Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de ümit beye gidiyorum. ilk gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu söylemişti o yüzden hiç iyi anım yok. ama bence de iyi bir dr.

yok sorun olmaz. bir an önce yaptırmanda fayda var.ben kürtajdan 1 hafta sonra oldum. neticede kanamam devam ediyordu.

tamam teşekkür ederim aklım çok karışık kimi doktor da 1 yıla kadar deneyin kimyasal gebelik her kadında yılda bi kaç kere olur farketmez normal diyor

tamam teşekkür ederim aklım çok karışık kimi doktor da 1 yıla kadar deneyin kimyasal gebelik her kadında yılda bi kaç kere olur farketmez normal diyor

benim doktorda kaç defa kimyasal yaşıyorsunuz haberiniz bile olmuyorki diyor:26::26:

benim doktorda kaç defa kimyasal yaşıyorsunuz haberiniz bile olmuyorki diyor:26::26:

benim 1 doktorum bile yok 3 farklı doktora gittim hepsi bi ayrı telden çalıyor kimyasal gebeliği iplemediler bile her şey normal diyolar bi tanesi ilk kimyasal gebeliğimden sonra 2 ay korunun dedi diğeri gerek yok dedi çok karışık

korunmaya gerek yok canım yumurta dölleniyor fakat rahime yerleşemeden gidiyor korunacak bir durum yok kimyasal gebelik önemli bişe değil yeterki tekrarlamasın

korunmaya gerek yok canım yumurta dölleniyor fakat rahime yerleşemeden gidiyor korunacak bir durum yok kimyasal gebelik önemli bişe değil yeterki tekrarlamasın

benım doktorumda yanı doktorlarımda aynı selerı soledı bende ıkı doktora gıdyorum:) kımyasal gebelık dusukten sayma dıolar, kadınların cogu farketmıo bıle dıo, adet gıbı oluyo dedı, ıkısede korunmana gerek yok dedıı aynen sevıncın dedıgı gıbı yumurta dollenıo rahıme yerleşemeden kayıp gıdıyomus ,

Merhaba,4 ayda iki kere kimyasal gebeliğim olduYoğun ısrarlarım sonucu doktorum genetik testi falan istedi.Bugün bir kısmının sonuçları çıktı.Hepsi referans aralığında ama anti trombin 3 102 çıkmış ve yanında yıldız var referans aralığı 70-125 sizce yüksek mii?benim gibi olan var mı?kromozom testlerim henüz çıkmadı5 ay klomen+çatlatma iğnesi oldum bu ay iğne tedavisine geçilecek hiçbir sebep bulunamadı son çarem buradan bilgilenip bu tahlilleri yaptırmak oldu

ben de 2 kere yaşayınca çok tedirginim artık neden olduğunu öğrenmek istiyorum aklımda türlü türlü sorular ama doktorlar normal deyince çok sinirleniyorum açıkça

MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır. APO E alleli 3/3 bulunmuştur. haşimato troidi hastasıyım.d vitamini eksiliği takip.

kızlar hepinize merhaba.yazdıklarınızı genelde takip ediyorum o kadar güzel bir siteki inanın okudukça kendimi o kadar iyi hissediyorum ki herkes birbirine destek veriyor..7 haftalık gebeyim 3 düşüğüm var..bugün gene doktora gittiğimde üzgün çıktım..kalp atımı 114 normalde 130 olması gerekirmiş ve de kesenin üstünde bir berraklık var dedi doktor ne olacak bilmiyorum..innohep 0,45 - coraspin,benexol,folbiol,euthyrox25, ve de crinone jel kullanıyorum...şimdi bir de devit 3 damla kullanmam gerekiyormuş.düşünmeden duramıyorum kalp atımı normale biner mi ,, kesenin üstündeki berraklık nedir acaba ?? Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..

Aşılama sonrası 12. gün test yaptım, 4,68 çıktı. Sonra testi tekrarladım, ayın 6 sında 22,79 çıktı. Sonra ayın 10 unda regl oldum, dedim düşüyor. ilk aşılamada da düşük yaşamıştım. Sonra bugün 12 sinde yani evde idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca hemen kan testi yaptım o da 280 çıktı. Şimdi neden böyle oldu anlamadım. Dış gebelik değildir, değil mi. Ama neden yükseldi. Korkuyorum çookk. Allah'ım yardım et. Lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi. Ne olurrrrr.........

merhabalar konyada ysıyorum ama burada bile bize hacettepe de sinan beksaç ocayı tavsiye ettiler yeni, hasta kabulu yok randevu alabilirseniz bi görüşün hastaları genelde bizim durumuzda olan kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…