geçmiş olsun ben de düşükten sonra 38. gün regl oldum. bebeğinin kalbi mi durdu? onlar araştırmaya gerek duymazlar zaten)
canım bence başka bir gende çıksın ya da çıkmasın senin iğneye devam etmen lazım. kan sulandırıcı iğneler öyle başlanıp bırakılacak iğneler değil. şakaya gelir tarafı yok. bende başka bir dr.a daha görün.Kizlar merhaba ben daha once size yazmistim size birsey sormak istiyorum ben hamileyim doktorum benden mutasyon testleri istemisti toplam 12 tane mutasyon varmis bana testi eksik yapmislar 6 tanesi yapilmis o yuzden diger 6sinida yaptir dedi doktor toplam 12 mutasyonun isimlerini bilen varsa paylasabilirmi simdi ben her ihtimale karsi fraxsaparine 0,4ml basladim mthfr677 heterezigot var doktor dedi bunun yanina bir tane daha mutasyon cikarsa igneye devam edersin ama cikmaZsa igneyi keserim dedi sizce igne kullanmak gerekirmi sadece tek mutasyon cikmis olursa
sağolasın yok canım kendiliğinden düştü 6 haftalık daha minik normaldir dediler ama korktum tabi ikincisi de düşerse araştırılacakmış normalmiş bu durum
sağolasın yok canım kendiliğinden düştü 6 haftalık daha minik normaldir dediler ama korktum tabi ikincisi de düşerse araştırılacakmış normalmiş bu durum
Bende bise sormak istiyorum asilamadan once klomen felan kullandinizmi yada baska ilacla hamile kalmyi denedinzmi, bende zaman kaybetmek istemiyorum asilama istiyorum, klomen ictim.bu ay ama hic umutlu degilim, iki kere hamile kaldim, gecen ayda kaldim aslinda ama kimyasal gebelik oldu, yani asilamadan once kac ay beklediniz?, bende iki ay daha ilacla denerim diyorum olmazsa asilamaya gececem artik
klomeni siz kendi kendinizemi kullanıyorsunuz doktormu dedi aslında bende çok istiyorum ama doktora gitmeden kullansam olmazmı birde sizin kaç düşük var cnm yaşınız kaç
senin durumun bizimkinden farklı sanırım. bizim kan pıhtılaşmamız var. bizde bebekler düşmüyor ama pıhtıdan dolayı kan akışı sağlıklı olmuyor ve bebekler beslenemeyip kalbi duruyor. sana tavsiyem inşallah olmaz da tekrar aynı şeyi yaşarsan 3. düşüğünün olduğunu söylemen olacak. bazı yerler 2. düşükte de araştırma yapmıyor. geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsın. genelde normal düşükler için sağlıksız olduğu için vücut attı deniyor. ama yine de araştırılması gerekir bence.
Kizlar ikili testimizin sonucu guzel cikmis cok sukur rabbim yardimcimiz olsun insallh sonuna kadar guzel haberler aliriz...
canım klomen hiç kendi kendine kullanılırmı bu vakite kadar takip ettim ama dayanamadım bide herkese kaç düşüğün var diye soruyosun habire artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum
Kizlar ikili testimizin sonucu guzel cikmis cok sukur rabbim yardimcimiz olsun insallh sonuna kadar guzel haberler aliriz...
kasıtlı derken amacım ne olabilirki[sana sormadım ben bırak sorduğum kişi cevap versin başaksına sorduğum şeylere niye hep siz cevap veriyorsunuzki kendi dğerli bilgilerinizi siz kendinize saklayınn ..ok
klomeni siz kendi kendinizemi kullanıyorsunuz doktormu dedi aslında bende çok istiyorum ama doktora gitmeden kullansam olmazmı birde sizin kaç düşük var cnm yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?