Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sina hoca hala yeni hasta almıyor mu?
ya da prof farkı ygulaması başlamadı mı hastanelerde?. bir daha gittiğinde sorar mısın lütfen.

sağolasın canım. bana beyaz ekmek dediler. kepek kesinlikle yasak. ben de 3 aydır kilo vermek için diyet yapıyordum habire kepek ekmeği yiyordum:) neyse işe yarasında aç kalsam da mühim değil. 3 ay yapacağız bakalım. sen nasılsın canım.

canım artık bir dahakine 3 ay sonra gideceğim. ama bildiğim kadarıyla almıyor hala.

yaa beyaz ekmek demek. ben kesin çavdar ekmeği der sanıyordum.müsait olduğun bir ara diyet listeni yazarsan seviniriz. fikrimiz olsun.
ben iyiyim canım nasıl oluyum. kanamam yeni bitti. sil baştan devam. günleri sayıyorum. mayısta tekrar baştan... am asonuç ne olacak meçhul. bugün kötü bir haber daha aldık malum. hatta son zamanlarda hiç iyi haber almıyormuyoz ne. bana mı öyle geldi. aramızda doğum yapan, yapacak olan kalmadı. hep yeni gebeler ve düşük yapanlarla doldu nurası. umut verici şeyler olmuyor. umut40 a çok üzüldüm. umutsuzluğa kapıldım şimdi. dr larımız da aynı...
tamam canım gittiğinde sorarsın. şu prof farkı başlasa da biz de muayene olabilsek sinan hocaya...

Emine nasılsın....uzun zamandır giremiyordum yatmak zorundaydım ama bende bebeğimi kaybetmek üzereyim zaten en başından beri hiç sağlıklı gitmiyordu....moralim çok bol bol dua edelim birbirimize. Bu sana özelden mesaj atamıyorum

ben de şimdi aPTT değerime baktım 30,2 imiş benimki ref aralığı 23-36 yazıyor. akayda yaptırmıştım. buna göre seninki 36 nın üzerinde. düşük olunca mı dozu artırmak gerekiyordu acaba. seninki düşük de değil o halde 0,4 normal sanırım?????
anlamıyorum ama yorum yapmaya çalışıyorum kendi kendime.

kanama mı var canım. çok üzüldüm. neden sağlıklı gitmiyor dedin?

canım neden alınayım tabiki alınmadım...iyi olsan zaten yapardın...Allah sağlık versin...

İşk gittiğimizde etrafında vardı kanama sonrakinde kese bebeğe göre küçük kalmış dün gittim kalp atışları iyice yavaşlamış ve bebek hiç gelişmemişti geçen haftaya göre yani düşmek üzere haftaya Pazartesi tamamen belli olacak herşey ve doktorum kromozom testine yollayacak doktorum büyük ihtimalle sağlıksız olduğu için düşünceler dedi ama ben çok üzüldüm ilk defe 7 haftalığa yaklaşmıştık hayırlısı olsun hakkımızda

canım neden alınayım tabiki alınmadım...iyi olsan zaten yapardın...Allah sağlık versin...

tabiki yapardı iyi olsa. zamanında 3 kişininkini aynı anda yaptı. ve bizler ateş yazmadıkça o sordu teker teker ateşini yazmadın falan diye. yoksa takip etmek ve vesile olamak elifi çok mutlu eder zaten.

bende bugün gideceğim dra bakalım test sonuçlarım nasıl çıkacak inşallah başlarım klomene...

sevinçcim test sonuçlarını bile beklemeden dr klomene başlattı üçüncü gün başladım ama benim günde 1 tane bittikten iki gün sonrada yanıma gel dedi yani adetin 14.günü bitiyor hap bana biraz geç bitiyor gibi geldi

iğne kullanıyormusun canım. ne denir bilmiyorum ki? çok üzüldüm canım yaa.çok geçmiş olsun. dr un kimdi?

canım çok üzüldüm bende son iki bebeğimi iğne kullanmama rağmen kaybettim Allah birdaha bu acıyı yaşatmasın...bende pgt tüp bebek düşünüyorum ama ondan önce birkaç ay daha normal yolla deneyeceğim Allah yardımcımız olsun...

Ewt kullanıyorum çelişin 0.4 günde iki tane protestan,aspirin,elevit,b12 iğnesi bende ankaradayım sevgi hanım var ona gidiyorum diyet içinde Tuğba Hanım'a gidiyorum sen nerede memurdan ben asliye çalışıyorum ama şuam raporluyum

yaşın çok değilmiş canım. dr unun verdiği süreyi bekle bence. hem zaten mayısta beraber başlamıycakmıydıkekme beni

şaka yapmıştım zaten seni bekliyorum mayısta beraber başlayacağız canım ama benim doktorum ilişkiden 9 gün sonra kan testi yap pozitifse başla dedi ya geç kalmam umarım...sonuçta daha adet gecikmesi bile olmamış oluyor ama yinede geç olmaz inşallah...ama daha erken başlamamı yada öncesinde aspirin falan kullanmamı istemiyor bilmiyorum artık ALLAHA emanetiz canım...umarım seninle emin adımlarla yürürüz:))

canım gerçekten hacettepe büyük sabır istiyor ama sinan hoca için değer. Hoca senin kan tahliline göre durmun neyse ona göre konuşuyo. Ezbere bişey söylemiyo. O çok önemli. Mesela benim kan pıhtılaşma öyküm sadece hamilelikle değil hamilelik dışında da olduğu için ona göre belirledi. Canım diyet listemi tabiki yazarım. Ben de umut40'a çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ama umut kaybetmek yok. Benim hiç çocuğum olmamasına ve bu kadar riskli olmama rağmen bazen umut kırıklıkları yaşasam da hep bir sebebe sarılmaya çalıştım. şunu yaparsam olacak o olmadı bunu da yapmam lazım diye. Hep bir arayış içerisinde oldum. O yüzden bu anlamda dr. Artık senin için hiç umut yok diyene kadar mücadele etmeye devam. Elden başka birşey gelmiyor. Olmasa da rabbimin takdiri buymuş deyip yanımızdaki sevdiklerimizin kıymetini bilip onların varlığı için rabbime şükredeceğiz.
üniversitelere hoca farkı gelse tabiki herkes için daha iyi olur. Allah emeklerimizi zayi etmesin. Listeyi exelde hazırlayıp veririm kızlar birazdan.

bu arada geç kalmak derken iğneden bahsediyorum:)))

Sağol canım Allah razı olsun, Allah gönlüne göre versin. Bunlar bizim sınavımız, Allah bu sınavı güzel atlatanlardan olmayı nasip eder inşallah.. Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun..

Sağol canım. İğneye çok güvenmiştim ben. Bu sefer önlemimi aldım demiştim. Ama nasip sonuçta bazen iğne kullanmak yetmiyor, belki başka marka iğne denemek lazım, innohep iğne 24 saat etkili diye okumuştum burdan. Bilmiyorum sonuçlarım çıksın yine araştırmalara başlayacağım...Diyete hamileliği öğrendikten sonra başladım ama beni çok zorladı zaten miden bulanıyor tok tutacak şeyler yemek lazım ama herşey sınırlı... Bakalım Allahım hayırlısını nasip eder inşallah...

Sağol canım ben hamileliği öğrendikten sonra iğne kullanmamı teşvik edecek doktor arayışına başladım çünkü hem özgür deren hem zekai tahirdeki nuri danışman taşıyıcılığımın kaybıma neden olmadığını iğnenin yararı olmayabileceğini düşündüklerini söylediler. Tolga hocayı sizlerden duydum ve hemen mail attım. O da zaman kaybetmeden iğneye başla dedi ve randevumu aldım o gün. Eşimle çok sevdik Tolga hocayı çok iyi bir insan, yani doktorluktan önce insanlığı önemli. Biz samimiyetine inandık. Zaten hep destek oldu. Hep moral verdi, her alternatifi de söyledi. Bakalım bu sefer erken başlatacak iğneye sanırım. Aptt değerim üst sınırın 1 sn kadar altındaydı. Yani bu doz yeterlidir dedi. Sinan hocalar bu mutasyonlarda 0,2 clexana başlatır dedi. Ben clexane değilde innohepmi kullansam diyorum. Ya da burada aspirin kullananlarda var aspirinde mi gerekecek... İşte bakalım sonuçlarım çıksın yine birkaç doktora gösteririm. Ama keşke sinan bektaşa ulaşabilsek ama hasta bakmıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda....

Sağol canım. Ben de şimdi bunları araştırıyorum. Bana da doktorum sen hamile kalabiliyorsun tüp bebek önermiyorum dedi ama beklemek istemiyorum. Ben 6 ay uğraştım çünkü çikolata kistim var ve hamile kalmayı zorlaştırıyor. o yüzden tüp bebek çözümmü dedim ama tabi önce sonuşları beklemem lazım. Umarım hayırlı sonuçlar çıkar. Belirsizlik mahvediyor insanı. Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…