slm kızlarr nasılsınız ya ben bu ay cok az oldum adet neden böle olduki gecen ay cok oldu bu ay ilk gün oldu bugun 3 cü gün ama az az oluyor eskiden olsa 2 ci 3 cü gün bayaga olurdu şaşatım meysim degişikligindenmi yoksa diyet yapıyorum ictigim caylardanmı anlamadım :18::18:
insallah canım minik bebeğin iyidir ,Allah yardımcın olsun
bende b12 folik asit arada birde elevit kullanıyorum yalnız diyete hiç dikkat etmiyordum bugünden itibaren ececeğim birde doktor bana bol su iç karbonhidratıda az al demişti birde aranızda evicap kullanan varmı gebeliği kolaylaştırmak ve çok faydalıymış
slm kızlarr nasılsınız ya ben bu ay cok az oldum adet neden böle olduki gecen ay cok oldu bu ay ilk gün oldu bugun 3 cü gün ama az az oluyor eskiden olsa 2 ci 3 cü gün bayaga olurdu şaşatım meysim degişikligindenmi yoksa diyet yapıyorum ictigim caylardanmı anlamadım :18::18:
Teşekkür ederim canım.Doktordan geldik.Küçük olduğu için sesini duyamadık ama atışını gördük,Haftaya cuma tekrar çağırdı.Yatmamı söyledi düşük tehlikesi varmış.Risk devam ediyor.Haftaya iyide olabilir kötüde.İNŞALLAH haftayada kalp atışlarını daha rahat duyarız ve sağlıklı bir bebek olur.
Dun.hormon testlerini vermistim, sut hormonuma felan baktirdim cok sukur hepsi temiz cikti. Ve doktorum klomene baslatti bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecem, klomen kullananlarin gorusleri.neler ilk kullanmada gebe kalan varmi, buarada benim kullandgim ilaclar, corasprin, folidoce, evicap,klomen oldu
Dun.hormon testlerini vermistim, sut hormonuma felan baktirdim cok sukur hepsi temiz cikti. Ve doktorum klomene baslatti bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecem, klomen kullananlarin gorusleri.neler ilk kullanmada gebe kalan varmi, buarada benim kullandgim ilaclar, corasprin, folidoce, evicap,klomen oldu
nasıl normal bir gebelik yaniikızlar doktoruna soranınız oldu mu hiç normal bir gebelikte kan sulandırıcı iğne yapılırsa ne olurmuşşş?
nasıl normal bir gebelik yanii[/QUOT
yani kan pıhtılaşması olmayan bir gebe kullansa demek istemiştim. kan pıhtılaşma sorunu yok ama iğne vurunsa mesela?!! neden deme sadece merak...
nasıl normal bir gebelik yanii[/QUOT
yani kan pıhtılaşması olmayan bir gebe kullansa demek istemiştim. kan pıhtılaşma sorunu yok ama iğne vurunsa mesela?!! neden deme sadece merak...
Gereginden fazla kanin sulanmasi da bebegin rahimde tutunamamasina neden oluyomus
kimse yokmu duygu sen varsın sadece sanırım bahsetsene kendindenGereginden fazla kanin sulanmasi da bebegin rahimde tutunamamasina neden oluyomus
evicapı neden verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?