Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende b12 folik asit arada birde elevit kullanıyorum yalnız diyete hiç dikkat etmiyordum bugünden itibaren ececeğim birde doktor bana bol su iç karbonhidratıda az al demişti birde aranızda evicap kullanan varmı gebeliği kolaylaştırmak ve çok faydalıymış

kızlar aklıma takılan birşey var ? balık et baklagiller yasak, bu yiycekler bebek için normalde bu kadar faydalı iken bizim bebişlerimiz nasıl gelişip büyüğücek???

Bu ben de düşündüm belkide vücudumuzda depolananlar yetiyor artıyor bile.Yine de doktora sormak lazım.Belki vitamin takviyesi yapar bilemiyorum ama.

Arkadaşlar ilacı çok yavaş vermeye çalışın.1-2 mm verdikten sonra 1 saniye bekleyin sonra tekrar verin Yaklaşık 20 30 saniye sürüyor ama sadece nokta kadar morarıyor.Bazen o bile lolmuyor.Bi deneyin belki işe yarar.

ya da ankara daki arkadaşlar salı günü ankara ya hrs hastanesindeki doktoruma trombofili sonuçlarımı öğrenmek için gidicektim ayrılıyomış ordan kendine muayenehane açımış pazartesiden itibaren orda olucakmış muayenehane işleyişi nasıl ankara da takipleri ödemeleri hakkında bilginiz varmı salı günü gidicem muayenehanesine ona göre karar vericem sormam gereken neler var kafam çok karıştı tam iyi doktor buldum derken ne yapayım ben şimdi:44:

saol canım benım.haftaya cumartesı bır daha kontrolum var benım.acıyla yapmamak lazımmıs ıgneyı dık vurmak gerekıyormus.bı de dedıgın gıbı daha cok bastırayım.gobegım gerıldıgı ıcın ıgne daha zor gırıyor.kolundan da yapabılırsın dedı.ama onumuz yaz.morarırsa gorunsun ıstemıyorum.cunku o zaman herkes cok soru sorar bana bunu ıstemıyorum.daha dogrusu gerılmek ıstemıyorum.moraran ya da sertlesen yere tekrar yapmıyorum ıyılesene kadar.bu arada benım gobegım cok kasınıyordu onu soyledım.kayısı cekırdegı kakao yagı kullanabılırsın dedı.

kızlar diyet listesi merak etmişsiniz. Daha önce de vermiştim. Benimki emine ve diğer arkadaşlardan farklı olarak sebze ve meyvede de sınır var. Ama en azından günlük alacağınız miktarlar için bir örnek teşkil eder belki diye tekrarlayın dedim. Bence diyet gerekli çünkü bazen farkında olmadan bazı şeyleri kaçırabiliyoruz. Ama ölçülü yediğiniz zaman hesaplayarak kaçırmıyosunuz.

kızlar daha önce yazdığım buradaki örneğe uygun olarak gün içine programlanmış diyet listemdi. Bu da hacettepe tıptan aldığım diyet listem. Burada dönüşümler de var. Mesela bir köfte kadar etin yerine haftada bir kez 5 kaşık kurufasulye, ya da 3 kaşık nohut ya da mercimek yiyebiliyorsunuz.

canım dur panik olma. dr unda karalıysan, değiştirmeyeceksen panik yapma. o nereye giderse sen de peşinden gideceksin. benim dr da hastanesini değiştiriyormuş, medicanaya geçecekmiş. ben de peşinden... ben muayenehanesine gidiyorudum, tahliller için hastaneye yönlendiriyordu, orda yaptırıyordum. canım senin dr prof mu? geçen sene özgür derenin (prof) 350 aldığını duymuştum. benimki şuan 250 prof değil. ünvana göre fiyat değişiyor. ama hastaneyle bağlantısı olmayacakmıymış hiç acaba? ama zaten hrs de çok arkadaşı olacağı için onlara yönlendirir, ya da kendi gelir doğuma. ya da senin seçeceğin bir hastane de yapar doğumu. tabi tahliller falan var, onları için hrs ye yönlendirir muhakkak. o da muhakkak bunları düşünmüştür ona göre yönlendirir seni. gidip konuşacaksın dr unla, tahliller için, doğum için ne yapacağını sor. ama dediğim gibi dr undan eminsen her şeye razı geleceksin maalesef...

Seninle ayni haftadayiz cnm allahin izniyle kucagimiza aldgmz gunleride goruruz insallh bn dik yapmiyodum dik yprim artik ikili test 13 ile 14 hfta arasinda yapacakmis drum ole dedi sana bisey dedimi bnmde karnim buyumeye basladi sanki sertlestide yavastan acaba bana mi ole geliyo psikolojik mi diye dsnuyorum ya!!!

kızlar elhamdülillah ben daha önce hiç düşük yaşamadım, bu ilk hamileliğim ama doktor az önce test verdi, yaptırdım 4 adet testti, 1 saatte aldım sonuçları ve düşük riski ile kan pıhtılaşması var, e-reçete yazıyorum alırsın dedi.
acaba ne testi verdi göremedim
sizler neler yaptırdınız da anlaşıldı bu kan pıhtılaşması olayı?
trombofili paneli yaptırmama gerek var mı dedim yok dedi :44:

insallah canım minik bebeğin iyidir ,Allah yardımcın olsun

ınsallah canım.ıkılı testten bahsetmedı daha.haftaya gıdınce sorarım artık.bıraz sık cagırıyor.doktorum epey temkınlı davranıyor sagolsun.ama ben herseyden nem kapabılıyorumbenımde karnım sert ve sıs.kesınlıke psıkolojık degıl

canım doçent benim doktorum bölümünü birincilikle bitirmiş üstün başarı ödülü var hamilelik takibinde bulunmadı daha ama ameliyatım esnasında falan memnundum. aynı şekilde devam edicez diyo tahliller için falan yan tarafında bir laboratuvar vaymış orayla anlaşmış doğumu da sen nerde istersen orada yapıcaz diyo o nasıl olur ki son anda hastane kabul eder mi gittiğimde ayrıntılı görüşücem ona göre karar vericem kayınvalidem hrs de tarık aksu ya da coşkun beye devam et diyo eşim sen hangisini istersen diyo bizim için önemli olan takip diyo ne bileyim ya yeni bi dr arayışını hiç gözüm yemiyo şimdi

slm kızlarr nasılsınız ya ben bu ay cok az oldum adet neden böle olduki gecen ay cok oldu bu ay ilk gün oldu bugun 3 cü gün ama az az oluyor eskiden olsa 2 ci 3 cü gün bayaga olurdu şaşatım meysim degişikligindenmi yoksa diyet yapıyorum ictigim caylardanmı anlamadım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…