Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaşlar benim şimdi ka pıhtılaşması icin verdigim test geldi pıa:_4g/4g homozıgot deniliyor böyle oluncamı kan pıhtılaşması var bide başka şeylede var faktör bilmeme ne

Ankara'da oturan Arkadaşlar, kan pıhtılaşması ve düşükler için nereye gidiyorsunuz. Dr adı verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler....

çok sev,ndim. kucağına almak da nasip olur ,inşallah.

selam kızlar. benimde 2 tane gebelik kaybım var. 20 gün önce zorunlu kürtaj oldum. özel hastanedeki bir doktora gidiyorum. doktorum araştırma yapılması gerektiğini söyledi. ve bana 7 tane test yazdı üniversite hastanesinde yaptırmam için. biri kan pıhtılaşması fakat diğerlerini anlayamadım. zaten yazısıda okunmuyor. sizede doktorunuz bu kadar çok mu test yazdı ve bu testler için kan tüp kan verdiniz? kansızlık sorunumda olduğu için bunu soruyorum kızlar. cevaplarsanız sevinirim...

canım kızmak ne demek ben sana başından demiştim zaten kabul etmezsen de anlarım diye o bulantıların sıkıntıların nasıl olduğunu bilirim ne yalan söyliyeyim sonradan senden bunu istediğim için biraz pişman oldum uğraştırıyorum diye yapmak zorunda değilsin normalde senin canın sağolsun yeri geliyo insanın en yakını yapmıyo bunları

selma grafiğine bak.sen benim dediğim gibi 8 şubatta yumurtlamışsın.inşallah dediğim tarihleri öncelikle 6-8-9 şubatı boş geçirmemeişsin inşallah.

40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım benim tahminimde 8 şubatta yumurtladım kasık ağrım ve akıntımı dikkate alırsam 8-9 şubat boş geçmedi yalnız 6 değil 5 şubat boş geçmedi hayırlısı canım be Allah senden razı olsun bu arada artık çalışma yapmaya devam etmeye gerek yoktur heralde

Son düzenleme:

mecburi bir çalışmaya gerek yok )))

sen ateşini ölç yaz gene tamam bitirelim senin durumu....

teşekkür ederim serap ben kürtaj olalı 6 ay oldu da ilacı sadece 1 aydır kullanıyorum. beklemek de istemiyorum ama bakalım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.

cok gecmis olsun canimben üniv hastanesinde yaptirdim dr kan pihtilasmasi testi yaptirmak icin havale yapti buraya icin türkce kasiligi gittigim doktor tam 12 tüp aldi ne var ne yok kandaki herseyimi buldu gizli varisime kadarvarisim oldugunu böylece ögrenmis oldum okadar sey yaziyoki sonucumda benim bile aklim karismistitr yaptiranlardan bazen bi tüp kan alip bakiyolarmis

Son düzenleme:

teşekkür ederim elif geçmiş olsun bilgi verdiğin için çok sağol...

slm arkadaşlar benim şimdi ka pıhtılaşması icin verdigim test geldi pıa:_4g/4g homozıgot deniliyor böyle oluncamı kan pıhtılaşması var bide başka şeylede var faktör bilmeme ne

canım Allah yardımcımız olsun bendede 4g/4g var...kaç düşük yaptın ve düşüklerinde iğne kullandınmı ?

özelde 1000 tl civarlarında diye burdan duydum. belki daha da çoktur.genetik dediğin kromozom analizi sanırım. eşinden ve senden 1 tüp kan alırlar.diğeri için neler istediğine bağlı 4 tüp falan alabilirler. her ikisi de kesin gerekli şeyler. kesinlikle yaptır.geçmiş olsun.

kürtajdan sonra genelde 2 adet bekletirler. istersen 2 adet gördükten sonra korunmayı bırak.geçmiş olsun.

nasıl yani yaa. bir neden bu kadar ödüyoruz o zaman. sende ne yazıyor teşhiste ve kim yazdı raporunu nazife?

Ozel bir hastanede kadin dogumcu yazdi raporu 1 yillik bemde yazdirirlen 30 lira mi 40 lira mi ne verdik bidaha para odemiyoruz hic gidip saglik ocagindan yazdiriyor esim o kadar cnm sizde bir arastirin isterseniz arkdasimd eczaci devlet tamamini oduyo rapora gore demisti arastirin derim

bir dahakine araştırıyım canım sağol bilgi verdiğin için. en iyi eczacılar bilir. ne yazdıralım diye sormak lazım. ben de özelde yazdırdım raporu. dr un sekreteri yazdı. neyse zaten benim rapor kasımda çıktı. elimde 11 kutu iğne kaldı. mayısta da korunmayı bırakcam. hemen gebe kalsam bile iğneler bitene kadar rapor zaten biter. o zaman yazdırırken araştırırım. acaba bir rapor varken diğeri yazdırılabiliyor mu? neyse araştıralım.sağol nazifecim.

ben de özelde yazdırmıştım. en iyi eczacılar bilir önce onlara sormak lazım. ne yazdıralım diye.elimde 11 kutu iğne var. zaten korunma aşamasındayım. bakalım. o zaman bir gelsin. peki biliyormusun mevcut bir rapor varken tekrar yazarlarmı ki? çünkü benzer bir rapor olacak. sağol nazifecim bilgilendirdiğin için.

önceki mesajım gitmedi sandım. 2 kez göndermiş oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…