Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet cnm ben koromozon ve karyotipe baktırdım eşimede bakıldı onlar temiz cnm

anladigim kadariyla pihtilasmaya detayli bakilmamisssss:26:kuzucuk bunada baktirman lazim bak pai homozigot cikmis belki insalalh yoktur ama baska gendede pihtilasma olabilir bunun tesbiti ve buna göre tedavi yapilmasi önemlii..bak ben tam bu yüzden ilk gebeligim haric tam 5 bebek kaybettim ilk ise mol gebelikti onun pihtilasmayla alakasi yoktu

kuzucuk keske önce bi hemotologo gözükseydin en azindan icin rahat ederdii:26:simdi hemen bi randevu al bence gec olmadan belki hemen bu ay hamile kalamazsin korkma telas yapma ama hemotolog görüsüde al bence canim

yarın gidecem zaten ankaraya hemotologa dr arkadaş yardımcı olacak bakalım

evet ben kan pıhtılaşma testimi hacetepede yaptırdım kromozonla karyo tipi başkentede özel yaptırdım cnm

aa sen yaptirmissin ya pihtilasma testinii ben hic yaptirmadin sanmistim ve sadece pai bulunmus demekki peki dr ne dedi heparin konusunda

Son düzenleme:
sonuclarinida götür ne diycek bakalim hemotolog igneye gerek varmi yokmu

evet götürecem kız ben bir sürü testler yaptım sanırsam sadece degerlendirecek ben hacetepede kan pıhtılaşma testi yapıldı hemşire arkadaş kadın dogumcuya göstermi demiş işte hamilelik boyunca igne olması lazım demiş okadar ama ben burdaki kadın dogumcuma dedim o dedi bi git diye işde paı 4g/49 homozıgot işte cnm

anladim ajdam canim simdikko zaman bu faktörü iste hemotolojiyle bi konus bakalimmm..düsük doz bi igne kullandirir galiba cünkü homozigotsunn yani bu genin hastasi oluyosun benim gibi malesefffff:26ff ne bulduysak bu kandan bulduk

benim pai dede pai 4/g 5/g homozigot yaziyoiyikide senin baska gende pihtilasma yokmusinsalalh bu sefer kuzucugunu kucagina alacan

Son düzenleme:

cnm sen şimdi sen ne kullanıyorsun kendinden bahsetsen cnm sana ne diyi

cnm sen şimdi sen ne kullanıyorsun kendinden bahsetsen cnm sana ne diyi

ah ajdam kuzucuk benim hikayem biraz uzun ama du yazim kisaca o zamann..

ben son üc yilda tam 5 hamileligim oldu ama 6 bebek kaybettim sonuncusu ikizdi daha kaybedeli 2,5 ay oldu

ilk gebeligim mol gebelikti neyse dedik dr tekrarlamaz dedi bi müddet korundum yine korunmayi birakinca ik iay sonra hemen hamile kaldim yine kaybettim 8.haftada .doktorum süphelendi bi pihtilasmaya baktiralim dedi.yaptirdim testlerimi üniv hastanesinde..sonuc cikti....

pai homozigot

faktör 13 heterezigot
faktör 2 heterezigit en önemlisi bu dedi tüm gittigim hemotoloji dr....
bide ace homozigot cikti....

neyse korunmayi biraktim yine hemen 3 .ayda hamile kaldim hemen igneye basladim bünde 1 kere ancak 15 haftaya geldim ve yine kaybettim...sonra yine hamile kaldim 5 haftayi keseyi görmeden kaybettimmm.. yine günde 1 kere igne kulaniyodummm....sonra en son iste 2 ,5 ay önce ikizlerimi günde 2 kere igne olmama ragmen 8 .haftada kaybettimm....su an ne yapacagimi bilmiyomm.tam 4 hemotoloji dr degistirdimm.. kadin dogumcum dahil tüm dr deniycen baska caren yokk diyo her defasinda igneyi deniycez diyolarr.....simdi kadin doktorum romatizmaya bi baktiralim yoksa düsüge omu sebep diyo kan ne verdim sonucumu bekliyom ve korunmadayim halenn....... benim kisaca hikayem böyle ajdam iste

Son düzenleme:
kisaca dedim ama baya uzun olmus 6 bebek olunca kaybedilen ancak en kisasi böyle oluyo anlatimin

oyy kuzum senin derdinde başından aşın cnm bende kendimden bahsedim barı sana ben 19 yıllık evliyim 2 oglum var 18 14 yaşlarında benim oglanlar ikizdi ama tekleri 1.5 aylıkkene düşüyor sonra aradan bayaga zaman gecti bir daha yapalım dedik yabni 3 .5 yıl önce tekrar korunmayı bıraktık aradan 6 7 gecti hamile kalmışım ama farkına varılmadan düşmüş beta hcg den cıktı neyse aradan tam 1 yıl gecti tekrar hamile kaldım ama düşük riskim vardı lekeleme vardı oda 12 haftalık olması gerekirkene 10 cu haftada kalbi durmuş alındı patoloji gitti ama sonuc temiz dediler aradan tekrar 6 ay gecti gene hamile kaldım oda 12 haftalık olması gerekirkeen 9 haftalık ölmüş alındı oda patoloji gitti sonuc parseyel mole cıktı ankaraya başken hastanesien genetige gittim işte orda başlatıldı testler hacetepeyede kan pıhtılaşma icin verdik işte benim durumumda böyle

ayy masallahhh ajdammmm kocaman cocuklarin varmis rabbim onlara uzun ömürler versinnn..anladim yine bi tane ufaklik istiyosunuzz.. inslalah olurrbenimkide parsiyel moldu ilk gebeligimm:26:alla alla ikizlere sasirdim düsmelerinehemotolojiye gidince sonucu buraya yaz ajdammm inslalahh hayirli haberle dönersinn..rabbim hepimize isteyenlere verirrr insalalhh benim hic cocugum yokk malesef ama ümidim var halen hamile kaldigim müddetce deniycem belki rabbim nasip ederrrr

inşlhh cnm rabbım gönlüne göre versin cnm sen peki parseyel molden sonra ne kadar korundu bide igne oluyormuşsun neden ölüyorlardıki şimdi benim tekrar kanlaramı bakılılır yoksa elimdeki testlere göremi yorumlar acaba ayy ne cok sordum bende yaa neyse yarın bi gidem bakalım anca hafta sonu dönerim yazarım dr nin dediklerinni inşlh biiş cıkmaz

parsiyelden sonra doktorum tam 6 ay korunacan dedi bende tam 6 ay korundum biraktiktan sonra 2 .ayda hamile kaldim tekrarrajdam ah bide ben bilsen bu igneler bende hic fayda etmiyo doktorlarda sasiriyooo:26:benim her gidisimde hemotoloji doktorum yeniden hep 6 tüp kan alip kanimi kontrol edip ignemi ayarliyo ama yine olmuyo :26da sasiriyo niye sonuc almiyoruz diye:26:her hamilleikte farkli doz deniyoz yine hamile kalirsam yine farkli bi doz deniycekk:26:

ajdam istedigini sor canim benimmmsora sora biseyler ögreniyoz hep birbirimizden

aaa cnm kan alınca ne kadar sonra cıkıyor cnm bide benim dr lerden biri moldan sonra 6 ay biri 3 ay dedi bende kimse kırılmasın diye 2.5 ayda bıraktım işte ya işte ebn il dışından gdecem ya ankaraya kanlar aynı günde veriliyormu sonucları yani burda anladıgım kadarıyla kan alıp ona göre igne dozu yazıyor

aslinda ajdam molden sonra 6 diyen doktor hakli bütün doktorlar en az 6 ay diyo normal bebek kaybinda 3 ay diyolarr:26:valla kuzucum ankarayi hic bilmiyom simdi ne desem yanlis olabilirrr inslalhh yardim eden kislar olurr..hic bilmiyorum sonuc hemenmi cikar..mesala benim ilk testleri yaptirdigimda üniv hastanesinda 6 haftada cikti..ama normal muayenesi olan hemotoloji dr gidiyorum hemen ogün aliyorum sonucalrriiisen simdi bunlari düsünme bence bi git bi konus dr ne derse on uyap .gerekirse bi ay daha beklersin ajdam yeterki gecolsunda güc olmasin canim benimm

haklısın cnm gec olsunda güc olmasın ne bilim yaa neyse artık yarın bi gidem bakim gerekirse korunmaya devam ederim dün gece hamile kalmadıysam:):))

haklısın cnm gec olsunda güc olmasın ne bilim yaa neyse artık yarın bi gidem bakim gerekirse korunmaya devam ederim dün gece hamile kalmadıysam:):))

sen icini ferah tut inslalah zaten yeni bi ufaklik nasipse gelcektir odoru dün gece olan olmus hadi hayirlisi

ajdam simdi yemek icin cikacamm insallah yine konusuruzzz

ben burda oluyom bide bu topikte oluyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-bebeklerimiz-bizimle-olsun-1965.html:10:bana sormak istedigim bisey olursa buraya gel beklerimm ordada güzel sohbetler oluyooo

eylül06 ankaradasın sanırım bende ankaralıyımda ama şimdi taşındım 3 yıl oldu yarın gelecem hemotologa acaba sende gittinmi hemotologa kan alınıyormu ne kadar sonra sonuclanıyor

Kızlar yasin ,tebareke ,amme ,vakia okudum bağışamasınıda yaptım rabbim duamızı kabul olanlardan eylesin inşallah hamile olan hekese sag salim kucagına alabilmeyi hamile kalmak isteyenlerede bir an önce sağlıkla kalabilmeyi nasip eder inşallah hakkınızı helal edin ...

eylül06 ankaradasın sanırım bende ankaralıyımda ama şimdi taşındım 3 yıl oldu yarın gelecem hemotologa acaba sende gittinmi hemotologa kan alınıyormu ne kadar sonra sonuclanıyor

Evet canim ankaradayim gittim hematolojiye gataya gittim kan aldilar bir hafta sonra cikti sonuclar ama pihtilasma testleri degil onlari daha once yaptirmistim normal rutin islemlere bakildi homosistein degerime falan baktirdim mesala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…