Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet canim ankaradayim gittim hematolojiye gataya gittim kan aldilar bir hafta sonra cikti sonuclar ama pihtilasma testleri degil onlari daha once yaptirmistim normal rutin islemlere bakildi homosistein degerime falan baktirdim mesala

yok benimde kan pıhtılaşmaya kromozonlara bakıldı kadın dogumcum bi git dedi tesetleride götürecem sanırsam igne dozunamı bakılır bilemedim sen igne falan kullanıyormusun

canım sen iyi kilo vermişsin bakalım bende nasıl etki yapacak. gerçi pıhtılaşmayı çözsün de kilo önemli değil. umarım emeklerimiz boşa gitmez. inşallah alışırım. aslında ben normalde çok yiyen bir insan değildim. diyetisyene gidiyordum yemediğim halde kilo alınca. o da tam tersine bana haddinden fazla yediriyodu. böyle böyle yemeye alıştım. şimdi de aç kalmak zor geldi:)

allah senden razı olsun canım. allah kabul etsin. umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

Canım biliyorum üzülme demek ne kadar işe yarar ama yalnız olmadığını bil.Ben de 4.bebeğimi üç buçuk ay önce 8 haftalıkken kaybettim.Allah hepimizin yüzüne gülsün de sağlıklı bebekler versin İNŞALLAH.

Diyeti yazdığın için sağol canım.Bana diyetisyen sadece şunu şunu yiyecek veya yemiyeceksin dedi.Eğer zahmet olmazsa cuma günü sana yazdığı özel listeyide yaza bilirmisin.Ben sebze yemeğini 4 kaşık diye sınırlamıyordum.Bundan sonra dikkat edicem.İNŞALLAH şimdiye kadar yediklerimden birşey olmamıştır.Çikolatanın da yasak olduğunu bilmiyordum 3 gün yedim.Umarım hepimiz için herşey iyi olur.

uzun süredir girmiyorum aslında hamile kalınca giricem diye söz verdim kendime ama dayanamadım:) şubat ayı itibariyle denemelere başladık ama geçen ay olmadı kısmet bu aya inşaallah.Hepiniz dualarımdasınız...Yeni dualarınızı takip edebilirsem tekrar katılmak istiyorum.Elifciğime ve tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyen tüm pıhtıcanlara sağlık ve eşlerine de sabır diliyorum.öpüyorum hepinizi pıhtıcanlarım...

canım zaten idrarda erken çıkmıyo adet günü gelmesi gerekiyo kanda daha erken belli oluyo ama onda da şöyle bi tereddütüm var adet günü gelneden yapılacağı için kimyasal gebeliği de normal hamilelik gibi algılıyor ya çünkü biz öğrenince hemen Ankara'ya dr gitmemiz lazım sonra kese falan yok derse yine bi yıkım beklesem bu seferde iğne geç kalıyo bilmiyorum kafam çok karışık neyse önümüzdeki hafta bir gelsin bakalım belki de hiçbişey yok

kürtajdan sonra genelde 2 adet bekletirler. istersen 2 adet gördükten sonra korunmayı bırak.geçmiş olsun.

evet aslinda doktorda bana iki ay bekle sonra korunmayi birak dedi...ama ben galiba sabirsizim dün sabah adetim geldi (kürtajdan sonra ilk adetim) bilmiyorum bu ay korunayim mi diyorsunuz ?? ikinci adetten sonrami birakayim...offff hemen gebe kalcam diye bir sey yok yani ALLAH tarafindan ne zaman nasip olursa ozaman olsun diyorum ben korunmayim diyorum...esim korunmami istiyor 3-4 ay korunalim diyor....ikinci düsügü kaldiramam diyor sen konusdun icini dökdün agladin rahatladin diyor..ben hep susdum icime attim diyor...simdi ikinci kez basimiza gelirse kaldiramam diyor bende diyorum öyle olumsuz düsünmeyelim pozitif düsünelim diyorum...offf bilmiyorum yinede beklemelimiyim?? ayrica 2 gün önce 7 tüp kan verdim kan pihtilasmasi icin 15 gün sonra sonucu cikcak dediler ayrica kanda kromozon analiziside yapilsin esinizle size denildi...ama esim hic orali degil ilk düsük de bu kadar teste ne gerek var bu kadar panikleme felan diyor bana...ben ama o test de yapilsin istiyorum ama esimide cok bunaltigimin farkindayim bir kere konusuldu bu konu hayir gerek yok dedi kapandi konu...konuyu tekrar acamiyorum bunaltiyorum onu diye esim mecbur mu benimle gelmeye o teste ? ben kendim yanliz gitsem kanda kromozon analizini yapdirsam olurmu ?? cevaplar icin simdiden cok tsk ederim.....

ağzına sağlık nazifecim.güzel dualar okumuşsun. Allah kabul etsin canım. bebeğine sağlık versin.

kan testı sonucların cıkana kadar korunmalısın canım.bak bende de ılk dusukten sonra yapıldı ve pıhtılasma cıktı.sımdı hamıleyım allah a sukur gunde 2 defa ıgnem var.butun sonuclarını al doktorunla gorus sonra korunmayı bırakırsın.hamılelıkten once coraspın hamılelık sırasında da ıgne kullanman gerekebılır.

kromozom analizini eşlerden alıyorlar. yani sadece sen yaptırsan ve anomali çıkmazsa eşinde varsa anomali ne olacak o zaman?ikinizden de sadece 1 tüp kan alınacak.

canım bana özel olan diyet listesi o ama ben bugün diyetisyenime de gösterdim o da bana hem kilo bakımından hem de metionin ve folikasitten fakir diyete uygun bir liste hazırladı. normalde reçel bal serbest ama o bana vermedi. gerçi ben kaçamak 1 tatlı kaşığı kadar yiyorum:) sabah kahvaltısında. bugün aldığım liste de aşağıda umarım işine yarar. yalnız şunu belirteyim benim kanımda halen pıhtılaşma var olduğu için sinan hoca folikaisti de ekledi sanırım. eğer senin ki sadece metionin diteyi ise sebzeyi sınırlandırmana gerek yok. benim folikasitten de fakir olduğu için sabah kahvaltısında yediğim domates salatalığı bile kesti. liste aşağıdaki gibi canım.

[TABLE="width: 432"]
[TR]
[TD]Kalkınca[/TD]
[TD]1 su bardağı ılık su+3 adet kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kahvaltı (08.00)[/TD]
[TD]şekersiz açık çay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]2 kibrit kutusu peynir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]5 adet zeytin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]3 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.30 araöğün[/TD]
[TD]1 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.30 öğle öğünü[/TD]
[TD]1 köfte et[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]1 kase çorba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]4 yemek kaşığı sebze yemeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]1 çay bardağı yoğurt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]2 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.30 Ara Öğün[/TD]
[TD]2 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.30 Akşam öğünü[/TD]
[TD]1 kase çorba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]4 yemek kaşığı sebze yemeği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]1 çay bardağı yoğurt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]3 dilim ekmek (beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.00 Ara Öğün[/TD]
[TD]2 porsiyon meyve[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yatmadan 1 saat önce [/TD]
[TD]1 su bardağı süt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şenaycım aynı yaa diyetimiz. hiç canını sıkma. gerçekten alışıyorsun zamanla. zamanla kaçamak yapıyorsun. ben diyetimin başlangıcının 1. ayı o kadar katı yaptım ki diyeti anlatamam. hemen 2 kilo verdim. ben bir de liptonun kiraz saplı bitki çayından günde 2 adet içtim. o da etkili oldu sanırım. ödem attım sanırım. bunu da dene istersen. bilmiyorum dr bitki çaylarıyla ilgili ne dedi? benimki hamile iken sinameke çayı hariç herşey içebilirsin dedi. tabi bitki çayı olarak. bu arada ben peynir,süt ve yoğurdu light kullandım. diyetindeki ılık su ve kayısı iyi birşey aslında hepimiz yapmalıyız onu.sebze kısıtı hariç tamamen aynı diyetimiz. ben 2. ay biraz daha gevşettim diyeti. benim homosisteinim düşük olduğu için dr yavaş yavaş diyeti serbestleştirdi. senin kaç homosistein? 3. ay hamile olduğum için dr.a kilo veriyorum ben dedim. light yeme artık çok kilo vermişsin dedi. ceviz badem fındık ye günde 3 tane demişti hamileyken tabi. hatta köfte büyüklüğünde et için, bir gün yemezse diğer gün 2 katı yiyeblirsin dedi. çok daha rahatladım zamanla. ilk zamanlarda ne kadar katı tutarsan diyeti sonraları o kadar rahat ediyorsun. vücut alışıyor.
ben de çok saldım şu sıralar kendimi. 1 hafta araverecektşm kendimce diyete 2 haftaya çıktı. ama pazartesiden itibaren başlıycam tekrar.
hazır bisküvi vs ile ilgili birşeyler söyledi mi? ben de bilmiyorum bu konuda ama ben eti formun ürünlerinden yiyorum az az.

evet canım bugün diyetisyenim de biraz rahatlatmaya çalıştı. biraz köften azaldı biraz da yoğurdun onun dışında aynı yapabilirsin dedi. bitki çaylarıyla ilgili birşey söylemedi. olmazsa bir ara hacettepeyi arayıp sorayım. süt ve yoğurdu ben hiç light yemedim çünkü onun faydası olduğuna inanmadım. bir de ben niğde de olduğumdan burada köylüler süt vs. getiriyorlar. o yüzden keni yoğurdumu kendim yapıyorum. öyle daha iyi oluyor. zaten ona alışınca o hazır süt ve yoğurtları yiyemiyorsun. hazır gıdaların tümü yasak canım soya yasak olduğu için onların içinde de soya var o yüzden yasak. dolayısıyla bisküvi, çikolata vs. yasak. homosisteinim aslında çok yüksek değil 9.13 çıkmış sonuç. sadece active protein c sınırın baya altında. bakalım işe yarayacak mı bu yaptıklarım. zaten bir bu kaldı yapmadığım. hayırlısıyla güzel sonuçlamsın sağlıkla çocuğum olsun yemek falan dert değil aslında.

Helal olsun canım. Allah senden razı olsun. Allahım dualarımızı tez zamanda hayırlısıyla kabul eder inşallah....
Herkese hayırlı cumalar.
Okunan selaların yüzü suyu hürmetine kucağımızı boş bırakma yarabbim...

Sağol canım. Güçlü olmaya çalışıyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Allahım tekrar yaşatmasın.
Senin mutasyonlar neler? İğne kullandınmı?

Merana umut nasılsın iyisindir inş. Sana birşey sorulan bende senin durumundayım iğne vurulmama rağmen doktorun söylediğine göre sağlıksız olduğu için düşmüş bende o zaman tüp bebek mi denesek diyorum bu sağlıklı embriyolar seçtikleri için bu konuyu hiç araştırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…