Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meleköğretmenden haberi olan varmı listede bugün itibariyle 40. haftasına girdi hayırlısıyla..

slm canım bende 5 gun önce raporumu çıkarttım ve 9 kutu clexane aldım sadece 20 tl fark ödedim 9 kutuya.sanırım raporda yazılan teşhis ile alakalı bir sey eczanedeki bayan öyel söyledi bana

merhaba arkadaşlar 5 aydır korunmuyoruz bu süreçte 2 defa kimyasal gebelik yaşadım üniversite hastanesine gittim genetik testle başlayacağız dediler bu testi yaptıran var mı nasıl yapılıyor ondan sonra trombofili paneli yapacaklarmış ama sonuçlar geç çıkıyor özellerde durum nasıl bilgi verebilir misiniz

coook tsk ederim...ALLAH kimseye böyle aci birdaha yasatmasin...ooo baya tutuyormus..sen neden özelde yapdirdin ?? bir düsük müydü ? bu arada sanada cok gecmis olsun canim en kisa zamanda o testi yapdircam nasip olursa...böyle icim rahat degil..bende de bu sorun varmi yokmu hep aklima takiliyor tekrarda gebe kalmak istiyorum daha yeni kürtaj oldugum icin ilk adetim geldikden sonra tekrar denemek istiyorum tabiki ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman olur INSALLAH...ve en kisa zamanda bu tahlileri yapdirmak zorundayim ki icim rahat etsin....bu arada sendedemi va pihtilasma ??

slm canım bende 5 gun önce raporumu çıkarttım ve 9 kutu clexane aldım sadece 20 tl fark ödedim 9 kutuya.sanırım raporda yazılan teşhis ile alakalı bir sey eczanedeki bayan öyel söyledi bana

Selam kizlar bnde raporla aliyorum clexani saglik ocagindaki uzman doktorum yaziyo ama hic fark odemiyorum bilginiz olsun

o zaman elinizde rapor varsa teşhislerinizi yazar mısınız?

bende buna benzer bişeydi galiba
I 82 VENÖZ EMBOLÜ VE TROMBOZ

Son düzenleme:
o zaman elinizde rapor varsa teşhislerinizi yazar mısınız?

bende buna benzer bişeydi galiba
I 82 VENÖZ EMBOLÜ VE TROMBOZ

slm cnm venöz yazanlardan alınıyormus fark onu soylemişti eczacı. bak benim raporda flebit ve tromboflebit bide gebelik durumu yazıyor.bidaha kine doktorunla konuş boyle yazabiliyorsa boyle yazsın ben sadece 20 tl fark ödedim.

teşhisinde ne yazıyor senin. kadın doğumcu mu yazdı raporu? hematolog mu?
çok az veröişsin yaa. süper.

teşhisinde ne yazıyor senin. kadın doğumcu mu yazdı raporu? hematolog mu?
çok az veröişsin yaa. süper.

canım ben prof kandın doğum doktoruna gidiyorum.üniverste hastanesinde çalıştıgı için gelin raporu orda yazarım dedi.sonra asistanına yonlerdirdi o yazdı bize.benim raporumda
FLEBİT VE TROMBOFLEBİT VE GEBELİK DURUMU yazıyor.

fark ödemiyor musun sen,eminede de böyle yazıyordu ama onda gebelik durumu yazmıyordu.

Kızlar banada Araştırma hastanesinde doktorum e reçete yöntemiyle rapor verdi.İğnelerimi eczaneden aldım 3 kutu Hıbor 3500.
Ücretsiz aldım hepsini.Bittikçede alıcakmışım.

Benm rapordada
TANI= AKUT VAJİNİT
VENÖZ KOMPLİKASYON, GEBELİKTE, TANIMLANMAMIŞ
HABİTÜEL DÜŞÜKTE GEBE TAKİBİ
yazıorr...Bu arada bugün hastanedeydimmmm Alttan muayenede bebeğimi gördüm.Kalp atışlarınıda duydum.Şükürler olsun Rabbimeee...Tam 6 haftalıkmışşş..

Allahım isteyen herkese nasip eder İnşllh

hayırlı olsun canım rabbim kucagında görmeyide nasip etsin inşallah.cok sevindim senin adına.rabbim heveslerimizi yarı yolda bırakmasın inşallah...

hayırlı olsun canım rabbim kucagında görmeyide nasip etsin inşallah.cok sevindim senin adına.rabbim heveslerimizi yarı yolda bırakmasın inşallah...
Olur olur herşey olur.Yeterki sen gönlünü hoş tut.....

benim doktorum yönlendirdi onun için özelde yaptırdım ama sonra testi 2.kez isteyince doktor devletin genetik bölümine gittim orda yaptırdım bütün tahlillerimi orda ücretsiz yapıldı bende de pıhtılaşma vardı 5 de kucağıma aldım evladımı inşallah sizlerde bu duygusu en kısa zamanda tadarsınız

yaşadıkların için geçmiş olsun inşallah aynı acıyı tekrar yaşamazsın bende de mthfr677 heterezigot ben kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…