kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi
bugün dr a gittim. yakındaki bir tıp merkezine. usg ile o da baktı içerisi temiz dedi. düşükten sonra hiçbirşey yapmamıştım. bhcg değerine bakalım dedi. düşmüşmü diye. pazartesi çıkacak sonuç. bu arada bugün yeni biyşey daha öğrendim. sol tüpüm tıkalıymış. zaten sağdan yumurtlamıştım bunu biliyordum en son gebelikte.ama sol ile ilgili bir problem bilmiyordum. sol tüpüm tıkalıymış bugün de bunu öğrendim. ama dr problem değil dedi. sağ çalışıyor. tedavi gerektiren bir durum yok dedi.
kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi
Gecen seneydi hic fark odememistim.demekki raporda olsa ödüyoruz dogru bende 1 kutuya 16 verdim. Neyse iyi olmana sevindim tolga tek tüpu görememismiydii bu doktor hemen nasil anladi sadece ultrasonlami bakip anladi.
onla geçmiş olsun canım hamile kalabildiğine göre sorun yok demekki peki doktor sol tüpünün tıkalı olduğunu nasıl anladı sadece ultrasonlamı baktı yoksa farklı bişey de yapıldımı
sadece usg ile söyledi. başka şey yapmadı. sadece usg de görülmez mi?
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum daha dogrusu mol gebelik yaşayanların sayfasındaydım ama bugun genetik testlerimin sonucunu aldım sonuclara göre paı 4g/4g homozıgot cıkmı böyle bir sonuc alan varmı dr demiş bebekleri ondan ölüyor demiş benim 2 tane bebegim 9 10 haftalıkkene ölmüştüde cvp veririseniz sevinirim arkadaşlar
Merhaba canım.Benim durumumda seninle aynı protein c de düşüklük var ve kan pıhtılaşması sorunu.Ben metionin diyetine pazartesiden itibaren başladım.Zor bir diyet ama İNŞALLAH sonunda sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.Aspirin,folik asit ve magnezyuma başladım.İğneler hamile kalınca vurulacak.Yalnız öteki diyeti yani foliksitten yosun diyeti anlayamadım
bugün dr a gittim. yakındaki bir tıp merkezine. usg ile o da baktı içerisi temiz dedi. düşükten sonra hiçbirşey yapmamıştım. bhcg değerine bakalım dedi. düşmüşmü diye. pazartesi çıkacak sonuç. bu arada bugün yeni biyşey daha öğrendim. sol tüpüm tıkalıymış. zaten sağdan yumurtlamıştım bunu biliyordum en son gebelikte.ama sol ile ilgili bir problem bilmiyordum. sol tüpüm tıkalıymış bugün de bunu öğrendim. ama dr problem değil dedi. sağ çalışıyor. tedavi gerektiren bir durum yok dedi.
Kızlar bende sizinle aynı dertten müzdaripim... Kan pıhtılaşma sorunum var genetik test sonucu öğrenmiştimmm.Şuan hamileyimmm 5 gündür başladım hıbor 3500 die bir iğne verdi doktorumm....Onu kullanıorum.Pazartesi günü tekrar hastaneye gdiicem.Kan akış hızıma birde fka bakıcaklar....Bebeğin kalp atışıymışş araştırdım biraz...Allah baba herkesinnn kalbine göre versinnn...
canım bi defa bende de yüksek çıkmıştı dostinex içtim normale döndü doktor sanada vermiş düzelir merak etme.
cnm ne zaman normale dönüyor acaba 1 kutu ilaç bitince mi bu önümüzdeki hafta benim yumurtlama haftam . 2 tane içicem b u hafta bu aydan umutlu değilim pek bakalım artık
Canim slm, bu dedigin sut hormonu hangi testle oluyo, ben hic yaptirmadim heralde cunku bende gec hamile kaliyorum, bide sen hangi doktora devam edioyosun, biliyosun ben cuneyte gidiodum biraktim onu basina gelenleri duymussundur, simdi doktor ariyorum kafayi yedim dogru duzgun bir doktor yok su adanada, zaten kurcaladikca biseler cikio, bosverdim buara resmen,
Arkadaşlar, Ben sayfaya yeni katıldım. 4 düşüğüm var. Uzun zaman düşüklerimden dolayı bebek düşünmedim. Ankarada oturuyorum. Bana Ankarada DR önerirseniz çok sevinirim .Şimdiden Teşekkürler.
hamileliğin hayırlı olsun canım sağ bebeğini salim alırsın kucağına inş. bende de pıhtılaşma sorunu var faktörlerini yazar mısın bende 4 çok erken düşük oldu çok sonra hastalığımı öğrendim şimdi de gebe kalamıyorum coraspin ve folbiol kullanıyorum her gün diyet falan vermediler bu arada hematologa gitmelimiyim.
canım benim bildiğim de sadece rahip filmi ile böyle birşeyin anlaşılabildiği. bence fazla dr.a gitmek iyi değil her biri bişey çıkarıyor. sanki bizim derdimiz bize yetmiyormuş gibi. eğer emin olmak istersen adetin bittikten 2 gün sonra bi rahim filmi çektir. malum benim ankara da başka bir profa gittiğimde yaşadıklarım ortada. adam beni neredeyse ameliyata alıyodu. ben bu ayki adetimden sonra sırf emin olmak adına film çektireceğim. inşallah bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?