Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmerhaba benmde düşükten sonra 2.adetm az az geliyor bende nedenini bilmiyorum

insallah canım minik bebeğin iyidir ,Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim canım.Doktordan geldik.Küçük olduğu için sesini duyamadık ama atışını gördük,Haftaya cuma tekrar çağırdı.Yatmamı söyledi düşük tehlikesi varmış.Risk devam ediyor.Haftaya iyide olabilir kötüde.İNŞALLAH haftayada kalp atışlarını daha rahat duyarız ve sağlıklı bir bebek olur.

Ben kullaniyorum canim yeni basladim esimede iciriyorum gebeligi kolaylastiryomus, faydasini gorenler olmus insallah bizde gorurz:)

Bir arkadas daha yazmisti ikinci dusukten sonra az oluyomus die, bendede aynisi oldu merak etmeyin, ilk gun cok sonra azaliyodu hatta kahverengi geliodu, bir iki ay sonra duzelio benim duzeldi, kurtaj dusukten sonra olabiluomus, bide diyet yapiyormussnz oda etkili olur

Dun.hormon testlerini vermistim, sut hormonuma felan baktirdim cok sukur hepsi temiz cikti. Ve doktorum klomene baslatti bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecem, klomen kullananlarin gorusleri.neler ilk kullanmada gebe kalan varmi, buarada benim kullandgim ilaclar, corasprin, folidoce, evicap,klomen oldu

masallah diyelim o zamn canım kaç haftalıkken kalp atışı oldu o zaman 6 mı ? aman yat dinlen inşallah sesinide duyarsın annesii ne gibi bir risk varmış lekelenmen varmıda hala???

kime gittin canım klomenle hemen hamile kalırsın cnm arkadaşım öyle olmuşş

kızlar doktoruna soranınız oldu mu hiç normal bir gebelikte kan sulandırıcı iğne yapılırsa ne olurmuşşş?

Selam kizlar bende igne icin raporumu cikarttim bir senelik ve hic fark odemedim sagolasin nazife vermisti ne yazdiracagimi aynen oyle yaptim

evicapı neden verdi

kızlar nasılsınız of cnm sıkıldı yaww sohbet edecek konuşacak kimsede yok hadi gelin iki lafın belini kıralımm

slm kızlar ben daha önce de yazmıştım 1 düşüğüm 1 de boş gebelikten dolayı kürtaj oldum diye geçen gün doktora gittim artık 7 ayı geçti hamile kalabilirsin dedi aspirin falan kullanmama gerek yokmuş şu an sadece folik asit kullanıyorum inşallah aynı şeyi yaşamam hepimiz yavrularımıza kavuşuruz

iğneyi ve aspirini hep günün aynı saatlerınde yapmaya ve almaya calısıyorum ama dun hapı ıcmeyı unuttum 2 saat sonra ıctım. etkısı azalır mı sızce

bu ay ilk defa klomen kullandım dün bitti bugün dr kontrolum var bakalım kaç yumurtam olmuş merak içerisindeyim ama hiç kasık ağrım falan yok acaba olmadımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…