Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 4400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 27530
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Liste cok guzel olmus eminecim ellerine saglik bayildim insllh daha cok olur hamisler

pekii ama bu 70bin kelimei yevhidi de yapalım yeryüzünde bundan daha üstün bir şey yokmuşş hepimize birdende olur ama istesek hergün birimize çok rahat okuyabiliriz

daha önce kelime-i tevhid de okuduk başka başka dualar da okuduk. tabi okuruz sırası gelince neden olmasın. hangi duanın okunacağına ben karar vermiyorum, ne kadar okunacağına da. ben çok sık topiğe girdiğim için sadece ben listeyi tutuyorum. çoğunluğun kararına göre okuruz tabiki. önemli olan katılımın olması için çoğunluğun kararının ne olacağı. ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum 1 günde 70000 kelime-i tevhidi burda bitiremeyebiliriz. ama deneriz neden olmasın. istersen önce şuanki duayı bir bitirelim. duayı Şenay yapacak. dualama yapmayan çok kimse var. sırayla herkes dualama yapacak. hamile olsun ya da olmasın.

Insallah ya, emine cok guzel olmus eline saglik, insallah bu yaz hepimiz hamis kaliriz teker teker

inşallah canım yaa, inşallah. sen iki hamiş arasındasın, bulaşır artık. ben de nezifeyle serpilin arasına mı yerleştirsem kendimi ne) bu dualarımızın vesilesiyle inşallah sırayla hepimiz doğuracaz.

pekii ama bu 70bin kelimei yevhidi de yapalım yeryüzünde bundan daha üstün bir şey yokmuşş hepimize birdende olur ama istesek hergün birimize çok rahat okuyabiliriz

keske yapabılsek tek tek dua okusak hepımıze ama cok zor canım.cogumuz calısıyoruz.70.000 lem yelıd ı kac gundur okuyamadık.bunun ıcın soyledıgın cok zor.bence sen bu ıstegını sadece dua okunan topıklerden daha kolay yaparsın dıye dusunuyorum.onemlı olan nıyettır.bunu okuyalım allah kabul ederse

dua listeniz çok güzel olmuşş bugün değilde yarın itibariyle bende katılmak istiyorum dualarınıza hastayım fakat hastayken okunuyor biliyorum bu dualar

dua listeniz çok güzel olmuşş bugün değilde yarın itibariyle bende katılmak istiyorum dualarınıza hastayım fakat hastayken okunuyor biliyorum bu dualar

Tamam gerçek adın ne, yazıyım. istediğin zaman başlayabilirsin. gördüğün gibi çok çabuk bitiremiyoruz)

canım haftaya anca biter herhalde duamız değil mi? duayı yapıcam ama amlum hastayım. neyse bu hafta biterse gülin'den rica ederim. bitmezse haftaya ben yaparım:)

işte bak nasıl olsa olmaz diye kafanı rahatlattığın ay olmuş..kesinlikle sağlıklı bir ruh hali gerekiyor bebeklerimize kavuşmak için...ben yapabildim mi hayır...ama hatamı anladım o yüzden ısrarla bunu söylüyorum.aşılamamı yaptırırken nasıl olsa tutmaz diyordum hep eşime umutlanmasın diye...tutmayacak diye o kadar rahattım ki belki de oyüzden tuttu.coraspin etkili kan sulandırmada.hatta etkisi iğneden daha uzun süreli.allah ın izniyle bir aksilik çıkmaz.sen hemen kullanmaya başlamışsındır tabi tekrar :)

aşılamada yumurta kalitesizliği olsaydı benim Allah a şükür sağlıklı bir oğlum olmazdı :) endişelenme bu kadar canım.aşılamada kullanılan yumurta geliştirici ilaçlar en kaliteli ilaçlar.kaliteli yumurta elde tmek için kullanılıyor tam aksine.bu yüzden biraz pahalılar.aşılama yaptıracak olursan aklına takılanları da sor.

birde sizin yaşınızı merak ettim yaş kaç acaba

genç sayılmam .yolun ortasındayım 30 :)

Son düzenleme:

Ay evet insallah hemen bulassin bana iki hamisten, sende gir iki hamis arasina kuzum ne olur ne olmaz:)

Bende bise sormak istiyorum asilamadan once klomen felan kullandinizmi yada baska ilacla hamile kalmyi denedinzmi, bende zaman kaybetmek istemiyorum asilama istiyorum, klomen ictim.bu ay ama hic umutlu degilim, iki kere hamile kaldim, gecen ayda kaldim aslinda ama kimyasal gebelik oldu, yani asilamadan once kac ay beklediniz?, bende iki ay daha ilacla denerim diyorum olmazsa asilamaya gececem artik

canım haftaya anca biter herhalde duamız değil mi? duayı yapıcam ama amlum hastayım. neyse bu hafta biterse gülin'den rica ederim. bitmezse haftaya ben yaparım:)

anca biter canım haftaya. merak etme daha yarısı bile bitmedi. cuma başlamıştık. yetişirsin.

hayır yani yumurta kalitesizliği derken düşüklere yumurta kalitesizliğide sebep olabiliyorya aşılamada bu risk olmaz yani demek istedim birde siz gebelik öncesi neler kullandınız

iki düşükten sonra 8 ay korunmadık olmadı.ilk iki gebeliğim kendiliğinden olmuştu.olmayınca dr a ısrar ettim klomen için.çünkü dr um beklemem gerektiğini olacağını düşünüyordu.3 ay klomen kullandım,olmadı.sonra rahim filmi çektirdim her ihtimale karşı.o ay da klomen kullandım 4.kez.o da olmadı.sonraki ay aşılama için kolları sıvadık.benim dr um işi sağlama almak için aşılama öncesi mutlaka rahim filmi çekiyor.tüplerin tamamen açık olması için.başarı şansını artırıyor tabii bu da.bende durumlar böyleydi ama klomen ilk ayında hamile kalan arkadaşlarımız da vardı aramızda.hiç belli olmaz yani..ama inşallah olur da bebişine kavuşursun ilk denemende.kaç yumrtan oluştu?

Kizlar merhaba ben daha once size yazmistim size birsey sormak istiyorum ben hamileyim doktorum benden mutasyon testleri istemisti toplam 12 tane mutasyon varmis bana testi eksik yapmislar 6 tanesi yapilmis o yuzden diger 6sinida yaptir dedi doktor toplam 12 mutasyonun isimlerini bilen varsa paylasabilirmi simdi ben her ihtimale karsi fraxsaparine 0,4ml basladim mthfr677 heterezigot var doktor dedi bunun yanina bir tane daha mutasyon cikarsa igneye devam edersin ama cikmaZsa igneyi keserim dedi sizce igne kullanmak gerekirmi sadece tek mutasyon cikmis olursa

canımm benımde ıkıncı dusugumden sonra 9 ay gectı, aynı gıbı tarıhlerrımız senle, bu ay ilk içtim klomenı, gecen baktıık kaç yumurta oldugunu soramadım heyecandan tabı ama doktorum yumurtaları buyuklugunu olçerken gosterdıgınde uc tanesının mm lerııne baktı , 16 mm olan vardı 18 20 olna vardı, sonrasında progestan verdı,ılişki gunlerını verdı. bakalım bu hafta calışma haftam anlayacagın, ınşallah tutarr bırı, benım doktorumda ıkı uc ay klomenle denerız dıo, ınşallah canım tutarda aşılamaya felan gerek kalmaz. tabı saglıkla tutsunda oda önemlı,

Kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var tam 37 gün önce düşük yaptım ilk düşüğüm olduğu için araştırma gereksinimi duymadı dr.lar ama henüz regl olmadım bu kadar uzar mı normalde bilgi verebilir misiniz bana

geçmiş olsun ben de düşükten sonra 38. gün regl oldum. bebeğinin kalbi mi durdu? onlar araştırmaya gerek duymazlar zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…