çok iyi erkenden duyulmuş kalp atışları inş. bizlerde duyarız cnmAllah ım şifa versin inş tabi temkinli olmakta fayda var ..
Teşekkür ederim canım.Sesini duyamadık ama atışını gördük.İNŞALLAH hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelip büyürler arkadaşım.
Geçmiş olsun canım.Doktorunla ne zaman görüşeceksin.Muhtemelen vitamin falan verir.Elisa sanırım bir enfeksiyon olduğunu gösteriyor olabilir.Tabiki doktorun daha iyi bilir.slm kızlar nasılsınz bakimmmm bugun hemotoloji sonuclarımı aldım netden kan düşüklügü vitamin eksikligi varmış elisa kanımda cıkmış ondada artık ne varsaa:))
kaç haftalık kaç günlük canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşım.6 haftalık daha çok küçük.Umarım bu sefer sağlıkla büyür:))
yazdık mina vitaminle kan şuurupları oluyorya kücük ama ebn almadım kilo aldırıyor diyee:18::18:Geçmiş olsun canım.Doktorunla ne zaman görüşeceksin.Muhtemelen vitamin falan verir.Elisa sanırım bir enfeksiyon olduğunu gösteriyor olabilir.Tabiki doktorun daha iyi bilir.
amin canım amin aynı haftadayız seninlee
Ne güzel.Sen gittinmi kontrole
yazdık mina vitaminle kan şuurupları oluyorya kücük ama ebn almadım kilo aldırıyor diyee:18::18:
yazdık mina vitaminle kan şuurupları oluyorya kücük ama ebn almadım kilo aldırıyor diyee:18::18:
evet geçen slı gittim keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışları için çağırdı
ALLAH'IM hepimizin bebekerinin sağlığını korusun.
ayy mina zaten sıkı bir diyetdeyim bu yılın icinde 2 hamilelik gecirdimve bende mide bulantısı olmadıgından iştahım acık oluyor kilo aldım şimdi onları vermeye calışıyorumki geri hamile kalırsam zayıf kalım diyee:)Bence ihmal etme.O şurupların kendisi aldırmıyorda iştah açıyor.Tabiki yersen alıyorsun.İlaçlarını almamazlık yapma istersen az yersin kilo almazsın:))
Teşekkür ederim canım.Sesini duyamadık ama atışını gördük.İNŞALLAH hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelip büyürler arkadaşım.
kızlar hamileliklerinizde hiç korkulu rüya görüyormusunuz ben görüyordum ve arkasından düşük oluyordu
selmacım, neticede seçeceğin hastane özel olacağı için son anda da gitsen kabul ediyorlar, hatta ben geçen medicanayı aradım, doğum ücretini öğrenmek için, bana burdaki dr mu yapacak doğumnuzu yoksa dışarıdan mı getireceksiniz diye sordu. o kısmı oluyor merak etme, istediğin yeri tabiki seçiyorsun. peki sen inşallah o günleri görürsün de doğumu ankarada mı yapacaksın? doğumdan sonra eve dönmeniz sor olmayacak mı? hrs de ki bir dr da devam etsen sanırım daha iyi olacak senin için, doğumdan sonra ordaki dr lar ilgilenecekler mi acaba seninle nasıl oluyor bilmiyorum. tarık aksu için iyi diyorlar. zaten sen de ilk ona gitmiştin değil mi? bir arkadaşım da ona doğum yaptırdı, yanlış hatırlamıyorsam paket fiyatları falan olıyormuş hrs nin, başlangıçta peşin vermiş 6500 tl falan dı sanırım geçen sene. sonuna kadar ona gitmiş ve tüm tahliller için bir daha para vermemiş. o da 2 düşük yapmıştı onda pıhtılaşma yok ama guatr vardı ve 3 aylık oldu kızı. memnundu. ama pıhtılaşmada nasıldır bilmiyorum. tabi bu arada bizim için paket fiyat olmaz, malum bizim hamileliklerin ne kadar süreceği belli olmuyor.canım doçent benim doktorum bölümünü birincilikle bitirmiş üstün başarı ödülü var hamilelik takibinde bulunmadı daha ama ameliyatım esnasında falan memnundum. aynı şekilde devam edicez diyo tahliller için falan yan tarafında bir laboratuvar vaymış orayla anlaşmış doğumu da sen nerde istersen orada yapıcaz diyo o nasıl olur ki son anda hastane kabul eder mi gittiğimde ayrıntılı görüşücem ona göre karar vericem kayınvalidem hrs de tarık aksu ya da coşkun beye devam et diyo eşim sen hangisini istersen diyo bizim için önemli olan takip diyo ne bileyim ya yeni bi dr arayışını hiç gözüm yemiyo şimdi
Ben kullaniyorum canim yeni basladim esimede iciriyorum gebeligi kolaylastiryomus, faydasini gorenler olmus insallah bizde gorurz:)
evicap e vitamini senin daha kolay hamile kalmanı sağlıyor benim dr um eşimin de kullanmasını istedi onda da spermin hareketini hızlandırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?