ben de özelde yazdırmıştım. en iyi eczacılar bilir önce onlara sormak lazım. ne yazdıralım diye.elimde 11 kutu iğne var. zaten korunma aşamasındayım. bakalım. o zaman bir gelsin. peki biliyormusun mevcut bir rapor varken tekrar yazarlarmı ki? çünkü benzer bir rapor olacak. sağol nazifecim bilgilendirdiğin için.
önceki mesajım gitmedi sandım. 2 kez göndermiş oldum
günaydın canım eger raporunun süresi dolduysa tekrardan rapor cıkarttırabilirsin.benim raporun süresi 3 aylık haziranda tekrardan cıkarıcaz.tanıdık eczacı varsa en iyisi onlara sormak.
Ankara'da oturan Arkadaşlar, kan pıhtılaşması ve düşükler için nereye gidiyorsunuz. Dr adı verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler....
2.düşüğümü 31 ocakta yaptım kanama ile beraber 1 kere adet oldum.doktor 3 ay bekle hamile kalınca iğne yapıcz dedi.şmdi acaba diyorum bu ay bıraksam korunmayı erkenmi yoksa mayısı bekleyeyimmi biraz daha geçse dahamı iyi olur.daha önce hiç iğne olmadım ilk kez iğneyle deneyeceğiz...bir yandanda korkuyorum yine düşük olursa insanlara bunu nasıl açıklarım çünkü herkez bana hamile kalma 1 sene bekle falan diyor.kafam çok karışık ALLAH hayırlısını verir umarım...
canım Allah yardımcımız olsun bendede 4g/4g var...kaç düşük yaptın ve düşüklerinde iğne kullandınmı ?
ayşe alındıysan özür dilerim inan kırmak istemem ama günüm günüme uymuyor.1-2 gündür bulantım yoktu sabah kusarak uyandım.kızma olur mu?
emine nasılsın canım?eskisi gibi çok duramıyorum pc de.iyisin demi....
aslı nerelerdesin gene girmemeye mi başladın.....
Doktorum ilk düşük yaptığımda da bana 3 ay bekle demişti ve bizde korunuyorduk ikinci ayımda daha adet olmadan ben hamile kalmışım tekrar bilinçsizce. Ve ne yazık ki dış gebelik oldu o. Şimdi sonlandırıldığından beri beklemeye geçtim. İlk adetimi oldum bu ay ikinciyi olacağım. O arada rahim filmi istedi doktorum onu çektireceğim ve üçüncü adeti bekleyip öyle korunmayı bırakacağım. Bilmiyorum ama bence rahimin kendini toparlaması açısından beklemek önemli sanırım. Herşeyin hayırlısı canım.
2.düşüğümü 31 ocakta yaptım kanama ile beraber 1 kere adet oldum.doktor 3 ay bekle hamile kalınca iğne yapıcz dedi.şmdi acaba diyorum bu ay bıraksam korunmayı erkenmi yoksa mayısı bekleyeyimmi biraz daha geçse dahamı iyi olur.daha önce hiç iğne olmadım ilk kez iğneyle deneyeceğiz...bir yandanda korkuyorum yine düşük olursa insanlara bunu nasıl açıklarım çünkü herkez bana hamile kalma 1 sene bekle falan diyor.kafam çok karışık ALLAH hayırlısını verir umarım...
özelde 1000 tl civarlarında diye burdan duydum. belki daha da çoktur.genetik dediğin kromozom analizi sanırım. eşinden ve senden 1 tüp kan alırlar.diğeri için neler istediğine bağlı 4 tüp falan alabilirler. her ikisi de kesin gerekli şeyler. kesinlikle yaptır.geçmiş olsun.
arkadaşlar dua az kaldı perşembeye bitsinde duası yapılsın bir el atın lütfen
listede olupta hala okumayan arkadaşlar adetiniz bitmedimi halaa
sevınc canım ya benım lekelenmelerım var hala bır turlu tam temızlenemedım, bu hafta doktorada gıdecem normalmı dıe acaba, ondan okuyamıyorum canım
arkadaşlar dua az kaldı perşembeye bitsinde duası yapılsın bir el atın lütfen
listede olupta hala okumayan arkadaşlar adetiniz bitmedimi halaa
ayşe alındıysan özür dilerim inan kırmak istemem ama günüm günüme uymuyor.1-2 gündür bulantım yoktu sabah kusarak uyandım.kızma olur mu?
emine nasılsın canım?eskisi gibi çok duramıyorum pc de.iyisin demi....
aslı nerelerdesin gene girmemeye mi başladın.....
Gercekten sevinccim bu sefer inanilmaz yavas ilerledi okumayan yada az okuyan cok var herkesten destek bekliyoruz
teşekkür ederim genetik test için 22 marta randevu verdi o da regl günüme denk geliyor galiba bir sorun olur mu bilgin var mı
:26: kaç gün oldu canım bilmiyomki bi git bakalım doktor ne dicek canım. Bu kadar sürmemeliydi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?