Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım yaaa arkadaşlardan geldi talep bende listeyi tutarım dedim inan oğlanın okulu felan çok yoğunum
bide tedavi oluyorum bu ay neredeyse hergün doktoa gittim inan bazen sırf listeyi güncellemek için girdim

Canım Allah razı olsun, hastane doktor derken bizim için duaları takip ediyorsun. Rabbim tüm sıkıntılarından kurtarsın inşallah seninde. Dualarımızı makbul ve kabul etsin canım. Dualarda arkadaşlarda okumuşlar eksik varsa sen güncellediğinde bakalım ve bitirelim Allahın izniyle de dualayalım.

ben de ümit beye gidiyorum. ilk gittiğimde bebeğin kalbinin durduğunu söylemişti o yüzden hiç iyi anım yok. ama bence de iyi bir dr.

( evet insanın öyle bir anısı olunca bir daha gitmek de istemiyor. Bende ilk doktoruma gidemedim bu yüzden. Birde çok rahat söylemişti felan yok gitmiş demişti ultrasona bakıp düşük yaptığımda çok üzülmüştüm onun o rahatlığı benim o kadar ağlarken üstelik beni çok rahatsız etmişti. Gitmedim bir daha. Bakalım şimdilik ümit hoca ama sonra ne yaparım bilmiyorum.

sevinç 100 tane okudum canım eklersin.

kızlar size halimi anlatayım mı aynen böyle

Allahım kabul etsin inşallah canım. Rabbim sıkıntılarından kurtarsın senide inşallah şifa versinnn..

merhabalar konyada ysıyorum ama burada bile bize hacettepe de sinan beksaç ocayı tavsiye ettiler yeni, hasta kabulu yok randevu alabilirseniz bi görüşün hastaları genelde bizim durumuzda olan kişiler

sinan hoca yeni hasta almıyor. sadece eski hastalarına bakıyor.

Bebeğimi kaybettim kızlar...
geçen cuma kontrole gittiğimde kalp atışı alınmadı. 8+5 günlük kalmış gelişimi... Bu sefer iğnede kullanıyordum yine de olmadı. Clexane 0,4 hergün aptt değerim 37 sn idi. Yani, dozu doğruymuş öyle söyledi Tolga Hoca. 5. haftada başlamıştım ben iğneye, erken başlamak gerekir dedi, yani hamilelik düşündüğün adetle.
Ama bu sefer genetik incelemeye gönderildi. 20 gün sonra sonuçlar çıkacak. Ve 30 gün sonra doktorumla sonuçları görüşeceğiz. Bu sefer çok beklemiycez dedi. Hemen iğne ile yumurtlamayı destekleyeceğiz ve hemen hamile kalabileceğim inşallah. Sağlıklıyı yaşayacak olanı bulana kadar deneyecekmişiz.....:) Söylemesi kolay. Her seferinde yine mi kalbi duracak diye endişelenmek ne kadar zor oysaki. Ama belki 4. de belki 5. de yaşayacak dedi.... Bakalım Allahım sabır güç versin, bir daha yaşatmasın inşallah.
Aslında genetik sonucuna göre de belli olacak ama, acaba tüp bebek mi denesem diyorum, eğerki sağlıklı embriyolar seçilecekse bebeğin yaşama ihtimali artmazmı. Bilmiyorum, kafam karışık, umarım hayırlı sonuçlar çıkar. inşallah çözümsüz sorunlar çıkmaz. Allahım kaldıramayacağımız zorlularla karşılaştırma bizi yarabbim. Nolur bana da dua edin. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Aaaa yeni farkettim ya Sevinc konu seninmiş :)

canım çok geçmiş olsun yaaaa evet kimyasal tekrarlıyorsa altında mutlaka bir sebep varmış bir arkadaşımın öyleydi eşinde sperm yapısında bozukluk çıktı canım eşinde test versin mutlaka spermiyogram.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz FATİHA SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

FATİHA SURESİ
Okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim.
Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în,
İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.Amin.

Anlamı: Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur.
(Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin,
gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] Fatiha Suresi [/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD]40 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 1000 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 140 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06[/TD]
[TD] 1200 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 115 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 510 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tgbesr[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirrr[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] özge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mina06[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]toplam[/TD]
[TD] 4605 duamız fazlasıyla bitmiştir. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

arkadaşlar duamız 4444 olacaktı fazlasıyla bitti Allahım kabul eylesin
okuyup okumayan herkesten razı olsun hamişlerden birisi yarın duasını yapsın lütfen
Mübarek cuma gecesi Rabbim ne dileğimiz varsa kabul eylesin sağlıkla sıhhatle inşallah.

çok geçmiş olsun canım söyleyecek sözüm yok hepimiz en az bir defa yaşadık bu durumu Rabbim beterinden esirgesin daha fazla sınamasın bizleri
Allahım yar ve yardımcımız olsun bir daha böyle acı göstermesin ne diyim kii Dua ediyorum canım sende dua et sabır dile...

henüz geçmişi okuyamadım. umarım hepiniz iyisinizdir. ben de geldim atık. sinan hoca malum metionin ve fplikasit diyeti vermişti. dyetisyenle dün görüşebildim. bir çok şey yasak ya da sınırlı. normalde metionin diyeti yapanlarda sebzeyi çok kısmıyorlar diye biliyordum. ama ben de folikasit de eklenince hem sebze hem de meyve sınırlı. meyve günde 6 porsiyon yiyebileceğim ama porsiyonları küçük. mesela bir armutun yarısı bir porsiyon. bir kivinin 1/3'ü bir porsiyon vs. sebze de bir öğünde 4 yemek kaşığı. bir kase salata yersem sebze yemeği yemeceğim gibi oldukça zor bir diyetim var. buradaki diyetisyenimle henüz görüşmedim. cuma da onunla görüşüp günlük öğünlerim için bir liste hazırlamasını isteyeceğim elimdeki yasak listesine göre. ben sebze ve meyveye düşkün olduğum için o zorluyo beni. ama elimden geleni yapacağım. yani 3 ay yemek yemeyeceksin dese yemeyecek hale geldim o psikolojideyim anlıyacağınız. hayırlısı. rabbim sonunu güzel eylesin inşallah. hepimiz için.

günaydın arkadaşlarr bugun eşimin ve benim kromozon testlerimiz geldii bende 46 xx eşiminde 46 xy ne oluyor biliyormusunuz acaba ne anlama geldigini

Bugün diyetisyene gidecektin canım.merak ettim nasıl geçti?Nasıl bir diyet verdiler.

canım yeni geldiğim için ancak yazabildim. baya zor bir diyet olacak yukarıda belirttiğim gibi. eğer ayrıntılı istersen yazabilirim.
canım çok üzüldüm. çok geçmiş olsun benim de iğne kullanırken dahi düştü iki kere. bakalım bir de diyettn sonra yazın tekrar deneyeceğim onunla ne olacak bilemiyorum. rabbim hepimize yardım etsin. biz elimizdn geleni yapmak zorundayız. başka çaremiz yok.

günaydın arkadaşlarr bugun eşimin ve benim kromozon testlerimiz geldii bende 46 xx eşiminde 46 xy ne oluyor biliyormusunuz acaba ne anlama geldigini

canım biz de yaptırmıştık. bizim de bu şekilde çıktı. dr. normal dedi.

herkesin ağzına sağlık. duasını yapan çıkmazsa ben yaparım sevinç. haber verirsin.

canım çok geçmiş olsun.gözlerim doldu.inan çok çok üzüldüm. off yaa .iğneye rağmen neden yaaa????
ben de tolga beye gidiyorum biliyorsun değil mi? bana da adetle başlatmıştı iğneyi. tolga hoca erken başlatır. sana önce başlatmamıydı?
Allah sabır versin. bakalım genetik sonucun ne çıkacak.

baya zormuş diyetin canım yaa. ben zaten biliyordum sinan hocanın diyeti çok sıkı diye ama bu sana özel apayrı bir diyet olmuş. folik asit yasak olunca çok kısıtlı olmuş. çavdar ekmeği yiyeceksin değil mi? olsun boşver dikkat edersin biraz. zaten ister istemez kilo da veriyorsun böylelikle. hamile kalınca daha yumuşatıyorlar diyeti merak etme. canım kolay gelsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…