bende bir defada düzelmişti canım ama prospektüsünde hapı kullandığınız ay gebelik düşünmeyin yazıyordu:26:
ya prospektüste öyle yazıyoda ilacı bıraksan yine yükselcek ben biraz araştırdımda bazı dr lar çocuk yapabiliğrisniz demiş zaten benim dr um çocuk olsun diye verdi bilmiyorum valla kullanıyorum ama ya illa bişi çıkıyo vazgeçecem artık isyan gibi olmasın :)
Kızlar banada Araştırma hastanesinde doktorum e reçete yöntemiyle rapor verdi.İğnelerimi eczaneden aldım 3 kutu Hıbor 3500.
Ücretsiz aldım hepsini.Bittikçede alıcakmışım.
Benm rapordada
TANI= AKUT VAJİNİT
VENÖZ KOMPLİKASYON, GEBELİKTE, TANIMLANMAMIŞ
HABİTÜEL DÜŞÜKTE GEBE TAKİBİ
yazıorr...Bu arada bugün hastanedeydimmmm Alttan muayenede bebeğimi gördüm.Kalp atışlarınıda duydum.Şükürler olsun Rabbimeee...Tam 6 haftalıkmışşş..
Allahım isteyen herkese nasip eder İnşllh
kızlar ben bu yöntemin uzmanı gibi oldun ama bende 1 ay denedim.ben takip edemeyecem anım kusura bakmazsan.zor hamilelik geçiriyorum bazen bilgisayara bile girmekte zorlanıyorum kendin takip edersen bilgi veririm tabi:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
yukarıdaki topiğe gir ilk sayfada yeterli bilgi var.istersen fertilitiy friend diye bir yer var oradan üyelik oluştur orada sana grafik verecek oraya gir ateşini istersen de evde kendin tut.
bu yöntemin püf noktası her gün aynı saatte yataktan dışarı çıkmadan ateşini ölçeceksin.her gün aynı saat ama.
ateşin yumurtladığın gün normal seyirden 0.2 derece filan düşer(örneğin 36larda giderse ateşin 35.8 fian olur)bunun ertesi günüde ateşin birden yükselir ( örneğin 36.3 filan olur) o gün umurtan çatlar zaten akıntını takip etmek zorundasın o günlerde sulu yoğun ve içinde sanki şeffaf akıntının içinde beyazlıklar olur hafifte bazen şiddetlide olur bende şiddetliydi kasık ağrında olur.
bu iki günü boş geçmemen gerek hatta ertesi günüde.
umarım açıklayıcı anlatmışımdır.kusura bakma ne olur zorlanıyorum artık takipte bulantıdan halsizlikten bilgisayara giresim bile gelmiyor.selma kızmasın ama ona bile söz verip takip ettiğime pişman oluyom.inan kafamı kaldıramıyorum kırılmanızı istemem işte şuna yaptıda bana yapmadı diye.zor hamileleik geçirmesen canım kurban ama zor geçiyor işte.hatta dualara bile katılamıyorum bulnatıdan dua bile edemiyorum.eğer fertilitiy friendden takip edeceksen grafiğini kendin girmen şundan iyi oluyor akıntı durumunu girmek çok önemli o grafikte benim ateşim düşdüyse ama ben akıntımı sulu değil kuru yazarsam benim yumurtladığımı algılamıyor ve bana sadece ateş yazıyorsunuz kırk defa akıntınısı günlük olarak kuru,yapışkan,sulu,kremsi,yumurta akı gibi yazmanısı istiyorum yazmıyorsunuz.
onun için artık ateş takibi yapamayacam.şu an sadece selmanın takibini yapıcam.o da yumurtlamış.bugün 3. günü.ateşi yüksek giderse 8 gün sonra test kan da ama yapar biter.
selma grafiğine bak.sen benim dediğim gibi 8 şubatta yumurtlamışsın.inşallah dediğim tarihleri öncelikle 6-8-9 şubatı boş geçirmemeişsin inşallah.
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim tahminimde 8 şubatta yumurtladım kasık ağrım ve akıntımı dikkate alırsam 8-9 şubat boş geçmedi yalnız 6 değil 5 şubat boş geçmedi hayırlısı canım be Allah senden razı olsun bu arada artık çalışma yapmaya devam etmeye gerek yoktur heralde
sanada geçmiş olsun arkadaşım. Aynı şekilde bende 8 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Kan pıhtılaşmam varmış bilmediğim için MTHFR 1298 bendede homozigot çıktı. Ama sen doktorunu dinle derim. Benimde doktorum düşükten sonra 3 ay demişti rahim kendini toparlasın diye. Ama ben ikinci ayımda yanlışlık sonucu hesaplarımda korunmasız bir gece sonucu hamile kaldım ve dış gebelik oluştu. Biraz erken olmuş dedi gittiğim doktorlar bana.Rabbim sağlıkla versin ama acele etme derim inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun sende bebeğine.
selam kızlar. benimde 2 tane gebelik kaybım var. 20 gün önce zorunlu kürtaj oldum. özel hastanedeki bir doktora gidiyorum. doktorum araştırma yapılması gerektiğini söyledi. ve bana 7 tane test yazdı üniversite hastanesinde yaptırmam için. biri kan pıhtılaşması fakat diğerlerini anlayamadım. zaten yazısıda okunmuyor. sizede doktorunuz bu kadar çok mu test yazdı ve bu testler için kan tüp kan verdiniz? kansızlık sorunumda olduğu için bunu soruyorum kızlar. cevaplarsanız sevinirim...
kızlar ben bu yöntemin uzmanı gibi oldun ama bende 1 ay denedim.ben takip edemeyecem anım kusura bakmazsan.zor hamilelik geçiriyorum bazen bilgisayara bile girmekte zorlanıyorum kendin takip edersen bilgi veririm tabi:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
yukarıdaki topiğe gir ilk sayfada yeterli bilgi var.istersen fertilitiy friend diye bir yer var oradan üyelik oluştur orada sana grafik verecek oraya gir ateşini istersen de evde kendin tut.
bu yöntemin püf noktası her gün aynı saatte yataktan dışarı çıkmadan ateşini ölçeceksin.her gün aynı saat ama.
ateşin yumurtladığın gün normal seyirden 0.2 derece filan düşer(örneğin 36larda giderse ateşin 35.8 fian olur)bunun ertesi günüde ateşin birden yükselir ( örneğin 36.3 filan olur) o gün umurtan çatlar zaten akıntını takip etmek zorundasın o günlerde sulu yoğun ve içinde sanki şeffaf akıntının içinde beyazlıklar olur hafifte bazen şiddetlide olur bende şiddetliydi kasık ağrında olur.
bu iki günü boş geçmemen gerek hatta ertesi günüde.
umarım açıklayıcı anlatmışımdır.kusura bakma ne olur zorlanıyorum artık takipte bulantıdan halsizlikten bilgisayara giresim bile gelmiyor.selma kızmasın ama ona bile söz verip takip ettiğime pişman oluyom.inan kafamı kaldıramıyorum kırılmanızı istemem işte şuna yaptıda bana yapmadı diye.zor hamileleik geçirmesen canım kurban ama zor geçiyor işte.hatta dualara bile katılamıyorum bulnatıdan dua bile edemiyorum.eğer fertilitiy friendden takip edeceksen grafiğini kendin girmen şundan iyi oluyor akıntı durumunu girmek çok önemli o grafikte benim ateşim düşdüyse ama ben akıntımı sulu değil kuru yazarsam benim yumurtladığımı algılamıyor ve bana sadece ateş yazıyorsunuz kırk defa akıntınısı günlük olarak kuru,yapışkan,sulu,kremsi,yumurta akı gibi yazmanısı istiyorum yazmıyorsunuz.
onun için artık ateş takibi yapamayacam.şu an sadece selmanın takibini yapıcam.o da yumurtlamış.bugün 3. günü.ateşi yüksek giderse 8 gün sonra test kan da ama yapar biter.
slm arkadaşlar benim şimdi ka pıhtılaşması icin verdigim test geldi pıa:_4g/4g homozıgot deniliyor böyle oluncamı kan pıhtılaşması var bide başka şeylede var faktör bilmeme ne
canım ben 5. gün başladım sabah akşam günde iki tane içtim 5 günde bitiyor zaten bittikten sonra 2. gün gidiyorsun yumurta takibine başlıyor
mecburi bir çalışmaya gerek yok)))
sen ateşini ölç yaz gene tamam bitirelim senin durumu....
merhaba arkadaşlar 5 aydır korunmuyoruz bu süreçte 2 defa kimyasal gebelik yaşadım üniversite hastanesine gittim genetik testle başlayacağız dediler bu testi yaptıran var mı nasıl yapılıyor ondan sonra trombofili paneli yapacaklarmış ama sonuçlar geç çıkıyor özellerde durum nasıl bilgi verebilir misiniz
coook tsk ederim...ALLAH kimseye böyle aci birdaha yasatmasin...ooo baya tutuyormus..sen neden özelde yapdirdin ?? bir düsük müydü ? bu arada sanada cok gecmis olsun canimen kisa zamanda o testi yapdircam nasip olursa...böyle icim rahat degil..bende de bu sorun varmi yokmu hep aklima takiliyor tekrarda gebe kalmak istiyorum daha yeni kürtaj oldugum icin ilk adetim geldikden sonra tekrar denemek istiyorum tabiki ALLAH ne zaman nasip ederse ozaman olur INSALLAH...ve en kisa zamanda bu tahlileri yapdirmak zorundayim ki icim rahat etsin....bu arada sendedemi va pihtilasma ??
nasıl yani yaa. bir neden bu kadar ödüyoruz o zaman. sende ne yazıyor teşhiste ve kim yazdı raporunu nazife?
Ozel bir hastanede kadin dogumcu yazdi raporu 1 yillik bemde yazdirirlen 30 lira mi 40 lira mi ne verdik bidaha para odemiyoruz hic gidip saglik ocagindan yazdiriyor esim o kadar cnm sizde bir arastirin isterseniz arkdasimd eczaci devlet tamamini oduyo rapora gore demisti arastirin derim
Ozel bir hastanede kadin dogumcu yazdi raporu 1 yillik bemde yazdirirlen 30 lira mi 40 lira mi ne verdik bidaha para odemiyoruz hic gidip saglik ocagindan yazdiriyor esim o kadar cnm sizde bir arastirin isterseniz arkdasimd eczaci devlet tamamini oduyo rapora gore demisti arastirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?