Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlı olsun bende bugün çok şükür adet oldum haplarla olsada rahatladım adetin üçüncü günü dra gideceğim klomen kullanacağım inşallah...sen kaçıncı gün başladın klomene?Allah yardımcımız olsun...

gunaydın kızlar hayırlı haftalar dılerım herkese.sevıncım ınsallah bu ay hayırlısıyla hamıs kalırsın.emıne rahım fılmınde tup tıkalıysa onu da acıyorlar dıye bılıyorumçıstersen bır arastır da cektır

yok canım hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. zaten öyle de olsa tek tüp yeterliymiş. daha fazla kurcalamayı düşünmüyorum. bakalım hamile kalamazsam düşünürüz.

sanada geçmiş olsun arkadaşım. Aynı şekilde bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Kan pıhtılaşmam varmış bilmediğim için MTHFR 1298 bendede homozigot çıktı. Ama sen doktorunu dinle derim. Benimde doktorum düşükten sonra 3 ay demişti rahim kendini toparlasın diye. Ama ben ikinci ayımda yanlışlık sonucu hesaplarımda korunmasız bir gece sonucu hamile kaldım ve dış gebelik oluştu. Biraz erken olmuş dedi gittiğim doktorlar bana.Rabbim sağlıkla versin ama acele etme derim inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun sende bebeğine.

canım önceki mesajımı haftasonu diye görmemişsindir sanırım. Benim için Toplamda 1200 yazarmısın dua sayımıza. Allahım kabul etsin inşallah.

bana soorarsan kürtaj olduğun için en az iki kere adet olmalısın anca rahim toparlanır ama hiç beklemeden kalanlarda var..iğne kullanacakmısın sadece aspirinlemi devam edeceksiniacaba hamile kalınca benimse seninle aynı gende mutasyon var 677 heterezigot ben iğne olucam ama bende 2 düşük var o yüzden.ilk düşükten sonra bana ne aspirin ne iğne hiç bişey vermemişti doktor

inşallah hayırlısı bakalım canım.
sen ne durumdasın. bulantın falan var mı? uyku hali kesin vardır zaten. inşallah herşey yolunda gider canım.

emınecım ıyı sayılırım.bulantı,uyku halı,bel agrısı kuyruk sokumu agrısı.ne varsa bende var.rabbıme bın sukur dıyorum sesımı cıkarmıyorum sımdılık.persembe gunu kontrol var.ınsallah guzel haberlerle gelırım

inşallah sanım. inşallah iyi haberlerle gelirsin.
aman dişini sık, aldırma sıkıntılara. zaten sen de öyle yapıyormuşsun.
bak bende hiçbir sıkıntı kalmadı

elif canım bu ay bana ateş ölçme konusunda yardımcı olabilirmisin?

kızlar ben bu yöntemin uzmanı gibi oldun ama bende 1 ay denedim.ben takip edemeyecem anım kusura bakmazsan.zor hamilelik geçiriyorum bazen bilgisayara bile girmekte zorlanıyorum kendin takip edersen bilgi veririm tabi:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

yukarıdaki topiğe gir ilk sayfada yeterli bilgi var.istersen fertilitiy friend diye bir yer var oradan üyelik oluştur orada sana grafik verecek oraya gir ateşini istersen de evde kendin tut.

bu yöntemin püf noktası her gün aynı saatte yataktan dışarı çıkmadan ateşini ölçeceksin.her gün aynı saat ama.

ateşin yumurtladığın gün normal seyirden 0.2 derece filan düşer(örneğin 36larda giderse ateşin 35.8 fian olur)bunun ertesi günüde ateşin birden yükselir ( örneğin 36.3 filan olur) o gün umurtan çatlar zaten akıntını takip etmek zorundasın o günlerde sulu yoğun ve içinde sanki şeffaf akıntının içinde beyazlıklar olur hafifte bazen şiddetlide olur bende şiddetliydi kasık ağrında olur.

bu iki günü boş geçmemen gerek hatta ertesi günüde.

umarım açıklayıcı anlatmışımdır.kusura bakma ne olur zorlanıyorum artık takipte bulantıdan halsizlikten bilgisayara giresim bile gelmiyor.selma kızmasın ama ona bile söz verip takip ettiğime pişman oluyom.inan kafamı kaldıramıyorum kırılmanızı istemem işte şuna yaptıda bana yapmadı diye.zor hamileleik geçirmesen canım kurban ama zor geçiyor işte.hatta dualara bile katılamıyorum bulnatıdan dua bile edemiyorum.eğer fertilitiy friendden takip edeceksen grafiğini kendin girmen şundan iyi oluyor akıntı durumunu girmek çok önemli o grafikte benim ateşim düşdüyse ama ben akıntımı sulu değil kuru yazarsam benim yumurtladığımı algılamıyor ve bana sadece ateş yazıyorsunuz kırk defa akıntınısı günlük olarak kuru,yapışkan,sulu,kremsi,yumurta akı gibi yazmanısı istiyorum yazmıyorsunuz.

onun için artık ateş takibi yapamayacam.şu an sadece selmanın takibini yapıcam.o da yumurtlamış.bugün 3. günü.ateşi yüksek giderse 8 gün sonra test kan da ama yapar biter.

Son düzenleme:
hadi bakalım canım. hayırlısı olsun. bizim ilişkiler de sipariş üzerine oluyor
sen clexan kullanmamışmıydın hiç sevinç?
inşallah sonuç iyi olur canım. iyi haberlerini bekliyoruz.

evet canım resmen sipariş hayırlısı yok canım ben hiç bişe kullanmadım
3 düşükten sonra öğrendim sonra hamile olmadım henüz olunca başlayacağım kısmetse

canım doktorum bana önerdi ama sende doktoruna önerebilirsin bence bir sakıncası yok

canım ben 5. gün başladım sabah akşam günde iki tane içtim 5 günde bitiyor zaten bittikten sonra 2. gün gidiyorsun yumurta takibine başlıyor

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 850 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 1200 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 115 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 340 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mina06[/TD]
[TD] 40 [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 3575 kalan 869 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…