Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar işe yeni geldim. ceylin in diş dolgusu vardı. asıl önemli olanını yapmadılar. hipotiroidi hastası olduğu için ilaç kullanıyor lokal anestezi için ilacın sakıncası yoktur diye dr undan rapor istediler. anestezi yapılmadan küçük bir dolgu yaptılar dişine yavrum hiç sesini çıkartmadan yaptırdı. ben bile korktum durmazsa diye ama maşallah sesi çıkmadı. benimde sağlık ocağında kontrolüm vardı. oraya gittim tahlil istedi. yarın çıkar dedi.
arkadaşlardan biri hamile kalmadan önceki bir rüyasını anlatmış. ismini hatırlayamadım sevil miydi emin değilim. bende onun gibi ilk düşüğümde hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce tuvalette bebeğimi düşürdüğümü görmüştüm sadece elini gördüm elini kaldırmış sanki tut beni der gibi bana uzatıyordu çığlıkla uyanmıştım. 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonrada kaybettim. rabbim çok bağlanma diye rüyayı gösterdi sanırım. giden bebeklerimiz bizlere şefaatçi olurlar inşallah

geçmiş olsun ben de düşükten sonra 38. gün regl oldum. bebeğinin kalbi mi durdu? onlar araştırmaya gerek duymazlar zaten)

sağolasın yok canım kendiliğinden düştü 6 haftalık daha minik normaldir dediler ama korktum tabi ikincisi de düşerse araştırılacakmış normalmiş bu durum

canım bence başka bir gende çıksın ya da çıkmasın senin iğneye devam etmen lazım. kan sulandırıcı iğneler öyle başlanıp bırakılacak iğneler değil. şakaya gelir tarafı yok. bende başka bir dr.a daha görün.

sağolasın yok canım kendiliğinden düştü 6 haftalık daha minik normaldir dediler ama korktum tabi ikincisi de düşerse araştırılacakmış normalmiş bu durum

senin durumun bizimkinden farklı sanırım. bizim kan pıhtılaşmamız var. bizde bebekler düşmüyor ama pıhtıdan dolayı kan akışı sağlıklı olmuyor ve bebekler beslenemeyip kalbi duruyor. sana tavsiyem inşallah olmaz da tekrar aynı şeyi yaşarsan 3. düşüğünün olduğunu söylemen olacak. bazı yerler 2. düşükte de araştırma yapmıyor. geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsın. genelde normal düşükler için sağlıksız olduğu için vücut attı deniyor. ama yine de araştırılması gerekir bence.

:)[/QUOTE]

Canim bende 40 gun sonra olmustum adet endiselenme olursun, ama bence ilk dusugun olsada arastirtt ne yap et, illa ikinciyi bekleme banada ilk dusugumde olur dediler normal dediler,

klomeni siz kendi kendinizemi kullanıyorsunuz doktormu dedi aslında bende çok istiyorum ama doktora gitmeden kullansam olmazmı birde sizin kaç düşük var cnm yaşınız kaç

aman illa en azından iki sefer canımız yanacak ondan sonra araştıracaklar. ikinci gebeliğimde dr a o kadar sordum pıhtılaşma falan varmı bakılsa iğne yapılsa diye yok yok önemli değil ilk düşük dedi. halbuki rahim içinde kanamam bile vardı. sürekli kanama şikayetiyle gidiyordum. ilk de olsa araştırtın bence. 2 düşük 3 düşük deyin yaptırın canınızın tekrar yanmasını beklemyin

klomeni siz kendi kendinizemi kullanıyorsunuz doktormu dedi aslında bende çok istiyorum ama doktora gitmeden kullansam olmazmı birde sizin kaç düşük var cnm yaşınız kaç

canım klomen hiç kendi kendine kullanılırmı bu vakite kadar takip ettim ama dayanamadım bide herkese kaç düşüğün var diye soruyosun habire artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum

şu an normal bir düşük gibi gözüküyor zaten eşimde sıkıntı var zor hamile kaldım zaten ona yoğunlaşıp bi de ben de pıhtılaşma sorunu varsa onu göz ardı etmek istemiyorum zor kavuştuğum meleğimi kaybettim bi daha olsun istemiyorum ama her dr. da ilkinde problem yok deyip geçiştiriyor işte bakalım regl olayım da ona göre hareket etmeyi planlıyorum

Canim bende 40 gun sonra olmustum adet endiselenme olursun, ama bence ilk dusugun olsada arastirtt ne yap et, illa ikinciyi bekleme banada ilk dusugumde olur dediler normal dediler,[/QUOTE]

Dimi canım bende aynı şeyi düşünüyorum zor kavuştum zaten bir kere daha hamile kalabilirim inşallah diye düşünürken sırf bundan dolayı da kaybetmek istemiyorum tşk ederim yardımınız için

kızlar hastalığım biter bitmez kendimi sıkı bir hazırlığaa gireceğim gebelik için pazatesi den itibaren sabah akşam 1 saat yürüyüş sabahları folat b12 öğlen elevit akşam evicap haftada 2 gün çinko sıkı bir mentoin foliasitten sınırlı diyetimi uygulayacağım hayvansal hiç bir gıda yemeyeceğim ..bu gebeliğide kolaylaştırıyormuş coraspinide bundan sonra günlük kullanacağım ayda birkere hatim yapacağımki zaten başaldım hastayım diye ara verdim duaiarım zikirlerime yoğunluk vereceğim burdaki dualarada katılacağım sanırım bu diyeti yaparak kiloda verebilirim çünkü 6 kg fazlam var hmmm başka neler yapabilirimbu seferr önce rabbim ve dualar sonra yağpacaklarımm pazartesii yepyeni birgün olcak inşallah benim için oturup üzülmek yerine bişeyler yapmanın zamanı geldi sanırım birde doktorun biri bana kan vermemi önermişti kan kendini yenilesin diye onuda yapcamm kızlarrrrrr fikir verin başka neler yapabilirimm.....

kızlar bu kan pıhtılaşması gebelikte 6 kat artarmış ve özellikle sigara ve aşırı k vitamini alımı bunu daha artırırmış aman allahım ben ne yapmışım günlük 1 paket sigara aşırı et tüketimi birde var olan homozigot offf birde hareketsizlik neyse çook şükür sigarayı bıraktım birde sıvı alımını az tutmakta zararlıymıış bütün gün su içmesem aklıma gelmezdi off of neler yapmışım ben

Son düzenleme:

Hayir hic bir ilaci kendi kendine kullanma canim, doktorum verdi ama doktora git once, bu tur ilaclar kist yapabiliomus yani doktor kontrolunde al, benim iki dusuk gecen ayda kimyasal gebelik yasadim, 30 yasindaym.aslinda doktorum dogal yolla dene dedi ben istemedim ondan klomene basladik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…