Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde öyleydi ve 4 düşüğüm oldu hepte bu yasaklı şeyleri tükettikten sonra

evett yaaa özellikte ıspanak pazı sarmısak vazgeçemiyeceklerim arasında.yumurtada günde iki tane yiyorum.Balıkta çocuk için iyi olur diye haftada bir kesin hatta iki yemeye çalışıyordum ( kırmızı ette iyi olur diyee öfff öfff...sakattatta severimm offff offf.... Bunlar doğruysa ben neler yapmışım nelerr...hııı bir de kuruyemiş çok vitaminli diye onu da yemeyee özenn gösteriyordumm (((((((((((((((((

şu saniye itibariyle yediklerime dikkat edeceğim ve günlük ne yedim not alacağım hem pıhtılaşma için hemde zayıflamak için şimdi öğlene nohut ve pilav varr çokta açım bunlar pıhtılaşma yaparmı ama ekmek yemicem yanında ayranda içmicem

Günaydın Cleaxe 0,4 iğne için hastane'den heyet raporu çıkarmak gerekiyormu? yoksa sadece Dr reçete yazması yeterlimi?

Reçeteye de yazsa alabiliyorsun ama bizler uzun süre bunu kullanacağımız için rapor çıkarttırıyoruz. Çünkü ödemeler açısından önemli raporun olması. Bazı arkadaşlar hiç ödemiyorlar, bazılarıda çok az ödüyorlar rapor olunca.

kızlar kontolden geldım.gordum mınısımı cok sukur.doktor ıgneyı yanlıs yapıyorsunuz dedı moraran ve sertlesen yerlerı gorunce.zararı olur mu dedım ınsallah faydası olur dedı.elıf nazıfe sızın de morarıp sertlesıyordu.sızın doktorunuz bısey dedı mı

Kahverengi lekeler şimdilik pek yok ama zaman zaman dediğin gibi çok açık leke oluyor.Belli olmuyor.Çoğu zaman yatıyorum.Sağ olsun bir arkadaşım gündüz her gün geldi ve yemeğimizi yaptı.Akşam ve sabahda eşim çok yardımcı oldu.Fazla hareket etmemeye çalışıyorum.Progestanı doktoruna sormadan kullanma canım.Belki zararlı gelir.Bugün gidiyoruz dokora umarı sağlklı güzel haberlerle gelirim.Hepimiz içinde İNŞALLAH

Benim de yaklaşık 3-4 gün önce sağ bacağım da sanki kemiğimin içi çok ağrıdı ama şimdi geçti.İNŞALLAH kötü birşey olmaz.

Canım bir de bana bol su iç dedi doktorum.

amin arkadaşım sağol cevap için...bende folik asit b vitamini ve coraspin kullanıyorum...inşşallah aşıcaz canım Allah bi yoluna koymuştur elbet..peki yiyecek yasaklarına şimdiden uymamız gerekir mi yani hamile kalmadan Allah hepimize şifa versin arkadaşlar ve yardımcımız olsun...

Arkadaşım çok tşk ederim açıklamışsın ,bilmiyordum doğrusu bu kadar ciddi sonuçlar olacağını demek ki halimize şükretmek lazım, bende bebek anneye tutunuyor da ondan oluyor diye kendi kendime telkinde bulunuyordum

1 köfte kadarmı hiç yemeyim daha iyi offof

Canım kısaca söyleyeyeim sabah 60 gram(2 kibrit kutusu kada)peynir yiyebiliyorsun.Domates salatalık reçel serbest.Yumurta yersen gün içinde et yemiyeceğini unutma.Şarküteri yemiyorsun.Kaşar ve diğer peynirler yok.Sadece beyaz peynir ve lor var.Gün de 10 dilim ekmeği öğünlere bölebilirsin.Meyve yiyebiliyorsun.ara öğün yaparsın.Günde 4 çay bardeğı süt veya yoğurt istersan 2 çay bardağı süt 2 çay bardağı yoğurt yiyebilirsin.Sütlü tatlı yersen 2 çay bardağını azalt.Yemek olarak tazefasülye,kabak,patlıcan,beyaz lahana,karnıbahar,patatesi ve bu tarz sebzeler yiyebiliyosun.Bu sebzelerden çeşitli yemekler yapabilirsin.Çorba olarak şehriye,domates,tarhana,sebze çorbası içebilirsin.Pirinç pilavı ve makarna ekmekle değişimli olarak yiyebilirsin.

Baklagiller bana yasak canım.Sen de bir süre yeme istersen ama pirinç pilav ekmek yerine yiyebilirsin.Umarım sorun olmaz.

Gözün aydın canım çok sevindim.ALLAH'ım inşallah bize de nasip eder sağlıklı oldukları bir şekilde görmeyi

günaydın arkadaşlar ya ben en iyisi en kısa zamanda kadın dogumcu dr me gidim valalah sakadat yasak diyor benim son hamilelikte kokorec yedim cok cikolata yiyorum makarna desen nerdeyese hergün yedim resmen aş erdim tabak tabak yedim ton balıklı hemide off kafam iyice karıştı :18::18:

Serpilcim iyi olmaniza svndim cnm darisi basima bnde hftaya gidecegim .bende gecen gttigimde sertlesmeye ve morarmaya bakti dediki moraran ve sertlesen hucre bir sureligine oluyomus yani faydasi olmuyomus tkrar oraya vurmanin baska tarafa yap dedi bir de en onmlisi 3 dk uzerine parmagini bastiracaksin dedi o zmn etkili oluyomus igne.bn yapmadan once buz koyuyorum biraz uyusturuyorum ondan sonra vuruyorum ama yine morariyo valla haftaya tekrar soracagim cnm solerim.sertlesmede oluyo tabi aradada olsa

Günaydın arkadaslar....emine bugün cuma....cuma ezanından sonra tekrar Ya Selama Baslıcaz mı bugün hep beraber ??? bu arada hayırlı cumalar arkadaslar.....
canım salavatı bitiremedik daha, ben de cuma vakti dışarıdaydım, hiç düşünmedim fazla rağbet yok diye. salavatımız 4093 te kaldı. bitince sen yapacaktın ama bakalım biter sanırım

rapor olsa da fark ödeniyor arkadaşlar. ister reçeteyle al ister raporla ödenen fark aynı. ama bazı arkadaşlar, raporunda yazan teşhis farklı olduğu için fark ödemiyorlarmış. rapor yazdıracaksanız, önce eczaneye ne teşhis yazılması gerektiğini sorun, ona göre rapor yazdırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…