Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben de yoğurdumu kendim yapıyordum. bu diyetten dolayı ara vermiştim. tekrar kendim yapmaya başladım. evet alışınca doğru hazır yoğurttan tat alınmıyor. sütü de mi keçi sütü içiyorsun? yani doğal olunca yağ oranı çok oluyorya zararlı olmasın diye dedim. inşallah bu kez olur canım. rabbim senin de yüzünü güldürsün. çok emek veriyorsun. ankaraya gel-git, sıra bekle çok emek. ben bir kez gittim hacettepeye ve hemen pes ettim. ertesi güne almıştı ultrasonu asabım bozuldu ve hemen hastaneden çıkıptolga beyden randevu almıştım. inşallah emeklerin boşa çıkmaz.dr un çok iyi. alanında 1 numara. ne mutlu sana ki onun hastası olabiliyorsun. b u da büyük nimet biliyorsun. elinden gelen her şeyi yapıyorsun. gerisi duaya ve Allaha kalmış. inşallah bu kez olur şenaycım.
ben de kızıtlayım bisküviyi falan bari. dayanamıyorum, insanın acnı istiyor işte...

pardon keçi sütü diye anlamışım. yanlış oldu...

Son düzenleme:
Bu diyet biraz zorlayıcı geldi bana. Hamilelikte en büyük sıkıntım buydu. Doymayınca mide bulantım daha da artıyordu. Annemde hep hamur işi börek yapmıştı bana. Az az yiyordum. Bunlarda yasak değilmi.Beyaz un sonuçta. Baklagilde sınırlı.Ben bi ara çok makarna yedim doktorda pek yararlı değil fazla yeme dedi.Benim sebze yemeği çeşitleri öğrenmem lazım aslında.Ben ıspanak yemeği, yeşil fasulye yaptım. Bide brokoli karnıbahar havuç kerevizi buharda pişirip salata yapıyodum . Kış sebzeleriyle bu kadar....Emine sen zorlanmadan uygulamışsın. sen neler yapıyosun canım.

Merhaba. İyiyim canım, iki gündür biraz ağrım var. Rahim küçülüyo sanırım, yumurtalıklar çalışmaya başladı. Geçende böyle olmuştu. Bi kaç gün sürmüştü. Ben biraz araştırdım. PGT diye bir yöntemle önceden embriyoda kromozomal bozukluklar analiz ediliyor ve sağlıksız olanlar eleniyor ve sağlıklı embriyo yerleştiriliyormuş. Ama tabi başarılı iyi bir merkez bulmak lazım, heryerde yapılmıyor bu. Ben sonuçlarım çıkınca doktoruma soracağım tüp bebek için ısrar edeceğim. Ama sonuçlar bi çıksın. Kromozomal bi bozukluk yoksa kayıp nedenim pıhtılaşmadır ve bunun tüp bebekle alakası yok. O zamanda iğneyi değiştirmek yada dozu arttırmayı soracağım. 1 ay sonra gidicem doktora haber veririm size. Sen neler biliyosun, düşünüyosun bu konuda.

Esim tam 6 aydir issiz bugun gecende gittigi biyerden 2. Ye gorusmeye cagirdilar su mubarek cuma gunu hurmetine birer dua ederseniz cok mutlu olurum rabbim yardimcimiz olsun ...hayat her yonuyle cok zor!!!

valla içim dışım sebze oldu benim de. ama en sebzeyi severim. sebzede kısıt da olmayınca bol bol yiyip doydum valla. mesela kıymalı da yapıyorum yemekleri. zaten yemeğin içine bir köfte kadar kıyma koyunca bir öğünde yediğimin içinde çok az kıyma oluyor. yemekleri zeytinyağıyla pişiriyorum. bir de ben bol bol marul yiyorum, ıspanak yıkayıp marul gibi ondan da yiyorum. hergün yoğurt yiyorum. doyuyorum yaa çok şükür.ben mücver çok yaptım. herşeyin mücverini yaptım. kereviz, patlıcan, kabak. çavdar unu aldım. un kullanacağım şeylere onu kullandım.ama acı oluyor biraz. her yemeğe havuç, kırmızı biber, yeşil biber katıyorum. aslında dikkat ederek herşeyden yiyorum. balık tabi kısıtlı. hamsi yapıyorum, ben 5 tane yiyoruminternetten vejeteryan yemeklerine bakmak lazım. baya şey var aslında.

canım inek sütü. ama zaten köylüler bir miktar yağını alıp öyle getiriyorlar. yoksa zaten kar edemezler. evet canım sinan hoca büyük bir şans benim için. ne de olsa tecrübeli. sağolasın canım inşallah olur. sen de umarım bu sefer senin de olur. sen benden erken başlıycaksın denemelere. bakalım allah emeklerimizi zayi etmesin. ama sen de biran evvel başla diyetine. ihmal etme.

Esim tam 6 aydir issiz bugun gecende gittigi biyerden 2. Ye gorusmeye cagirdilar su mubarek cuma gunu hurmetine birer dua ederseniz cok mutlu olurum rabbim yardimcimiz olsun ...hayat her yonuyle cok zor!!!

canım allahım yardımcınız olsun. işsizlik gerçekten çok zor. inşallah iş göüşmesi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır ve işi alır. rabbim yardım etsin.

canım sebze sınırlı olmasa hiç zor gelmeyecekti ama o da sınırlı olunca ister istemez biraz zorlanacağım. ama yaparım diye düşünüyorum. şu an hamile olmadığım için hamilelikte nasıl olur bilemiyorum ama herhalde hamile kalınca biraz hafifletirler. tek isteğim işe yaraması başka bir şey yemek te istemiyorum. daha önce de dedim ya hiçbirşey yemeyeksin gün de bir dilim ekmek yiyeceksin dese şu an onu bile yapacak psikolojideyim. çünkü çektiğim acıları ben biliyorum. bir daha aynı acıyı yaşatmasın rabbim. canım hamur işi şöyle serbest ekmek yerine sayıyorsun mesela bir dilim peynirli börek bir dilim ekmek ve bir miktar peynirinin yerine geçer. o şekilde. makarna da 3 yemek kaşığı 1 dilim ekmek yerine. benim diyetimde beyaz un yasak değil. kepekli yasak. o yüzden ekmeğim beyaz ekmek. canım bana brokoli de yasak. demek ki siz de yasak değil.

Benim ki aslında şuam hamileyiö ama salı günü doktora gittiğim de bebek hiç gelişmemiş ve kalp atışları iyice yavaşlamıştı doktor Pazartesi yine gel büyük ihtimalle kromozom bozukluğu var defi yani düşecek dedi ve benim kanamam başladı yavaş yavaş bende artık iğne vurulmama ilaç içmeme rağmen neden diyorum tabi ki vardır bir hayır ama ben artık anne olmak istiyorum ve canımdan can gitsin istemiyorum kromozom testini sonuçuna göre ya ilaçlar ya doktorun yaptığı yanlış bir tedavi ya da kromozom bozukluğu ama bunun nedenini bilmek istiyorum eğer kromozom bozukluğu ise bunu yaşamak istemediğim için tüp benek diye düşünüyorum.bu arada sen kürtaj ne zaman oldu. Ve ne kadar korunma süresi verdi doktor

Ben brokoli ve bezelyeyi sordum doktora, k vitamini içeriyormuş bu da pıhtılaşmayı artırıyormuş ama doktorum yok onları yiyebilrsin dedi. Kepek işini bilmiyordum bak. Biz hiç beyaz ekmek almıyoruz unuda hamur işlerinde kullanıyordum. Bana da en çok baklagillerin sınırlı olması zor geliyor. zaten et tavuk sınırlı yiyordum. Bulgur, mercimek sınırlı olunca şaşırdım.çorba seçenekleri azalmıştı. Ama dediğin gibi yaşadığımız sıkıntıları düşününce ne yediğimin ne önemi var diyor insan. yeterki aynı acıları tekrar yaşamayalım, elimizden geleni yapalım. Emineye katılıyorum. Sinan hoca senin şansın. Umarım bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini. Ben de ulaşamadım bi türlü randevu alamadım. Allah yardımcımız olsun canım.

Geçen hafta bugün kötü haberi aldım. Cumartesi kürtaj oldum. 1 ay sonra sonuçlarım çıkacak. Sonraki ayda başlıycaz beklemiycez dedi. 2 ay bekliycem yani. Geç hamile kalıyorum çünkü. Yumurtayı geliştirici iğne vericem dedi. Bakalım nisanda belli olacak.Sana da çok geçmiş olsun canım. Allahtan ümit kesilmez. mutasyonların neler, aspirinde kullanıyormusun

gerçekten farklı görüşler var. enteresan. dr. sana brokoli ve bezelyeyi yasaklamamış. benim kesinlikle yenmemesi gereken yasaklar arasında. evet baklagiller sıkıntı. ben mercimek çorbasını severim. şimdi hiç yapmıyorum. eski usul döndük. annemin un tarhanasına:) en kolay onu yapıyorum. bir de domates çorbası. şehriye de yapılabilir. ya benim zoruma giden ne oldu biliyomusun. sabah kahvaltısında peynirle marul, maydanoz dereotu yemeye bayılırdım. şimdi o da yasak. neyse zaten altı üstü çocuk sahibi olana kadar katlanacağız yapacak birşey yok. rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın. kimseye de bir daha düşük acısı yaşatmasın. güzel duaların çin sağol canım rabbim inşallah hepimize güzel sorunsuz hamilelik geçirmeyi ve sonunda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. inşallah bir şekilde sen de sinan hocadan randevu alabilirsin. geröekten farklı bir insan. gerçi karşısında insan konuşmaya çekiniyor ama onun tecrübesine güvenmek de insanı rahatlatıyor. şunu yapacaksın ya da yapmayacaksın dediğinde hiç olmazsa adamın bir bildiği var herhalde diyorsun aklına yatmasa bile.

Sagolun canim amin simdilik bisey belli dglmis haftaya tkrr cagirabilieiz demisler dusunun bnm esim universite mezunu meslegi var allah yardimcimiz olsn valla git gide zirlasiyo hayat

hayırlısı canım. aynen öyle hayat her anlamda zorlaşıyor. rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…