haklisin galiba....zaten heran bu konuyu düsünüyorum...ben ev hanimiyim esim calisiyor...birazdan gelcek o sabah cikiyor iste aksam geliyor....ben o gittigi andan itibaren hep neden bebegimin kalbi durdu aceba bende pihtilasmami var..yoksa baska biseymi var...adetimde geldi korunmayi biraksammi...yok birakmayim tahlilerin sonucunu bekleyim belki pihtilasma var senin dedigin gibi iste belki aspirine baslamaliyim...ama hadi pihtilasma yoksa hem hemen gebe kalcam diye bisey yok ben korunmayim sansa birakim isi...ya hemen gebe kalirsam ya bu bebegimede bisey olursa..bu sefer kendimi cok suclarim acele ettim gebe kalmakla diye..neler neler düsünüyorum...ama bu kürtaj oldugumdan belli böyle...aksam esim isten geliyo bu sefer neler düsündügümü ona anlatiyorum...ama o cok bunaldi bu konudan farkindayimbende aslinda gecmisi kapatmak gelecegime bakmak istiyorum hani tamam oldu bitti kapandi kendine zaman tani 3 ay bekle gecmisi sil tekrar dene diyorum sonra ayyyy inanin aklim allak bullak...ama galiba senin dedigin gibi yapcam bu adetten sonra korunacagim..tahlil sonuclarini beklicem...ikinci adetimden sonrada korunmayi birakcam pihtilasma varsada zaten ikinci adetten sonra baslarim tedaviye...bu arada sende hamileymissin cok sevindim senin adina kac haftalik ??? INSALLAH allah hayirli bir evlat nasip eder canim sanada cümlemizede...INSALLAH hamileligin kolay gecer...ALLAH cümlemizin yardimcisi olsun...
bnede de mtfhr 1298 kan pıhtılaşamsı var 2 ke z kürtaj oldum cnm ama doktorum diyorki sendeki her 40 kadından birinde görülen pıhtılaşma zararl ıdeğil hamilelikte iğne kullanamıza gere kyok diyor ben de düşünyourm formda kulalanan benim gibi mtfhr 1298 olan bir çok kişi var bunlar neden kulalnıyor ozman rissk değilmi kullanmamak aspirin yeterli gelmedi ban şuan hamiledeğilim ama aklıma takılıyor bu konu bilgisi olan bana cvp verebilirimii
aynı seyı bende ıstıyorum ama doktor yanasır mı bılmıyorum. beklemek korkutucu olur sankı 35- 36 da alsın ıste:)
canım ya aynı hisleri paylasıyoruz....kurtaj olalı benim 3. gunum..bu kan pıhtılasması testi sonuclarını nekadar surede alıyorsunuz bende haftaya tr ye gelecegim bebegimin kalbi neden durdu bilmek istiyorum....
ben beklemek ısterdım yaa.doktor oyle soyleyınce cok uzuldum.ama doktor oyle uygun gorurse rıske atmak gıbı bısey soz konusu olamaz.1 hafta yogun bakımda yasasın ama bebegı anne karnında kaybetmeyelım dedı.cunku 32 den sonra ıgneyı bırakabılırmısız
hayır bende senin kullandıklarını kullanıyorum ancak doktorum benexolu bırakıp elevite geçmemi söyledi. Bu iki ilaç bir arada kullanılabilirmiCanim bende 1298 heterozigotum su an benexol kullaniyorum asprin ve igne sen sadece elevitmi kullaniyorsun
benım de aynı sorunum var.folıc plus kullanıyorum ben.ıgne kullanıyor musun
arkadaşlar bende de pıhtılaşma bozukluğu çıktı, hiç gebeliğim olmadı çünkü endmetriozisim filan var, (14 aydır hiç olmadı, laporoskopi kararı da verilebilir) aşılama yapılacak, bende MTHFR 1298 HETEROZİGOT, API 4G/5G heterozigot, salı günü doktora gidicem ama çok merak ediyorum, sizin tecrübelerinize göre iğneye gerek olur mu, yada benzer mutasyonu olanlar neer yaşadı, sayfanın basında bir kişi gördüm, düşükleri olmuş çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese sevgiler.
merhaba öncelikle şanslı olduğunu söylemeliyim. burdaki arkadaşların çoğu ben dahil düşük yptıktan sonra öğrendik pıhtılaşmamızı. korkma iğne ve coraspinle hamileliğin devam eder inşallah. ben de de aynı mutasyonlar var. extradan bir de c677t heterozigot var.
bugünkü ateşim 36.3
benım de mthfr 1298 homozıgot.doktrorum bana gebelıgım boyunca rıskımın devam ettıgını soyluyor.hatta 9 ay ın bıtmesını beklemeden bebek dısarıda yasayabılır dedıgımız anda sezeryanla alıcaz dedı.ıgnesız hamılelıgımızın devam edecegını dusunmuyorum
düştü diye üzülme.önemli olan ortalamanın altına düşmemek.ortalamn 36.1.bir defa emine de de ortalamanın altına düştüydü. yumurtladıktan sonraki 8.günün.
kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.
eğererkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize
kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.
eğererkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?