merhaba kızlar ben 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 2 gündür dr a gidip geldim. kan testi yaptı süt hormonum prolaktin hormonum yüksek çıkmış biraz üst seviyede dedi bu durum hamile kalmanı geciktiriyor dedi
canım sabah saat 5:30 da uyandım ateşimi ölçtüm 36.0 ydı sonra 7:30 da tekrar uyandım kalkmadan tekrar ölçtüm 36.3 çıktı acaba bugün olabilir mi sence?:44:
coooooook tsk ederim canim...iste sagdan soldan duyduklarimla aklimi karistiriyorum galiba....o günü özel hastaneyle bu konuyu detayli konusmadim (moral bozuklugundan dolayi ve o an sorcagim herseyi unuttum)keske ozaman direk orda konussaydim doktora sorsaydim..simdi bu kadar aklim karismazdi napsam ne etsem nerde test yapdirsam felan filan diye....ben arkadasdan 1 milyara yakin diye duymusdum...senin anlatiklarin rahatlatti icime simdi tsk ederim...ozaman ben o hastaneyi arayip kürtaj yapan doktorla bu konuyu konusayim en iyisi ona danisayim...sonucta onlar bu isin icinde onlar cok daha iyi bilgilendirir beni...en azindan ordan burdan duyduklarimla kendi kendime SIKINTI yapmam...ve ayrica 2 doktora danisdim bu test konusunu (devlet hastanesinde) tahlil konusunu onlarinda mutlaka bi bildigi vardir tabiki sonucta okumuslar doktor olmuslar...ikiside gerek yok bu kadar stress yapma kendine..bir düsük cok normal bu kadar aklini karistirma aklina kötü kötü seyler getirme dedi ikiside rahat ol ikinci gebeligine hazirla kendini saglikli beslen bol vitaminli beslen dediler ikisininde birbirinden haberi yok yani bi birine danisdim daha sonra ötekisine danisdim ama ikiside hemen hemen ayni seyleri söylediler...bi iste kürtaj yapan ilk doktor yani 3 cü doktor (özel) pihtilasma testi yapalim sende dedi...oda garanti olsun diye söylemisdir mutlaka bunu ikinci sefer bu aci yasamayim diye garantiye alalim aceba pihtilasma varmi yokmu diye söylemisdir bunu...bakalim hayirlisi o doktor ile tekrar bi konusayim bu konuyu...
merhaba kızlar ben 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 2 gündür dr a gidip geldim. kan testi yaptı süt hormonum prolaktin hormonum yüksek çıkmış biraz üst seviyede dedi bu durum hamile kalmanı geciktiriyor dedi
ilaç vermedi mi ben ilaç kullandıydım düştüydü.parlodel sro diye bişeydi.
her zaman aynı saatte ölçmn önemli ben senin kaçta ölçtüğünü bilmiorum ki.eğer 5 buçukta ölçtüysen değildir.7 buçukta ölçtüysen olabilir.birde yataktan kalkmamış olman gerekli....
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha dogrusu mol gebelik yaşayanların sayfasındaydım ama bugun genetik testlerimin sonucunu aldım sonuclara göre paı 4g/4g homozıgot cıkmı böyle bir sonuc alan varmı dr demiş bebekleri ondan ölüyor demiş benim 2 tane bebegim 9 10 haftalıkkene ölmüştüde cvp veririseniz sevinirim arkadaşlar
adetim azaldı bişi olmaz demi kızlar coraspin eutrox kan yapıcı iiçiyorım
Canim merhaba nasilsin.tolga hoca igne icin rapor cikardimi sana bugun yazdirdim ama fiyat farki odedik ben gecen hamileligimde tolga hocadan rapor cikarmistik hic fark odememistim simdi fiyat farki deyince sasirdim.Buarada msj kutun dolmus özelden...
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha dogrusu mol gebelik yaşayanların sayfasındaydım ama bugun genetik testlerimin sonucunu aldım sonuclara göre paı 4g/4g homozıgot cıkmı böyle bir sonuc alan varmı dr demiş bebekleri ondan ölüyor demiş benim 2 tane bebegim 9 10 haftalıkkene ölmüştüde cvp veririseniz sevinirim arkadaşlar
canım bi defa bende de yüksek çıkmıştı dostinex içtim normale döndü doktor sanada vermiş düzelir merak etme.merhaba kızlar ben 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 2 gündür dr a gidip geldim. kan testi yaptı süt hormonum prolaktin hormonum yüksek çıkmış biraz üst seviyede dedi bu durum hamile kalmanı geciktiriyor dedi
bugün dr a gittim. yakındaki bir tıp merkezine. usg ile o da baktı içerisi temiz dedi. düşükten sonra hiçbirşey yapmamıştım. bhcg değerine bakalım dedi. düşmüşmü diye. pazartesi çıkacak sonuç. bu arada bugün yeni biyşey daha öğrendim. sol tüpüm tıkalıymış. zaten sağdan yumurtlamıştım bunu biliyordum en son gebelikte.ama sol ile ilgili bir problem bilmiyordum. sol tüpüm tıkalıymış bugün de bunu öğrendim. ama dr problem değil dedi. sağ çalışıyor. tedavi gerektiren bir durum yok dedi.
canım bi defa bende de yüksek çıkmıştı dostinex içtim normale döndü doktor sanada vermiş düzelir merak etme.
üzülme hayatım tek taraflıda idare eder inşallah Rabbimin vermeye yeterki gönlü olsun gerisi boş
kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi
saol cnm 1- sayfadaki tablo ya bak bi bence pıhtı sende var tel den yazıyorum
kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi
evet rapor çıkardı. ben de baya fark ödedim. farkın raporla ilgisi yok. burcu söylemişti. önceden fark çıkmıyordu artık çıkıyor demişti. senin önce fark vermeden aldığın ne zamanlardı?ben 10 kutu için 160 tl kadar fark verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?