Bu yorumunu yeni gördüm canim bende bunu sormuştum sana yA illaki kalkmak zorunda kaliyorum k.valideme mi gitsem ne yapsam korkuyorumda bilmiyorum ne yapacagimi,birde by diyet mecburi mi Benim doktorum bisey demedi
bugün sabah bir kalktım kırmızı bir leke hemen doktora gittik kese görünmediği için dış gebelik olma ihtimalide var demişti dış gebelik ihtimalinin üstüne birde düşük tehlikesi eklendi dedi daha cok küçük oldugu için görünmüyo biliyorum ama doktr sürekli dış gebelik ihtimali üzerinde duruyor...eğer o bebek düşecekse dünyadaki bütün doktorlar birleşsek o bebeğin düşmesine engel olamayız dedi tabi bunları söylerken benim gözlerim dolmaya basladı,biz elimizden geleni yapalım yinede dedi kanamayı durdurmak için iki iğne verdi birini bugün diğerini cumartsi vurunucam.kırmızlık gecti ama hala kahverengi akıntım var oda çok aşırı değil.doktorda şarıl şarıl kan gelmedği sürece endişilenmemeye calıs dedi ama elde mi sanki iyi düşünmeye çalışıyorum bi anda aklıma geliyo önceki yaşadıklarım ağlamaya başloyorıum şimdi k.valideme geldik önce kalmam ben kendi evimde yatarm demştim ama galiba olmayacak gibi aman bebeğim iyi olsunda heryerde kalırım haftaya salı tekrar gidicem dktora inş. kese görünür bebeğime bişey olmaz .....inancım var ama bu sefer bişey olmaayacak diyorum bebeğim iyi diyorum ben elimden geleni yaptım duamı ettim dikkatte ettikten sonra tevvekkülü Allah a bırakıyorum inş gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur,hepimizi gözyaşları silinir....
bugün sabah bir kalktım kırmızı bir leke hemen doktora gittik kese görünmediği için dış gebelik olma ihtimalide var demişti dış gebelik ihtimalinin üstüne birde düşük tehlikesi eklendi dedi daha cok küçük oldugu için görünmüyo biliyorum ama doktr sürekli dış gebelik ihtimali üzerinde duruyor...eğer o bebek düşecekse dünyadaki bütün doktorlar birleşsek o bebeğin düşmesine engel olamayız dedi tabi bunları söylerken benim gözlerim dolmaya basladı,biz elimizden geleni yapalım yinede dedi kanamayı durdurmak için iki iğne verdi birini bugün diğerini cumartsi vurunucam.kırmızlık gecti ama hala kahverengi akıntım var oda çok aşırı değil.doktorda şarıl şarıl kan gelmedği sürece endişilenmemeye calıs dedi ama elde mi sanki iyi düşünmeye çalışıyorum bi anda aklıma geliyo önceki yaşadıklarım ağlamaya başloyorıum şimdi k.valideme geldik önce kalmam ben kendi evimde yatarm demştim ama galiba olmayacak gibi aman bebeğim iyi olsunda heryerde kalırım haftaya salı tekrar gidicem dktora inş. kese görünür bebeğime bişey olmaz .....inancım var ama bu sefer bişey olmaayacak diyorum bebeğim iyi diyorum ben elimden geleni yaptım duamı ettim dikkatte ettikten sonra tevvekkülü Allah a bırakıyorum inş gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur,hepimizi gözyaşları silinir....
Tsk ederım güzel dılegın için cnm..adetlerım düzenli olduğu için yumutlama günümüde hesaplamak zor olmadı.bn yumurtlmadn 1 hafta snra öğrendım silik çizgi çıktı iki güne bir tekrrlayınca git gide koyulaştı sonrada kan tahlilindede çıkınca kesinlik kazndı ama ultrasonda görunmedi daha cook küçük ondan ama
kese için çok çok erken bence bu sefer önlemlerinide almışsın merak etme erken öğrenmeninde böyle sıkıntısı var işte ama bizim erken öğrenmekten başka şansımız yok canım..böyle beklemek zor oluyor işte ama napacaksın yapacak bişey yok dua et.ama hafif kanama normal olabilir beta hcg kaç çıkmıştı bu arada??* senin sorunun neydi canım bu araca kaç düşük yaptın kaçıncı haftalarda???ben 2 düşük yaptım 7 ve 6.haftalarda sorun yok sadece mhtfr 677 heterezigot..önlem amaçlı 3.de clexan kullanıcam bu kadar..şans senden yana olsun umarım sağlıklı devam eder
Geçen hafta doktora gittiğimde 4,5-5 haftalık gibiydi.Adet olacağım gün ve sonraki birkaç gün kahverengi lekeler gelmişti ve adet olucam ama olamıyorum diye düşünmüştüm.Doktor bana ilaç verdi şimdi pek olmuyor ama bazen akıntım çok koyu olmasa da senin dediğin gibi hafif renkli olabiliyor.Doktor bana yatmamı hatta yemek bile yapmamamı söyledi.Sağ olsun bir arkadaşım her gün geliyor ve beni yalnız bırakmıyor.Ama ne kadar da olsa kalkıyorsun.Çünkü her iş bize bakıyor.Dikkat etmeye çalışıyorum.Bende çok tedirginim ama sakin olmaya çalışıyorum.Biz elimizden geleni yapalım da takdir ALLAH 'ın.Seninki kaç haftalıktı canım,sana da yat dedi mi?
bu arada kese görünene kadar dıkş gebelikten şüphelenilir ama sonuçta senin beta hcg değerin 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa ve tüplerinde bi şişlik görmediyse doktor dış gebelik değil yeni oluşmaya çalışan bir gebeliktir. beta 2 katına çıkmazsa sorun olabiliyormuş bence gönlünü ferah tut bendede 2.de dış gebelikten şüphe duymuşlarıdı kese görününce o şüphe kalktı ortadan
Bütün doktorlar diyeti vermiyor.Bura da bazı arkadaşlar da bu diyeti uyguluyor.İstersen doktorunla bir görüş.Canım gidebileceğin yakının varsa tabi ki git istirahat etmen önemli.İNŞALAH sağlklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.
Canm sakın moralini bozma kanaması olup da doğum yapan arkadaşım var.Kötüyü düşünmeyelim olurmu.ALLA'ın izni ile iyi olacak.Kayınvalidende kal bencede ve tuvalet dışında da kalkma olurmu.ALLAH ım bize verdiği bu güzel emanetleri sağ sağlim kuçağımıza alıp büyütmemiz ve olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda vermeyi nasip etsin
canım hıc korkma.kasım topıgıne gel bak kanaması olan cok arkadasımız oldu.ama atlattılar cok sukur.ıcerıde olan kanı kahverengı olarak atıyorsun su anda.stres yapma bebegını dusun.ınan su anda bıle senın duygularından cok etkılenıyor.salı gunu de kocaman bı keseyle gel bıze
İlk gebelikleri burda normal olan arkadaşlarda var canım. Şöyle ki bu belirli yaşlarda daha belirgin olarak ortaya çıkabiliyormuş. Yada ilk gebelikte sorun yaşamasa bile ikincide bu sorunu yaşayabiliyormuş. Doktorlarda bu konuda net bir açıklama getiremiyor. Ama yaş ilerledikçe bu pıhtılaşmanın düşüklere çok fazla neden olduğu belirlenmiş. Yemek içmekle olabilecek bişi değil ama yinede bazı arkadaşlara diyet listeleri veriyor doktorları. Bunlar arasında çok fazla et tüketimi felan yapılmayacağı var. Bakliyatlar felan sınırlı. Ama bunuda her doktor vermiyor. Bizimkiler öyle bir şey önermedi. Doktoruna göre değişiyor bu. Ama gebelikte yapılabilecek tek şey iğne kullanımı ve öncesinde asprin kullanımı felan... Şimdilik başka bir çözümü yok.
evet banada yat ağır iş yapmak yok dedi,bi iğne verdi bugün gittim baktım kıpkırmızı kan o verdiği iğne gecirdi allah tan inş bidaha gelmez sana ne gibi bir ilaç verdi? benimki daha 3 haftalık anca çok yeni yanii.bnde k.validemde kalıyorum annem uzakta çünkü sağolsun oda ilgileniyor
slm arkadaşlar nasılsınız kimler hamile napıyorlar hamile kalmadan önce dr niz ilac folıt asıt verdimi bu diyet konusunu anlamıyorum nicin neden diyet yapılıyor acaba:18::18:
Daha çok küçük canım.İNŞALLAH hepimiz kalp atışlarını görürüz.Ben de çok tedirginim.İlaç olarak düşük için Progestan verdi.Sabah akşam içiyorum.Aspirin ,folbiol,magnezyum ve clexane 0,4 verdi.Buları kullanıyorum.Benim annemler ve kayınalidemlerde uzakta.Cuma günü kalp atışlarını görürsek ve doktor yat derse annemler gelecekler.ALLAH'ım bize bunu nasip eder İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?