geciktirir adet kanamasını azaltır bendede vardı dostinex veya parlodel veriyorlar

her zaman kalkmadan 5:30 ya da 6:00 da ölçerim yani o zaman bugün ilki 36.0 olanı dikkate alıyorum

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha dogrusu mol gebelik yaşayanların sayfasındaydım ama bugun genetik testlerimin sonucunu aldım sonuclara göre paı 4g/4g homozıgot cıkmı böyle bir sonuc alan varmı dr demiş bebekleri ondan ölüyor demiş benim 2 tane bebegim 9 10 haftalıkkene ölmüştüde cvp veririseniz sevinirim arkadaşlar

yokmu cvp verecek kimse

eylül 06 sendedemi kan pıhtılaşması var

Son düzenleme:

evet rapor çıkardı. ben de baya fark ödedim. farkın raporla ilgisi yok. burcu söylemişti. önceden fark çıkmıyordu artık çıkıyor demişti. senin önce fark vermeden aldığın ne zamanlardı?ben 10 kutu için 160 tl kadar fark verdim.

geçmiş olsun. bende de 4g/5g değerim 4g/4g çıktı. ayrıca mthfr değerlerimin her ikisi dr heterozigot çıkmıştı. normal olan kanın pıhtılaşması zaten gerekli bir şey. yoksa bir yerimiz kanadığında kan kaybından ölürmüşüz. bu pıhtılaşma değerleri normalde olması gerekenden fazla oluyor anlamına geliyor muş (mthfr değerleri için yani), 4g/5g de pıhtılaşan kanın sulanmasını sağlayan sistem. yani bu da çalışmıyor yani. senin de benim de aynı. kanı suandıran sistem çalışmıyor yani. senin diğer değerlerin nasıl. yani faktör 5, mthfr değerleri vb nasıl?

bugün dr a gittim. yakındaki bir tıp merkezine. usg ile o da baktı içerisi temiz dedi. düşükten sonra hiçbirşey yapmamıştım. bhcg değerine bakalım dedi. düşmüşmü diye. pazartesi çıkacak sonuç. bu arada bugün yeni biyşey daha öğrendim. sol tüpüm tıkalıymış. zaten sağdan yumurtlamıştım bunu biliyordum en son gebelikte.ama sol ile ilgili bir problem bilmiyordum. sol tüpüm tıkalıymış bugün de bunu öğrendim. ama dr problem değil dedi. sağ çalışıyor. tedavi gerektiren bir durum yok dedi.

canım bi defa bende de yüksek çıkmıştı dostinex içtim normale döndü doktor sanada vermiş düzelir merak etme.

üzülme hayatım tek taraflıda idare eder inşallah Rabbimin vermeye yeterki gönlü olsun gerisi boş

kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi

Son düzenleme:

yok canım üzülmüyorum zaten. kurcaladıkça birşeyler çıkıyor. gülüyorum artık, şükrediyorum.

hadi bakalım canım. hayırlısı olsun. bizim ilişkiler de sipariş üzerine oluyor
sen clexan kullanmamışmıydın hiç sevinç?
inşallah sonuç iyi olur canım. iyi haberlerini bekliyoruz.

saol cnm 1- sayfadaki tablo ya bak bi bence pıhtı sende var tel den yazıyorum

Canim slm, bu dedigin sut hormonu hangi testle oluyo, ben hic yaptirmadim heralde cunku bende gec hamile kaliyorum, bide sen hangi doktora devam edioyosun, biliyosun ben cuneyte gidiodum biraktim onu basina gelenleri duymussundur, simdi doktor ariyorum kafayi yedim dogru duzgun bir doktor yok su adanada, zaten kurcaladikca biseler cikio, bosverdim buara resmen,

hadi bakalım hayırlı olur inşallah sonuçlar canım..

Benim dua sayıma 250 daha eklermisin canım toplamda 1000 tane. Allahım kabul etsin inşallah.

Gecen seneydi hic fark odememistim.demekki raporda olsa ödüyoruz dogru bende 1 kutuya 16 verdim. Neyse iyi olmana sevindim tolga tek tüpu görememismiydii bu doktor hemen nasil anladi sadece ultrasonlami bakip anladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…