Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah hayırlı evlat versin hepimize umarım bu yumurtlamanızda sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben de sizin gibi yumurtama bakılması için gittim doktora ama hemen aşılamaya yönlendirdi oysa aşılama 1 yıl bebeği olmayanlara yapılıyor bu olay yüzünden doktorumdan soğudum ve doktor değişikliği yapacam inşallah bu ay hamile olurum da yeni doktoruma hamile olarak giderim :)) eğer olmazsam da sizin gibi çatlatma iğnesi kullanıp ilişkiye girsem hangi durumlarda bu uygulama yapılıyor hasta olarak benim böyle bir uygulama yaptırmayı doktoruma söylemem nasıl olur bana fikir verseniz ?

onla geçmiş olsun canım hamile kalabildiğine göre sorun yok demekki peki doktor sol tüpünün tıkalı olduğunu nasıl anladı sadece ultrasonlamı baktı yoksa farklı bişey de yapıldımı

çok iyi canım inşallah hamilelik haberini de alırız bu arada bana da mantıklı geldi eğer bu ay kalamazsam ben de düşünüyorum doktora gitsem mi diye hayırlısı inşallah gerek kalmaz

Gecen seneydi hic fark odememistim.demekki raporda olsa ödüyoruz dogru bende 1 kutuya 16 verdim. Neyse iyi olmana sevindim tolga tek tüpu görememismiydii bu doktor hemen nasil anladi sadece ultrasonlami bakip anladi.

onla geçmiş olsun canım hamile kalabildiğine göre sorun yok demekki peki doktor sol tüpünün tıkalı olduğunu nasıl anladı sadece ultrasonlamı baktı yoksa farklı bişey de yapıldımı

sadece usg ile söyledi. başka şey yapmadı. sadece usg de görülmez mi?

alla alla demek usg dedemi görülüyomus bende sadece rahim filminde görülüyo sanmistimm

o zaman niye hep rahim filmi cekiyolar tikaniklik ne varmi diye bunuda anlamis degilim hergün yeni biseyler ögreniyoruzz:44::44::44:

mrb ajda benimde ilk gebeligim parsiyel moldü ve pai ayni homozigot ayrica 3 baska faktördede pihtilasmam varbaska pihtilasma faktörlerin varmi:44:sende bebeklerini pihtilasma yüzünden kaybetmis olabilirsinn

canım ben de anlamadım. diyetisyen randevum salı günü o zaman öğrendiğimde yazarım. inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canım benim bildiğim de sadece rahip filmi ile böyle birşeyin anlaşılabildiği. bence fazla dr.a gitmek iyi değil her biri bişey çıkarıyor. sanki bizim derdimiz bize yetmiyormuş gibi. eğer emin olmak istersen adetin bittikten 2 gün sonra bi rahim filmi çektir. malum benim ankara da başka bir profa gittiğimde yaşadıklarım ortada. adam beni neredeyse ameliyata alıyodu. ben bu ayki adetimden sonra sırf emin olmak adına film çektireceğim. inşallah bişey çıkmaz.

hamileliğin hayırlı olsun canım sağ bebeğini salim alırsın kucağına inş. bende de pıhtılaşma sorunu var faktörlerini yazar mısın bende 4 çok erken düşük oldu çok sonra hastalığımı öğrendim şimdi de gebe kalamıyorum coraspin ve folbiol kullanıyorum her gün diyet falan vermediler bu arada hematologa gitmelimiyim.

canım ben kan verdim perşembe günü .. cuma günü kan testinde çıktı dr baktı sonuca o yüzden göremedim...benim böyle bir sorunum yoktu ama benim tsh yüksek çıktı ilk gebe kaldığımda tetikledi sanırım benim dr um muzaffer şengül... ben çok memnunum kendisinden.. lattan muayne etti yumurtalaıklarında sorun yok dedi. 3 aydır olmuyor ama dedim illa olucak diye bişi yok dedi yumurtlama testi de yaptım dedim yumurtladın değil mi dedi evet dedim hmmmmm onu yaptıysan bide kan testi yapalım dedi... ordan çıktı.. inanaılmaz bir kalabalık var ama ben 2 saate yakın bekledim yazın o kalabalık yoktu.. diğer dr ları kimse beklemio...:) bencedee ya bide dr kişisel birazda... aynen ya kurcaladıkça çıkıyoo... benimde bu ay yapasım yoktu ama bu süt hormonu yani prolaktini duyunca tekrar niyetlendim.. öğrendiğim ii oldu çünkü boşuna akıntıya kürek çekiyormuşum...

Arkadaşlar, Ben sayfaya yeni katıldım. 4 düşüğüm var. Uzun zaman düşüklerimden dolayı bebek düşünmedim. Ankarada oturuyorum. Bana Ankarada DR önerirseniz çok sevinirim .Şimdiden Teşekkürler.

slm manolya bende ankaar cnm özelmi istersin ama başkent hastanesinde doktor ali ayhan var cok iyi bir dr türkiyede 1 numaraymış özelde istersen ömer cobanoglu var benim hangisine istersen ömer bey muanesi var ama birazcık tuzlu:)

Teşkkr ederimm inşallah kucağımızada almak nasip olur bebişlerimizi..... Benim MTHFR C677T BİDE MTHFR A1298C GENLERİMDE HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞ

Hamile kalana kadar folbiol ve coraspin içmemi söledi doktorum.3 ay içmedim ilaçları...İçmeye başladığım ay hamile kaldım.Bu ilaçları düzenli içmen gerekior canım...İnşllh sende hamile kalırsın zaten daha öncede hamile kalabilmişsin sorun olcağını zannetmiorum.Bol bol dua et.Allahım herkese nasip eder inşllh.....Bir yerde okumuştum gebeliği kolaylaştırıormuş verilen haplar

Valla bilmiyorum.neyde ne görülüyor. fazla da düşünmek istemiyorum. benim bu dr a gitme sebebim, düşükten sonra bhcg değerime baktırmak (düşmüşmü diye) ve usg ile son durum ne diye öğrenmek. normalde her düşükten sonra olması gerekenleri yaptırdım. yoksa kendi dr uma gitmem baya zahmetli oluyor benim için.
zaten dr tek tüp açık problem yok dedi. kafama takmadım zaten.

merhaba arkadaşlar ilk kürtajımı yaşadıktan sonra sayfanızı ve varlığınızı sıkıntılarınızı öğrendim. yaşadıklarınız gerçekten çok zor rabbim sabır versin hepimize. ben 2 yıllık evliyim 8 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmadan kürtaj oldum. genetik inceleme sonucu mthfr c677 heterozigotum. birde rahmimde hafif bir basıklık da var doktora gittim coaspirin ve folic plas kullanmamı söyledi ben 1 aydır kullanıyorum ama o 3 ay dedi kullan sonra çocuk düşün. ama ben bir an önce hamile kalmak istiyorum. bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım tıp fakültesindeki doktor başla hamile kalınca gel dedi çok kararsızım. yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…