- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
baya zormuş diyetin canım yaa. ben zaten biliyordum sinan hocanın diyeti çok sıkı diye ama bu sana özel apayrı bir diyet olmuş. folik asit yasak olunca çok kısıtlı olmuş. çavdar ekmeği yiyeceksin değil mi? olsun boşver dikkat edersin biraz. zaten ister istemez kilo da veriyorsun böylelikle. hamile kalınca daha yumuşatıyorlar diyeti merak etme. canım kolay gelsin sana.
sina hoca hala yeni hasta almıyor mu?
ya da prof farkı ygulaması başlamadı mı hastanelerde?. bir daha gittiğinde sorar mısın lütfen.
sağolasın canım. bana beyaz ekmek dediler. kepek kesinlikle yasak. ben de 3 aydır kilo vermek için diyet yapıyordum habire kepek ekmeği yiyordum:) neyse işe yarasında aç kalsam da mühim değil. 3 ay yapacağız bakalım. sen nasılsın canım.
canım artık bir dahakine 3 ay sonra gideceğim. ama bildiğim kadarıyla almıyor hala.
Bebeğimi kaybettim kızlar...
geçen cuma kontrole gittiğimde kalp atışı alınmadı. 8+5 günlük kalmış gelişimi... Bu sefer iğnede kullanıyordum yine de olmadı. Clexane 0,4 hergün aptt değerim 37 sn idi. Yani, dozu doğruymuş öyle söyledi Tolga Hoca. 5. haftada başlamıştım ben iğneye, erken başlamak gerekir dedi, yani hamilelik düşündüğün adetle.
Ama bu sefer genetik incelemeye gönderildi. 20 gün sonra sonuçlar çıkacak. Ve 30 gün sonra doktorumla sonuçları görüşeceğiz. Bu sefer çok beklemiycez dedi. Hemen iğne ile yumurtlamayı destekleyeceğiz ve hemen hamile kalabileceğim inşallah. Sağlıklıyı yaşayacak olanı bulana kadar deneyecekmişiz.....:) Söylemesi kolay. Her seferinde yine mi kalbi duracak diye endişelenmek ne kadar zor oysaki. Ama belki 4. de belki 5. de yaşayacak dedi.... Bakalım Allahım sabır güç versin, bir daha yaşatmasın inşallah.
Aslında genetik sonucuna göre de belli olacak ama, acaba tüp bebek mi denesem diyorum, eğerki sağlıklı embriyolar seçilecekse bebeğin yaşama ihtimali artmazmı. Bilmiyorum, kafam karışık, umarım hayırlı sonuçlar çıkar. inşallah çözümsüz sorunlar çıkmaz. Allahım kaldıramayacağımız zorlularla karşılaştırma bizi yarabbim. Nolur bana da dua edin. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Emine nasılsın....uzun zamandır giremiyordum yatmak zorundaydım ama bende bebeğimi kaybetmek üzereyim zaten en başından beri hiç sağlıklı gitmiyordu....moralim çok bol bol dua edelim birbirimize. Bu sana özelden mesaj atamıyorum
ayşe alındıysan özür dilerim inan kırmak istemem ama günüm günüme uymuyor.1-2 gündür bulantım yoktu sabah kusarak uyandım.kızma olur mu?
emine nasılsın canım?eskisi gibi çok duramıyorum pc de.iyisin demi....
aslı nerelerdesin gene girmemeye mi başladın.....
canım neden alınayım tabiki alınmadım...iyi olsan zaten yapardın...Allah sağlık versin...
bende bugün gideceğim dra bakalım test sonuçlarım nasıl çıkacak inşallah başlarım klomene...
İşk gittiğimizde etrafında vardı kanama sonrakinde kese bebeğe göre küçük kalmış dün gittim kalp atışları iyice yavaşlamış ve bebek hiç gelişmemişti geçen haftaya göre yani düşmek üzere haftaya Pazartesi tamamen belli olacak herşey ve doktorum kromozom testine yollayacak doktorum büyük ihtimalle sağlıksız olduğu için düşünceler dedi ama ben çok üzüldüm ilk defe 7 haftalığa yaklaşmıştık hayırlısı olsun hakkımızda
yaşın çok değilmiş canım. dr unun verdiği süreyi bekle bence. hem zaten mayısta beraber başlamıycakmıydıkekme beni
yaa beyaz ekmek demek. Ben kesin çavdar ekmeği der sanıyordum.müsait olduğun bir ara diyet listeni yazarsan seviniriz. Fikrimiz olsun.
Ben iyiyim canım nasıl oluyum. Kanamam yeni bitti. Sil baştan devam. Günleri sayıyorum. Mayısta tekrar baştan... Am asonuç ne olacak meçhul. Bugün kötü bir haber daha aldık malum. Hatta son zamanlarda hiç iyi haber almıyormuyoz ne. Bana mı öyle geldi. Aramızda doğum yapan, yapacak olan kalmadı. Hep yeni gebeler ve düşük yapanlarla doldu nurası. Umut verici şeyler olmuyor. Umut40 a çok üzüldüm. Umutsuzluğa kapıldım şimdi. Dr larımız da aynı...
Tamam canım gittiğinde sorarsın. şu prof farkı başlasa da biz de muayene olabilsek sinan hocaya...
şaka yapmıştım zatenseni bekliyorum mayısta beraber başlayacağız canım ama benim doktorum ilişkiden 9 gün sonra kan testi yap pozitifse başla dedi ya geç kalmam umarım...sonuçta daha adet gecikmesi bile olmamış oluyor ama yinede geç olmaz inşallah...ama daha erken başlamamı yada öncesinde aspirin falan kullanmamı istemiyor bilmiyorum artık ALLAHA emanetiz canım...umarım seninle emin adımlarla yürürüz:))
çok geçmiş olsun canım söyleyecek sözüm yok hepimiz en az bir defa yaşadık bu durumu Rabbim beterinden esirgesin daha fazla sınamasın bizleri
Allahım yar ve yardımcımız olsun bir daha böyle acı göstermesin ne diyim kiiDua ediyorum canım sende dua et sabır dile...
canım çok üzüldüm. çok geçmiş olsun benim de iğne kullanırken dahi düştü iki kere. bakalım bir de diyettn sonra yazın tekrar deneyeceğim onunla ne olacak bilemiyorum. rabbim hepimize yardım etsin. biz elimizdn geleni yapmak zorundayız. başka çaremiz yok.
canım çok geçmiş olsun.gözlerim doldu.inan çok çok üzüldüm. off yaa .iğneye rağmen neden yaaa????
ben de tolga beye gidiyorum biliyorsun değil mi? bana da adetle başlatmıştı iğneyi. tolga hoca erken başlatır. sana önce başlatmamıydı?
Allah sabır versin. bakalım genetik sonucun ne çıkacak.
ben de şimdi aPTT değerime baktım 30,2 imiş benimki ref aralığı 23-36 yazıyor. akayda yaptırmıştım. buna göre seninki 36 nın üzerinde. düşük olunca mı dozu artırmak gerekiyordu acaba. seninki düşük de değil o halde 0,4 normal sanırım?????
anlamıyorum ama yorum yapmaya çalışıyorum kendi kendime.
illa hamiile yapsın derseniz berna yada nazife yapsın olmazsa emine gönüllü emine yapsın....
canım çok üzüldüm bende son iki bebeğimi iğne kullanmama rağmen kaybettim Allah birdaha bu acıyı yaşatmasın...bende pgt tüp bebek düşünüyorum ama ondan önce birkaç ay daha normal yolla deneyeceğim Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?