Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şuan hamilemisiniz nekadarlık nasıl hazırlandınız

mina cnm kadın dogumcunmu verdi aspirin falan magnezyum diyeti neden nicin veriliyor off bende paı 4g/49 homozigit herkesinki farklı oldugundanmı verdi inan bişi anlamıyorum ebn bu işlerden:18::18: mina sanırsam sen ankaradasın hangi hastaneye gidiyorsun sen sen hamilemisin minacım ALLAH tamamına erdirsin inşlhhh yeni galiba yorumlardan anladıgım kadarıyla sen son kürtajdan 3 ay sonramı hamile kaldın cnm

Son düzenleme:

Canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin.progestani bende 3 sefer aliyorum hala devam...

Geçen hafta gittiğim de 4,5 5 haftalık dedi doktorum.Yarın gideceğim kontrole.İNŞALLAH sağlıkla kalp atışlarını duyarız hepimiz.Ben progestanı sabah akşam kullanıyorum.İğne bende de morarma yapıyor bu normal.Ama ilacı yavaş yavaş verirsen daha az morarır.

şuan hamilemisiniz nekadarlık nasıl hazırlandınız

4,5 5 haftalık hamileyim.Kürtajdan sonra 3 ay hiç birşey düşünüp üzülmememi söyledi doktorum.3 ay bitiminde diyetle birlikte aspirin,folik ve magnezyumla başladık.Hamile kalıncada iğneyi verdi.Zaman zaman kahverengi lekelerim olduğu içinde progestan verdi ve dinlenmemi söyledi canım

hemenmi hamile kaldınız diyetiniz nasıl cnm benimde 4 düşüğüm varr off off yaşda geçiyor

Amin canım bende dahil hepmizinkini tamama erdirsin İNŞALLAH.İlaçları ve diyeti doktorum erdi.Canım ben Antalya'dayım.Medicalparka gidiyorum.Evet 3 ay sonra hamile kaldım.Yarın kontrol için doktora gideceğiz.İNŞALLAH kalp atışlarını ben de,hepimiz de sağlıkla duyarız.

seninle hemen hemen aynı haftadayız keseyi gördün mü

kalp atışı için erken bence bana 2 hafta sonra gel dedi zaten 8. 9. haftalarda duydu arkadşlarım

amin canım inşllahh beni acayip etkiliyor çok halsizim
ben hemşireye vurduruyorum şimdilik o da morartı iyice (

kızlar ben 8 ay sonra hamile kaldım 3 ay uğraştık benim süt hormonum yüksekmiş o yüzden kalamamışım tüm tetkiklerinizi yaptırın

ben 3.ayın sonunda dr a gittim herşeyi denediğimi söyledim

hemenmi hamile kaldınız diyetiniz nasıl cnm benimde 4 düşüğüm varr off off yaşda geçiyor

4.ay için de hamile kalmışım.Diyetimde proteinden kısıtlı besleniyorum.Yani kırmızı et günde 30 gr(bir köfte kadar) yumurta yersem et yemiyorum.Süt ve ya yoğurt 4 çay bardağı.günde 10 dilim ekmek.bakliyat,balık,kuruyemiş(yağlı tohumlar) yasak.Sebzelerden ıspanak,karalahana,brokoli gibi koyu yeşil olanlar yasak.Bulgur,sarımsak yasak.Sebzeyi sevdiğim için pek zor olmadı.

Keseyi geçen cuma gördük.Bakalım İNŞALLAH hepimiz için bir sorun olmaz.Ben kendim vuruyorum.Kendin ursan daha rahat edersin aslında.

mina yiyeceklerle ne alkaki acaba aa ben son düşügümde ton balıgı cok yemiştimyaa acaba ondanmı oldu habire ton balıklı makarna yedimde yada ton balıklı salata off18:

Keseyi geçen cuma gördük.Bakalım İNŞALLAH hepimiz için bir sorun olmaz.Ben kendim vuruyorum.Kendin ursan daha rahat edersin aslında.
ayy nisa igne acıtıyormu yakıyormu cnm yaa normal buyk ignemi yoksa şeker hastaların vuruldugu gibi isülün ignesi gibimi ben cok korkarım igneden off

mina yiyeceklerle ne alkaki acaba aa ben son düşügümde ton balıgı cok yemiştimyaa acaba ondanmı oldu habire ton balıklı makarna yedimde yada ton balıklı salata off18:

Hayır öyle düşünme lütfen.Bazı yiyecekler kanın pıhtılaşmasını arttırıyormuş.Bazı arkadaşlara hafta da 1 defa falan balık vermişler.Bazılarına vermiyorlar.Bana vermediler.Biraz da bu diyet işi doktora bağlı.Hepsi de diyeti vermiyor.

ayy nisa igne acıtıyormu yakıyormu cnm yaa normal buyk ignemi yoksa şeker hastaların vuruldugu gibi isülün ignesi gibimi ben cok korkarım igneden off

İğne tek kullanımlık.İnsülin iğneleri gibi.Ucu normal iğnelerden kısa ve ince.İğneyi yaparken pek acımıyor ama moraran kısımın etrafına denk gelirse az birşey hissediyorsun ama oda çok az.İlacı biraz yakıyor ama saniyelik oda fazla değil.yani korkulacak bir şey yok.Pek canın yanmıyor.

pirinç pilavı ve tavukta mı yasak peki??

geriye ne kalıyorki sebze olarak birde ben varya düşüğümün birinde acayip döner yemiştim 2 3 porsiyon gecesi düşük yaptım diğer düşüğümde et mangal ve ızgara balık yemiştim çok fazla son düşüğümdede sarımsaklı yoğurtlu yiyecek yemiştim ve arkasındanda düşüğüm gerçekleşti diyettede bütün bunlar yasakya acaba bir bağlantısı varmı yediklerimle düşüklerimin

aynen benimde düşüğümün birinde dışarda 2.3 porsiyon et döner yedim gecesi düşük yaptım diğer düşüğümde et mangal 2.3 tabak arkasından ızgara baslık ve gecesi düşük yaptım diğerindede sarımsaklı makarna yedim sabahı düşük oldu birde düşük öncesi acayip bacak ağrısı yaşıyordum damarlarım acayip çıkıyordu ölüyordum bacak ağrısından bence bacaklarda başlıyordu pıhtılaşma ama bence bu diyet işi çook mantıkklı geçende karalahana dolması yedim 1 tabak inanın bacağımın 3 yerinde kocaman morluklar ve ağrı oluştuu diyette zaten karalahanada var yasak olann

kadın dogumcu dr mi veriyor diyeti cnm ben korunmayı bıraktım daha dr gitmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…