evet rapor çıkardı. ben de baya fark ödedim. farkın raporla ilgisi yok. burcu söylemişti. önceden fark çıkmıyordu artık çıkıyor demişti. senin önce fark vermeden aldığın ne zamanlardı?ben 10 kutu için 160 tl kadar fark verdim.
öncelikle geçmiş olsun inşallah bi daha aynı acıyı yaşamazsın özelde 1 küsür tutuyor yaptıran biri olarak bu sorunu cevaplayabilirim ama devlet hastanesinin genetik ya da kadın doğum bölümüne gidip 3 düşük yaptığını söylersen ücretsiz yaptırabilirsin
slm canım bende 5 gun önce raporumu çıkarttım ve 9 kutu clexane aldım sadece 20 tl fark ödedim 9 kutuya.sanırım raporda yazılan teşhis ile alakalı bir sey eczanedeki bayan öyel söyledi bana
Selam kizlar bnde raporla aliyorum clexani saglik ocagindaki uzman doktorum yaziyo ama hic fark odemiyorum bilginiz olsun
o zaman elinizde rapor varsa teşhislerinizi yazar mısınız?
bende buna benzer bişeydi galiba
I 82 VENÖZ EMBOLÜ VE TROMBOZ
arkadasim 210 daha okudum toplamda 410 oldum canim rabbim kabul etsin
teşhisinde ne yazıyor senin. kadın doğumcu mu yazdı raporu? hematolog mu?slm canım bende 5 gun önce raporumu çıkarttım ve 9 kutu clexane aldım sadece 20 tl fark ödedim 9 kutuya.sanırım raporda yazılan teşhis ile alakalı bir sey eczanedeki bayan öyel söyledi bana
Selam kizlar bnde raporla aliyorum clexani saglik ocagindaki uzman doktorum yaziyo ama hic fark odemiyorum bilginiz olsun
teşhisinde ne yazıyor senin. kadın doğumcu mu yazdı raporu? hematolog mu?
çok az veröişsin yaa. süper.
canım ben prof kandın doğum doktoruna gidiyorum.üniverste hastanesinde çalıştıgı için gelin raporu orda yazarım dedi.sonra asistanına yonlerdirdi o yazdı bize.benim raporumda
FLEBİT VE TROMBOFLEBİT VE GEBELİK DURUMU yazıyor.
fark ödemiyor musun sen,eminede de böyle yazıyordu ama onda gebelik durumu yazmıyordu.
Kızlar banada Araştırma hastanesinde doktorum e reçete yöntemiyle rapor verdi.İğnelerimi eczaneden aldım 3 kutu Hıbor 3500.
Ücretsiz aldım hepsini.Bittikçede alıcakmışım.
Benm rapordada
TANI= AKUT VAJİNİT
VENÖZ KOMPLİKASYON, GEBELİKTE, TANIMLANMAMIŞ
HABİTÜEL DÜŞÜKTE GEBE TAKİBİ
yazıorr...Bu arada bugün hastanedeydimmmm Alttan muayenede bebeğimi gördüm.Kalp atışlarınıda duydum.Şükürler olsun Rabbimeee...Tam 6 haftalıkmışşş..
Allahım isteyen herkese nasip eder İnşllh
Kızlar banada Araştırma hastanesinde doktorum e reçete yöntemiyle rapor verdi.İğnelerimi eczaneden aldım 3 kutu Hıbor 3500.
Ücretsiz aldım hepsini.Bittikçede alıcakmışım.
Benm rapordada
TANI= AKUT VAJİNİT
VENÖZ KOMPLİKASYON, GEBELİKTE, TANIMLANMAMIŞ
HABİTÜEL DÜŞÜKTE GEBE TAKİBİ
yazıorr...Bu arada bugün hastanedeydimmmm Alttan muayenede bebeğimi gördüm.Kalp atışlarınıda duydum.Şükürler olsun Rabbimeee...Tam 6 haftalıkmışşş..
Allahım isteyen herkese nasip eder İnşllh
Olur olur herşey olur.Yeterki sen gönlünü hoş tut.....hayırlı olsun canım rabbim kucagında görmeyide nasip etsin inşallah.cok sevindim senin adına.rabbim heveslerimizi yarı yolda bırakmasın inşallah...
o zaman elinizde rapor varsa teşhislerinizi yazar mısınız?
bende buna benzer bişeydi galiba
I 82 VENÖZ EMBOLÜ VE TROMBOZ
coook tsk ederim...ALLAH kimseye böyle aci birdaha yasatmasin...ooo baya tutuyormus..sen neden özelde yapdirdin ?? bir düsük müydü ? bu arada sanada cok gecmis olsun canimen kisa zamanda o testi yapdircam nasip olursa...böyle icim rahat degil..bende de bu sorun varmi yokmu hep aklima takiliyor tekrarda gebe kalmak istiyorum daha yeni kürtaj oldugum icin ilk adetim geldikden sonra tekrar denemek istiyorum tabiki ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman olur INSALLAH...ve en kisa zamanda bu tahlileri yapdirmak zorundayim ki icim rahat etsin....bu arada sendedemi va pihtilasma ??
merhaba arkadaşlar ilk kürtajımı yaşadıktan sonra sayfanızı ve varlığınızı sıkıntılarınızı öğrendim. yaşadıklarınız gerçekten çok zor rabbim sabır versin hepimize. ben 2 yıllık evliyim 8 haftalık bebeğim kalp atışı duyulmadan kürtaj oldum. genetik inceleme sonucu mthfr c677 heterozigotum. birde rahmimde hafif bir basıklık da var doktora gittim coaspirin ve folic plas kullanmamı söyledi ben 1 aydır kullanıyorum ama o 3 ay dedi kullan sonra çocuk düşün. ama ben bir an önce hamile kalmak istiyorum. bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım tıp fakültesindeki doktor başla hamile kalınca gel dedi çok kararsızım. yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?