Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu kadar dusunme bence kendının ve esının psıkolojısını bozarsın.rabbım herseyın hayırlısını versın.tıp bu kadar ılerlemısken allah nasıp ederse bızım de kollarımız dolar ınsallah dıye dusunuyorum ben hep.benım gebelıgım daha cok yenı 7 haftalıgız allah ın ıznıyle.ınsallah rabbım saglıklı sıhhatlı gebelıkler ve evlatlar nasıp etsın bızlere

benım de mthfr 1298 homozıgot.doktrorum bana gebelıgım boyunca rıskımın devam ettıgını soyluyor.hatta 9 ay ın bıtmesını beklemeden bebek dısarıda yasayabılır dedıgımız anda sezeryanla alıcaz dedı.ıgnesız hamılelıgımızın devam edecegını dusunmuyorum

aynı seyı bende ıstıyorum ama doktor yanasır mı bılmıyorum. beklemek korkutucu olur sankı 35- 36 da alsın ıste:)

aynı seyı bende ıstıyorum ama doktor yanasır mı bılmıyorum. beklemek korkutucu olur sankı 35- 36 da alsın ıste:)

ben beklemek ısterdım yaa.doktor oyle soyleyınce cok uzuldum.ama doktor oyle uygun gorurse rıske atmak gıbı bısey soz konusu olamaz.1 hafta yogun bakımda yasasın ama bebegı anne karnında kaybetmeyelım dedı.cunku 32 den sonra ıgneyı bırakabılırmısız

canım ya aynı hisleri paylasıyoruz....kurtaj olalı benim 3. gunum..bu kan pıhtılasması testi sonuclarını nekadar surede alıyorsunuz bende haftaya tr ye gelecegim bebegimin kalbi neden durdu bilmek istiyorum....

merhaba cok gecmis olsun ALLAH birdaha kimseye bu aciyi yasatmaz INSALLAH....senin kac haftalik bebeginin kalbi durdu ?? ilk düsükmü ?? benim ilk düsük..bebegim 7/8 haftalardaydi iste nerde yasiyorsun sen ?? özellikle bu tahliler icinmi gelceksin TR yasadigin ülkede bu tahlileri yapdiramiyormusun ??? ben 12.03. de kan verdim pihtilasma testi icin...15 gün sonra sonuc cikar dediler bana...ayrica kanda kromozon analizisi yapdircam...ama esim suan cok calisiyor bakcak ne zaman izni varsa ozaman randevu alcam birde o testi yapdircam..INSALLAH hersey temiz cikar en kisa zamanda tekrar gebe kalmak istyiorum INSALLAH ALLAHIM nasip ederse...

Canim nasil geciyor hamileligin.bulantilarin falan varmi

Arkaşlar merhaba,clexane iğne ve bebe aspirini'ni kaçıncı gebelik haftasında kesti doktorunuz veya kesmeyi düşünüyor..Benim doktorum iğneyi doğumdan 1 hafta,aspirinide 1-2 gün önce kesmeliyiz dedi.

arkadaşlar bende de pıhtılaşma bozukluğu çıktı, hiç gebeliğim olmadı çünkü endmetriozisim filan var, (14 aydır hiç olmadı, laporoskopi kararı da verilebilir) aşılama yapılacak, bende MTHFR 1298 HETEROZİGOT, API 4G/5G heterozigot, salı günü doktora gidicem ama çok merak ediyorum, sizin tecrübelerinize göre iğneye gerek olur mu, yada benzer mutasyonu olanlar neer yaşadı, sayfanın basında bir kişi gördüm, düşükleri olmuş çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese sevgiler.

merhaba öncelikle şanslı olduğunu söylemeliyim. burdaki arkadaşların çoğu ben dahil düşük yptıktan sonra öğrendik pıhtılaşmamızı. korkma iğne ve coraspinle hamileliğin devam eder inşallah. ben de de aynı mutasyonlar var. extradan bir de c677t heterozigot var.

canım çok sağl cavabın için yani bana da verirler iğne, sonuçta çaresi olan birşey allaha şükür, gerçi ben su anda infertilim çocuk olmuyorki düşük olsun, ama insan yine de merak ediyor olunca ne olacağını.

kızlar haftaya bebeğin cinsiyeti inşalah belli olur.

eğer erkek olursa isim belli ben ömer istedim eşimde rahmeli babasının ismii ömer yahya diyoruz emmmee kız olursa isim bulamadım düşünüyorum bulamıyorum.ilk kızımın adı hatice ece ydibuna fikr versenize

Bende de mthfr 1298 homozigot mutasyon var ben 39. Haftada dogum yaptım

merhaba arkadaşlar..
benim 4,5 yaşında bir kızım var. prelampsi nedeniyle çocuk beslenemeiş kakasını yapmış o yüzden erken doğum yaptım.
ikinci gebeliğimde 8 haftalık kalp atışı durdu. 3. gebeliğimde gene aynı şekilde kalp atışı durduğu için 7 haftada kürtaj olum
1 erken doğum 2 kürtajım var. doktor hiç ama hiç bir şey demedi kromozom bozukluğudur dedi salladı. ama ben araştırdım benim sorunumda pıhtuılaşma olabilir.
onun için nasıl testler yaptırmam lazım nereye gitmem lazım? hamilelik öncesi nasıl önlem almam lazım? taktviye alıyormusunuz bana yardımcı olur musunuz.

bence oğlun olacak içime öyle doğuyo.ama kızın olursa adı emine olsun:) şaka tabi.ezgi nasıl.kızımın adı.

düştü diye üzülme.önemli olan ortalamanın altına düşmemek.ortalamn 36.1.bir defa emine de de ortalamanın altına düştüydü. yumurtladıktan sonraki 8.günün.

anladım canım ay her sabah kaç cıkacak öyle bi merakla ölçüyormki şu önümüzdeki hafta gelse de belli olsa bende rahatlasam bişey yoksa daha fazla ümitlenmeyeyim bu ay var da ondan mı yoksa olmasını istediğim için mi bilmiyorum öyle hissediyorum çok merak ediyorum

ay ne güzel ya hadi bakalım hayırlısı önce sağlıklı olsun tabiki de sen ne istiyosun?
canım önce şunu bilmemiz lazım klasik isimlerden mi vermek istiyosun yoksa modern isimlerden mi vermek istiyosun

bana da erkek gibi geliyor. tabi Allah bilir. kız olursa zeynep çok güzel isim. benim kızım olursa zeynep koymak isterim adını. zeynep ecrin de güzel iki isim düşünüyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…