Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayşe alındıysan özür dilerim inan kırmak istemem ama günüm günüme uymuyor.1-2 gündür bulantım yoktu sabah kusarak uyandım.kızma olur mu?

emine nasılsın canım?eskisi gibi çok duramıyorum pc de.iyisin demi....

aslı nerelerdesin gene girmemeye mi başladın.....

2.düşüğümü 31 ocakta yaptım kanama ile beraber 1 kere adet oldum.doktor 3 ay bekle hamile kalınca iğne yapıcz dedi.şmdi acaba diyorum bu ay bıraksam korunmayı erkenmi yoksa mayısı bekleyeyimmi biraz daha geçse dahamı iyi olur.daha önce hiç iğne olmadım ilk kez iğneyle deneyeceğiz...bir yandanda korkuyorum yine düşük olursa insanlara bunu nasıl açıklarım çünkü herkez bana hamile kalma 1 sene bekle falan diyor.kafam çok karışık ALLAH hayırlısını verir umarım...

Ankara'da oturan Arkadaşlar, kan pıhtılaşması ve düşükler için nereye gidiyorsunuz. Dr adı verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler....

Manolya bende aynen senin durumundayım tam bir doktor kendime göre bulamadım açıkcası ama şimdilik Koru hastanesine gidiyorum Balgatta Ümit Korucuoğluna. Trombofili olan çok hasta takip etmiş genç ama bilgili bir doktora benziyor.

Doktorum ilk düşük yaptığımda da bana 3 ay bekle demişti ve bizde korunuyorduk ikinci ayımda daha adet olmadan ben hamile kalmışım tekrar bilinçsizce. Ve ne yazık ki dış gebelik oldu o. Şimdi sonlandırıldığından beri beklemeye geçtim. İlk adetimi oldum bu ay ikinciyi olacağım. O arada rahim filmi istedi doktorum onu çektireceğim ve üçüncü adeti bekleyip öyle korunmayı bırakacağım. Bilmiyorum ama bence rahimin kendini toparlaması açısından beklemek önemli sanırım. Herşeyin hayırlısı canım.

canım Allah yardımcımız olsun bendede 4g/4g var...kaç düşük yaptın ve düşüklerinde iğne kullandınmı ?

slm şükür cvp veren oldu benimki karışık biraz cnm benim sag 2 oglum var benim oglanlar ikizdi tekleri 1.5 aylıkkene düştüler aradan uzun zman gecti bir tane daha yapalım dedik yaşım şuanda 39 ama 37 yaşında korunmayı bıraktım bir tane farkedilmeden düştü beta hcg de cıktı ortaya hamile oldugum o gitti gecen yıl şubarda tekrar hamile kaldım oda 12 haftalık olması gerekirkene 9+5 de kalp atışı durmuş kürtaj oldum aradn 6 gecti gecen ekimde tekrar hamile kaldım oda ocak 4 de farkedildi kalpin durdugu oda 9 haftalıkkene öldü oda alındı patoloji gitti onda parseyel mole cıktı dr uzun bir zamn dedi ama ebn ankarada başkent hastanesine gittim genetik testlerimi yaptırmaya hacetepe hastanesien verdim genetik sonuclarında karyotip ve kromozonda verdim onlarda bişi cıkmadı ama kan pıhtılaşma testi icin verdigim kanda kan pıhtılaşması cıkmış ama ankarada başketntde cok iyi bir dr gittim o 3 ay korun yeter demişti işte şimdi testlerimi alıp bir hemotolog bulup bakalım ne diyecek ama ebn cok gec kalmışım oglanların tekleri düştügünde arada düşen oldugunda bu genetik testleri yapsaymışım son ölen 2 bebegim ölmiyecekmiş nasip kısmet

bwn iyiyim canım. nasıl oluyum. bildiğin gibi. senin de az kaldı bulantıların bitmesine.1. trimesteri bitiriyorsun çok şükür. 2. trimesterde çok rahatlıycaksın. dayan az kaldı.

haklısın cnm beklemekte fayda var zaten hamile kalma fikri bile benim titreemme sebep oluyor geriliyorum hemen korkuyorum ya

canım genelde en az 2 normal adet olmanı istiyor dr lar. ilk düşük kanamanı saymıycaksın. ondan sonra 2 adet olacaksın. biliyorum beklemek çok sinir bozucu? yaş kaçtı?

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 1000 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 1200 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 115 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 510 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 340 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mina06[/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 4055 kalan 389 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

arkadaşlar dua az kaldı perşembeye bitsinde duası yapılsın bir el atın lütfen
listede olupta hala okumayan arkadaşlar adetiniz bitmedimi halaa

Son düzenleme:

teşekkür ederim genetik test için 22 marta randevu verdi o da regl günüme denk geliyor galiba bir sorun olur mu bilgin var mı

arkadaşlar dua az kaldı perşembeye bitsinde duası yapılsın bir el atın lütfen
listede olupta hala okumayan arkadaşlar adetiniz bitmedimi halaa

sevınc canım ya benım lekelenmelerım var hala bır turlu tam temızlenemedım, bu hafta doktorada gıdecem normalmı dıe acaba, ondan okuyamıyorum canım

sevınc canım ya benım lekelenmelerım var hala bır turlu tam temızlenemedım, bu hafta doktorada gıdecem normalmı dıe acaba, ondan okuyamıyorum canım

:26: kaç gün oldu canım bilmiyomki bi git bakalım doktor ne dicek canım. Bu kadar sürmemeliydi bence

elff ya bende grıp oldum agır geccırdım kac gundur yatıoyurdum canım bıse yapmak ıstemıoda, arada gırıp okuyurm yoksa canım, bulantın varmıs sanırsam bu aydan sonra azalır bulantıların

Gercekten sevinccim bu sefer inanilmaz yavas ilerledi okumayan yada az okuyan cok var herkesten destek bekliyoruz

evet canım yaaa arkadaşlardan geldi talep bende listeyi tutarım dedim inan oğlanın okulu felan çok yoğunum
bide tedavi oluyorum bu ay neredeyse hergün doktoa gittim inan bazen sırf listeyi güncellemek için girdim

teşekkür ederim genetik test için 22 marta randevu verdi o da regl günüme denk geliyor galiba bir sorun olur mu bilgin var mı

yok sorun olmaz. bir an önce yaptırmanda fayda var.ben kürtajdan 1 hafta sonra oldum. neticede kanamam devam ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…