kızlar kontolden geldım.gordum mınısımı cok sukur.doktor ıgneyı yanlıs yapıyorsunuz dedı moraran ve sertlesen yerlerı gorunce.zararı olur mu dedım ınsallah faydası olur dedı.elıf nazıfe sızın de morarıp sertlesıyordu.sızın doktorunuz bısey dedı mı
Serpilcim iyi olmaniza svndim cnm darisi basima bnde hftaya gidecegim .bende gecen gttigimde sertlesmeye ve morarmaya bakti dediki moraran ve sertlesen hucre bir sureligine oluyomus yani faydasi olmuyomus tkrar oraya vurmanin baska tarafa yap dedi bir de en onmlisi 3 dk uzerine parmagini bastiracaksin dedi o zmn etkili oluyomus igne.bn yapmadan once buz koyuyorum biraz uyusturuyorum ondan sonra vuruyorum ama yine morariyo valla haftaya tekrar soracagim cnm solerim.sertlesmede oluyo tabi aradada olsa
saol canım benım.haftaya cumartesı bır daha kontrolum var benım.acıyla yapmamak lazımmıs ıgneyı dık vurmak gerekıyormus.bı de dedıgın gıbı daha cok bastırayım.gobegım gerıldıgı ıcın ıgne daha zor gırıyor.kolundan da yapabılırsın dedı.ama onumuz yaz.morarırsa gorunsun ıstemıyorum.cunku o zaman herkes cok soru sorar bana bunu ıstemıyorum.daha dogrusu gerılmek ıstemıyorum.moraran ya da sertlesen yere tekrar yapmıyorum ıyılesene kadar.bu arada benım gobegım cok kasınıyordu onu soyledım.kayısı cekırdegı kakao yagı kullanabılırsın dedı.
Dun.hormon testlerini vermistim, sut hormonuma felan baktirdim cok sukur hepsi temiz cikti. Ve doktorum klomene baslatti bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidecem, klomen kullananlarin gorusleri.neler ilk kullanmada gebe kalan varmi, buarada benim kullandgim ilaclar, corasprin, folidoce, evicap,klomen oldu
canım bel ağrısına dikkat. ağır iş yapma ve mümkün olduğu kadar dinlen. ayaklarını uzat. gerçi benim devam etmedi ama düşüklerimde bel ağrısı oldu şiddetli. bana oldu diye sana da olacak diye birşey yok ama sen yine de dikkat et.hamile olan arkadaşlarım yaa bende acayip bir bel ağrısı var sizinde böyle bir durum oluyomu veya oldumu ilk haftalarda ??
hamile olan arkadaşlarım yaa bende acayip bir bel ağrısı var sizinde böyle bir durum oluyomu veya oldumu ilk haftalarda ??
günaydınn kızlarrr nasılsınzzzz benim hemotolojideki kan degerlerimi netden aldım kan düşüklügü vitamin eksikligi gerci bir sürü şey var ama anlamıyorumm neyse artık hemotolojici kan hapı vitamin vermişti salak gibim almadım kilo alırım diye yaa:18::18: tüh neyse artık kadın dogu dr me götütüm artık sizler nasılsınız
Selam kizlar bende igne icin raporumu cikarttim bir senelik ve hic fark odemedim sagolasin nazife vermisti ne yazdiracagimi aynen oyle yaptim
canım bel ağrısına dikkat. ağır iş yapma ve mümkün olduğu kadar dinlen. ayaklarını uzat. gerçi benim devam etmedi ama düşüklerimde bel ağrısı oldu şiddetli. bana oldu diye sana da olacak diye birşey yok ama sen yine de dikkat et.
Merak etme benimde ilk haftalarda oldu hatta yanlari bile agriyodu rahimde yer aciliyormus zaten ilk bel kalinlasirmis sonra gecti simdide ara ara oluyo
masallah diyelim o zamn canım kaç haftalıkken kalp atışı oldu o zaman 6 mı ? aman yat dinlen inşallah sesinide duyarsın annesii ne gibi bir risk varmış lekelenmen varmıda hala???
canım bendede oluyor sertlik ve morarma ama kullanan herkeste ara ara da olsa oluyor yazıyorlardı burda.benim doktor sadece derinin altına kaçırıyorsun iğneyi diyoriğneyi vurduktan sonra üstünü bastır iğneyi vurduktan sonra pamukla bastırıp derinden öyle çıkart diyor.ben 2 gündür bacaktan vurmaya başladım.karından artık zor oluyor gerildi ya iyiden 80tane iğne vurmusum birde iyice deride sertleşti mi ne iğnenin ucu giriyor devamı girmiyordu.bacaktan kolay batıyor iğne vuruken yakmıyor ama vurduktan sonra tüm bacağım kasılıyor.baağa döndüm ben bakalım...bu arada benimde karnım çok kaşınıyor özellikle kist oluşan bir yer var orası çok ama çok kaşınıyor...
iyi bakalım inşallah klomenle ikizlerin olur canım....
kızlar dün hiç giremedim topiğe.beldedeyim ya ben ilçeye alısverişe gitmiştik yorlmusum dün gece 9dan beridir uyuyordum.abah 8 çeyrekte kalktım.
evicapı neden verdi
kime gittin canım klomenle hemen hamile kalırsın cnm arkadaşım öyle olmuşş
kızlar klomeni kafamıza göre kullansak bişey olurmu birde bikere kullansak bile etkisi heöen oluyomu birde ikiz gebelik olma olasılığı çokmu ikizi çook istiyomm gerçi benimkide lafmı biri taşıyabildimde 2 kaldı off off
selamm herkese...Aranıza yeni katılıyorum :))
Benimde başımdan 3 defa olumsuz gebelik geçti.ilk 12 haftalıkken kalbi durmuştu ve kürtaj.Sonra 6 haftalık kendiliğinden düştü.En sonuncusuda 17 haftalıkken amniyon sıvısı azlığından dolayı normal doğum yaptırıldı.Bebektede bir problem çıkmadı.çok küçük olduğundan yaşamadı( Kromozom testlerimizde bir şey çıkmadı.Trombofili testinde ise sadece mthfr 1298 heterezigor çıktı.Bakalım bundandan sonra nasıl olacak.Şimdi CORASPİN+FOLBİOL kullanıyorum. Yaradan hepimiz için hayırlısını versin
Teşekkür ederim canım 6 haftalıktı.Bazen lekelenmeler oluyor,birde kürtajlarım olduğu için yatman lazım dedi.İNŞALLAH cumaya sağlıkla sesinide duyarız.Siz de duyarsınız İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?