evet cnm tarihler yakın o zaman mayısta beraber hareket ediyoruz:)))))) inşallah emin adımlarla ilerleriz canım bu kez ama ben mayıs yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum birazda tırsıyorum:))
Bugün 3te birazdan çıkacağım. Biiyorsun bu diyet mthfr faktörlerinde mutasyonu olanlara öneriliyor. Ve de sağlıklı beslenmemize neden oluyor aslında. Sen 4 kilo falan vermiştin sanırım değilmi. Ben eti zaten azaltmıştım ama çorba pilav biraz zor oldu çünkü bulgur pilavını çok yapardım. Mercimek çorbasını da. Şimdi pirinç pilavı yapıyorum, tarhana, domates çorbası falan. Bi de kavrulmamış badem fındık ceviz günde 4-5 tane yiyordum o da yasak sanırım. Ama sonunda bebişlerimiz varsa eğer herşeye değer. Neyse canım çıktım ben:)
emine soğan suyunuben sabah işe giderken içemiyorum açıkçası o yüzden ben akşam 1 soğanın kabuğunu soyup 2 bardak kaynamış suda 5 dk kaynatıp içicem ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim çalışanlar böyle içebilir diye
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. tek seferde topluca alıntı yapmayı beceremedim. yazdıklarınızı ancak sabah okuyabildim ve sayenizde moralim inanılmaz düzeldi Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin. işte o yüksek moralle doktora gittim. hcg değerimi gösterdim, baktı 53. adetin kaç gün geçti dedi, geçmedi ki daha var dedim, bu değer çok iyi o zaman dedi :)
Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Allah bekleyen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma da nasip etsin. normal hamileler gibi doyasıya sevinemiyoruz hep bi şüphe ve korku ama olsun yeter ki sonu iyi olsun.
ilk iğnemi de vuruldum, çok yakıyomuş :)
günde 1 kere clexane 0,4
folbiol
coraspin
öyle mi mthfr lerde mutasyon olunca mı diyet veriliyor. bilmiyordum. evet kesinlikle çok iyi oldu diyet benim için. şimdi çevremdeki herkese çavdar ekmeğini öneriyorum, eşim de zaten benimle aynı yiyor, tüm yemekler zeytin yağlı olunca süper oldu. içim çok rahatladı. mızır yağı zaten zararlı (gdo). annem de çavdar ekmeğine başladı. ben 4 kilo verdim. 2 kilo daha versem çok iyi olacak. ben bir de liptonun kiraz sapı çayını ve yeşil çayını içiyorum işte. normal çay pek içmiyorum. belki o da iyi geldi bana. 4 kiloyu çok hızlı verdim ama şimdi takıldı.evet kuruyemiş yasak. hamileyken günde 3 er tane ye demişti. tamam canım çıkmışsın sen bile. iyi geçer inşallah görüşmen. haberlerini bekliyorum.
bence meali değilde kurandan okunması daha makbul ben kurandan okuyorum bugün 1. okudum
Nazife yazılanları bugün okuyabildim iş yoğunlundan merak ettim seni? Yazmamışsında bir daha, iyimisin.? Bir sorun yoktur inşallah.
cnm mutlaka arapçası daha makbuldür de ben kuranı çok iyi bilmiyorum yanlış okumayayım diye türkçe mealinden okuyorum birde çok uzun ya ancak bitirebiliyorum
Serapcim cok sagol cnm biseyim yok yarin dr gidip bebisimi de saglikli gorursen cok daha ii olucam insallh mide bulmtim var hala biraz azaldi artik ama 3. Ayin sonuna geliyoz ya ondandr dun old bir dertleseyim dedim bika kisi haricinde anlayan olmadi nyse sorun dgl ytrki hpmiz iyi olalim sen nasilsin cnm
Serapcim cok sagol cnm biseyim yok yarin dr gidip bebisimi de saglikli gorursen cok daha ii olucam insallh mide bulmtim var hala biraz azaldi artik ama 3. Ayin sonuna geliyoz ya ondandr dun old bir dertleseyim dedim bika kisi haricinde anlayan olmadi nyse sorun dgl ytrki hpmiz iyi olalim sen nasilsin cnm
Kızlar, annemin, eşimin ve benim birleşip okuduğumuz toplam 11700 tevhid vardı. Rabbim kabul eylesin. Hepimizin adına dualadım inşallah. Rabbim gönlümüzden geçen bebişlerimizi bize sağlıkla versin inşallah. Uzun güzel ömürleri olsun. Bir daha sıkıntılarla imtihan etmesin bizleri. Herşeyi kolayından versin,zorlaştırmasın mevlam...
benimde mthfr677heterzigot 4 kaybım var 5.de iğne kullanarak aldım kucağıma bence sende kullanmalısın
ben bebek aspirini kullandım ama burdaki arkadaşlardan coraspirinde kullanan vardı
değerin güzel çıkmış adetine daha varken hemde hayırlı olsun inşallah olumlu düşün olumlu olsun kötüyü getirme hemen aklına
Kızlar, annemin, eşimin ve benim birleşip okuduğumuz toplam 11700 tevhid vardı. Rabbim kabul eylesin. Hepimizin adına dualadım inşallah. Rabbim gönlümüzden geçen bebişlerimizi bize sağlıkla versin inşallah. Uzun güzel ömürleri olsun. Bir daha sıkıntılarla imtihan etmesin bizleri. Herşeyi kolayından versin,zorlaştırmasın mevlam...
slm kızlar ne yapıyorsunuz homosistein 9.7 çok mu yüksek. bir de extradan faktör vııı heterezigotmuş
bağrmanın kötü bir etkisi olurmu ki cnm ? halsizlik bu aylarda oluyor özellikle uyku çook fazla oluyor ,çok şükür lekelenmem gecti doktorum iğne verdi iğne anında kesti..daha fazla alamıyorsun dimi raporu Allah yardımcın olsun cnm olabildiğince dikkat et ..
kızlar bu ay klomen kullanmama rağmen 1 yumurtam oldu cumartesi gittiimde 14 mm di bugün gittim yine 14 mm dedi perşembe gene gel dedi aama pek umutlu konuşmadı adetimin 13.günündeyim sizce daha büyürmü yoksa mayısa mı kaldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?