Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aa benimde varıs var bacak agrılarım cok oluyorduda ebn varısten ve cok ayakta kalmaktan sanıyordum bide dedigin gibi bacaklarım morarıyor arada ve gec geciyor morlugu:18::18:

slm arkadaşlar nasılsınız kimler hamile napıyorlar hamile kalmadan önce dr niz ilac folıt asıt verdimi bu diyet konusunu anlamıyorum nicin neden diyet yapılıyor acaba:18::18:

benim doktorum hamile kalmadan en az 3 ay önce folbiol ve bebe aspirini kullanmamı söyledi 3 ay korundum daha sonra hamile kaldım şimdi çok yeniyim bunlara ilaven clexane 0.4 oluyorum günde bir sefer

aa benimde varıs var bacak agrılarım cok oluyorduda ebn varısten ve cok ayakta kalmaktan sanıyordum bide dedigin gibi bacaklarım morarıyor arada ve gec geciyor morlugu:18::18:

ben düşüklerim öncesi hep şiddetli bacak ağrısı çektim sanki bacaklarımı kesiyorlardı birde yasak olan listedeki yiyeceklerin çoğunu yediğimde bacaklarım morarıyor sanki biyere çarpmılım gibi özellikle karalahanaa çok feci yapıyor artık araştıra araştır kendi kendimin doktoru oldum çünkü doktora gitsem dene diyo hepp off

benim doktorum hamile kalmadan en az 3 ay önce folbiol ve bebe aspirini kullanmamı söyledi 3 ay korundum daha sonra hamile kaldım şimdi çok yeniyim bunlara ilaven clexane 0.4 oluyorum günde bir sefer
slm cnm senin kan pıhtılaşma nasıl gerci ebn pek anlamıyorum degerlerdende benimki paı 4g/4g homozıgot muş

ben pek kara lahana yemem ayda yılda salatada ama dedigin gibi cok buyuk olmasada sanki carpmışım gibi bastırıyorum ama agrı olmuyordu sizler diyince aklıma geldi

benimki mthrf c677 heterizigot cnm ayrıca özel msj gnderemyrum msj sayım 100 olmadıgı için konyadaym ben şu an da
tmm cnm anladım mthrf c677 heterizigot bu deger bende yok ben kromozon karyo tip testlerimi yaptırdım temiz cıktı hacetepe hastanesinde kan pıhtılaşma yaptırdım orda benim cıktı ordaki hemşire arkadaş kadın dogumcuya göstermiş demiş böle böle ölüyor karnında bebekleri diye bu degerlerden ölüyor demiş

doğrudur cnm peki bir ilaç tedavisi vermedş mi doktor hamilelikten önce kendin görüşmedin mi doktorla ??

peki kahverengi lekelenmen hala devam ediyormu cnm ? benim doktorun verdiği iğneden sonra geçti ama şimdi yinede çok çok açık bi leke var,işlerini nasıl hallediyosun illaki kalkmak zorunda kalıyosundur Allah yardımcın olsun aman dikkat et olabildiğince yapmamaya çalış..bende senin ilaçlarının aynından kullanıyorum ama progestan vermedi dktorum acaba kullanılsa bi zararı olur mu ?? kalp atışlarını yarın mı görmeye gideceksin ama çook erken eğer herhangi bi gelişme olmazsa üzülme cnm küçük oldugu içindir

ben pek kara lahana yemem ayda yılda salatada ama dedigin gibi cok buyuk olmasada sanki carpmışım gibi bastırıyorum ama agrı olmuyordu sizler diyince aklıma geldi

benim morluk öncesi ağrı oluyor arkasından morluklar oluyor birde kara lahana dolması senin dediğin kırmızı lahana salatalara konan o değil pazı gibi oluyor benim dediğim

sen kaç tane düşük yaptın kaçıncı haftalrda
cnm ebnmki biraz karışık kısaca özet gecim ebn benim 2 tane oglum var 17 14 yaşlarında ama onlar ikizdi tekleri 1.5 aylıkkene düştü ardan zaman gecince dedik bir tane daha vars anasipde yapalım ilk bi hamiel kalmışım anlamadan kanla gitti aradn 1 yıla yakın zamn gecti tekrar hamile kaldım oda 3 ayına girdi yani 11+5 olması gerekkene 9+5 de ölmüş patoloji gitti bişi cıkamdı 6 ay sonra tekrar hamile kaldım oda aynı şekilde ayna zamanlarda ölmüş alındı patolojide parseyel mole cıktı dr m 6 ay korunacan beta hcg takip edilecek düşmesse kemoterapı verilecek dedi 1 kere dedi ama genetik testlerini yaptır bu arada ben ankara başkent hastanesinde yaptırdım hacetepede yaptırdım kan pıhtılaşmayı ama başkentde ii bir dr gittim kürtajdan 15 gün sonra oda baktı dediki kürtajdan parcalar kalmış temizlemem lazım bide o kürtajla temizledi patoloji yolladı temiz cıktı o işte sonrası genetiklerin sonuucuda böel cıktı

cnm 50 tane okudum benide eklermisin

kızlar ben 8 ay sonra hamile kaldım 3 ay uğraştık benim süt hormonum yüksekmiş o yüzden kalamamışım tüm tetkiklerinizi yaptırın

ben 3.ayın sonunda dr a gittim herşeyi denediğimi söyledim

Canım ben bugun verdım testlerı, valla senden duyunca hemen yaptırdım, sımdıye kadarda hıc hormon testı yaptırmamıstım, yarın cıkacak sonuc merak edıyorum, ne ılacı kullandın onuda yazarmısınn

bu diyet benimde canımı çok sıkıyor aslında doktorum diyet vermedi sadece et yerken dikkat et dedi şimdi sizlere bakıyorum ne güzel tedbir alıp diyet yapıyorsunuz şimdi ben burdan okuduğum kadarıyla yasak dediğniz yiyecekleri yememye çalışacağım ve nasıl olcak bilmiyorum o kadar ağır bir diyetki herşey yasak bence siz neler yiyosunuz onu söyleyin daha kolay olcak:) arkadaşlar diyet listenizi ayrıntılı yazsanız benim gibi doktoru diyet vermeyenlerde faydalansa ne iyi olur

Arkadaşlar iyi geceler olsun hepinize, bende 10 ay içinde maalesef 2 kimyasal gebelik yasadım, genetik test için 1 nisanda kan verdim, 7 mayıs da sonuçlar alınacak ama dikkatimi çeken, sizin yorumlarınızda şiddetli bacak ağrısından bahsetmişsiniz,her iki düşükde de bu bacak ağrılarını yaşadım acaba diyorum bende de kan pıhtılaşması mı mevcut?Sizlerden diyet listesinde hangi ürünlerin olduğunu bir kez daha yazarmısınız....Sevgiler.

iyi geceler
size sormak istediğim bişey var uzun süredir kafama takılıyo
ben bir boş gebelik geçirdim ondan sonraki hamileliğimde de düşüjk yaptım
daha sonra fakültede testlerimi yaptırdım sonuçlarım şöyle:
protein s : 85.83 (ref.aralığı 52-118)
protein c : 55.59 (ref.aralığı 70-140)
antitrombin 3 : 100.03 (ref.aralığı 83-118)
lupus antikoagulan : 1.03 (ref.aralığı 0.9-1.2)
tsh : 2.835 (ref.aralığı 0.350-4.940)

sonuç olarak protein c eksikliği çıktı ama ben bi tane testimi eksik yaptırmışım , burda hemozigot heterozigot falan diye konuşuluyo sanırım o test eksik bende.şimdi 19 haftalık hamileyim clexane 0,4 kullanıyorum ama testlerim eksik bişey olur mu diye çok tedirgin oluyorum.

arkadaşlar günaydın ben 2.düşüğümden sonra adet kanamamda azalma oldu sanki miktarında yani sadece 1 gün dolu dolu geldi daha sonraki 2 gün damla damla neden böyle oldu acaba??böyle bi durum yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…