Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu yorumunu yeni gördüm canim bende bunu sormuştum sana yA illaki kalkmak zorunda kaliyorum k.valideme mi gitsem ne yapsam korkuyorumda bilmiyorum ne yapacagimi,birde by diyet mecburi mi Benim doktorum bisey demedi

Bütün doktorlar diyeti vermiyor.Bura da bazı arkadaşlar da bu diyeti uyguluyor.İstersen doktorunla bir görüş.Canım gidebileceğin yakının varsa tabi ki git istirahat etmen önemli.İNŞALAH sağlklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

kese için çok çok erken bence bu sefer önlemlerinide almışsın merak etme erken öğrenmeninde böyle sıkıntısı var işte ama bizim erken öğrenmekten başka şansımız yok canım..böyle beklemek zor oluyor işte ama napacaksın yapacak bişey yok dua et.ama hafif kanama normal olabilir beta hcg kaç çıkmıştı bu arada??* senin sorunun neydi canım bu araca kaç düşük yaptın kaçıncı haftalarda???ben 2 düşük yaptım 7 ve 6.haftalarda sorun yok sadece mhtfr 677 heterezigot..önlem amaçlı 3.de clexan kullanıcam bu kadar..şans senden yana olsun umarım sağlıklı devam eder

Canm sakın moralini bozma kanaması olup da doğum yapan arkadaşım var.Kötüyü düşünmeyelim olurmu.ALLA'ın izni ile iyi olacak.Kayınvalidende kal bencede ve tuvalet dışında da kalkma olurmu.ALLAH ım bize verdiği bu güzel emanetleri sağ sağlim kuçağımıza alıp büyütmemiz ve olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda vermeyi nasip etsin

bu arada kese görünene kadar dıkş gebelikten şüphelenilir ama sonuçta senin beta hcg değerin 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa ve tüplerinde bi şişlik görmediyse doktor dış gebelik değil yeni oluşmaya çalışan bir gebeliktir. beta 2 katına çıkmazsa sorun olabiliyormuş bence gönlünü ferah tut bendede 2.de dış gebelikten şüphe duymuşlarıdı kese görününce o şüphe kalktı ortadan

tabi canım Ultrason icin cok cok erken daha gözükmemesi cok normal....ayyyy ne güzel yaaaaa....bende bu ay adetimden sonra baslicam İNSALLAH hehehe....ama bazıları yumurtlama gününü anlıyormus...vujuddaki degisikliklerden sonra kasık agrısı felan olabiliyormus herkesde değisikmis de..ben hic anlamadım simdiye kadar yumurtlama günümü....neyse hayırlısı olsun bakalım...

bhcg 1100 çıkmıştı cnm bende seninle aynı sorunu taşıyorum mhtfr c677 heterizigot,2 düşük yaşadım birinci 6 hafta ikinci 4 haftadaydı,inş bebeğim bana tutunur sağlıklı bir sekilde

evet banada yat ağır iş yapmak yok dedi,bi iğne verdi bugün gittim baktım kıpkırmızı kan o verdiği iğne gecirdi allah tan inş bidaha gelmez sana ne gibi bir ilaç verdi? benimki daha 3 haftalık anca çok yeni yanii.bnde k.validemde kalıyorum annem uzakta çünkü sağolsun oda ilgileniyor

canım hıc korkma.kasım topıgıne gel bak kanaması olan cok arkadasımız oldu.ama atlattılar cok sukur.ıcerıde olan kanı kahverengı olarak atıyorsun su anda.stres yapma bebegını dusun.ınan su anda bıle senın duygularından cok etkılenıyor.salı gunu de kocaman bı keseyle gel bıze

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşllah

içim ferah zaten doktorda dedi ama yine şüpheli konuştu ,alttan muayende bile değerin 1500 olması gerekiyo ki öyle görürüz dedi,seninki 110 dedi çok az yane dedi ...

bi konuşayım olmazsa cnm ,şu anda k.validemdeym keske daha önce gelseydm daha rahat oluyo...

inş dediğin gibi olur ...amin canım aminnnnn

ayy canım benim inşallah kocaman bi kesem içindede minişcik yavrum olurr,dediğin çok doğru çok dikkat etmem lazım duygularıma ..:)

merhaba arkadaşlar bende bugün trombosit paneli bozukluğum olduğunu öğrendim doktor corasprin verdi folik asit ve b vitaminide verdi bende 1,5 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim sebebi buymuş...korunmadan devam edebileceğimi söyledi .. şimdi beni neler bekliyor arkadaşlar hamile kaldığımda iğnemi olucam ve hamile kaldığımda bu iğneyi vurunmama rağmen yine aynı şeyleri yaşabilir miyim ...çok üzgünüm...

slm arkadaşlar nasılsınız kimler hamile napıyorlar hamile kalmadan önce dr niz ilac folıt asıt verdimi bu diyet konusunu anlamıyorum nicin neden diyet yapılıyor acaba:18::18:

ben oğlumu 23 yaşında hiç sorun yaşamadan çok rahat doğurdum ama 30 yaşından sonra 4 tane düşük yaptımm vee şuan 35e gircem dediğiniz çok doğru birde bence ett kesinlikle pıhtılaşmayı tetikliyor ben iki düşüğümde en son et yemiştim tabiki biraz fazla ve arkasından düşüğüm oldu birde sigara kullanıyordumm sigarada pıhtılaşmayı tetiklermi acaba

Daha çok küçük canım.İNŞALLAH hepimiz kalp atışlarını görürüz.Ben de çok tedirginim.İlaç olarak düşük için Progestan verdi.Sabah akşam içiyorum.Aspirin ,folbiol,magnezyum ve clexane 0,4 verdi.Buları kullanıyorum.Benim annemler ve kayınalidemlerde uzakta.Cuma günü kalp atışlarını görürsek ve doktor yat derse annemler gelecekler.ALLAH'ım bize bunu nasip eder İNŞALLAH.

slm arkadaşlar nasılsınız kimler hamile napıyorlar hamile kalmadan önce dr niz ilac folıt asıt verdimi bu diyet konusunu anlamıyorum nicin neden diyet yapılıyor acaba:18::18:

Merhaba canım.Kan pıhtılaşması nedeni ile 4 kürtaj oldum.En sonun da 3 ay bekledik ve sonra aspirin,folbiol ve magnezyum verdi.Diyete başladık.Bazı doktorlar veriyor bunu.Protein sınırlı alıyorsun.Fazla yemiyorsun.Bazı şeyler tamamen yasak.

Son düzenleme:

mina kaç haftalıksın sanırım aynı durumdayız bizde keseyi gördük 2 hafta sontaya kalp atışları için gidicez bende clexane 0 4 kullanıyorum ufak ufak morarmalar var bende banada progestan verdi 3 tane alacakmışım düşük riskin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…