benimde öyleydi ve 4 düşüğüm oldu hepte bu yasaklı şeyleri tükettikten sonra
kadın dogumcu dr mi veriyor diyeti cnm ben korunmayı bıraktım daha dr gitmedim ama
Evet arkadaşım dokktorum bu diyeti yapmamı söyledi ve diyetisyene yönlendirdi.Sen de kontrole gidince bir görüş istersen
Günaydın Cleaxe 0,4 iğne için hastane'den heyet raporu çıkarmak gerekiyormu? yoksa sadece Dr reçete yazması yeterlimi?
peki kahverengi lekelenmen hala devam ediyormu cnm ? benim doktorun verdiği iğneden sonra geçti ama şimdi yinede çok çok açık bi leke var,işlerini nasıl hallediyosun illaki kalkmak zorunda kalıyosundur Allah yardımcın olsun aman dikkat et olabildiğince yapmamaya çalış..bende senin ilaçlarının aynından kullanıyorum ama progestan vermedi dktorum acaba kullanılsa bi zararı olur mu ?? kalp atışlarını yarın mı görmeye gideceksin ama çook erken eğer herhangi bi gelişme olmazsa üzülme cnm küçük oldugu içindir
ben düşüklerim öncesi hep şiddetli bacak ağrısı çektim sanki bacaklarımı kesiyorlardı birde yasak olan listedeki yiyeceklerin çoğunu yediğimde bacaklarım morarıyor sanki biyere çarpmılım gibi özellikle karalahanaa çok feci yapıyor artık araştıra araştır kendi kendimin doktoru oldum çünkü doktora gitsem dene diyo hepp off
peki kahverengi lekelenmen hala devam ediyormu cnm ? benim doktorun verdiği iğneden sonra geçti ama şimdi yinede çok çok açık bi leke var,işlerini nasıl hallediyosun illaki kalkmak zorunda kalıyosundur Allah yardımcın olsun aman dikkat et olabildiğince yapmamaya çalış..bende senin ilaçlarının aynından kullanıyorum ama progestan vermedi dktorum acaba kullanılsa bi zararı olur mu ?? kalp atışlarını yarın mı görmeye gideceksin ama çook erken eğer herhangi bi gelişme olmazsa üzülme cnm küçük oldugu içindir
Merhaba öncelikli olarak geçmiş olsun. Burdaki tüm arkadaşlarım ve benim aynı sorunumuz var. Trombofili yani kan pıhtılaşması. Herkes değişik mutasyonlarda. Ama sonuç aynı, Bebek kayıpları, düşükler. Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin.
Seni neler bekliyor aslında doktorun az çok açıklamıştır sana sanırım. Ama bizim yaptıklarımız ve yaşadıklarımızı anlatayım. Corasprin ve Folbiol kullanıyorum ben hamileliğe kadar. Şu an bekleme süresindeyim. ama hamileliği öğrendiğimiz an iğne başlanacak ve bunun için heparin içeren iğneler kullanılıyor. Kanı sulandırmak için. Zaten sorun kanın damarda pıhtılaşması ve ilk zamanlarda anneden beslenen bebeği besleyememesinden kaynaklı olarak kese küçük kalıyor ve bebek gelişemiyor. Bunu gidermek için de iğneyi öneriyor kadın doğumcular. Cleaxe 0,4 önerdi bana doktorum. Bakalım kısmet olursatekrar hamilel kaldığımda başlanacak. Üzgünüz hepimiz ama keşke sadece iğneyle çözülse ve hepimiz bunu aşsak diye umut ediyoruz. Rabbim başka sıkıntı yaşatmasın inşallah. Allah yardımcımız olsun.
ben düşüklerimde fecii şekilde bacak ağrısı yaşadım ve homozigot var bende zaten pıhtı genelde daha çok öncelikle bacağa atarmış bu en iyisi diğer organlara tarsa kalp akçiğer bu felç ölüme bile sebep olurmuş
Pirinç pilavı serbest canım ama ekmek yerine gün de 10 dilim ekmeği geçmeyecek ekmek yerine pirinç pilav veya makarna yiyebilirsin.Ben yanlışlıkla kırmızı et yazmışım buna beyaz ette dahil günlük 30 gramı yani 1 adet köfteyi geçmeyecek.Yumurta yersen et yemiyeceksin.
bu diyet benimde canımı çok sıkıyor aslında doktorum diyet vermedi sadece et yerken dikkat et dedi şimdi sizlere bakıyorum ne güzel tedbir alıp diyet yapıyorsunuz şimdi ben burdan okuduğum kadarıyla yasak dediğniz yiyecekleri yememye çalışacağım ve nasıl olcak bilmiyorum o kadar ağır bir diyetki herşey yasak bence siz neler yiyosunuz onu söyleyin daha kolay olcak:) arkadaşlar diyet listenizi ayrıntılı yazsanız benim gibi doktoru diyet vermeyenlerde faydalansa ne iyi olur
şu saniye itibariyle yediklerime dikkat edeceğim ve günlük ne yedim not alacağım hem pıhtılaşma için hemde zayıflamak için şimdi öğlene nohut ve pilav varr çokta açım bunlar pıhtılaşma yaparmı ama ekmek yemicem yanında ayranda içmicem
kızlar kontolden geldım.gordum mınısımı cok sukur.doktor ıgneyı yanlıs yapıyorsunuz dedı moraran ve sertlesen yerlerı gorunce.zararı olur mu dedım ınsallah faydası olur dedı.elıf nazıfe sızın de morarıp sertlesıyordu.sızın doktorunuz bısey dedı mı
1 köfte kadarmı hiç yemeyim daha iyi offof
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama olsun idare ediyorsu.:))
kızlar kontolden geldım.gordum mınısımı cok sukur.doktor ıgneyı yanlıs yapıyorsunuz dedı moraran ve sertlesen yerlerı gorunce.zararı olur mu dedım ınsallah faydası olur dedı.elıf nazıfe sızın de morarıp sertlesıyordu.sızın doktorunuz bısey dedı mı
canım salavatı bitiremedik daha, ben de cuma vakti dışarıdaydım, hiç düşünmedim fazla rağbet yok diye. salavatımız 4093 te kaldı. bitince sen yapacaktın ama bakalım biter sanırımGünaydın arkadaslar....emine bugün cuma....cuma ezanından sonra tekrar Ya Selama Baslıcaz mı bugün hep beraber ??? bu arada hayırlı cumalar arkadaslar.....
Reçeteye de yazsa alabiliyorsun ama bizler uzun süre bunu kullanacağımız için rapor çıkarttırıyoruz. Çünkü ödemeler açısından önemli raporun olması. Bazı arkadaşlar hiç ödemiyorlar, bazılarıda çok az ödüyorlar rapor olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?