Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevinç ben de 500 okudum canım şu an işteyim ikide bir telefon geliyor bölünüyor... mekanı cennet olsun.... okulum var bugün çok da geç bitiyor yasin de okuyacam inş. yarın okurum

Gozunaydin cnm Allah tamamuna erdirsin

Cnm öğlen defnedilecekmiş ona yetiştirmeye çalışıyoruz 500 tane okumak 10-15 dk yı buluyor, 10000 civarı eksiğimiz kaldı ne kadar okuyabilirseniz artık

İşyerindeyim işler yoğundu girememiştim ya, okuma bittimi yani öğlene kadar mı okumamız gerekiyordu. ( yetişemedik mi.

canım eğer gecikmezse önümüzdeki hafta cumartesi pazar adet olmam gerekiyo öncesinde salı ya da çarşamba kan testi yaptırsam mı diyorum

bernaydı sanırım adetten 1 hafta önce öğrenmişti. ben adet günü öğrendim. bence de 1 hafta önceden yap ama negatif çıkarsa sakın ümitsizliğe kapılma. ben adetten 5 gün önce yaptım çıkmadı. adet tarihinde çıktı. bazılarının da adet geçince çıkıyor. erken öğrenmek için erken yapacaksın sadece. bence de dene bir istersen.

pardon canım ben idrar testinden bahsetmiştim. kan testi konusunda pek fikrim yok. sen bilirsin. günün geçmeden yapar mı dr acaba? sen bilirsin.

Son düzenleme:
canım sen diyete devam ediyorsun değilmi? ben de bugün başladım. ama bugün baya zorlandım. şu an kendimi gerçekten çok aç ve halsiz hissediyorum. sen neler yiyorsun gün içinde sebze yemeğinin miktarı kısıtlı değildir herhalde senin. bugün öğlen bir kase çorba, 4 ymk kaşığı ıspanak, 1 çay bardağı yoğurt ve 2 dilim ekmek yedim. şu an beynim durmuş vaziyette.

Amin arkdasim iyi dileklerin icin sagol bnde herkes icin namazlarimda dua ediyorum rabbim kabul eder insallh

Kizlar aksam yemekten sonda gusul abdesti de alip yasin okuyupduamizi bagislayacagim allahin izniyle hakkinizi helal edin simdiden

canım ben şu sıralar biraz hafiflettim diyeti. bana sebze tamamen serbest. bol bol sebze yemeği yiyorum, zeytinyağıyla pişiriyorum yemeklerimi ve işe de görütüyorum. marul falan getiriyorum. baklagillerden az yiyorum. ton balığı da yiyorum. günde 1 köfte büyüklüğünde et serbest. senin sebze diyetinden sonrası aynı diyetimizde. ben doyuyorum canım yaa. alışırsın zamanla. senin diyet çok katı zaten. doymaman çok normal. zamanla vücudun alışır merak etme. hatta biraz sınırı aşınca rahatsız falan da olursun sonraları. çok iyi nalıyorum seni. bak bir de kilo verince nasıl mutlu olacaksın şenaycım. ben 4 kilo verdim 2 ayda

ben dün gece bıraktım korunmayı yarın hematologa gidecem orayadamı kan veriliyor ne kadar beklerim sonuclar icin tekrar hematolog ne kanı alıyorki

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsdün. darısı bizlere inşallah. bu arada ayşe ye çok üzüldüm allah rahmet etsin. ne büyük bir acı. allah eşinin ömrünü yavrusuna versin.

iyi akşamlarr kızlar hematolog ne kanı alıyor sonucları ne zamn cıkıyor bilen varmı ben yarın gitmeyi düşünüyorum ankaradaki arkadaşlar bildikleri hastanede varmı bana acil cvp verebilirlermii acaba

yoo görmedim bendede var demiştim galiba omu inan bu sayfada kimse yazmı cok kişi olmasına ragmen

ondan sonra sordugun soruyada cevap verdim ajda canimm..demissin ya korunummu diye bence acele etme korun bi hemotologo gitt ben igne kullandim hep hamilleliklerimde ayni benimde pai homozigottt ama ayrica 3 farkli gendede var pihtilasma ..homozigot hasta sayiliyo yani biz bu genin hastasiyiz tasiyici degiliz bebeklerini bundan dolayi kaybetme ihtimali olmasin tekrarda allah göstermesin igne gerekebilirr...bide senin sadece bu cikti 12 kan pihtilasma panelini yaptirdinmi faktör v leidene faktör 2 ve mhrft bakildimi:44:

iyi akşamlarr kızlar hematolog ne kanı alıyor sonucları ne zamn cıkıyor bilen varmı ben yarın gitmeyi düşünüyorum ankaradaki arkadaşlar bildikleri hastanede varmı bana acil cvp verebilirlermii acaba

canim benim bildigim kadariyla hacettepeye gidiyo kisceler genellikle kan pihtilasmasi icinsonuc galiba 1 aydan önce cikmaz.hematolog ne kani aliyo derken onu anlamadimm:44::44:

evet cnm ben koromozon ve karyotipe baktırdım eşimede bakıldı onlar temiz cnm

hayal cnm ya ben korunmayı bıraktım ya hematologa gitmeden cokmu erken bıraktım off

kuzucuk keske önce bi hemotologo gözükseydin en azindan icin rahat ederdii:26:simdi hemen bi randevu al bence gec olmadan belki hemen bu ay hamile kalamazsin korkma telas yapma ama hemotolog görüsüde al bence canim

canim benim bildigim kadariyla hacettepeye gidiyo kisceler genellikle kan pihtilasmasi icinsonuc galiba 1 aydan önce cikmaz.hematolog ne kani aliyo derken onu anlamadimm:44::44:

evet ben kan pıhtılaşma testimi hacetepede yaptırdım kromozonla karyo tipi başkentede özel yaptırdım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…