Manolya bende aynen senin durumundayım tam bir doktor kendime göre bulamadım açıkcası ama şimdilik Koru hastanesine gidiyorum Balgatta Ümit Korucuoğluna. Trombofili olan çok hasta takip etmiş genç ama bilgili bir doktora benziyor.
yok sorun olmaz. bir an önce yaptırmanda fayda var.ben kürtajdan 1 hafta sonra oldum. neticede kanamam devam ediyordu.
ıste 17 18 gun olacak yanı azaldı bayag tabı ılk gunlerden ama sıyah lekenlemer oluyor, ıste soracam sende bu kadar surmemıştı heralde,
tamam teşekkür ederim aklım çok karışık kimi doktor da 1 yıla kadar deneyin kimyasal gebelik her kadında yılda bi kaç kere olur farketmez normal diyor
benim doktorda kaç defa kimyasal yaşıyorsunuz haberiniz bile olmuyorki diyor:26::26:
benim 1 doktorum bile yok 3 farklı doktora gittim hepsi bi ayrı telden çalıyor kimyasal gebeliği iplemediler bile her şey normal diyolar bi tanesi ilk kimyasal gebeliğimden sonra 2 ay korunun dedi diğeri gerek yok dedi çok karışık
korunmaya gerek yok canım yumurta dölleniyor fakat rahime yerleşemeden gidiyor korunacak bir durum yok kimyasal gebelik önemli bişe değil yeterki tekrarlamasın
benım doktorumda yanı doktorlarımda aynı selerı soledı bende ıkı doktora gıdyorum:) kımyasal gebelık dusukten sayma dıolar, kadınların cogu farketmıo bıle dıo, adet gıbı oluyo dedı, ıkısede korunmana gerek yok dedıı aynen sevıncın dedıgı gıbı yumurta dollenıo rahıme yerleşemeden kayıp gıdıyomus ,
Bugün diyetisyene gidecektin canım.merak ettim nasıl geçti?Nasıl bir diyet verdiler.canım ben de anlamadım. diyetisyen randevum salı günü o zaman öğrendiğimde yazarım. inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Manolya bende aynen senin durumundayım tam bir doktor kendime göre bulamadım açıkcası ama şimdilik Koru hastanesine gidiyorum Balgatta Ümit Korucuoğluna. Trombofili olan çok hasta takip etmiş genç ama bilgili bir doktora benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?