ayy bu sayfada kimse kimseye fikirlerini galiba söylemiyor neyse arkadaşlar tşklr
ajda canim ben fikrimi söylemistim okudunmu:44:
Guzel gecti cnm solemeye dilim varmadi ayse arkadasimiza cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin beterin beteri var halimize bin sukur
Aksam gttik cnm kalp atislarimiz baslamis cok sukur iyi gidiyor simdilik dedi bakalim hep boyle devam eder insallh ...
Cnm öğlen defnedilecekmiş ona yetiştirmeye çalışıyoruz 500 tane okumak 10-15 dk yı buluyor, 10000 civarı eksiğimiz kaldı ne kadar okuyabilirseniz artık
canım eğer gecikmezse önümüzdeki hafta cumartesi pazar adet olmam gerekiyo öncesinde salı ya da çarşamba kan testi yaptırsam mı diyorum
tahmin ettim bu nedenle söylemediğini.Allah ayşeye sabır versin. diyecek pek de birşey yok.
gözün aydın. sevindim adına. inşallah hep güzel haberler alırsın dr dan. o masaya yatmak, dr un ağzının içine bakmak, yüz ifadesinden bir mana çıkarmaya çalışmak ne demek en iyi bizler biliriz. o masaya büyük korkularla, endişeyle yatarız ama nasıl kalkacağımızı bilemeyiz.hep yüzün gülsün inşallah.
meleköğretmen çoooook sevindim inanki..hadi gözün aydın ya sağ salim dünyaya getirdin ne güzell..ALLAH sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin..seninde iyi olmana sevindim..
canım sen diyete devam ediyorsun değilmi? ben de bugün başladım. ama bugün baya zorlandım. şu an kendimi gerçekten çok aç ve halsiz hissediyorum. sen neler yiyorsun gün içinde sebze yemeğinin miktarı kısıtlı değildir herhalde senin. bugün öğlen bir kase çorba, 4 ymk kaşığı ıspanak, 1 çay bardağı yoğurt ve 2 dilim ekmek yedim. şu an beynim durmuş vaziyette.
ajda canım korunmaya devam et hemotolojıye gıt gereken testlerını yaptır hemotoluguna sonucunu goster sonra normal bır kadın dogumcuya gdıderek sonucalrınıda al göster sana gereken tedavıyı yazsın, ıgnemı asprınmı ne ıse onlara basla, tum bunlrdan korunmayı bırak ıcın rahatt şekıldee bebişin için çalışş canınnııı sıkmaa:)))
yoo görmedim bendede var demiştim galiba omu inan bu sayfada kimse yazmı cok kişi olmasına ragmen
iyi akşamlarr kızlar hematolog ne kanı alıyor sonucları ne zamn cıkıyor bilen varmı ben yarın gitmeyi düşünüyorum ankaradaki arkadaşlar bildikleri hastanede varmı bana acil cvp verebilirlermii acaba
yoo görmedim bendede var demiştim galiba omu inan bu sayfada kimse yazmı cok kişi olmasına ragmen
ondan sonra sordugun soruyada cevap verdim ajda canimm..demissin ya korunummu diye bence acele etme korun bi hemotologo gitt ben igne kullandim hep hamilleliklerimde ayni benimde pai homozigottt ama ayrica 3 farkli gendede var pihtilasma ..homozigot hasta sayiliyo yani biz bu genin hastasiyiz tasiyici degiliz bebeklerini bundan dolayi kaybetme ihtimali olmasin tekrarda allah göstermesin igne gerekebilirr...bide senin sadece bu cikti 12 kan pihtilasma panelini yaptirdinmi faktör v leidene faktör 2 ve mhrft bakildimi:44:
hayal cnm ya ben korunmayı bıraktım ya hematologa gitmeden cokmu erken bıraktım off
canim benim bildigim kadariyla hacettepeye gidiyo kisceler genellikle kan pihtilasmasi icinsonuc galiba 1 aydan önce cikmaz. hematolog ne kani aliyo derken onu anlamadimm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?