kızlar bugün doktora gittim yımırtam 24 mm olmuş
doktor çatlatma iğnesi yazdı gittim aldım geldim kendisi yaptı sağolsun
30 saat sonra ilişki dedi. iğneyi göbeğimden yaptı çok tedirgin oldum ve korktum
bana dediki saçmalama acımaz gebe kalırsan hergün kendin
kan sulandırıcı iğneni vuracaksın dedi
gunaydın kızlar hayırlı haftalar dılerım herkese.sevıncım ınsallah bu ay hayırlısıyla hamıs kalırsın.emıne rahım fılmınde tup tıkalıysa onu da acıyorlar dıye bılıyorumçıstersen bır arastır da cektır
yok canım hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. zaten öyle de olsa tek tüp yeterliymiş. daha fazla kurcalamayı düşünmüyorum. bakalım hamile kalamazsam düşünürüz.
merhaba arkadaşlar ilk kürtajımı yaşadıktan sonra sayfanızı ve varlığınızı sıkıntılarınızı öğrendim. yaşadıklarınız gerçekten çok zor rabbim sabır versin hepimize. ben 2 yıllık evliyim 8 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmadan kürtaj oldum. genetik inceleme sonucu mthfr c677 heterozigotum. birde rahmimde hafif bir basıklık da var doktora gittim coaspirin ve folic plas kullanmamı söyledi ben 1 aydır kullanıyorum ama o 3 ay dedi kullan sonra çocuk düşün. ama ben bir an önce hamile kalmak istiyorum. bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım tıp fakültesindeki doktor başla hamile kalınca gel dedi çok kararsızım. yardım edin
kalırsın canım allah ın ıznıyle.kalına oyle seyler getırme bıle
merhaba arkadaşlar ilk kürtajımı yaşadıktan sonra sayfanızı ve varlığınızı sıkıntılarınızı öğrendim. yaşadıklarınız gerçekten çok zor rabbim sabır versin hepimize. ben 2 yıllık evliyim 8 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmadan kürtaj oldum. genetik inceleme sonucu mthfr c677 heterozigotum. birde rahmimde hafif bir basıklık da var doktora gittim coaspirin ve folic plas kullanmamı söyledi ben 1 aydır kullanıyorum ama o 3 ay dedi kullan sonra çocuk düşün. ama ben bir an önce hamile kalmak istiyorum. bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım tıp fakültesindeki doktor başla hamile kalınca gel dedi çok kararsızım. yardım edin
inşallah hayırlısı bakalım canım.
sen ne durumdasın. bulantın falan var mı? uyku hali kesin vardır zaten. inşallah herşey yolunda gider canım.
emınecım ıyı sayılırım.bulantı,uyku halı,bel agrısı kuyruk sokumu agrısı.ne varsa bende var.rabbıme bın sukur dıyorum sesımı cıkarmıyorum sımdılık.persembe gunu kontrol var.ınsallah guzel haberlerle gelırım
elif canım bu ay bana ateş ölçme konusunda yardımcı olabilirmisin?
hadi bakalım canım. hayırlısı olsun. bizim ilişkiler de sipariş üzerine oluyor
sen clexan kullanmamışmıydın hiç sevinç?
inşallah sonuç iyi olur canım. iyi haberlerini bekliyoruz.
Allah hayırlı evlat versin hepimize umarım bu yumurtlamanızda sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben de sizin gibi yumurtama bakılması için gittim doktora ama hemen aşılamaya yönlendirdi oysa aşılama 1 yıl bebeği olmayanlara yapılıyor bu olay yüzünden doktorumdan soğudum ve doktor değişikliği yapacam inşallah bu ay hamile olurum da yeni doktoruma hamile olarak giderim :)) eğer olmazsam da sizin gibi çatlatma iğnesi kullanıp ilişkiye girsem hangi durumlarda bu uygulama yapılıyor hasta olarak benim böyle bir uygulama yaptırmayı doktoruma söylemem nasıl olur bana fikir verseniz ?
Arkadaşlar duamızda 40 tane okudum.Allah kabul eder inşallah.
canım bi defa bende de yüksek çıkmıştı dostinex içtim normale döndü doktor sanada vermiş düzelir merak etme.
cnm ne zaman normale dönüyor acaba 1 kutu ilaç bitince mi bu önümüzdeki hafta benim yumurtlama haftam . 2 tane içicem b u hafta bu aydan umutlu değilim pek bakalım artık
bende bir defada düzelmişti canım ama prospektüsünde hapı kullandığınız ay gebelik düşünmeyin yazıyordu:26:
canım hayırlı olsun bende bugün çok şükür adet oldum haplarla olsada rahatladım adetin üçüncü günü dra gideceğim klomen kullanacağım inşallah...sen kaçıncı gün başladın klomene?Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?